23
jan
Seneste opdatering: 24/1-14 kl. 1128
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Får Trykkefrihedsselskabets pris den 1 marts i år. Jeg har været en fan siden han publicerede Jyllands Postens tegninger i 2006 og ydmygede Alberta Human Rights Commissions ved at lægge You Tubes af deres forhør med ham online. Det var dræbende, vittigt, morsomt. Det bliver en stor dag at træffe ham i København. Tør de invitere ham i Deadline? Tør Krasnik prøve at styre ham på en tallerken? Ezra Levant’s 900 Day Ordeal With the Alberta Human Rights Commission Værd at notere er også, at Sir Salman Rushdie i år, tyveåret for fatwaen, får H.C. Andersen Litteraturpris 2014. Mon ikke jeg kan arrangere et møde mellem ham og mit kamera?

Sygdommen til Døden

Smak! Der fik 100.000 Politikenabonniner den. Vi har kun det sjov svenske sjovnalister laver. Især Aftonbladet er et reservat for typer, der ikke ville klare sig i en fri udveksling af synspunkter noget sted i Europa. Hvad skulle de også det for, redigeringen befrier dem for at blive modsagt og skattekroner holder dem kunstigt i live. Man må give dem det: De er frygtløse når det kommer til at gøre sig til grin ude i verden.

Forleden var Politikens bløde anstændige mand, litteraturkritiker Jes Stein Petersen “rasist”, sindbilledet på den konfliktsky, Radikale dialogfætter. Man kunne se på hans reaktion, han havde fået et gedigent kulturchock af svensk samfundsdebat, og jeg som troede han var en lærd verdensmand, der kunne tyde alle de lokale koder fra Thule til Manilla.

Ta inn hele skjermen 23.01.2014 130222

Anmelderen er en iransk radikalfeminist og kommunist, Athena Farrokhzad, og som sådan satans godt integreret i sit nye land. Når begavede iranere flytter til andre vestlige lande, holder de så småt op med at være kommunister når de akklimatiseret sig. Farrokhzad er forblevet kommunist. Enten er hun altså ikke begavet, eller også er det noget i den offentlige svenske atmosfære, der blokerer hendes begavelse.

forleden kunne man høre i det udmærkede radioprogram, Cordua og Steno, høre Torben Steno sige efter et par svenske sager om Stein Petersen, kønsneutral snerydning, stående tissekoner, unisextoiletter på Stockholms Rådhus osv.:

“Det er sgu mærkeligt. Vi forstår hinandens sprog, vi er fætre kusiner og brødre, vi kender hinandens historie, men jeg fatter altså ikke hvad der foregår i Sverige.”

Efter over 40 års svensk samliv burde jeg ikke have det som Steno, men det har jeg. Man må betragte Sverige som et kunstværk eller et kærlighedsforhold: Dem man umiddelbart forstår, mister man hurtigt interessen for, det er mysteriet, som får gnisten til at springe. Vi burde have faste korrespondenter i Stockholm ligesom i gamle dage, som var det Beirut eller Kabul, dog helst ikke Jørgen Poulsen.

I et par årtier efter krigen sagde danskere, at svenskerne var Nordens amerikanere, fordi de kørte i store flydere, gik i fint nyt tøj og hørte på countrymusik, mens der stadig kørte hestevogne i Københavns gader og børne var klædt i aflagte, lappede laser. Det gik kun på det ydre. Det havde måske været rigtigere at sige, de er nordens Sovjetrussere, hvad der også var essensen Strindbergs replik sagt i Skodsborg i 1887: “Asien börjar i Malmö”, og når det kommer til stykket, var det svenske vikinger der grundlagde Rusland (Roslagen). Man kan google Strindbergs bemærkning og se hvor mange svenskere der ikke har læst Strindberg, og tror den er noget lavpandede danske pölsefascister har fundet på.

Under medieoverfladen, skal Steno dog vide, er forskellene ikke så store som de synes på overfladen. Vi iagttager en elitesygdom, en intellektuel podagra. Livsstilændring og rigelig motion skulle være godt, at sidde ved at tastatur er stærkt kontraindiceret. Der findes en sund, ufordærvet folkelighed, som Bent Jensen også taler om i sit foredrag nedenfor. I Danmark har den mange stemmer, i Sverige trues den af kvælningsdød og åndelig totalitarisme. Plebs skal holde kæft, ellers er de populister. En intellektuelt indavlet elite skal nok selv sørge for, at det går ad Helvede til, og det er netop det det gør i Sverige. Det er det samme et EU uden et folkeligt korrektiv er ved at gøre ved os allesammen på det større plan.

