15
jan
Seneste opdatering: 17/1-14 kl. 1631
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 15.01.2014 214001

I den nyeste PEW undersøgelse Religious Hostilities Reach Six-Year High, er det Appendix 3: Social Hostilities Involving Religion Index der er alarmerende for fem vesteuropæiske lande: Frankrig, England, Sverige, Italien og Tyskland, som nu rangerer på konfliktniveau med Kina, Angola, Algier og Libyen. BBC Where religious hostility is on the rise

MSM igonerer ‘detaljer’ i Breivik-brev

Nogle gange tænker man ‘hvad skal det nytte’, men denne historie starter faktisk, da jeg spredte Expo artiklen til amerikanske venner for fem dage siden. Skam over MSM journalister inklusive Ekstra Bladet, som også modtog brevet fra terroristen. Det er blevet lidt af en snebold. I dag skriver Robert Spencer:

Last Friday, I published a translation of a Swedish report about a letter mass murderer Anders Breivik had sent to the media, in which he revealed that he was a Nazi, and that he had published his “counter-jihad manifesto” intending to destroy the counter-jihad movement. The Swedish news source Expo Idag

Now Daniel Greenfield has picked up the story, but he is the only one: the English-language media has completely ignored this story, not even bothering to publish stories designed to shore up their earlier demonization of the counter-jihad movement, and claiming that Breivik is cravenly trying to obscure his counter-jihadist tracks, or simply delusional and crazy, as Greenfield does. Instead, no one mentioned it at all. Nothing. The Wall Street Journal published a piece about his claims that he was tortured, but that was as close as any mainstream media outlet came to covering this story at all.

But from the media, there was absolute silence on all of this at the time of the murders and ever after, just as there is silence now about Breivik’s Nazi claims. And that, in a nutshell, manifests the sinister agenda of the mainstream media: the objective was never to uncover the facts surrounding Breivik’s heinous murders. It was just to discredit the counter-jihad movement. And for that, Anders Behring Breivik has already served his purpose. At this point, he is no longer useful. English-Language Media Ignores Breivik’s Coming-Out As A Nazi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] lezers, zowel van ‘Gates of Vienna’ als van het Deense blog ‘Snaphanen’, beweren dat we Breivik gewoon moeten vergeten en hem negeren. Zij gaan voorbij aan de kern van […]

trackback

[…] readers both at Gates of Vienna and at the Danish blog Snaphanen argue that we should simply forget Breivik and ignore him. They’re missing the point. This is […]

trackback

[…] readers both at Gates of Vienna and at the Danish blog Snaphanen argue that we should simply forget Breivik and ignore him. They’re missing the point. This is […]

trackback

[…] readers both at Gates of Vienna and at the Danish blog Snaphanen argue that we should simply forget Breivik and ignore him. They’re missing the point. This is […]

trackback

[…] readers both at Gates of Vienna and at the Danish blog Snaphanen argue that we should simply forget Breivik and ignore him. They’re missing the point. This is […]

perma2
perma2
8 years ago

Det kartet er bare bullshit. Hvordan kan dere påstå at det er lavt nivå i Sentral-Afrika?

Jonny
Jonny
8 years ago

Åhå, Expo-tolkning som källa? Länk till hela originalversionen av Breiviks brev? I ett tidigare brev (12-05-07) ser Herr Tempelriddarkommendören Israel som judarnas hemland och stödjer Israels kamp mot jihad och islamism. Han säger sig också vara motståndare till nazismens “dåliga sidor”, nämligen expansionism och antisemitism. Alla som är illojala (t.ex. 80% av judarna – hur han nu fick fram den skattningen) mot de nordiska ursprungsbefolkningarna bör dock deporteras. Vad är skillnaden i förhållande till det nya brevet? Förutom tal om “Western Europe’s fascist movement”? Vad gör Breivik till nazist? I feel I must clarify my own political conviction so that… Read more »

Nils
Nils
8 years ago
Reply to  steen

Hvis du er kritisk over for den politiske udnyttelse af Anders Behring Breivik, hvorfor bidrager du så selv til at befæste ham som politisk subjekt, der nu har indtaget den og den interessante nye politiske position med visse nye formuleringer i sit seneste værk og blablabla. Ifølge Expo guddødeme.

Man kan ikke begynde at diskutere Breivik som politiker uden samtidig at acceptere mediers og politikeres ret til at definere ham som politiker, sådan som det er sket til infam overflod. Fælden klapper så snart man rører lokkemaden.

Nils
Nils
8 years ago
Reply to  steen

Jeg påstår da ikke at du går nogen terrorists ærinde, men du løber uagtsomt i byen for de medier og politikere, der har skabt Breivik som politisk figur, der skal miskreditere islamkritik. Breivikbrandets medejere som f.eks. Expo ønsker at han skal have så høj status som muligt som relativt fornuftig deltager i en politisk samtale, et projekt jeg håber vil mislykkes.

