30
dec
Seneste opdatering: 30/12-13 kl. 1359
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A suicide bombing in the Russian city of Volgograd has killed at least 15 passengers on a trolley bus. The explosion comes a day after a terrorist attack in the city which killed 17 people and injured scores of others.At least 10 people have been injured by the blast on Monday morning.

The explosion was set off by a suicide bomber, spokesman for the Russian Investigative Committee, Vladimir Markin, confirmed.Images from the scene showed a burned-out vehicle reduced to its metal carcass and dead bodies scattered around. The bus was near one of the city markets when the explosion happened. The site has been cordoned off, with traffic diverted to other streets. Trolley bus blast in Volgograd kills at least 15 in terrorist attack, Volgograd trolley bus blast: LIVE UPDATES

Hvorfor bevæbner folk sig?

”Vi finder væsentligt flere pebersprays end normalt, og det er den eneste forklaring, der er på den samlede stigning af våbenovertrædelser. Det er ret overraskende,” siger Kristian Harlev Sørensen, leder af specialpatruljen ved Østjyllands Politi.Han forklarer, at de mange dåser peberspray bliver fundet i både nattelivet og ved ransagninger i folks hjem. Pebersprays beslaglægges i stor stil

Spørgsmålet ‘hvorfor’ bliver ikke stillet i artiklen, men fra mine samtaler med politifolk, er det ikke nogen gåde for dem, hvorfor de antræffer bevæbnede, ellers lovlydige borgere. Det er fordi bla. den førte udlændingepolitik har gjort det nødvendigt, et vildt indtag af personer fra voldskulturer. Se fredelige danskere blive terroriseret af indvandrere bare den seneste uge her, her og her.

Politikerne kan lovgive alt det de vil, folk vil foretrække deres sikkerhed fremfor at overholde love, der bringer dem i fare. En tilstand, hvor kun kriminelle er bevæbnede, er ikke holdbar i længden. For 30 år siden var et gade- eller hjemmerøveri fuldstændigt utænkeligt, men se idag. Det har politikerne skabt. Jeg er helhjertet tilhænger af, at folk bevæbner sig som forholdene kræver, og ikke som hjernedøde politikere kræver. Man kunne udstyre Lars Hedegaard med et lovligt skydevåben og spare en hel PET mand. Han vil næppe røve en bank. Deres krav til os er, at vi skal være værgeløse. Det er et enormt tilbageskridt, at være nødt til at være bevæbnet, men det er dog bedre end at blive et offer for politikernes indtag af voldskriminelle. Her er en som greb fat om sin egen skæbne, trodsede loven og reddede livet:

Stefan, en 21-årig studerende der tidligere boede i Herlev, er glad for, at han trodsede loven og havde peberspray i lommen, da han sidste år blev overfaldet af to mænd med kniv. – Jeg tror, at peberspray reddede mit liv. Han svingede vildt med kniven, ind til jeg sprøjtede ham i øjnene, siger den unge mand til Ekstra Bladet. 21-årige Stefan: Peberspray reddede mit liv

Agnete Selsing skriver i dag i Frit fra skrumpeleveren

Måske er de røde ved at komme ind i den grimme virkelighed, hvor vi andre bor. Der, hvor det har konsekvenser for faktiske mennesker, hvis man lader forbrydere slippe for straf. Hvor en voldtægt er lige så slem, hvis den bliver begået af en udlænding, som hvis gerningsmanden er hvid. Hvor det bliver stadigt mere tydeligt, at åbne grænser giver mere vold, utryghed og almen forråelse. Og selv om venstrefløjen elsker forråede miljøer (de er mere autentiske), er det måske alligevel ikke så spændende, når de afstumpede og meningsløse overfald, knivstikkerier og voldtægter kan begynde at ramme én selv. Og ens børn. Hvilket sker. Volden er eksploderet i Danmark, og den rammer alle – dog mest dem, der har sværest ved at forsvare sig. Og vi har venstrefløjen at takke for den udvikling.

