18
dec
Seneste opdatering: 18/12-13 kl. 1153
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

De findes selsvfølgelig også i Sverige – Ingen människa är illegal: För en värld utan gränser – men åbenbart ikke i Danmark. Den svenske forening er selvfølgelig et ræverødt, miljøpartistisk foretagende, med begge ben solidt plantet i den blå-gule luft:

Jorden tillhör alla. Alla människor har rätt att röra sig fritt och bosätta sig var som helst i världen. Enligt principen “av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov” har vi rätt att med omsorg och respekt ta del av jordens och samhällets resurser på lika villkor.

Nätverket Ingen människa är illegal erkänner inga nationsgränser annat än som politiska konstruktioner som vi saknar både moralisk skyldighet och intresse av att acceptera och upprätthålla. En människa som är född på en plats har inte större rätt till den än någon annan. Detta får inte stanna vid att vara en vision, utan måste efterlevas i praktiken. Vi erkänner inte någon stats, organisations eller individs rätt att på något sätt begränsa människors rörelser över gränser eller stämpla detta såsom “illegal” migration.

Hatespeech er tilladt – for hadprædikanter

Hvor langt ude i tovene England er, kan man se af følgende liste. Når Tommy Robinson uafladeligt taler om et two-tier system i lovgivningen, er det en mild underdrivelse af det vanvid, englænderne finder sig i. Anjem Choudary er aldrig røget i fængsel, men de følgende tretten er:

So why isn’t Choudary ever banged up for racism, or incitement to racial and religious hatred? Because, as Assistant Met Commissioner Cressida Dick informed MPs, just after the Rigby murder, “offences under the hatred laws” are “difficult to prosecute” and it seems he never crosses the line. And that’s true, isn’t it? Hardly anyone is jailed for racial or religious hatred, because it is so “difficult to prosecute”.

I mean, off the top of my head, I can only think of 52-year-old Keith Hurdle, just given four months in prison for a racist rant on a Tube train, and Swansea student Liam Stacey, who got 54 days in prison for some racist tweets, and 42-year-old Jacqueline Woodhouse, given 21 weeks for a racist rant on another train, and six Charlton fans, jailed for 18 months for singing racist songs, and 62-year-old David Rowley, locked up for eight months after sending four racist texts, and Anthony Buck given four months for posting Islamophobic remarks on Facebook, and electrician Darren Tosh, who got 16 weeks inside for some more racist texts, and Grimsby man Terence Baker, who got prison time for being Islamophobic on the Internet, and Glaswegian Stephen Birrell, who got eight months for inciting hatred of Catholics on Facebook, and Gareth Hemingway, of Bognor Regis, who got 15 months for uploading racist clips to Youtube, and 34-year-old Emma West, who spent two weeks in jail for shouting at some foreign people on a tram, and Martin Smith, slammed in a cell for having a potentially racist ringtone, and fortysomething Ronnie Hutton, who spent days behind bars after revving his car in a racist manner, and 19-year-old Celtic fan Sean Smith, who got three months in prison for impersonating a monkey in the direction of a Senegalese footballer. Laws against inciting hatred: funny how an Islamist hate preacher is never prosecuted

Hvad Choudhary har opfordret til bare for nylig, kan man se her.

Hængt ud af Expressen, udsat for bombeattentat
Expressen er selvfølgelig ikke så dum, at den ikke kunne forudse det. Tillykke med succes’en, Expressen. Først køber smudsredaktør Mattson personlige oplysninger af dømte venstreradikale, så publicerer hans kulørte sprøjte, og derefter bomber venstreradikale de udhængtes hjem, og endelig skriver Expressens egen oversylte: Politiskt våld är förkastligt. Cirklen er sluttet. Det er svensk agendajournalistik, der vil frem i verden.

