9
jan
Seneste opdatering: 10/1-14 kl. 0727
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jim Olsson skriver på hatsajter”, skrev espressen i december om docenten i kemi fra Landskrona, da de sammen med kriminalitetsdømte vesntreradikale havde hacket kommentatorers identitet fra de såkaldte ‘hadesider’, noget de har derovre i Sverige. Expressen opsøgte ham uameldt på hans bopæl, og var dårligt forberedt på at han ikke lagde sig fladt ned, han gik til frontalt angreb på den modbydelige Stasi avis’ udsendte. Oven i købet tillage avisen ham grove kommentarer, som ikke var hans, heller ikke er han Sverigedemokrat, som den kulørte sprøjte skrev. Overnight blev han folkehelt i Sverige. Her kan man høre ham interviewet i næsten en tre kvarter balladen, som var designet til at fratage ham hæder og ære, familie og arbejde, men som kun har givet ham anerkendelse. Måske er der håb for Sverige endnu?

Guds heste

af Henrik M.Jensen

Kort før jul viste DRK den marokkanske instruktør Nabil Ajouch’s prisbelønnede film “Guds heste” fra 2013. Filmen foregår i en fattig forstad til Casablanca, Sidi Moumen, hvor vi følger en gruppe drenge under deres opvækst i et udsigtsløst miljø med arbejdsløshed og dårlige boligforhold. Et miljø hvor en fodboldkamp kan udvikle sig til kamp på liv og død, bryllupper ender som voldelige drikkelag og homoseksuelle handlinger indgår i afstraffelsen inden for drengebanderne.

Efter en konfrontation med politiet kommer en af hovedpersonerne i fængslet og vender efter et par år tilbage som islamist. Han får lokket flere af de gamle venner med ind i et Al-Qaida-lignende fællesskab ledet af en imam, der kan tilbyde de rodløse unge al den disciplin og målrettethed, som forstaden har manglet. Samtidig fungerer gruppen som kvarterets alternative ordensmagt.

Imamen udnævner de unge til “Guds heste” og filmen skifter nu karakter. Fra at have været en tilstandsbeskrivelse af et dysfunktionelt samfund fører handlingenen nu målrettet og uundgåeligt frem mod de fem terrorangreb i Casablanca, der den 16.maj 2003 dræbte 45 mennesker, hvoraf de 12 var terrorister.

Filmen er ikke en dokumentarisk skildring af personerne bag selvmordsaktionerne, men er instruktørens bud på, hvad det er for mekanismer, der driver svage sjæle i armene på islamismen.

Det uhyggelige ved filmen er, at den lige så godt kunne have udspillet sig i Vollsmose, Rosengården eller en anden af de trøstesløse europæiske forstæder, som tankeløse politikere i humanismens hellige navn har tilladt at blive til udklækningsanstalter for kriminalitet og politisk ekstremisme.

Det positive ved filmen er, at skønt den ikke viser nogen vej ud af problemerne, så vil det faktum at den overhovedet er blevet lavet, måske kunne være det første lille skridt ud af hængedyndet for de “Guds krikker”, som ghettoen skaber. (Se den evt. på You Tube: Les Chevaux de Dieu 2013, kun fransk)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
Sophia
8 years ago

Kaere Jim Olsson,
tak for din modige indsats.
Vi har jo de samme problemer i Tyskland/hele Europa. Det er en ytringsfrihed-phobisk EU som har indfört selvzensur hos dhimmi-medier.
Jeg vil gerne bidrage med penge, det er det mindste, man kan göre. Haaber, at domstole i Sverige ikke har den 68iger venstre/grönne sygdom som i Tyskland.
Viele Grüße fra Hamborg
Sophia

Jim Olsson
Jim Olsson
8 years ago

Det er mig, der ær Jim Olsson.
Jeg bor i Gøteborg.

Sverige styres i vid udstrækning af medier som Expressen.
Nu går vi til kamp med lovlige midler.
En indsamling af penge er begyndt for at trække Expressen til domstol.
http://www.friatider.se/efter-uthangningarna-nu-atalar-vi-thomas-mattsson-for-fortal
Mer end 300 000 kr er blevet indsamlet.

Jeg vil varmt takke de danskere, der har bidraget.

Venligen
Jim Olsson

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

En mand går ud til sin bil for at tage på arbejde og bliver slået ned. Danmark er i fuld opløsning.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Ja har læsr den-virkelig god. Men det rører ikke de kulturkriminelle politikere. Nu har de igen slettet lidt på familiesammenføringen, gjort det lettere at blive dansk statsborgere, græder over at verden lider og smider ikke de illegale indvandrere ud. Snart kommer millioner afrikanere ind i EU og så stiger presset igen på grænserne, for vi kan ikke sige nej til mennesker fra EU. Der skal skrappe midler til, før situationen bliver forandert. Hvis fx politier skyder en kriminel indvandrer bliver der gang i sagerne rundt omkring.

barfbag
barfbag
8 years ago

Løsningen, måske, direkte demokrati, a la Svejts:: http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2014/01/08/de-livsuduelige-politikere/ se kommentarsporet

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  barfbag

Enig med dig i at vi skal have direkte demokrati, men vi behøver ikke at kikke til Schweiz. Vi lever i computeralderen og det er nok det bedste redskab til at sikre et direkte demokrati.

Peter Andersen
8 years ago

Når man tænker lidt over det er det egentligt godt at vi har Sverige. For så kan vi se hvordan hele Europa havde set ud, hvis ikke de enkelte lande ind imellem havde strammet op. Nu begynder det så, forhåbentligt, at gå den modsatte vej – hvis altså folk snart får fingeren ud – i Frankrig, England, Holland og andre steder. De er da i hvert fald begyndt, at tage debatten. Men det mest tydelige eksempel vil nok blive kontrasten mellem Sverige og Danmark. Lad bare de svenske “anti-fascister” vade rundt i deres evindelige fakkeltog, så koncentrerer vi andre os… Read more »

nobody
nobody
8 years ago

“Vi lever i et halvtotalitært land” m.a.o Stalin light.

barfbag
barfbag
8 years ago

Off Topic.
Webloggen Atlas Shrugs er fra og med i dag flyttet til Pamela Geller’s egen URL: http://pamelageller.com

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x