5
dec
Seneste opdatering: 8/12-13 kl. 1654
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 05-12-2013 125531 Indspilning i fuld skærm 05-12-2013 125634

Når tilstømningen af over 300.000 mennesker til Europa hvert år består af mennesker fra verdens mest korrupte kulturer og lande, så skal man jo ikke, som Fredrik Reinfeldt så rigtigt siger, undre sig over at man ser europæiske byer i social opløsning og med tillid i frit fald, ikke mindst i Sverige, der med forkærlighed importerer fra de allermest korrupte lande i verden, Afghanistan og Somalia, og tror disse personer bliver retlinede, samvittighedsfulde protestanter, fordi de får et svensk pas. Nej, man skal sandelig ikke undre sig over at Malmø, Landskrona, Göteborg, Södertälje, Borlänge, Jönköping, Växjö og Stockholm er kommet til at se ud, som de gør. Man skal undre sig over et samfund, som er handlingslammet og uden vilje til at standse ødelæggelsen. (klik grafik for helskærm)

German-based NGO Transparency International released its annual Corruption Perceptions Index on Tuesday. The index, which ranks corruption of countries on a 0 to 100 scale, with the lowest scores indicating the most corruption, based on perceptions of experts and analysts, found 8 Arab countries were among the 10 most corrupt nations.

Of the 10 most corrupt nations, all of which scored under 20 on the index, 8 (Afghanistan, Syria, Iraq, Libya, Somalia, Sudan, Uzbekistan, Turkmenistan in alphabetical order) have a Muslim majority. Five are Arab. Somalia, North Korea and Afghanistan were ranked the most corrupt states in the world, each scoring a mere 8 on the index.

The list was topped by Denmark and New Zealand, although no country received a perfect score, with the two leaders rated 91. The US was ranked 19th on the list. Transparency International stated “more than two-thirds of the 177 countries in the 2013 index score below 50,” noting that widespread corruption is a large global problem. Index: 8 Muslim-Majority Nations Among 10 Most Corrupt

Transparency International Corruption Perceptions Index, pdf Kun et forsvindende mindretal af verdens befolkning lever i lavkorrupte højtillidssamfund, og “globaliseringen” og masseindvandringen gavner ikke deres overlevelseschancer:

Indspilning i fuld skærm 05-12-2013 130952

 

Video: World’s most corrupt countries

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
Martin
8 years ago

Der foregår udbredt korruption i Sverige, hvor politiet i mange sammenhænge tipper de kriminelle mod betaling eller af frygt. Bare søg på det, det har været fremme i aviserne, men intet bliver gjort fra officielt hold. Og det bliver værre, nu hvor man har slækket kravene for indvandrere der vil ind i politiet, fordi de skal udgøre 15 procent. Selv svenske dommere og anklagere er i lommen på banderne eller bliver presset af dem, der var anklageren i Malmö der fik sit hus brændt af.

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Sidst jeg kiggede på en TI rapport, noterede jeg mig metode problemer, bl.a. at de hviler på indberetninger fra frivillige og især pba af presse rapporter. Og danskere vil ikke være tilbøjelige til, at indberette noget som helst; dels afdækkes egentlig korruption ikke, det sker først når der er taget af kassen og når der er betalt “rigtig” bestikkelse. Ting vi i Danmark opfatter som “naturlige” såsom privatiseringen af tele, el firmaer, “dagpenge sagen” og københavns kommunes salg af sin portefølje af beboelses ejendomme ville andre steder, bl.a.filippinerne trække korruptions overskrifter i årtier efter de var gennemført. Men bortset fra… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Kun et forsvindende mindretal af verdens befolkning lever i lavkorrupte højtillidssamfund, og “globaliseringen” og masseindvandringen gavner ikke deres overlevelseschancer.” Nej, masseindvandringen og den følgende multikulturelle-multietniske tilstand er stærk og hurtig-opløsende syre for de vesteuropæiske stater og samfund. Langt størstedelen af de mennesker der tager ophold i Vesten flygter fra en række dysfunktionelle stater, der i høj grad skylder deres ustabilitet, vold, undertrykkelse, fattigdom og korruption til det faktum, at de netop er multikulturelle-multietniske konstruktioner. (Islam-faktoren ikke nævnt, men ikke glemt) Jeg nævner i flæng: Nigeria, Irak, Syrien, Libyen, Somalia, Afghanistan, Pakistan, Sudan, Iran, Mali, Kenya, Yemen,…etc. Alligevel regner meget store… Read more »

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

ja man mangler ord, for det der vil ske er naturligvis, at alle de forbrydelser vore unge venner går i gang med betyder, at de ikke kan udvises. Så hvad er det, de politiske psykopater er i gang med. Man kan selvfølgelig atter undre sig over, hvorfor de vil ødelagge deres eget samfund og deres egen kultur. Tror de da på fremtiden? Tror de virkelig på, at de millioner som valter in i Europa fra Nordafrika og Mellemøsten intet betyder for landenes stabilitet og sociale orden? Hvis de gør det, er de sindssyge og bør søge psykiatrisk hjalp. Det eneste… Read more »

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Jag gillar ditt förslag till lösning och har själv funderat i samma banor med tanke på Sverige. Sverige har Nordens sämsta skola, sämsta sjukvård, galnaste invandringspolitik osv., osv. Kunde vi som följd härav bli överens om att Sverige också har Nordens mest förryckta politiker? Vi skulle väl då kunna ta itu med dem först? Vad sägs om en Russell-tribunal i Köpenhamn som fastställer 7-klöverpolitikernas ogärningar och som sedan – hoppas jag – förordar en Nurnberg-rättegång mot dem på lämplig plats. Ortens läge spelar mindre roll, bara vidräkningen får sitt rätta namn: “Nurnberg 2.” När väl det är avklarat kan vi… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x