14
jan
Seneste opdatering: 14/1-14 kl. 1450
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Germany: Flashmobs protest against the persecution of Christians

Asylsøgere vil til Sverige

Jyllands Posten klarer hvad ingen svenske aviser gør, at notere at svensk indvandring pr. capita er europas overlegent største. Hvorfor har de så travlt, at de lukke tusinder ind, som er uden asylgrund og som ikke vil identificere sig? De ville stille Svensson over for et fait accompli, og det er lykkedes. Jeg kalder det et statskup i slow motion, hurtigt i et lands liv, men langsomt i et menneskes.

Sverige er blevet Skandinaviens og Europas helt store flygtningemagnet. Lige nu er Syrien den største humanitære katastrofe i årtier – og 60 pct. af alle de syrere, der på deres flugt væk fra krigen kommer til Europa, søger asyl i enten Sverige eller Tyskland, konstaterer lederen af det norske Udlændingedirektorat, UDI, Frode Forfang, i et interview med Jyllands-Posten.

Kun Tyskland og Frankrig fik sidste år flere asylsøgere end Sverige. Men selv om Tyskland allerede ved udgangen af november nåede op på 100.000 asylsøgere, er det målt i forhold til Tysklands størrelse et langt mindre antal end de godt 54.000, der afleverede deres asylansøgning i Sverige.

Mens vi i Danmark i årevis har haft en til tider højlydt diskussion om indvandring, flygtninge og asylsøgere, har diskussionen i Sverige været langt mere afdæmpet. Det har ikke været velset at udtale sig kritisk om den store indvandring til Sverige – selv om antallet af indvandrere er det højeste nogensinde. I 2013 fik 116.500 udenlandske personer arbejds- eller opholdstilladelse i Sverige, hvilket er det højeste antal nogensinde og en stigning på fem pct. i forhold til 2012. Tallene dækker både familiesammenføringer, arbejdstilladelser og asylsøgere med opholdstilladelse.Der er mange bud på en forklaring….

»Jeg tror, at der er en anden tone i debatten i Danmark, ligesom jeg tror, at medierne i Danmark reagerer anderledes end de svenske medier. I Sverige har alle partier – på nær Sverigesdemokraterne – således bakket op om den nuværende politik på området,« fortæller Fredrik Beijer.

Især i svenske medier har der været en heftig debat – ikke om antallet af asylsøgere som sådan, men om, hvorfor Sveriges nabolande, især Norge og Danmark, ikke har modtaget flere asylsøgere for på den måde at være mere solidariske og mindske presset på Sverige.

»Men det har været en mærkelig debat, for det er ikke landene, der bestemmer, hvor asylsøgerne skal søge asyl, det er asylsøgerne selv,« fastslår Frode Forfang. Til gengæld mener flygtningeeksperter i både Norge og Sverige, at reglerne for at tildele asyl er meget ens i de tre lande.

Så med andre ord: Tag til Sverige for at få asyl, til Danmark for at studere og til Norge for at få arbejde. Asylsøgere vil til Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
8 years ago

Jyllands-Posten ska ha tack för att de talar klartext om den svenska invandringspolitiken. Och J-P gör det i en vänlig ton trots svenska politikers hutlösa uttalanden om övriga Norden och övriga Europa. Svenska regeringen tar på sig offerkoftan, låtsas att invandrarmassorna till Sverige beror på att Danmark och Norge osv. inte tar sitt ansvar, och därför har Sverige måst offra sig. Sådan är insinuationen. Och Sverige begär nu att resten av Europa ska ta emot fler invandrare så att GODHETENS FRÄMSTE ska få lite respit. Tror verkligen Reinfeldt, Löfvén och kompani att utlandet köper denna gallimatias? Så dumma är väl… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Citat; “Der kommer ikke nogen reaktion før enten venstrefløjs eller radikale politikere eller deres børn bliver udsat for alvorlige forbrydelser og selv da er jeg ikke sikker på at de reagerer.” Lige præcis! De ændrer i hvert fald ikke holdning til aggressorerne. Fra Nørrebro i København meldes – ikke af medierne men af af undertegnedes bekendte – om to kvinder, der i årtier har identificeret sig med med venstrefløjen. De har hver for sig beklaget, at deres sønner blev overfaldet af kulturberigende bander. Men de har ikke ønsket effektiv indsats fra politiets side eller en total omlægning af den såkaldte… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Tja, sikkert ikke engang da – selv der vil de såmænd bare “analysere” sig frem til, at de massive problemer er vores egen skyld, fordi vi danskere ikke har været hurtige nok til at acceptere og omfavne multikulturens mange glæder, og at alt for en stor af del af befolkningen desværre endnu ikke har set lyset og stadig lever i den farlige ultranationalistiske illusion om, at landet tilhører dem og deres efterkommere – og derpå straks sætte endnu mere turbo på indvandringen fra visse verdensdele og “folkeoplysningen” om hele dette fantastiske multikulturelle udvekslingsprojekt, hvor alting naturligvis er lige godt helt… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Kvinder har nok en vis trang til underkastelse og/eller en beskytter. Og dermed også en vis affinitet over for “noget” der fremstår stærkt. Og islam og socialisme er gode til at fake den slags, eller i det mindste bruge som baggrund. Vi har jo set, hvordan godhedstosserne reagere. De falder deres børn i ryggen når de bliver kulturberiget. Peter Mygind eksempelvis. Forklaringen, mener jeg handler også om angst for tab af status i eget miljø. Mennesker er forfængelige. Og her kan vi så sætte ind ved, at give en omtale så folk ikke just for plejet deres forfængelighed. Måske tværtimod… Read more »

