9
jan
Seneste opdatering: 9/1-14 kl. 2249
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nick Robinson: The Truth About immigration documentary hvori Enoch Powell og Nigel Farage også optræder som nedenfor.

“A descicion taken at Westminster and Downing Street without public debate, a mixture of good intentions, wishful thinking and an awful lot of miscalculations. The public should have been told.”

Man skal passe på med at kalde noget ‘sandheden’, mener konservative skribenter efterpå:

‘The Truth About Immigration’ is anything but

The BBC can never talk honestly about the immigration problem because it’s responsible for the cultural mindset that made it possible

This week the BBC tried a cunning new variant on this theme called The Truth about Immigration (BBC2, Tuesday). By roping in notionally right-leaning Nick Robinson to present it and by trailing it as some kind of massive volte-face the BBC sought to give the impression that it was saying something new, controversial and daring.

So all this overcrowding, all this destruction of social cohesion, all this unwelcome pressure on our schools, hospitals and transport infrastracture, all this dilution of what used to be our national identity has been inflicted on us, by our remote political class, against our wishes, to no useful purpose whatsoever. What a fantastically interesting subject for a documentary that would be. Now I wonder who is going to make it. Spectator, At last, the BBC talks about immigration

Den globaliserede kriminalitetsbølge

Global crime wave hits a single county: Kent police arrest suspects from 100 different countries in just 12 months

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago

Jag såg en lista på Fria tider: “De flesta av världens invånare väljer USA när de ska peka ut det största hotet mot fred i världen. Den Barack Obama-ledda supermakten toppar nu WIN/Gallups mätning av världens mest fruktade länder.” Suck! Vad säger den listan och undersökningen? Ingenting. Den säger kanske att den propagandan att tycka illa om USA är mest effektiv för tillfället. Något annat säger den inte. Diktaturerna är tyvärr folkrikast. Var fjärde människa är muslim. Hur många människor är kommunister? Socialdemokrater? Osv. Man vet inte ens vilka som deltagit. Hur undersökningen gått till osv. Men den största felkällan… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Vad hade ni trott? Jag vet inte men har Nigel Farage någon gång tagit upp problemet med mångkultur och framför allt islam någon gång? Massinvandringen och konsekvenserna för Storbritanniens arbetsmarknad diskuteras bara i termer av att britter väljs bort till förmån för lågavlönade östeuropéer. Vågar de något annat? Med risk för inbördeskrig eller konflikt med Saudiarabien, Pakistan, Quatar m fl. Jag har inte tittat på filmen och det skulle vara sensationellt om BBC tog upp det verkliga problemet. Då ingrep nog MI5 och MI6. Det enda sättet för Storbritannien att krångla sig ur snaran de har om halsen är nog… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

BBC er uforbedrelige. Alle der har fulgt denne joke af en nyhedskanal véd, at der er éen ting de aldrig vil komme ind på. Problemet med multikulturalismen! BBC sender fra Asien, Arabien og Afrika og kunne aldrig drømme om, at sige éet dårligt ord om kulturerne dér! Havde den kanal, i stil med CNN, ikke været så skide hamrende fokuseret på netop dette multikulti- projekt, havde den vestlige verden ikke stået i den situation vi nu står i. Skulle de sadle om, ville det kræve en udskiftning over hele linjen, fyring af visse udenlandske korrespondenter samt lukning af flere af… Read more »

Træt
Træt
8 years ago

Østeuropærere, f.eks. polakker, bliver integreret på 10 år.
I modsætning til muslimer bærer de ikke rundt på noget had til hvide kristne, heller ikke selv om vi er protestanter.

