9
jan
Seneste opdatering: 9/1-14 kl. 2249
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nick Robinson: The Truth About immigration documentary hvori Enoch Powell og Nigel Farage ogsÄ optrÊder som nedenfor.

“A descicion taken at Westminster and Downing Street without public debate, a mixture of good intentions, wishful thinking and an awful lot of miscalculations. The public should have been told.”

Man skal passe pĂ„ med at kalde noget ‘sandheden’, mener konservative skribenter efterpĂ„:

‘The Truth About Immigration’ is anything but

The BBC can never talk honestly about the immigration problem because it’s responsible for the cultural mindset that made it possible

This week the BBC tried a cunning new variant on this theme called The Truth about Immigration (BBC2, Tuesday). By roping in notionally right-leaning Nick Robinson to present it and by trailing it as some kind of massive volte-face the BBC sought to give the impression that it was saying something new, controversial and daring.

So all this overcrowding, all this destruction of social cohesion, all this unwelcome pressure on our schools, hospitals and transport infrastracture, all this dilution of what used to be our national identity has been inflicted on us, by our remote political class, against our wishes, to no useful purpose whatsoever. What a fantastically interesting subject for a documentary that would be. Now I wonder who is going to make it. Spectator, At last, the BBC talks about immigration

Den globaliserede kriminalitetsbĂžlge

Global crime wave hits a single county: Kent police arrest suspects from 100 different countries in just 12 months

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
9 years ago

Jag sĂ„g en lista pĂ„ Fria tider: “De flesta av vĂ€rldens invĂ„nare vĂ€ljer USA nĂ€r de ska peka ut det största hotet mot fred i vĂ€rlden. Den Barack Obama-ledda supermakten toppar nu WIN/Gallups mĂ€tning av vĂ€rldens mest fruktade lĂ€nder.” Suck! Vad sĂ€ger den listan och undersökningen? Ingenting. Den sĂ€ger kanske att den propagandan att tycka illa om USA Ă€r mest effektiv för tillfĂ€llet. NĂ„got annat sĂ€ger den inte. Diktaturerna Ă€r tyvĂ€rr folkrikast. Var fjĂ€rde mĂ€nniska Ă€r muslim. Hur mĂ„nga mĂ€nniskor Ă€r kommunister? Socialdemokrater? Osv. Man vet inte ens vilka som deltagit. Hur undersökningen gĂ„tt till osv. Men den största felkĂ€llan… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

Vad hade ni trott? Jag vet inte men har Nigel Farage nĂ„gon gĂ„ng tagit upp problemet med mĂ„ngkultur och framför allt islam nĂ„gon gĂ„ng? Massinvandringen och konsekvenserna för Storbritanniens arbetsmarknad diskuteras bara i termer av att britter vĂ€ljs bort till förmĂ„n för lĂ„gavlönade östeuropĂ©er. VĂ„gar de nĂ„got annat? Med risk för inbördeskrig eller konflikt med Saudiarabien, Pakistan, Quatar m fl. Jag har inte tittat pĂ„ filmen och det skulle vara sensationellt om BBC tog upp det verkliga problemet. DĂ„ ingrep nog MI5 och MI6. Det enda sĂ€ttet för Storbritannien att krĂ„ngla sig ur snaran de har om halsen Ă€r nog… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

BBC er uforbedrelige. Alle der har fulgt denne joke af en nyhedskanal vĂ©d, at der er Ă©en ting de aldrig vil komme ind pĂ„. Problemet med multikulturalismen! BBC sender fra Asien, Arabien og Afrika og kunne aldrig drĂžmme om, at sige Ă©et dĂ„rligt ord om kulturerne dĂ©r! Havde den kanal, i stil med CNN, ikke vĂŠret sĂ„ skide hamrende fokuseret pĂ„ netop dette multikulti- projekt, havde den vestlige verden ikke stĂ„et i den situation vi nu stĂ„r i. Skulle de sadle om, ville det krĂŠve en udskiftning over hele linjen, fyring af visse udenlandske korrespondenter samt lukning af flere af… Read more »

TrĂŠt
TrĂŠt
9 years ago

ØsteuropÊrere, f.eks. polakker, bliver integreret pÄ 10 Är.
I modsÊtning til muslimer bÊrer de ikke rundt pÄ noget had til hvide kristne, heller ikke selv om vi er protestanter.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

BBC har trukket sig tilbage til en ny politisk korrekt forsvarslinje som de mener at kunne forsvare . ‘The TRUTH about…” ? … jeg fĂ„r kvalme ! Reportagen udelader bevidst ethvert vĂŠrdiladet problem , som ikke kommer i den NU stuerene kategori ”ØsteuropĂŠiske arbejdsemigranter” Ikke et ord om muslimer ,terror, autonome omrĂ„der, afrikansk-jamaikanske bander , familjesammenfĂžrig , flygtningekonventioner , muslimsk overreprĂŠntation i fĂŠngslerne . Nul-komma-nul. BBC har udset ĂžsteuropĂŠerne til at vĂŠrer SYNDEBUK , en lynafleder som skal aflede omĂŠrksomheden fra det langt mere truende problem med ikke-integrerbare muslimske emigranter og deres efterkomere. Polakkerne vil vĂŠre totalt assimilierede efter en… Read more »