Anders Dahlberg är av de sverigedemokrater som skrivit på hatsajten Avpixlat. Politikern ville “beväpna etniska svenskar ” och använde ord som “avelskossor”.Klockan 17.31 på tisdagskvällen fick polisen ett larmsamtal om att det detonerat någon form av sprängladdning hemma hos Anders Dahlberg (SD). – Det har varit en kraftig detonation. Man har använt sig av en form av sprängladdning, slängt in den genom brevinkastet. Delar av dörren har flugit in genom bostaden. Bombattentat hos SD-politiker i Arlöv, ”Våld är så jävla roligt” – möt männen bakom Researchgruppen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Iøvrigt glemte jeg helt at tænke på det mere generelle. Ja, England er virkeligt “foran” hele resten af Europa når det gælder politistatsmetoder overfor anti-multikultier. Det er helt utroligt at den moderne friheds hjemland er skredet så langt. Forestil jer at Churchill var blevet smidt i fængsel i 1938 for at være uenig i Munchen-aftalen. Det er nærmest noget sådan vi er vidne til idag…

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Re: Choudhary: En lov fra “When Britain had stones…”
http://en.wikipedia.org/wiki/Treachery_Act_1940

Noget sådant kommer tilbage…

Maja Dacke
Maja Dacke
8 years ago

Hundägaren placerar ett par nygrillade kycklingar på bordet. Säger: Vänta! Vänta …

Hundarna väntar ty de är väldresserade och vet att en belöning väntar på dem.

Så kommer kommandot: Hugg!

Och … …

Julia Caesar skriver och skriver … och vi andra väntar andaktsfullt men ganska otåligt.

I Sverige väntar en grupp i flera falanger på nya order: Vem blir det härnäst?

Peter Andersen
8 years ago

At Mattsson føler sig kaldet til at skrive den leder, gør jo bare situationen endnu mere absurd. Mon ikke han sidder og tænker “Det hér var sgu nok ikke særligt smart”…
Hvis der sidder nogle journalister på Expressen, med bare en lille smule integritet, må de sgu da også kunne se hvilket dybt vand deres stupide redaktør nu befinder sig på! Det her får jo ingen ende.
Og så skriver han gudhjælpemig om polariseringen! Den har han sgu da selv stået for – big time. Hvad gør han når der kommer lig på bordet?!!!

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Sprængladning kastet ind i ad brevsprækken mod en svensk politiker. De indviede ved selvfølgelig godt hvilket parti han er fra. Men det sjove er, at politiet udtaler, at de ser med stor alvor på sagen. Det må være fordi døren blev ødelagt.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Politiskt våld är förkastligt [ Mattssons hykleri er nu totalt 😀 ] http://bloggar.expressen.se/thomasmattsson/2013/12/bomber-hor-inte-hemma-i-politiken/ 18 december, 2013 Av Thomas Mattsson Kategori: Övrigt Säkerhetspolisen kallar det för ”otillåten påverkan”. Expressen beskrev det nyligen i en artikelserie som ”demokratihotet”. Vi talar om samma oacceptabla sak – nämligen ”våld, hot och trakasserier mot exempelvis våra förtroendevalda”. Det är en skandal att politiker drabbas, att samhället inte kan skydda dem som vi valt. [ !!! – men du synes altså samtidigt, at det er helt OK at finde ofrene og udpege dem for voldmsændene? ]. Nyheten i kväll om att en sverigedemokrat, Anders Dahlberg, utsatts… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

Nyt studie af det amerikanske CDC – så bliver det ikke meget bedre (for medicinere) – kigger på somalier i Minneapolis:

Resultatet:

” one Somali child in 32 and one white child in 36 in Minneapolis were on the autism spectrum.”

“somali children were less likely than the whites to be “high-functioning” and more likely to have I.Q.s below 70.”

WAt onetime, 25 percent of the children in local special education classes were Somali, while Somalis represented only 6 percent of the student body. ”

http://www.nytimes.com/2013/12/17/health/study-links-autism-and-somalis-in-minneapolis.html?ref=us&_r=0

Santor
Santor
8 years ago

Så fik Expressen jo hvad de ville!

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  Santor

Moské skylder du, steen, at sige at Arlöv ligger ca. 35 Km. fra Københavns centrum!

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  steen

Nej Nej, slet ikke 🙂

Blot det faktum at det er på den anden side af sundet.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x