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

BBC har trukket sig tilbage til en ny politisk korrekt forsvarslinje som de mener at kunne forsvare . ‘The TRUTH about…” ? … jeg får kvalme ! Reportagen udelader bevidst ethvert værdiladet problem , som ikke kommer i den NU stuerene kategori ”Østeuropæiske arbejdsemigranter” Ikke et ord om muslimer ,terror, autonome områder, afrikansk-jamaikanske bander , familjesammenførig , flygtningekonventioner , muslimsk overrepræntation i fængslerne . Nul-komma-nul. BBC har udset østeuropæerne til at værer SYNDEBUK , en lynafleder som skal aflede omærksomheden fra det langt mere truende problem med ikke-integrerbare muslimske emigranter og deres efterkomere. Polakkerne vil være totalt assimilierede efter en… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Jeg har godt nok ikke set hele BBC-programmet, men det synes som om man fokuserer meget på Øst-europærerne.
De er selvfølgelig løntrykkere, hvad er synd for de dårligt uddannede i landet, men bortset fra Romaerne og de kriminelle, så indordner de sig samfundets normer.
Jeg tror, øst-europæerne kan blive gode briter efter et par eller 3 generationer, dem som ikke er rejst tilbage.
Det bliver alle muslimerne ikke! Han blander dem sammen, hvilket er helt forkert.

Peter Andersen
8 years ago

Og samme sted…

Først skulle vi aldrig have været der, så kunne vi ikke komme hurtigt nok ud og nu, sørme, om ikke det måske alligevel er gået lige lovligt hurtigt.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/01/09/113916.htm

Prudentius
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Hvis det ikke var så blodigt og sørgeligt, så var det faktisk hysterisk morsomt. Vesten (USA, EU, NATO) pumper penge, våben, træning og frivillige (flere af dem indfødte europæiske konvertitter) ind i diverse militante grene af sunni kalifat-bevægelsen og BANG, de samme grupper mangedobler deres indsats og fronter. (Alt sammen iøvrigt for at slippe af med en serie uduelige og relativt ligegyldige kleptokrater i en række ikke-nationer fyldt med arabiserede-islamiserede analfabeter) Og tilbage sidder Vesten så nu lam, dum og forvirret, og savler fortsat dement om “ekstremister”, “islamister”, “radikalisering”, “terrorisme”, osv. osv. og fatter fortsat ikke at 2+2 er og… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Ikke at jeg skal reklamerer for andre blogs, endsige blande mig i Steens ellers glimrende valg af emner, men lige nu går det altså hedt for sig ovre på Uriasposten.

Der er vist ved at være rigtig godt gang i Korsør. Er dette mon fremtiden..?

Sakset fra selveste DR endda…

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/01/09/143701.htm

Prudentius
8 years ago

“The public should have been told.”

Men det ville have været populisme og helt sikkert et brud på immigranternes menneskerettigheder, sådan at sende deres skæbne til diskussion-afstemning iblandt potentielle landsbytosser og racister.

Nej, det sekulære teokrati af teknokratiske filosofkonger, ved selvfølgelig bedst og regerer aldeles retfærdigt, så længe den hellige menneskeret overholdes. (Ja, ja Gaddafis menneskerettigheder var ikke-eksisterende, men han var jo OND, og hvor der handles der spildes)

Europæerne bør nok i en fart forstå at Vestens magteliter anser demokratiet for noget der skal prises med ord og undergraves i handling.

Victor
Victor
8 years ago

En debat I måske burde sætte i gang.

Kender I Salescorp?

Hvis Ikke, så driver firmaet call-centre-løsninger for store firmaer som Bonnier, Telnor og Viasat.

Noget tyder på, at de – selv om de jo har at gøre med følsomme persondata – skider på kundernes sikkerhed når de ansætter.

En af deres tidligere ansatte er i hvert fald lige omkommet:

NSFW:

http://syrienblog.net/

Ville I give jeres kontonummer eller CPR-nummer til denne fætter?

kurt Rosenstrøm
kurt Rosenstrøm
8 years ago

Til de trofaste snaphane-læsere.

Jeg har skrevet et essay: Evolution og kultur. Hvis der er interesserde læsere, så er min email:

happy22@godmail.dk. Skriv og jeg sender det.
K.R.

BE
BE
8 years ago

Det her ser også interessant ud:

“Have you ever said something to someone of another culture or ethnicity and later wondered if it was patronising or slightly racist?

Thousands of people have been inspired to tweet their experiences of “ignorant” things white people have said to them, using the hashtag #WhiteProverbs.”

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-25652133

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  BE

Det er helt fint med mig!

Som mit motto altid har været: “Man skal drille dem, der kan tåle det…”

10% af verdens befolkning kan tåle det – de sidste 90% kan ikke…

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x