I Sverige har man skabt en situation, hvor 25 % af kvinderne mellem 16 og 79 år føler sig utrygge udendørs, og 11 procent overhovedet ikke forlader hjemmet efter mørkets frembrud. En svensk feminisme, der havde noget med virkeligheden at gøre, ville i stedet for alt det verdensfjerne ævl man ser, gå ud på at give samtlige kvinder i Sverige en peberspray. Det ville spare i tusindvis af voldtægter, masser af lidelse og millioner af kroner i et hug, men svensk politik handler som bekendt om kønne ideer, ikke om virkeligheden, og til orientering for Selsing, der måske ikke kender Sverige så godt, er alle partier der venstreorienterede og feministiske. For dem er selvforsvar værre end voldtægt.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Udkants Sverige rammes. Som forventeligt.
Stor stigning i antallet af anmeldelser for vold viser en landsgennemsnitlig stigning på 39% på 10 år.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/valdet-okar-mest-i-glesbygd

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

’De her skiderikker giver ingenting tilbage. De bare tager, tager, tager’ http://www.information.dk/483232 Fra den 1. januar kan rumænere og bulgarere frit søge arbejde i de rigere dele af Europa. Det har fået politikere og medier til at råbe op om behovet for at begrænse de fattige europæeres frie bevægelighed. Det gælder især romaerne, der er blevet syndebukke i et EU mere ulige og økonomisk presset end nogensinde før. I Sheffields fattige Page Hall-kvarter føles problemerne meget virkelige 28. december 2013 Colin Barton og Tallit er rørende enige. »EU’s frie bevægelighed er noget rod. Der er behov for at se på… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Den oprindelige artikel i Politiken, som Eva Selsing henviser til ( Eva Agnete Selsing: Frit fra skrumpeleveren: politiken.dk/kultur/ECE2166381/vores-fjendebilleder-er-i-oploesning/ ) Mon ikke det snarere er Paul Melbye & co. samt deres afgrundsdybe uvidenhed, deres virkelighedsfornægtende gloriepudserholdninger og deres evindelige spillen gode på andre mindre heldigt stillede danskeres dyrekøbte bekostning, der nu for alvor i hastig opløsning? Ja, måske er man ligefrem begyndt at få “kulturberigelsen” ind på livet selv i disse kredse? Rent statistisk ville det jo være helt usandsynligt, at Politiken- & Information-segmenterne ikke SELV skulle blive udsat for at høste de meget bitre frugter af deres årtierlange naivitet og… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“som netop de af uransagelige årsager så åbenlyst higede efter” , skulle det være 😉

jdm
jdm
8 years ago

Det er et enormt tilbageskridt, at være nødt til at være bevæbnet […]

Jeg forstår godt meningen og er egentligt enigt, ihvertfald hvad det angår Danmark, men jeg vil gerne tilføje at “when seconds count, the police are only minutes away”. Det kan godt være at USAs højesteret var inde på noget vigtigt, når de erklærede at folk ikke har en ret til ej heller en forventning om beskyttelse fra ordensmagten: you’re on your own.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  jdm

Og uanset hvad vi nu gør, kommer det samme til at ske her. Der er en hel generation som vokser op i en virkelighed vi “kun” har været chokeret over i 20 år. Nogle af os vågner op nu og tager vores forholdsregler. Men mange af dem som er unge nu, har det allerede på rygraden!
Dygtigt gjort Danmark!

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Ja! Agnete Selsing kan sige det – igen. Problemet er, hvornår det går op for politikerne. Never mind! Det er for sent.

Peter Andersen
8 years ago

Arthur Atayev, Russia’s Institute of Strategic Research “but if you analyze the terrorist underground in the North Caucuses or in the world in general, you can come to the conclusion that those customers are part of a complicated chain, and if you go to the top, you arrive at certain political forces that are located outside Russia and they have been launching destabilizing processes in the country for a long time in order to reduce its foreign policy influence and also the influence of the Federal state in Russian regions.” Gad godt at vide hvad der menes med det? Lægger… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Hvis de kan bevise en egentlig forbindelse til eksakte lande har de vel folkeretten bag sig. Og Tyrkiet har for længst mistet retten til at kalde sig et NATO-land. Det skete da militæret mistede kontrollen og sekulariseringen gik fløjten – kære EU, Fogh og Obama…

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Putin har allerede for 3-4 uger siden offentligt sagt til Saudi-Arabiens efterretningschef, da denne meddelte at vinterolympiadens sikkerhed kunne garanteres, såfremt Rusland ville tillade et angreb på Syrien´s Assad og underforstået at Saudierne finansierede og styrede den islamiske terror i Syd-Rusland (hvad er vel bekendt), at såfremt der kom terror ved olympiaden, ville Saudi-Arabien komme til at “betale”.