Robert R
Robert R
8 years ago

Helt rigtigt set! Det kan ikke siges ofte nok, Svensken skal præsenteres for et fait accompli, og ja det er et statskup, men det er ikke kun Sverige, det er hele Vesteuropa. Når først befolkningssammensætningen ikke længere er reversibel og det er jeg bange for, der er tilfældet i Europa som helhed, så kører løbet. Selv uden yderlige indvandring vil der være lige så mange muslimske europæere som kristne og ateistiske europæere om 2 til 2 1/2 generation, naturligvis under forudsætning af at nuværende fødselsrater forbliver, som de er. Det er dog næppe tilfældet, jeg tror at muslimske indvandere og… Read more »

mb
mb
8 years ago

I følge en god svensk bekendt er en af årsagerne, at der i Sverige i mange år har boet mange kristne syrere, og at en stor del af dem der kommer nu, også er kristne syrere, som søger hen hvor der er nogen de kender. Jeg har ikke set noget der bekræfter dette i medierne, men de synes jo også stort set at være ligeglade med om det er muslimer eller andre grupper. Og så er det vist ikke tilladt i Sverige at registrere efter religion eller etnicitet, så det værktøj kan man ikke anvende, hvis man vil analysere et… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

(Svensk !!!) Borgmester om asylsøger-brok: Er der bedre i Syrien? [ Gad vide, hvor længe han mon fortsætter som “borgmester” ( kommunstyrelsens ordförande i Växjö ) … 😉 – for nu vil alle PK-tosserne, Expo, AB & Expressen sikkert straks kaste sig over ham, som de grådige og hensynsløse gribbe de er ] http://ekstrabladet.dk/nationen/article2193702.ece Sverige modtog sidste år mere end 50.000 asylansøgere, og myndighederne gør hvad de kan for at indkvartere dem. Men på asylcenteret Viebäck breder utilfredsheden sig Af: Thomas Harder – Flygtninge fra Syrien som er flugt for at redde deres liv klager over de forhold de har.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf
Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Nej, jeg undrede mig godt noget over titlen 😀 – tja, det er jo EB, så …

Men dog interessant, at en moderat kommunalpolitiker vover at udtale sig så bramfrit.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Statskupp eller terrordåd. Det kommer an på avsikten. Om det bara handlar om ren och skär nihilism är det ju ett gigantiskt terrordåd. Kan de verkligen inbilla sig att de skulle få behålla makten även om de skulle konvertera? Jag har verkligen försökt hitta något förmildrande, något som skulle tala för att det handlar om ett beklagligt misstag, om att inte tappa ansiktet inför väljarna och behöva säga: “Förlåt, vi hade helt fel”, om att inte kunna vända en tanker i en trång farled eller någonting liknande, men nej. Nu tycks alla möjligheter vara uttömda för att det skulle ha… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Jag tycker du uttrycker läget mycket riktigt och instämmer till 100% (behöver du fler gästskribenter Steen? *vink* *vink*). Jag begriper inte heller hur ett politiskt etablissemang (även internationellt) kan vara så unisont korkat att man inte ser följderna av den “arabiska våren”. Ingen som helst självreflektion. Jag tycker att stämningen mer och mer, främst i Sverige, påminner om kulturrevolutionen i Maos Kina. Jag får nypa mig i armen varje dag.

Peter Andersen
8 years ago

Selv om enhver idiot kunne forudse hvad følgerne af det arabiske forår ville blive, var der jo ikke så meget at gøre ved det. Det mest sandsynlige scenarie – i min bog – var at vildlede medierne omkring et muligt demokrati og så efterfølgende selv lade araberne destabiliserer hele området. Vi kunne i hvert fald ikke have fundet en smartere måde at gøre det på. Hvorfor? Fordi vi står overfor en fjende som hverken kunne besejres i Irak eller Afghanistan. De bliver jo ved med at lave ballade og så kan vi jo ligeså godt lade det gå ud over… Read more »

norge
norge
8 years ago

Sammenligning av industrialiserte land med sterke økonomier, antall asylsøkere gitt opphold).

Japan- 126 millioner innbyggere- 8000 asylsøkere og flyktninger.
Sør-Korea- 50 millioner innbyggere – 2000 asylsøkere og flyktninger.
Saudi-Arabia – 16 millioner innbyggere – 700 asylsøkere og flyktninger.

vs

Norge – 5 millioner innbyggere – 52 000 asylsøkere og flyktninger.
Tyskland – 80 millioner innbyggere – 675 000 asylsøkere og flyktninger.
Frankrike – 66 millioner innbyggere – 268 000 asylsøkere og flyktninger.

Også Sverige da. Merkelig at det kun er vestlige land som bryter asylkonvensjonene.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x