5
jan
Seneste opdatering: 5/1-14 kl. 2339
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

fuck

Kunstneren Firoozeh Bazrafkan deltager i aftenens udgave af Deadline på DR2, hvor hun skal diskutere med komikeren Omar Marzouk med udgangspunkt i Marzouks kommentar til Tina Petersen fra Dansk Folkeparti, der er gået under jorden efter trusler fra islamisterne i Kaldet til Islam. Bazrafkans deltagelse i Deadline har ført til en trussel på Facebook, der er blevet fremsat på Marzouks Facebook side. Her skriver Sezo Sert, at han mener, at Firoozeh Bazrafkan “burde henrettes i offentligheden”. se videre om truslerne på

Egypteren mod iraneren, muslimen mod ex- muslimen, så at sige. Trusler 360 grader rundt. Jeg har aldrig truet nogen, og hvis nogen har truet mig, så har jeg lykkeligt glemt det, men det kan da nås endnu. Jeg afslået at optræde på TV og har ikke Facebook, det hjælper nok en hel del, desuden skal man nok sørge for en masse tysk og svensk og et højt lix tal, for at holde de værste fluer væk. Ingen uartige tegninger, dem kan fluerne tyde hvis de bare er på tegneserieniveau. Jaleh Tavakoli kommenterer udsendelsen, så behøver jeg ikke.

Nu indleder Marzouk dog ret flot med at kalde Bazrafkan en ubetydelig kunstner (og lad os ikke endelig diskutere kunstneren Marzouk), men hvis man vil vide mere om hende, kan man læse om hendes hovedværk Vantro i kronikken Kunsten og Koranen, Weekendavisen. Se måske endelig Deadline 4 januar fra minut 22:08

Finland: Number of deportations have risen dramatically

De illegale og kriminelle behøver bare rejse til Sverige, der har de nærmest fulde borgerrettigheder. Det sidste nye skrig er bistandshjælp til rumænske tiggere, men hvis de vil hjem, får de en gratis busrejse.

The number of people given deportation orders by Finnish authorities has risen sharply over the past four years. In 2013, the Finnish Immigration Service proposed deportation for 270 foreign nationals, around 50 more than during the previous year….The basis for deportation is either criminal activity by a foreign national or illegal residence in the country. The Immigration Service says that the increase registered in recent years is due to a more active push by police. Sharp growth in number of deportations

Skyfri himmel
Af Fjordman

Av og til – og stadig oftere – for jeg en sterk fornemmelse av at det er stille før stormen.

Kina – India. Nord – Korea – Sør – Korea. Kina – Japan. Sunni – shia. Israel – Iran (med dens satellitter). Finanskrisen som skyve problemet foran seg gjennom stadig økende gjelds-opptak,

Vesten har åpnet sine murer. De fysiske, intellektuelle og ikke minst moralske murene er revet ned av dens egne ledere. Den sovende bjørnen er i ferd med å våkne igjen. Iran har i flere år arbeidet iherdig for å samle resten av verden i en allianse mot Vesten.

Samtidig er Nord- Europa og Nord-Amerika iferd med å implodere innenfra politisk, kulturelt og økonomisk. Mens truslene øker utenfra, øker troen på illusjoner med fornektelse og ønskedrømmer innenfra. Kulturrelativismen, dyrkelsen av det materielle, fraværet av perspektiv og tidshorisonter i mediabildet, underholdning-syke, nytelsessyke, sentimentalitet og virkelighetfornektelse; alt dette er som en gift som sløver syn og hørsel.

Sansene sløves – først hos samfunnets vokterne (politikere og kultureliten) og deretter hos den jevne borger. Sykdommene som først spres fra toppene siver etterhvert ned i de bredere lag av befolkningen. Til slutt blir man kollektiv blind, døv, senil og impotent der man ligger med en selvgod mine på sykesengen.

Resten av verden ser galskapen utenfra, men vet ikke hva de skal si. Vestens teknologi og kultur er dog overlegen og forblindende! Men taust forstår de at Vesten begår selvmord. At dens ledere og “profeter” er rammet av en galskap. Men fordi man elsker dens frukter tier man stille.

Vestens fiender – røde og grønne – venter til Vesten er tilstrekkelig svekket innenfra – før de slår til.