Nils
Nils
8 years ago

Man aner ikke, hvem der kan stå bag, oplyser Danmarks Radio, men der er mistanke om, at det kan være de samme, dog menes hermed næppe selve selvmordsbomberne, så et eller andet stort findes i baggrunden. I går kl. 21 i DR-timenyhederne dukkede i øvrigt historien op om en “bølge af overgreb mod muslimer efter Lee Rigby”, som mange vil mindes. Ikke så superaktuel, kan man sige og desuden en ren og skær løgnehistorie, fabrikeret af organisationen Tell Mama, der nu mister sin offentlige støtte. Der bliver tænkt over tingene på DR; de lyver ikke bare løs. Så I aften… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Det är förskräckligt. Bush hade rätt om skurkstater! För en gångs skull hade P1 Morgon två bra inslag där man talade klarspråk om Turkiet och om attentatet i Ryssland. Hans Bruun terrorexpert intervjudes om terrorattentatet i Ryssland. En man med alla hjärnceller i behåll och som vågar sjunga ut. Det är SÅDANA människor som väst behöver som ledare. Och inte en massa barnsliga fjantar och fjantor. Idag har vi bara en bara sillmjölkar – odugliga barnrumpor utan kunskap, livserfarenhet och med napparna i munnen. . Hela Sveriges riksdag och regering är full av dem för att inte tala om medierna… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Angela

Jeg tror nu nok at russerne skal tage hånd om de modbydelige islamiske svin. De har stadig maskuline mænd derovre. Det er straks meget værre her i vest, hvor vi nu har hyldet de kvindelige værdier i over en menneskealder.
Det kommer vi alle til slemt at fortryde!

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det finns duktiga, modiga kvinnor också. Vi behöver karlakarlar och rejäla fruntimmer! Det väst behöver är VUXNA människor. I väst har barnrumporna tagit över och ett s k “syskonsamhälle” skapats . Nu får det bli slut på det innan väst går under med folk och allt.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Och framför allt UT med sådana skurkar och gubbstruttar som Soros. Lämna EU och FN.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Nu hittade jag din kommentar. 🙂 “Det er straks meget værre her i vest, hvor vi nu har hyldet de kvindelige værdier i over en menneskealder” Tyckte inte jag svarade dig så bra. Det har hängt över mig att jag måste hinna titta på det igen. Jag tycker inte om de definitioner som makten lanserar och som vi slentrianmässigt använder oss av kanske för att de blivit definierade och det är lättast att använda sig av det människor känner till när det skall gå fort i debatten. Jag reagerar mot “kvinnliga värderingar”. Det är infantilisering och fördumning som styr världen.… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Angela

Kvindelige værdier er naturligvis ikke negative som sådan. Det ville da være dejligt hvis resten af verden delte de samme værdier som vi gør. Men det gør den ikke! Og det er her mange af problemerne opstår. Indvandrerknægtene får altså ikke indpodet kvindelige værdier når de kommer hjem fra skole – tværtimod. Men står vi overfor en machokultur som den muslimske, forfalder vi jo let til underkastelse, infantilisering og overfladisk beteende. Der skal både pisk og gulerod til, men pisken mangler vi! Der er nød til at være balance i tingene, ellers løber det af sporet, som i f.eks. Sverige… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Men Obama lyfte luren och välkomnade samarbete med underrättelseorganisationer. 🙂 Du gav mig en intressant länk tidigare om FN. Kan inte hitta den. Har du den tillgänglig?

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Jag hittade det nu. Tack för den. Och vad skall vi med journalister till om de skall följa särintressens manualer när de beskriver verkligheten , kan man undra? Är inte journalister fria att tänka, känna, tycka vad de vill och beskriva det har de ingen funktion att fylla. Då är de inte den tredje statsmakten som skall granska makthavarna. Då har vi ett samhälle, värre än så om det blir globalt, där den starkes rätt vinner. Lika förfärligt är det med den globala lagstiftningen baserat i känslor. Hatbrott är ett exempel. Finns inga hatbrott. Man har rätt att hata hur… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Orientering. Også i Rusland er Islam en pest, og det ser alvorligt ud, hvis landet ikke gør noget. “Ifølge universitetsprofessor og forskningsassistent Paul Goble, der nu bor i Estland og har arbejdet for den amerikanske regering som ekspert i minoriteter i Sovjetunionen i 25 år, er der muslimsk majoritet i Rusland inden for 30 år, fordi der sker, hvad han kalder en enorm demografisk forandring i Rusland. En forandring, der vil få en stor betydning for dette lands relationer med Vesten. Den Russiske Føderation vil efter Gobles mening i vores livstid blive til et muhamedansk land, hvis det beholder sine… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Ja, Machiavelli det är förskräckligt! Och väst måste hjälpa Ryssland i stället för att djävlas!

Lightmann
Lightmann
8 years ago

Russerne har nok at se til : h t t p://www.reuters.com/article/2013/12/05/us-syria-crisis-russia-idUSBRE9B40GZ20131205

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x