10
jan
Seneste opdatering: 11/1-14 kl. 0142
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Douglas Murray og labour MP Rshnara Ali diskuterer på Channel 4.

One in ten children under the age of four is now Muslim in England and Wales, the latest statistics show.‘The percentage of Muslims among the under-fives is almost twice as high as in the general population. In the under-fives age group there are nearly twice as many people identified as Muslim as in the general population, census data reveals.

The figures suggest a change in the UK’s younger generation of worshippers as less than 0.5 per cent of over 85s in Britain identify as Muslim. One expert said the number of practising Muslims could soon outnumber the number of Christians who actively worship in the UK. One in ten babies in England is a Muslim: Those practising the religion ‘could soon outnumber actively worshipping Christians’

Ét lille hjørne af forklaringen er den unge alder for ægteskab og den højere fertilitet: Britain’s Underage Muslim Marriage Epidemic. Engelske aviser sælger The Coming Anarchy med lidt positivt spin. Douglas Murray kommenterer: Is the startling rise in Muslim infants as positive as the Times suggests?

Even the papers that will report on one of the biggest underlying stories of our time, and one which demonstrates an unprecedented change in the make-up of our country, must on all accounts be turned into a good news story. And since expressing any worries about the fact is undoubtedly terribly bigoted and nasty, we’ll all just have to nod our heads, keep our fingers crossed, mouth the same platitudes and all put our collective future in the hopes of Sheikh Mogra.

Lone Nørgaard skriver i et brag af en JP kronik i dag om, hvordan de vestlige eliter – nu overvejende EU – sælger deres lande, deres folk og deres efterkommere til stanglakrids, eller til “Muslim genocide of the native population or an ongoing civil war like in Lebanon, Syria, Yemen and Iraq, som Greenfield skriver om England. KRONIK: Danmark afskaffer sig selv Jyllands-Posten, 10.01.2014 (ikke online)

En bog af den amerikanske professor i psykologi Byron M. Roth dokumenterer systematisk, hvordan de vestlige eliter med EU i spidsen kynisk sælger deres forsvarsløse, oprindelige befolkninger.

Nationalstaten Danmark er i fuld gang med ganske langsomt at opløse sig selv. Ligesom Tyskland, hvorom Thilo Sarrazin – tidligere medlem af Forbundsbankens direktion og tidligere finansminister i Berlin – har skrevet bogen “Deutschland schafft sich ab. Hvordan vi sætter vores land på spil”(2009). Præcis det samme scenarie udfolder sig i lande som Sverige, Norge, England, Frankrig, Luxemburg og Holland – med en ukontrolleret masseindvandring fra tredjeverdenslande som en af hovedfaktorerne.

Jeg har beskæftiget mig intenst med indvandring i de sidste 10 år, fordi jeg så gerne har villet begribe gåden: Hvorfor det store flertal af politikere og beslutningstagere ønsker at save den gren over, som rimeligt velfungerende nationalstater har siddet komfortabelt på siden 1950′ erne? Hvorfor træffer de beslutninger mod deres befolkningers udtrykkelige ønsker, i et forsvar for en politik, der har få fordele og så mange følelige konsekvenser?

Eftersom massetilvandringen til Europa primært foregår fra muslimske lande, har jeg også brugt i hundredvis af timer på at sætte mig ind i islam, og hvorfor der mon lige er så store problemer med integration af muslimer? Nu sidder jeg med en bog i hånden – en moppedreng på 580 sider, hvor alene litteraturlisten fylder 34 sider – der samler de fleste af trådene for mig og gennemlyser det rystende og vanvittige eksperiment, som de europæiske eliter med EU i spidsen har gang i. Et dybt pessimistisk værk, der har fået mig til at fortvivle, men som også har ansporet mig til trods alt at kæmpe videre for alt, hvad jeg har kært.

For: »Hvis vi er i så slem en situation, som jeg forestiller mig, forekommer pessimisme mig at være endnu en kulturel luksus, som vi må undvære, hvis vi ønsker at overleve.« Alasdair MacIntyre, “After Virtue”, 1981.

Murstenen bærer titlen “The Perils of Diversity. Immigration and Human Nature”(2010), forfatteren er den amerikanske professor emeritus i psykologi Byron M. Roth, og hans hovedærinde er at dokumentere den skade, masseindvandring af ikke-europæiske folk påfører Vesten, såvel USA som Europa. I det følgende skal jeg i punktform forsøge at formidle en række af hans teser og pointer, men af indlysende grunde er den interesserede læser nødt til at anskaffe sig bogen for at se hans meget omfattende – og kontroversielle -argumentation fuldt udfoldet. [..]

De intellektuelle klasser har opgivet den søgen efter sandhed, som tidligere karakteriserede den, til fordel for at bruge forskning til at fremme politiske og ideologiske mål. De intellektuelles herskende ideologi er en absolut egalitarisme, som ikke anerkender, at noget er bedre end noget andet, hvad enten det drejer sig om ideer, kunstværker eller historiske analyser.Gavmilde velfærdsydelser er uforenelige med en vellykket indvandringspolitik.

