16
jan
Seneste opdatering: 22/1-14 kl. 1250
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Møde med professor Bent Jensen i Trykkefrihedsselskabet i Cepos’ lokaler om bogen Ulve, får og vogtere – Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991, 1500 sider. (kan forudbestilles) Alle fotos © Snaphanen, klik f helskærm.

Bent Jensen, 16.01.2014, II 005Bent Jensen, 16.01.2014, I 009Bent Jensen, 16.01.2014, I 018Bent Jensen, 16.01.2014, I 020

Bent Jensen, 16.01.2014, II 059

Bent Jensen, 16.01.2014, II 077Bent Jensen, 16.01.2014, I 012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] kontraindiceret. Der findes en sund, ufordærvet folkelighed, som Bent Jensen også taler om i sit foredrag nedenfor. I Danmark har den mange stemmer, i Sverige trues den af kvælningsdød og åndelig totalitarisme. […]

trackback

[…] er lagt til den oprindelige post. Jeg lægger midlertidigt en […]

Arild ejsing
Arild ejsing
8 years ago

Machiavelli, mange negative betegnelser hænger ved navnet. Det har århundrederne åbenbart ikke mildnet.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Arild ejsing

Nå du har forsket i Machiavelli-det er fint. Nej det har århundrederne ikke. Men nutidens Machiavelli har noget positivt at sige om mange ting her i livet. Men du mener jeg er negativ, fordi jeg ikke siger noget positiv om dine beundrere? Ja sådan kan man også se på det.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Bryder mig ikke om manden, selv om han siger noget fornuftigt i min bog. Bryder mig iøvrigt ikke ret meget om hele slænget omkring trykkefrihedsselskabet.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

Jeg har ellers skrevet et længere indlæg, men det er gået tabt, fordi jeg glemte at tage et kopi. Men ganske kort er udgangspunktet det, som her kan spejles i mit indlæg til Trykkefrihedsselskabet som skriver: “Hjemmesiden har fået nyt navn og udseende, men sagen er stadig den samme” ”Det må man da ikke håbe, for så er der ingen mulighed for, at trykkefrihedsselskabet bryder den mystiske tavshed, lever op til dets navn og anmelder 2013,s mest samfundskritiske bog: “Humanismens elendighed” om Islam og den humanisme som ligger bag ved det politisk korrekte Danmark. Jeg håber – læserne ligesom mig… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x