7
jan
Seneste opdatering: 7/1-14 kl. 2303
45 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så langt borte som Lampedusa og Tel Aviv høres de kønne ord, der udgår fra talerstolen i Riksdagen. Svenske onlinemedier omtaler naturligvis ikke denne historie, selvom de har omtalt massedemonstrationerne i Tel Aviv. Den svenske ambassade i Israel har ikke reageret på en henvendelse fra avisen Haaretz. Låget på!

As tens of thousands of African migrants carried a strike against Israeli migration policies into a third day, the Interior Ministry announced Tuesday that dozens of Eritrean migrants have left Israel voluntarily in recent weeks for Sweden.

According to the Interior Ministry, this marked the first time African migrants had left Israel for Sweden, and the move was coordinated with the Swedish government. They are encouraged to leave Israel voluntarily and to promise not to return. The ministry also noted that each of these migrants was granted $3,500 upon departure. Dozens of Eritreans left Israel voluntarily for Sweden, Interior Ministry says, From East Africa To Lampedusa To Sweden . Israel, no longer a haven, sends African migrants to prison.

Fremtids- eller overgangspapiravisen?

Papiraviser printet ud i Danmark muligvis fra Pressdisplay og hæftet i toppen. Trykkeri og forsendelse sparet. Min biblioteksfaglige konsulent siger, han tror det er et overgangsfænomen indtil alle har affundet sig med at læse på skærme. Set på Københavns Hovedbibliotek.

7.1.2013 008

7.1.2013 009 7.1.2013 010

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

45 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
utlandssvensk
utlandssvensk
9 years ago
Reply to  steen

20% för SD i valet kommer, enligt min uppfattning, troligen att innebära: 1. Slutet på blockpolitiken i Sverige. M och S är redan nu de två riksdagspartier som ligger närmast varandra och dessa två kommer att gå samman i en regering vars främst mål kommer att vara att “bekämpa främligsfientlighet och rasism”. 2. Massivt ökad invandring från tredje världen. Det finns ett väldigt klart historiskt samband i svensk politik mellan framgångar för immigrationskritiska partier och därefter starkt ökad invandring. Detta inträffade både 91-94, när NyD kom in i riksdagen samt nu när SD kom in 2010. 3. Klappjakten på alla… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  utlandssvensk

Men hvis M og S laver en samlingsregering pga. indvandringen, så er løbet jo også kørt. Det betyder nemlig, at katten er lukket ud af sækken – og så skal ansigterne bare reddes, for enhver pris. Den hopper selv svenskerne kun på éen gang – og bagefter står den på fuld bak..! I øvrigt bliver det interessant at se hvad der sker, når de andre lande begynder at stramme op. Det bliver svenskerne jo også nød til at forholde sig til. Det kommende EU-valg vil betyde stor fremgang for de nationale partier – og når først de sidder med ved… Read more »

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  utlandssvensk

Ditt scenario är mycket troligt . Tack och lov finns flera olika scenario. Peter Andersen har ett. Verkligheten tränger sig på. Den måste förklaras och alla som skriver och läser här har ett gigantiskt uppdrag att förmedla varför verkligheten är som den är. Jag ser många människor som förvirrat börjar skaka på sig och treva i mörkret. Många är rädda. Framför allt de som inte har talets gåva eller tillräcklig kunskap. De får manualer/förhållningssätt hur de skall bemöta regimkritiker men vet inte hur regimen skall bemötas. Vilka frågor som skall ställas – vad och varför. Det är precis som f… Read more »

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
9 years ago

intetnavntak_22
Jag uppskattar din optimism. Men hur skall det bli en förändring när 95% av folket röstar på 7-klövern. En omöjlighet.
Som jag sa tidigare, svenskarna är för dumma för att se problemet.
Läs gärna Angelas inlägg ovan @22:26

