6
dec
Seneste opdatering: 6/12-13 kl. 1533
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 06.12.2013 150819

Gris, kakkerlak og nazist, De efterfølger en ‘stolt’ tradition med nidbilleder af Olof palme her og her. Det blir’ en dejlig valgkamp.

Alarmerende antal ikke i arbejde eller uddannelse

(Klik grafik f. større billede) Nyrup-Jelved-Holger K.s arv til opretholdelse af nationen Danmark. Hvis tallene holder sig eller vokser, og hvad skulle forhindre det, kan dine børn vinke good-bye til velfærdssamfundet. Bliver det til slut velfærdens selverklærede vogtere, der lykkes med at afskaffe den? Suboptimalisering i bytte mot velferdsstaten.

Ifølge ny rapport fra Danmarks Statistik er et alarmerende antal 16-64-årige indvandrere og efterkommer fra ikke-vestlige lande hverken under uddannelse eller i beskæftigelse. For eksempel er op mod hver anden (44 procent, red) af de 25-årige indvandrere fra et ikke-vestligt land hverken i arbejde eller under uddannelse. Det er næsten tre gange så mange som det tilsvarende tal for etniske danskere, der ligger på 16 procent. Også hos de ikke-vestlige indvandreres efterkommere er tallet alarmerende højt, idet 28 procent af de 25-årige står uden arbejde eller uddannelse.

Mens indvandrere og efterkommere fra Libanon, Marokko, Tyrkiet, Pakistan og Jugoslavien klarer sig dårligst på beskæftigelses- og uddannelsesområdet, så går det noget bedre for indvandrere fra Vietnam, Sri Lanka og Iran, der ligesom indvandrere og efterkommere fra vestlige lande som f.eks. Polen og USA ligger tæt på de danske tal. – I den asiatiske kultur er man opdraget til at være selvforsørgende og arbejde hårdt. Se den rystende statistik: Så dårligt går det med integrationen

Ta inn hele skjermen 06.12.2013 114239

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Zetterling, Dagens PS Åkesson som kakkerlak, gris og nazist. […]

trackback

[…] Historikeren Torben Hansen skrev ved genudgivelsen i 2006, hvad man kunne skrive om svenske tegnere i dag, som gengiver Åkesson som kakkerlak, gris og nazist: […]

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
10 years ago

ha, ha ja, jeg syntes navnet lød så godt. Særligt efternavnet.

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
10 years ago

La mig gentage mit indlæg fra en anden blog. Man skal forstå, at velfærdssamfundet selv har skabt sine klienter. Lad mig uddybe dette. Velfærdsamfund betyder idag tilskud til og forbedring af vælgernes vilkår: Dvs. boligstøtte, aldersrente/folkepension, tillægspension, børnetilskud, sygedagpenge, forhøjelse af dagpengesatser osv. osv. Alt det der tilsammen giver øget velfærd i populær forstand. Men problemet er, at særforsorgen er blevet et kulturfænomen, og nu er udgifterne efterhånden blevet for store, for nogen må jo arbejde for at skaffe den nødvendige kapital. Allerede i dag er over en million af danskere på overførselsindkomst og det tal stiger stærkt i forbindelse… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Jørgen Dich, Jørgen Schneekloth Dich, 7.10.1901-16.9.1975
http://www.denstoredanske.dk/Dansk_Biografisk_Leksikon/Samfund,_jura_og_politik/Økonomi/Økonom/Jørgen_Dich

Det er dig der har været lærer, Kurt.

Prudentius
10 years ago
Reply to  Peter Buch

“Per Dick” er ellers noget af et navn!

Dog måske bedre egnet til en porno-skuespiller end en økonomi-professor.

Det kan være Rosenstrøm fik rodet lidt rundt på navnene og titlerne i sin hidsige “bitch-slapping” af den stakkels velfærdsstat.

🙂 🙂 🙂

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Prudentius

“Moby Dick” ville nu heller ikke være ringe 😀

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Prøver igen. Lav altid kopi af det skrevne før jeg sender, lav altid kopi… Jeg vil stadig hævde vi ikke har et velfærdssamfund. Et system med store offentlig finansierede foretagner, med en betragtelig indflydelse på økonomi og kultur, er ikke som sådan ensbetydende med der er tale om samme system er et velfærdssamfund. I mine øjne. Et velfærdssamfund forstås i min definering som et samfund hvor private står for langt størstedelen af det forekomne, eller et samfund hvor statsapparatet hjælper de uforormående promiller, (op til 1%), af befolkningen hvortil privat hjælp ikke findes. Et samfund der ikke hjælper uformående i… Read more »

Prudentius
10 years ago

Men igen-igen skal det understreges, at multikulturen og masseindvandringen IKKE handler om at skaffe almindeligt funktionelle jobtagere til arbejde indfødte danskere af ekstraordinære årsager ikke kan tage. NEJ, det handler om den hellige menneskeret, hvor vi i religiøst selvudslettende hengivelse må bære “vores” del af byrden, tage “vores” del af ansvaret! De befolkninger der søger ophold i vores lande har INTET ansvar, KUN rettigheder. Vesten ER klodens socialkontor, og dem der tror de sociale sikkerhedsnet alene skal dække de nationer/befolkninger der betaler for dem, kan godt blive nede i deres fugtige kældre og skælve af skam over deres lede uansvarlige… Read more »

Voldposten
Voldposten
10 years ago

Et surt opstød: Igen, igen ser vi det absurde i betegnelsen “ikke-vestlige indvandrere” – noget som selv Morten Uhrskov er forfalden til. Det giver jo ingen mening at slå vietnamesere (og kinesere, indere, thai’er o.s.v.) i hartkorn med muslimerne fra MENA-landende. Havde man foretaget den sondring, ville tallene og kurverne se ganske anderledes ud og være langt mere retvisende og relevante. Og måske kunne bruges til noget…?

Jernhesten
10 years ago
Reply to  Voldposten

Et andet åbenlyst kritikpunkt er ordet “uddannelse”. Man antager altså at uddannelse er vejen til selvforsørgelse. Det var det nok engang, men er kun undtagelsesvist tilfældet i dag. Ser bare pådimittendledighed! Nu kommer der så en kontanthjælpsreform, hvor man vil tvinge unge kontanthjælpsmodtagere under 30 år til at gå igang med en uddannelse. Javis, der skal nok være en vis “muslimbonus”, forstået på den måde at denne gruppe vil have nemmere ved at blive erklæret “ikke-uddannelsesparat” end andre, men også selv om man korrigerer for det punkt, så kommer statistikkken til at se lidt pænere ud i fremtiden, selv om… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x