Digter Hassan bliver ved med at være interessant alene ved de reaktioner, han frembringer. Hans raseri hyllas av danska rasister (Mrutyuanjai Mishra, I Sverige kallas till och med danskar för rasister.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] omtalte Cordua og Stenos forbløffelse over Sverige forleden. Nu har radipoprogrammet oprettet en lille afdeling med ovenstående rubrik. til den ende […]

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Mer om IHH. Nu utreder bosniska myndigheter organisationens vapenexport till Syriens Al Qaida-grupperingar och förbindelser till försvarsdepartementet i Bosnien:

http://schanzer.pundicity.com/14343/turkish-flotilla-charity-tied-to-terrorism-again

Santor
Santor
8 years ago

Trykkefrihedsselskabets pris Kunne næsten ikke gå til et bedre menneske 🙂

Tillykke til Ezra Levant.

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Al Gore og David Suzuki er verdens største hyklere.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

& Peter

Ja, gu’ er det komik på et højt plan, at de Danske ‘gutmenschen’ nu får at smage deres egen medicin. Men de Danske PK’ere må jo bare erkende, at de ikke når de Svenske PK’ere til sokkeholderne når det kommer til multikulti-vanvid. Emn omvendt tror at samtlige PK’ere i den vestlige verden ville komme til kort sammenlignet med de Svenske.

JensH
JensH
8 years ago

I Sverige er alt efterhånden ‘sort eller hvidt, og er man ikke accepteret som ‘ant-rascist’, så er man per definition en højre-ekstrem rascist, og hvis ikke engang Politken-segmentet kan gå gennem det Svenske ‘filter’ for hvem der er ‘anti-rascister’, så ved jeg ikke hvem der i Danmark kan blive accepteret som værende ‘stue-rene’ hos de ‘pludrende klasser’ i Sverige????

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  JensH

Det gør jo heller ikke noget. De danske pk’ere er nu blevet kaldt racister af de svenske pk’ere. Det er humor på højt plan og det måtte jo komme. Nu må svenskerne da snart være gået planken ud – eller hva’..?

Ave Maria
Ave Maria
8 years ago

Propagandan i svensk MSM upprepar samma tema HELA TIDEN: (X contra Z)
X = några från en “utsatt grupp” är kränkt
Z = de skyldiga till kränkningen är *nazist *rasist *högerextremist *sverigedemokrat

Se statistik över “utsatta grupper” 😉
http://peterharold.wordpress.com/2014/01/23/den-som-slass-for-de-utsatta-har-marknadsfort-sig-smart/

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Det blir intressant att se MSM-medierna kommentera denna film som bl.a. visar hur ISIS och Jabhat al Nusra tränar barnsoldater – snart en ensamkommande nära dig – och hotar västvärlden. Från Vice News via http://www.longwarjournal.org :

http://www.youtube.com/watch?v=AFZhQ4u2Cbg

Under tiden fortsätter cirkusen i Turkiet. Hundratals polisutredare, åklagare och domare har omplacerats på grund av alltför plikttroget utövande av sina åligganden i tjänsten. Nåja, det är kanske en odemokratisk fraktion mot en annan, men det bådar inte gott för EU-kandidatlandet, inte för att det lär påverka den röde EU-tsaren och hans hov:

http://www.todayszaman.com/newsDetail_getNewsById.action;jsessionid=CDAC11556B596EDAD409012706593FBD?newsId=337289&columnistId=0

http://www.hurriyetdailynews.com/up-to-96-judges-and-prosecutors-reassigned-in-fresh-purge-within-turkish-judiciary.aspx?pageID=238&nID=61392&NewsCatID=338

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304027204579332670740491570?KEYWORDS=turkey&mg=reno64-wsj&url=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2Farticle%2FSB10001424052702304027204579332670740491570.html%3FKEYWORDS%3Dturkey

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x