Angela
Angela
9 years ago

Det kommer att vända. Det har det redan gjort. Det kommer att bli många fler som röstar för Sverige och svenskarna i nästa val. Det kommer europeerna att göra. De vet att om de inte gör det så blir deras gamla hemländer nästa man till stupstocken. Och även andra utomeuropeer för de har levt i diktaturer och när de inser vad som pågår röstar de också på Sverige och för svenskarna. Globalisterna kommer inte att kunna ro det i land. De enda som globalisterna möjligtvis kan få med sig är de kriminella. Vi har tiden med oss. Tiden kommer att… Read more »

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
9 years ago
Reply to  Angela

Jag hoppas verkligen du har rätt. Efter att ha diskuterat detta med vänner och bekanta i 30 år tills jag blev blå i ansiktet. Inte en enda ville se det kommande problemen. Dem sa även att jag är hjärntvättad och indoktrinerad. Det var deras exacta ord.
Jag uppskattar ditt arbete med att försöka väcka det sovande folket. Tack så hemskt mycket.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
9 years ago

@Utflyttad svensk,

Jag delar din uppfattning att det med all sannolikhet är kört samt att det vore väldigt kul om det visar sig att man har fel.

Om jag inte minns fel hade du och jag en längre debatt mot en ganska rabiat figur på just detta tema för något år sen under någon av Julias krönikor.

erik Balle Povlsen
9 years ago

Jeg er, som så mange andre bekymret på sveriges (og danmarks og europas) vegne. Hvad nu, hvis (når) det virkelig brænder på i Sverige? Og svenskerne er nok og får overtaget? Så er der en øresundsbro, og der er ikke så langt til Danmark. Hmmm . . . .

Venligst Erik

Peter Andersen
9 years ago

Mon ikke de respektive danske institutioner holder øje med eksperimentet Sverige…?

Angela
Angela
9 years ago

Malmö är intaget av muslimerna…hahaha…så snart börjar de beskjuta er med raketer från Rosengård….hahaha. Malmö är bankrutt och svenska folket betalar notan genom utjämningsbidrag.Känns det igen? Gazaremsan? Israel? Allt är en fars. FN är en skitorganisation beståendes av gangstrar. Kina och Ryssland tittar förvånat och med stort intresse på. Hahaha….när helvetet bröt loss i mellersta östern stack Kina och slog igen dörrarna med en smäll…Clinton blev likblek och avgick…Soros är en global gangster med bordeller, prostitution, knarkhandel , spekulationer mot världens länder så de kraschar med stora lidanden och misär för folk och han håvar in vinsten. Senast lyckades Soros… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Man har faktisk længe diskuteret muligheden af at sætte en klap i Øresundsbroen,
hvis det skulle blive nødvendigt 😉

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Well , efter at have læst Ave Marias link til ”The new observer” , tror jeg tiden er inde til at tilbyde Sverrige en god gammeldags Studehandel : Hvis Sverrige er vilig til at tage mod resten af de 50.000 afrikanere , er Israel villig til at modtage Barbara Spectre , og forpligter sig til at smide hende ud med faldskærm over Mogadishu , klædt ud i gennemsigtigt undertøj !

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  steen

Barbara Spectre

Desværre har mange jo netop det billede af jøder…

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Ole Burde och steen…det var kul….så slutar dagen också i ett gapskratt. Undras om jag kan sova i natt ? Hahahaha…kommer nog att vakna skakande av skratt…”det sovande folket”?…icke sa Nicke…det skrattande folket…och vad jag skall skratta om Israel lurar skjortan av Reinfeldt…Reinfeldt som spelar under bordet med Soros som satte Sverige i konkurs i början av 90-talet tillsammans med kompisen Wallenberg och hans företag SE-banken , Skandia och Electrolux. En ränta på över 500% lyckades skrämma in de bångstyriga i EU. Med benäget bistånd av Feldt, Dennis och Åsbrink. Svenska folket har inte ingått avtal med någon så herrarna… Read more »

Ludvig
Ludvig
9 years ago
Reply to  steen

“När jag klickar på din länk “The migration debate” etc. komme r jag till artikeln “Sverige är ett system” etc ???