Man klarer ikke lenger å skille venn fra fiende, sunn fornuft fra selvbedrag og illusjoner. Den ene dagen vil man hjelpe Al Qaida i Libya og Syria, den neste dagen vil man samarbeide med Iran for å bekjempe Al Qaida i Irak. Alt mens overvåkings-hysteriet over Vestens befolkning akselererer til stadig nye vanvittige høyder med terrortrusselen som begrunnelse, og ytringsfriheten gradvis avskaffes for å ikke såre…ja du vet hvem jeg mener.

Ja, det er stille før stormen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Uh ha, ja tal ikke om det, og det skal forstås bogstaveligt, idet en eller anden psykopat kunne få en ide.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Firozeh har mere karakterstyrke i sin FINGER end en hel del anonyme lænestolskrigere har det i resten af personligheden…
Hun risikerer hver dag feks at få hældt syre i ansigtet , den mest populære muslimske afstrafning af ulydige kvinder .

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Nu er det tid til forandringens vind. Lad mørket drage hen hvor det altid ender. Lad solen igen skinne over det danske folk og lad kun arvingerne fra Harald, Gorm og Grundtvig trade græsset ned i et evigt minde om en svunden tid. Vær ikke bange for at krave det umulige, selv om du er alene med de ord, som tidens uslinge kræver for en dommer. Tag blot det land tilbage som tilhører dig, og glæd dig over du ikke er alene. Og når stormen presser dine tanker i mismod over, at solen stadig gemmer sig bag tunge skyer, så… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Only in Sweden 😀 Tja, måske er det bare fordi, der er flest mænd, der har kørekort til den slags maskiner og udstyr? Og måske er det også fysisk ret hårdt at stå op kl. 3-4 om morgenen og ofte køre rundt i 20 graders frost, selv om der er varme i kabinen.? Og fordi denne type job, hvor man “bare” skal køre rundt og ikke skal snakke, føle og vise empati hele tiden, appellerer mere til mænd? 😉 Og måske fordi de som her ofte er tilknyttet landbruget og har snerydningen som en ekstra tjans – og endda selv… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! – jeg misforstod artiklen, men den er jo grinagtig alligevel 😉

monse
monse
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Artiklen er ikke blot “grinagtig alligevel”, den er i virkeligheden værre end din første antagelse!

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  monse

Ja, men jeg bør jo nok lige huske fremover at få læst tingene ordentligt igennem først,
inden jeg af bare opsparet harme (af-)reagerer og ukritisk smider dem op her fx. – silly me 😀

Peter Andersen
8 years ago

Egentligt er det vel ret ligegyldigt hvem der kom bedst ud af den diskussion. Bare det at den fandt sted er jo bemærkelsesværdigt. Omar Marzouk kan ikke længere komme med billige DF-tricks ala Karen Thisted/Kurt Westergaard, selvom han er noget så fint – i dagens Danmark – som standup-komiker.
Firozeeh gjorde bare det hun var kommet for. At sætte tingene lidt på spidsen og give Omar en finger, som vil blive husket for eftertiden. Hun tager nogle nødvendige kampe, hvor mange danskere sover “trygt”, hvilket standupper’ne jo har levet højt på alt for længe.

Superman
Superman
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Tjoo, men for at der også bliver en debat næste gang Omar/Karen Thisted eller lignende type skriver noget afstumpet vrøvl et eller andet sted, så er det nødvendigt at der argumenteres imod dem. Firozeeh lykkedes ikke med det, da hun ikke havde forberedt argumentationen eller ikke evnede at levere andet end en barnlig og hysterisk præstation. Og der er ikke meget vundet ved at diskussioner finder sted, hvis de systematisk tabes selvom de burde være vundet med fuld musik. Konklusionen er jo at Omar sagtens kan komme med tilsvarende billige tricks, for han fik ikke tæsk for det denne gang,… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Superman

De tæsk Omar skal ha’ får han såmænd også nu. Bare se på tråden hér. Jeg mindes et berømt Krasnik-interview, som efterfølgende også blev debatteret en del.
At idioten troede det var gratis at sige som han sagde – og det troede han – var han jo selv ude om. Men det her skal nok få ham til at tænke to gange fremover. Hvem der evt. måtte “vinde” en eller anden obskur TV-debat er i og for sig bedøvende ligegyldigt. Emnet får alligevel sit eget liv efterfælgende…

