17
dec
Seneste opdatering: 19/9-16 kl. 1849
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

December 14 2013 064

Almindingen, Bornholm, 15.12. Den er Europas tungeste landdyr, 300-920 kg.

Annoncen Dagens Nyheter ikke ville have

ISTÄLLET FÖR MÖRKLÄGGNING KOMMER HÄR SVAR PÅ TAL, PDF. Fores och Svenskt Näringsliv indrykkede en annonce i Dagens Nyheter, som Tino Sanandaji pillede fra hinanden i blogindlægget Fores och Svenskt Näringslivs oärliga i DN-annons. Sverigedemokraterne ville også gerne replicere på den, men turde redaktør Wolodarski alligevel ikke give lov til, hans alsidighedalibi inden valget 2014 er i hus, så nu må man se den på nettet. (klik for større billede)

Bemærk Sveriges helt ubetydelige eksport til de lande, der lader deres borgere invadere Sverige i stort tal. Det svarer til Danmarks ubetydelige eksport til de muslimske lande, som danske kunstnere og ligesindede var så knuste over i 2006. 2 procent, hvoraf halvdelen til Tyrkiet! Der er ingen muslimske lande, som kan ramme os på eksporten. De er lige så irrelevante økonomisk som kulturelt. De er en del af ‘verdenssamfundet’ fordi de er folkerige, råber højt og stiller til besvær, ellers er de uden betydning, ikke mindst når de nu snart ikke længere spiller nogen rolle via olien. Når de nu heller ikke vil hjælpes, bør man undlade at invadere dem, det er også en af de erkendelser, der ramme Syriens civilbefolkning i disse år. Sherin Khankan drømte forleden i P 1 om, at nogen vil gribe ind, men hun er af en anden verden. Vi kunne jo kalde den P 1.

Indspilning i fuld skærm 17-12-2013 213356Indspilning i fuld skærm 17-12-2013 213954

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Kanon ide med bisoner på Bornholm!! Flere ulve i Jylland, flere bisoner på Bornholm og flere isbjørne på Grønland (og NEJ!!!!!!!!!!!!!!!! til grønlandsk selvstændighed. Det er VORES ø!!!)

m
m
8 years ago

Fuck er der bison på Bornholm??!!!! Går de vildt!! DET er for sejt. Der er nogle i centraladministrationen der faktisk kan lave noget rigtigt haha Flere ulve i Jylland, flere bisoner på Bornholm haha Vi skal have vilde dyr i Danmark (af den firbenede slags haha)

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  m

Det var min kommentar. Så så jeg Gunnars beskrivelse som besvarede mit spørgsmål…

Skåning
Skåning
8 years ago

Finns att beskåda ännu närmre på Skånes djurpark. Men jag har bestämt för mig att den europeiska varianten benämns Visent och inte Bison. Rasen var tekniskt sett utdöd, men med hjälp av några kvarvarande djur i Europas utmarker och avel med den amerikanska Bisonoxen så har man skapat ett hållbart bestånd i djurparker och även några djuruppfödare.

Gunnar Biering
8 years ago
Reply to  steen

Men det bedste ved det bornholmske projekt er, at de håber, at bison/visent’erne om nogle år kan slippes ud af indhegningen og blive et almindeligt skovdyr, som f.eks. kronhjorten.

Iøvrigt godt billede, Steen – og på 60 meter. Og du var heldig at se dem – de er jo sky, det er endnu ikke lykkedes mig.

Gunnar Biering
8 years ago

Har du nu været på Bornholm, Steen?

Bisonerne bor nu ikke i Paradisbakkerne – i så fald er de sluppet ud af deres store “fold” i Almindingen!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x