Tak. Værsgo

http://www.thecommentator.com/article/4571/migration_and_identity#.UsvWUiMRqPQ.twitter

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  steen

Sverige vet inte om att de fått gäster och har knappast stått för någon inbjudan. Efter vad jag förstod har “regeringen” bjudit in dem och då får väl ministrarna ta hand om sina gäster och stå för kostnaderna. Det brukar värdar får göra såvida inte Reinfeldt ingått något avtal med Israel. Välbetalt jobb? Mer klirr i partikassan? Eller kanske rent av i den lilla egna? Nya aktier hos JPMorgans eller Goldman Sachs? Det skall bli roligt att se vad det avtalet består i. Vad har Reinfeldt erbjudits? Något för KU. Men vem anmäler dem dit? Alla är lika insyltade. De… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

Reinfeldt fick inte jobbet han fikade efter i EU. Han är avförd från listan på kandidater efter Barosso. Alla vet att Löfven blir Sveriges nye statsminister. Han är redan godkänd av Bilderbergsgruppen i somras. Han flög dit tillsammans med Wallenberg. Reinfeldt fikar väl efter jobb i FN nu.

I samband med detta ta upp di.se artikel där Sverige som land definitivt är slut.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

JensH : Det tog mig lang tid at forstå HVOR langt væk venstrefløjen er kommet fra det vi andre normalt forstår som ‘almindelig sund fornuft” . Heri er nemmelig underforstået Konsistens eller Sammenhæng , og det er blandt andet DET som af den politiske korrekthed har udskiftet med DEFINITIONER , som ganske udmærket kan være indbyrdes modstridende . Når venstrefløjen deltager i en debat er det derfor mest Show-Biz , et forsøg på at skjule hvad der egentlig foregår . Det er altid nødvendigt for tryllekunstneren at aflede opmærksomheden medens han tryller en million arabere ind i din baghave …… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Disse afrikanere har oven i købet den frækhed at vise egne flag – kun et israelsk – og knytnæve! Jo, tak disse mænd vil kun give problemer.

Victor
Victor
9 years ago

Først kom patte-fatwaren.

Nu kommer chatte-fatwaen:

http://www.tagesspiegel.de/weltspiegel/iran-ali-chamenei-verbietet-chatten-zwischen-maennern-und-frauen/9297382.html

Det er edderbankeme sjovt at være ung i Muhammed-stan…

HH
HH
9 years ago

“Att vara, eller inte vara (här), det är frågan”. Käre Prins av Danmark, ge oss ett svar! Jag klarar faktiskt snart inte av mitt land. Ge mig vapnet så jag får göra slut på alltihop. Jag har nämliglen inte längre något hopp…

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
9 years ago
Reply to  HH

Det är bara att lämna Sverige. Finna många länder att välja på.

intetnavntak_22
intetnavntak_22
9 years ago

Der er ingen lande som de skandinaviske lande nej, så hvis du ikke har forladt Sverige for et af dem så er du en del af problemet og så er du på den forkerte hjemmeside.

Utflyttad svensk
Utflyttad svensk
9 years ago

Sverige var en gång för länge sedan ett bra land att bo i. Men det är det inte längre. Och svenskarna är för dumma och hjärntvättade för att göra något åt det. Ledsen att säga det men det är kört för Sverige. Det är som Mona Pralin sa “Det gamla Sverige kommer inte tillbaka”

intetnavntak_22
intetnavntak_22
9 years ago

“Det gamla Sverige kommer inte tillbaka”
Jov, det gør det. Så snart vi får magten tilbage vil vi sørge for det ikke kommer til at ske igen i den nordiske historie 500 år ud i fremtiden.

Alle andre lande bortset fra skandinavien har desuden haft endnu mere dystre historier på et eller andet tidspunkt, i forhold. Så som sagt, skandinavien eller du er en del af problemet.

intetnavntak
intetnavntak
9 years ago
Reply to  HH

Gud findes ikke, selvmord er kun udvejen hvis du står til en dødsstraf.

