1
jan
Seneste opdatering: 1/1-14 kl. 2348
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ambassadør med slag i
Palæstinensere – never a dull moment.

The Palestinian Authority’s ambassador to the Czech Republic has died in an explosion rumored to have come from the mishandling of his own explosives. Jamal al-Jamal, 57, apparently opened a safe or container in his house in Prague, and the subsequent explosion mortally wounded him and also sent his wife, 52, to the hospital with shock and smoke inhalation.

Czech police are saying the explosion was due to an “accident” and not an attack. The Guardian reported that an unnamed “Palestinian official” said, “He moved an old case with him to the new house [where the explosion took place – ed.] from the old house. And when he opened it, the explosion happened.” “Palestinian” Ambassador Reportedly Killed by Own Explosives

Peter Mangs: Enstöring og morder

Det er så vidt vides første gang, man kan danne sig et indtryk af hans person. Han bringer mindelser om Scherfigs Forsvundne Fuldmægtig, der endelig er havnet på et trygt, overskueligt sted, fængslet. Teodor Amsted nøjes dog med ét mord. Han har lidt besynderlige, ‘flummiga’ udtalelser, men er hverken kendt sindssyg eller virker sådan, han mangler Breiviks megalomani og decideret forrykte indslag (atombomber, kommandørtitel osv.) og han er mindre narcissistisk at høre på.

Det burde vel bekymre det svenske samfund mere end det gør, at Mangs ikke engang har Aspergers syndrom. Han vender hele tiden tilbage til ‘arabere der opfører sig dårligt,’ der er ingen tvivl om, at han er trigget af Malmøs multikultur. Hvor mange skrøbelige, livsuduelige personer går der rundt i Sverige og bygger en sådan vrede op? Der er 87 100 misshandelsbrott i Sverige om året, 9.200 personrøverier og op imod 80.000 seksualforbrydelser. Hvor mange vil hævne sig, hvor meget vrede bygges der op hvert år? Interviewet er fra 12 december 2013. Radio 1 interview.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Om ambassadørens uheld : Der eksisterer foreløbig mindst 6 forskellige måder at fjerndetonere sprængstof trådløst , som efter eksplotionen er praktisk taget umulige at skelne fra et ”arbejdsuheld ” Det kræver selvfølgelig at visse omstændigheder er opfyldt…
Disse omstændigheder gider vi ikke snakke om , men det er helt sikkert tankevækkende at ekslotionen skete da han åbnede et pengeskab … en metalbeklædt kasse som skærmer sprængstoffet fra store dele af det elektromagnetiske spekrum.
Men , selvfølgelig er der også mange goe gamle klassiske lavteknologi-måder at få et penegskab til at eksplodere !

norge
norge
8 years ago

Finnes ingen wikipedia-artikkel om Mangs, pussig.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Hvad betyder trigget ??

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

Sorry! Slolelæreren slog til igen.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x