Hvis man virkelig mener Breivik er af visionær klasse, må man jo studere hans politiske skrifter med tænksom mine og hånd under kind – ellers synes jeg, man skal give ham, hvad han er værd: Ingenting.

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago
Reply to  Nils

Politik er mening, alle har en mening.

Nils
Nils
8 years ago

Steen, en dag bliver du sikkert dekoreret med Breivik-ordenen i pap med egeløv, for din indsats for at udbrede kendskabet til vor store førers visionære politiske tanker. Expo bør også takke dig for at udbrede deres agenda. Medier modtager en lind strøm af henvendelser fra psykisk syge, der ønsker at se deres tanker forstørret op, og/eller ser medierne som en magt, der kan hjælpe dem med at bekæmpe mere eller mindre indbildte fjender. Fornuftigt redigerede medier anvender naturligvis ikke disse henvendelser til at lave journalistik, da det jo dels ikke har nogen almen interesse, og da det desuden er svage… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Nils

Nils Du fatter ikke en brik! Der er ingen der forherliger eller ophøjer Breivik hér! Men kig lige ud af vinduet – ser du verden derude? Så er det nok fordi den er der! Man kan ikke komme uden om Breivik i et forum som dette. Den mands gerninger har stigmatiseret mange anstændige mennesker pga. en totalt forløjet venstrefløjs agenda med at få os til at holde kæft med det vi ser – når vi kigger på verden! Hvis det så ovenikøbet var det han ville, skal det sgu også siges her! PS Der siges rigtig meget her, som den… Read more »

norge
norge
8 years ago
Reply to  Nils

I og med at Breivik er dømt tilregnelig bør det vel ikke være noe problem for media å gjengi hans tankegods. Ingen tiltalt i Norge har vel vært gjenstand for så grundig psykiatrisk obervasjon og utredning som Breivik.

Robin Shadowes
8 years ago

Amerikanerna verkar gilla The Girl With The Dragon Tattoo. Får ni en chans att förklara för dom att samtidigt gynnar den kommunistiska rörelsen Expo i Sverige så kanske dom blir lite mindre extatiska över den där smörjan.

Marit
Marit
8 years ago

Anders Behring Breivik har diagnosen paranoid schizofren. Han har med overlegg og nøye planlegging drept 77 mennesker. De må være meget innskrenket som oppfatter ham som “politiker” !

Erling
Erling
8 years ago

At this point, he is no longer useful.

Ikke for massemedierne, nej.

Men Breiviks skriblerier synes pludselig at nyde en del mere trovaerdighed her paa sitet.

Er han ikke laengere sindssyg?

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Erling

Hold nu op Erling. Manden er psykopat/sindsyg og massemorder og fortjener efter min mening dødsstraf ud fra den betragtning: Tager men kynisk et andet menneskets liv, har man mistet retten til sit eget. Men det forandrer ikke en disse ved, at manden er mishandlet i sin barndom, og at man sikkert kan finde årsagen til hans forbrydelser her. Hævnfølelse sætter ikke psykologien ud af kraft.

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Manden er psykopat/sindsyg og massemorder og fortjener efter min mening dødsstraf ud fra den betragtning: Jeg paastaar ikke andet. Jeg paapeger bare, at man tager dette brev bemaerkelsesvaerdigt for paalydende, taget i betragtning at det er skrevet af en sindssyg person. For et par uger siden hed det sig, at man ikke kunne siget noget om Breviks politiske tilhoerforhold ud fra det, han havde skrevet, da han jo var sindssyg. Lige så snart det var fastslået, at en islam-kritikker stod bag Oslo og Utöya, gik de fuldstændig i selvsving! Nu siger de ikke et kuk. Og Snaphanen (og andre) gaar… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Erling

“Lige så snart det var fastslået, at en islam-kritikker stod bag Oslo og Utöya, gik de fuldstændig i selvsving! Nu siger de ikke et kuk.”

Okay enig jeg – har aldrig et sekund fæstet mig ved det pjat.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Erling

Det kan da godt være man synes man står sig bedre ved at hævde, at Breivik er aldeles uinteressant. Det er han bare ikke, i den her sammenhæng. Han blev brugt til at fremfører en agenda fra dag 1 – i samtlige mainstream-medier! Lige så snart det var fastslået, at en islam-kritikker stod bag Oslo og Utöya, gik de fuldstændig i selvsving! Nu siger de ikke et kuk.

Vi må aldrig glemme… Det har de så allerede gjort!

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Erling

Steng ham inne, ta fra ham PCn og GLEM ham !

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x