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

En økonom ville nok kalde det for en “corner solution”.

Jeg er bare bange at der venter svenskerne mange andre problemer end dem som har økonomisk karakter.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Med eller uden svensk ”velvilje” skal det nok lykkedes tilsidst . Jeg er flere gange stødt på venstreorienteret propaganda , hvor man har gjort Israel ansvarlig for at der er så mange palæstinensere i Danmark . Det samme vil sikkert blive tilfældet med udnyttelsen af Sverriges selvmordsdrift . … man ku’ lige så godt postulerer at bedemanden generelt er ansvarlig for dødsfald !

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Ole Burde

“Holder venstrefløjen Israel ansvarlig for at der er så mange Palæstinensere i Danmark”??? Jeg troede ellers ikke venstrefløjen kunne få nok Palæstinensere til landet, og at de så hver eneste Pal-araber der kommer til Danmark som en velsignelse. Jeg tror nok de ser disse Pal-arabere som allierede i kampen mod “den kapitalistiske imperialisme”, og derfor burde de vel ‘takke’ Israel for at sende så mange af disse Pal-arabere til Danmark, da disse jo er ‘kadrer’ i det revolutionære arbejde i Danmark.Eller er det bare mig som har misforstået venstrefløjens forhold til Pal-araberne.????

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Set fra et israelsk synspunk er det temmelig ligegyldigt hvor afrikanerne ender henne , bare man altså kan slippe af med dem på en nogenlunde ”støjfri” måde ….Sverrige er derfor en kvalitetskomponenet i Likudregeringens langtidsplan , som også inkluderer hjemsendelse til afrikanske tredje-lande i kombination med militærhjælp og udviklingsprojekter .
I 20013 lykkedes det at ”hjemsende” 2800 afrikanere og målet for 2014 er ca 5000 . Det vil med andre ord tage mindst 10 år at slippe af med dem .

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Ole Burde

“Det vil med andre ord tage mindst 10 år at slippe af med dem ”

Arh, med lidt Svensk ‘velvilje’ behøver det såmænd kun at tage et par måneder.

Niklas R
Niklas R
9 years ago

Va fan ska vi ta hand om dem för?!?
Jävla sjuklöverpolitiker!

Ge dem var sitt vapen och skicka hem dem till Eritrea igen så kan de befria sitt land från diktaturen eller dö i försöket. Det är inte vårt ansvar att försörja dem.

T. Snorrason
T. Snorrason
9 years ago
Reply to  Niklas R

Korrekt, det er løsningen.
“Møder Du en tigger, så giv ham en fiskestang og lær ham at selv fange fisk, og ernære sig selv”, som et gammelt kinesisk visdomsord siger.
Vestens politikere er blevet feminiserede, og arbejder ikke, som de skulle, for deres vælgere.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“the move was coordinated with the Swedish government.”

Sverige må være verdens mest masochistiske land. Eller verdens største idiot-land. Svenskere der sætter pris på Danmark må hellere flytte hertil rimeligt snart. For vi skal ihvertfald ikke have åbne grænser med det galehus!

JensH
JensH
9 years ago

“Svenskere der sætter pris på Danmark må hellere flytte hertil rimeligt snart.”

Vi har sgu da ikke plads til 3-4 millioner Svenskere her. Iøvrigt, så ville så mange Svenskere udgøre en temmelig væsentlig del af vælgerkorpset, og med deres umådelige politiske naivitet, så ville Rød Blok kunne være stensikker på at kunne implemtere hvad de opfatter som en “anstændig og humanistisk udlændingepolitik”, og så ville Danmark gå samme som Sverige.

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  JensH

Man kunne jo godt have en lille forventning om, at de svenskere der “emigrerede” til nabolandet, gjorde det pga. den førte politik…

Ludvig
Ludvig
9 years ago

Visst vore det underbart om det gick att få fram ett officiellt danskt avståndstagande från den svenska galenskapen.

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x