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Jeg har godt nok ikke set hele BBC-programmet, men det synes som om man fokuserer meget pÄ Øst-europÊrerne.
De er selvfÞlgelig lÞntrykkere, hvad er synd for de dÄrligt uddannede i landet, men bortset fra Romaerne og de kriminelle, sÄ indordner de sig samfundets normer.
Jeg tror, Ăžst-europĂŠerne kan blive gode briter efter et par eller 3 generationer, dem som ikke er rejst tilbage.
Det bliver alle muslimerne ikke! Han blander dem sammen, hvilket er helt forkert.

Peter Andersen
9 years ago

Og samme sted…

FÞrst skulle vi aldrig have vÊret der, sÄ kunne vi ikke komme hurtigt nok ud og nu, sÞrme, om ikke det mÄske alligevel er gÄet lige lovligt hurtigt.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/01/09/113916.htm

Prudentius
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Hvis det ikke var sĂ„ blodigt og sĂžrgeligt, sĂ„ var det faktisk hysterisk morsomt. Vesten (USA, EU, NATO) pumper penge, vĂ„ben, trĂŠning og frivillige (flere af dem indfĂždte europĂŠiske konvertitter) ind i diverse militante grene af sunni kalifat-bevĂŠgelsen og BANG, de samme grupper mangedobler deres indsats og fronter. (Alt sammen iĂžvrigt for at slippe af med en serie uduelige og relativt ligegyldige kleptokrater i en rĂŠkke ikke-nationer fyldt med arabiserede-islamiserede analfabeter) Og tilbage sidder Vesten sĂ„ nu lam, dum og forvirret, og savler fortsat dement om “ekstremister”, “islamister”, “radikalisering”, “terrorisme”, osv. osv. og fatter fortsat ikke at 2+2 er og… Read more »

Peter Andersen
9 years ago

Ikke at jeg skal reklamerer for andre blogs, endsige blande mig i Steens ellers glimrende valg af emner, men lige nu gÄr det altsÄ hedt for sig ovre pÄ Uriasposten.

Der er vist ved at vĂŠre rigtig godt gang i KorsĂžr. Er dette mon fremtiden..?

Sakset fra selveste DR endda…

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/01/09/143701.htm

Prudentius
9 years ago

“The public should have been told.”

Men det ville have vÊret populisme og helt sikkert et brud pÄ immigranternes menneskerettigheder, sÄdan at sende deres skÊbne til diskussion-afstemning iblandt potentielle landsbytosser og racister.

Nej, det sekulÊre teokrati af teknokratiske filosofkonger, ved selvfÞlgelig bedst og regerer aldeles retfÊrdigt, sÄ lÊnge den hellige menneskeret overholdes. (Ja, ja Gaddafis menneskerettigheder var ikke-eksisterende, men han var jo OND, og hvor der handles der spildes)

EuropÊerne bÞr nok i en fart forstÄ at Vestens magteliter anser demokratiet for noget der skal prises med ord og undergraves i handling.

Victor
Victor
9 years ago

En debat I mÄske burde sÊtte i gang.

Kender I Salescorp?

Hvis Ikke, sÄ driver firmaet call-centre-lÞsninger for store firmaer som Bonnier, Telnor og Viasat.

Noget tyder pĂ„, at de – selv om de jo har at gĂžre med fĂžlsomme persondata – skider pĂ„ kundernes sikkerhed nĂ„r de ansĂŠtter.

En af deres tidligere ansatte er i hvert fald lige omkommet:

NSFW:

http://syrienblog.net/

Ville I give jeres kontonummer eller CPR-nummer til denne fĂŠtter?

kurt RosenstrĂžm
kurt RosenstrĂžm
9 years ago

Til de trofaste snaphane-lĂŠsere.

Jeg har skrevet et essay: Evolution og kultur. Hvis der er interesserde lÊsere, sÄ er min email:

happy22@godmail.dk. Skriv og jeg sender det.
K.R.

BE
BE
9 years ago

Det her ser ogsÄ interessant ud:

“Have you ever said something to someone of another culture or ethnicity and later wondered if it was patronising or slightly racist?

Thousands of people have been inspired to tweet their experiences of “ignorant” things white people have said to them, using the hashtag #WhiteProverbs.”

http://www.bbc.co.uk/news/magazine-25652133

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  BE

Det er helt fint med mig!

Som mit motto altid har vĂŠret: “Man skal drille dem, der kan tĂ„le det…”

10% af verdens befolkning kan tĂ„le det – de sidste 90% kan ikke…

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x