Den eneste måde at undgå katastrofen i de vestlige lande er at lave et moratorium  for yderligere indvandring. Læs i sammenhæng denne bog, der systematisk dokumenterer, hvordan de vestlige eliter kynisk sælger deres forsvarsløse, oprindelige befolkninger.

Man kan læse hele kronikken på Res Publica og på Lone Nørgaards egen hjemmeside i nærmeste fremtid.

Latest Population Projections for the UK

January 10, 2014

1. The Office of National Statistics (ONS) revises its population projections for the UK every two years. The 2012 based projections have recently been published. [1]

2. The population is currently around 64 million. By the end of the next Parliament it is projected to have grown by 3 million people – six times the population of Manchester.

3. In twenty five years’ time the projection is for almost an extra ten million people – the equivalent of another Greater London.

4. 60% of this increase will be due to future immigration, both directly (43%) and indirectly through births to these migrant parents (17%).

5. The population of the UK is projected to reach around 80 million by 2060.

6. The latest projections are based on a net migration assumption of 165,000 a year (down from 200,000 a year in the 2010 projections). This figure is based largely on past experience: it does not take into account future policy changes.

7. The latest projections have increased the fertility rate assumption to 1.89 (compared to 1.84 in 2010) to reflect the fact that fertility rates have been increasing.

8. The UK had the second largest birth rate in Europe in 2012 and the fourth largest population increase. [2]

9. These new figures underline the need for an end to mass immigration and a policy of balanced migration where immigration is on a par with emigration [3]. This is the only way that our population can be stabilised.

Migrationwatch

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] UK: Hver 10 småbarn nu muslimsk « Snaphanen. […]

AN
AN
9 years ago

“Hvorfor træffer de beslutninger mod deres befolkningers udtrykkelige ønsker?”

– Store mængder oliepenge og korruption i EU.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Når jeg ser Canal 4-klippet, spørger jeg mig selv, om ikke det virkelige spørgsmål er, om briterne ikke selv må afgøre deres fremtid.
Har landenes egne befolkninger ikke noget at have skulle sagt i forhold til denne nye “imperialisme”?

Angela
Angela
9 years ago

Det är sensationellt! Och detta tiger medierna som skall granska makteliterna tyst om. Jag har ju inte läst boken men det händer hans eget land med. Hela västvärlden håller på att förgöras. Inte konstigt att senegalen från FN var i Norge och tystade hela journalistkåren om vad makteliten (FN) håller på med. (Lilla Saltsjöbadsavtalet). Inte en journalist agerade. Inte en reste sig upp och sa att de som företrädare för demokratiska länder inte hade för avsikt att delta i något sådant. Att journalister i väst informerar folk i stället för att vilseleda, ljuga och tysta folk. Inte en agerade sedan… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Angela

Snälla Angela. Avstå gärna från att ta upp myten om “Lilla Saltsjöbadsavtalet” som en sanning. Det finns inte, och har aldrig funnits något som gått under det namnet eller ens den täckmanteln. Det är sant att pressens egna representanter utformat de s k “pressetiska reglerna”, någon gång under 80-möjligen under Publicistklubbens regi. Samma Publicistklubb har också löpande diskuterat hur man ska förhålla sig till dessa ämnen under otaliga konferenser de senaste 30 åren, men något “lilla saltsjöbadsavtal” är en ren konspirationsteori som endast får oss invandrings- och presskritiker att framstå som foliehattar. Jag försökte verkligen gräva i detta ämne för… Read more »

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  Skåning

Mötet ägde rum i Norge i juni 2007. Omkring 300 redaktörer och journalister samlades i Oslo för att delta på konferensen om medier och globalisering. Svenska medier arbetar inte i ett vakuum. Det som sades på konferensen i Oslo benämns “ringaktande” som “Lilla Saltsjöbadsavtalet”. Med det namnet gav man uttryck för vad man tyckte om Oslo-konferensen och dess innehåll. “Lilla Saltsjöbadsavtalet “är inget möte som ägt rum i Sverige utan ett “sammanfattande ord” av det som togs upp på den norska konferensen. De som myntade begreppet tyckte väl det var passande för det som sades på konferensen. Det trodde jag… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Angela

Du får gärna ge mig en referens till den där konferensen. Det är nämligen stört omöjligt att söka fram vilken specifik konferens som åsyftas med de uppgifter du anger. Hursomhelst. Det har tidigare flitigt används som ett uttalat begrepp om en konferens i Sverige som inträffade i slutet av 1980-talet bland den här invandringskritiska undergroundrörelsen på nätet (som vi båda uppenbarligen tillhör), och inte som en skämtsam benämning. Det skulle därför vara intressant att få läsa lite om vad just denna konferensen i Oslo innehöll osv. Min gissning är att den här typen av konferenser pågår hela tiden inom mediekretsar,… Read more »

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Det som udelades i statistikken over fødselsrater for muslimer er familiesammenføringen. I praksis skal antallet ganges med 2, da stort set hver muslimsk fødsel, med et antal års forsinkelse, trækker en udefra kommende til. Processen er eksponentiel og vil på få årtier helt smadre de vestlige samfund.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x