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Superman

I øvrigt vil historien straffe dem uanset hvad! Karen Thisted, Martin Krasnik, Omar Marzouk, Klaus Rifbjerg, Susanne Brøgger, div. islam-eksperter, forfattere, journalister, popsangere og andre ligegyldige medie-personager kommer alligevel til at sidde tilbage og tænke over deres positioner før eller siden.
Asger Åmund hudfletter i øjeblikket en del af dette idiotiske parnas…

monse
monse
8 years ago
Reply to  Superman

Superman, jeg er meget enig i din kommentar. Blot mener jeg ikke, at det var Morten Uhrskov, der gjorde Liv Holm til grin. Det klarede hun helt selv! Morten gjorde ikke andet end at holde sig til sagens fakta, som han havde sat sig ind i. Mere skal der faktisk ikke til for at sætte sig i respekt. Lad mig også nævne en anden Morten, nemlig Messerschmidt, som også er god til at sætte sig ind i sagens fakta og holde sig til disse. Jeg nød især hans debat i efteråret med Rasmus Helveg Petersen om halalslagtning. Mens sidstnævnte gjorde… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Ja men min store kærlighed er Firozeeh – alle kan blive ophidset.

Superman
Superman
8 years ago

Firozeeh var ikke særligt god i debatten i Deadline. Og det er en skam, for det burde have været den letteste sag i verden at få fremstillet Omar Marzouk som både dybt usympatisk og som hyklerisk.

Men hun var alt for ophidset og hysterisk ,og det skyggede for at få argumenteret.

Min sympati er entydigt hos Firozeeh, og jeg afskyr Omar – men i den debat kom han ud som suveræn vinder alene ved at fremstå rolig og overskudsagtig.

Og det er så ærgeligt, for der var ALLE muligheder for at for “slagte” ham for åben skærm.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

HANS RUSTAD siger det, som jeg har ville sige så længe. Det er stilhed før stormen, ikke mindst i Europa og ikke mindst i Frankrig, fordi de “moralske murene er revet ned av dens egne ledere”. Præcis! og derfor er det jo det rene og skare vanvid at lægge op til social uro og etniske konflikter i fremtidens Europa, og så taler vi ikke om økonomien. Men problemet i hele Europa er, at lederne overalt har mistet forståelsen for historiens og traditionens betydning. Og det går ikke, for bryder traditionerne sammen, får vi et isoleret og identitetsløs menneske, der ikke… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Økonomi er en hård læremester og selv den dummeste stud vil snart se at det såkaldte velfærdssamfund forsvinder efterhånden som socialister og andet godtfolk gør Norden til regulære u-lande. Angela nævner i sin post af 4. Jan.(http://snaphanen.dk/2014/01/04/sverige-finland-16300-149/#comment_start), at FN beregner, at Sverige i 2025 – om bare 10 år – vil være sunket fra 15´rigeste land til en plads omkring 36-38, og således efter Cuba, Letland og Lithauen. I 2030 vil Sverige være nede på en 45´plads – nu efter lande som Costa Rica, Bulgarien, Libyen. Og det alene på grund af en sindssyg multi-kulti og indvandrings politik. Hvor Danmark… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  steen
MIKE
MIKE
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Kurt @KA Machiavelli: Jeg har lige købt en digital version af din bog … glæder mig til at læse den 😉

Vh

MIKE

Angela
Angela
8 years ago

Jag tappade bort att säga något om detta: “Man klarer ikke lenger å skille venn fra fiende, sunn fornuft fra selvbedrag og illusjoner.” Vi har redan hört civilbefolkningen i Syrien förtvivlat säga just det. Vi vet inte vem som är vän eller fiende. Ett “allas krig mot alla”. Att kunna skilja “vän från fiende” är grundläggande för en individs överlevnad. Det handlar om liv och död. I första hand för individen i sista hand för arten som sådan. Produktion och reproduktion det är det som är liv. Det finns inget som säger att den som tänker döda dig har mera… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Rättelse: “Det är ju tragiskt om människor inte ens längre begriper varför de gör vad de gör”.

Mittiprick
Mittiprick
8 years ago
Reply to  Angela

Tack Angela för din kompletterande beskrivning av situationen. Är inte den fördumning som den klarsynte kan iaktta i realiteten en funktionell analfabetism? Makten har gjort folket till funktionella analfabeter för att folket inte skall förstå vad som händer, och för att folket inte i självförsvar ska sätta sig till motvärn. Problemet är att människor inte längre använder sina egna erfarenheter för att förstå världen. Istället hämtar de sin förståelse från medierna, det vill säga journalisterna. De blir därmed offer för journalisternas samhällsskadliga verksamhet.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Mittiprick

Tack, för rara ord. Idag lider västvärlden av en mycket allvarlig legitimitetskris på alla plan inte bara det ekonomiska. (Habermas) Så vare sig folk vill det eller ej så är massinvandring en del av den krisen. Och massinvandringen är skapad av etablissemanget, dvs medveten för att splittra och vinna egna ekonomiska och makt fördelar. De naturliga gemenskaperna som fanns för kollektiv handling mot makten har slagits sönder (söndra och härska) av bl a massinvandring, TV, media, skola, urbanisering et cetera. På Island kunde folk protestera mot makten utanför alltinget med grytlock och skrammel. Likaså i Baltikum på gatorna mot nedskärningarna.… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Ditt inlägg Hans Rustad är en lysande beskrivning på världens tillstånd. Jag kan bara instämma. Jag är så glad att snaphanen.dk finns som höjer debatterna flera nivåer och verkligen talar om NUTIDEN. Vad som händer just nu. “Til slutt blir man kollektiv blind, døv, senil og impotent der man ligger med en selvgod mine på sykesengen.” Vi är dessvärre redan där. I politisk analfabetism. De kulturella institutionerna inte minst medier och skola har medvetet jobbat för att fördumma människor. Det visste människor redan på 50-talet. De kämpade mot för att slippa de ondsinta FN- skapelserna. De lyckades med att få… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

“Ifølge sin Facebook profil er Sezo Sert slave hos Allah og flymekaniker i København.”

Lige hvad man har brug for at få at vide, lige inden man skal ud at rejse med fly –
hvad kan sådan en halal-fætter mon ikke finde på, hvis jihad-trangen pludselig
kommer over ham? 🙁

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

En ting er at Masuk er nyttigidiot for islamismen.. Men at han bliver hevet ind som “sandhedsvidne” omkring ytringsfriheden, den stigende og truende Islamisme… Det er skammeligt… Sikke en gang pladderjournalisme.. Men som Hans Rustad så smukt skriver, er vi åbenbart nået der til at; “…Man klarer ikke lenger å skille venn fra fiende, sunn fornuft fra selvbedrag og illusjoner…” Firoozeh kan jeg godt lide… 🙂 Smuk og så har hun en rigtig pæn langefinger… 🙂 Men hendes gudekommentar, er helt sikkert; “… Hvis Masuk vil diskuterer tonen… Så kan han gøre det med sin mor…!!!! PRICELESS Hvad der skal… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Selvfølgelig er der stilhed før stormen, som Du betegner det. De øverste ledere med deres militær ved selvfølgelig, at skal der tages et opgør med islam fra vestlig side, så er man nødt til at ødelægge og fjerne personkulten og islam, så må man gøre det tilbunds. Det vil sige udvise alle muslimer og fjerne al teknologi fra de islamiske lande, således at de ganske simpelt går til grunde i sygdomme, nød og elendighed. Og det er den pæne løsning. Islam tror, at vest er for “svagt” mentalt til et sådant opgør og kører løs efter den islamiske lærebog om… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  T. Snorrason

Du har alldeles rätt. Islam kan inte förändras. För det är en tro och tron kan inte förändras eftersom det är en tro på något och det enda man kan göra är att tro mer och mer på jultomten, spöken el vad det nu är och då är det fanatism. Det är bara teorier som kan förändras. Teorin är en del av demokrati och kunskap – den athenska skolan om man så vill som “Jesus” bottnade kristendomen i. Därför stagnerar alla teokratier. Islam och demokrati är oförenliga.

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x