25
jan
Seneste opdatering: 25/1-14 kl. 2102
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Islamister kör svenskregistrerad bil i video frĂĄn Syrienkriget. Det er den Mitsubishi L200 Double C man ser fra sekund 14. Ejeren hedder Shwan Mustafa Muhamed. Vänsterpartiet klagede forleden over, at det er sĂĄ dyrt og svært for syrere at komme til Sverige. De kan ringe til Mustafas mobiltelefon og fĂĄ ham til at fylde bilen op pĂĄ hjemvejen. Lidt grøn samkørsel er lige ud af VP (K) og Miljøpartiets partiprogram. Videoen kaldes: Terrorists killing each other location: idlib -Syria, ISIL CAR BOMB in “the sword of truth” battalion (related to islamic front), hvis det altsĂĄ ikke er Hets mot folkgrupp at kalde den sĂĄdan.

DF skærper islamkritikken, anstændigheden korser sig

Fyrre ĂĄr med islam – herunder syv islamrelaterede terrorsager – og den er ikke feset ind hos V, K og LA endnu, for slet ikke at tale om den regerende, postfaktuelle tøsebande. Det tegner ikke godt for ‘peace in our time’, og lad os ikke tale om efterkommernes fred.

Flere markante DF-politikere ønsker totalt stop for muslimsk indvandring. Resten af blå blok tager dybt afstand fra synspunktet. En række af Dansk Folkepartis profiler skærper nu tonen i udlændingedebatten med et ønske om, at indvandringen til Danmark bliver fri for muslimer.

Det sker, efter partiet i sidste måned afviste statsborgerskab til en lang række nydanskere med den begrundelse, at der var for mange fra »ikke-vestlige, muslimske lande« på listen.Forsvarsordfører Marie Krarup (DF), der er med til at tegne partiets politik på indfødsretsområdet, mener, at tiden er inde til at sige sige nej til muslimsk indvandring. »Vi bør begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark,« skriver Marie Krarup på sin Berlingske-blog.

Men de nye muslim-kritiske toner vækker genklang i DFs kommunale bagland, hvor partiet netop har haft et kanonvalg. »Dansk Folkeparti er antimuslimsk, og du kan ikke finde én, der er modstander af det, vi har gjort her,« siger Holger Gorm Petersen, som har overtaget Kristian Thulesen Dahls (DF) gamle post som viceborgmester i Vejle, og dermed er han en af de højest placerede kommunale DFere. DFere skærper den muslim-kritiske profil

Dalrymple: Liberté, Egalité, Jihad

Why are disaffected French youth exchanging France for Syria? [..]

A few weeks ago, Madame Bons received a text message on her phone: “Your son Nicolas has taken part in an operation with a truck-bomb in an enemy village in the region of Homs. May God accept him as a martyr.”

Madame Bons managed to call the message’s sender; a man speaking French told her that her son was henceforth in paradise under the protection of Allah. According to Madame Bons, prior to his conversion Nicolas had said that “he didn’t want to live in a society based on profit and consumption. He couldn’t stand injustice. For him, everyone was exploited. He didn’t want to be exploited. It was for this reason that he didn’t want to work.”

As it happens, I treated a number of patients who refused to work for the same reason. They believed that, under the current system, they would never receive the full value of their labor. It never occurred to them that, since they continued to consume—however much they might disapprove of the consumption of others—they must be exploiting someone, whether taxpayers or their parents. “[Nicolas] was very interested in what happened in the Middle East,” said his mother. “What Israel did to the Palestinians. What Bashar al-Assad did to his people. He wanted to help all these people.”

So he blew himself up in “an enemy village”—most helpful. Never was feeble ratiocination so completely mixed with moral grandiosity. Here is the reductio ad absurdum of May 1968. City Journal.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Svend Andersen
Svend Andersen
10 years ago

Hvis man, som Marie Krarup sĂĄ fornuftigt har skrevet i Berlingske tidende, skal “begrænse den muslimske minoritets størrelse i Danmark”, sĂĄ kræver det rent logisk, at man bĂĄde stopper yderligere muslimsk indvandring, men ogsĂĄ repatrierer en del af de for nuværende herboende muslimer. Udmeldingerne fra DF er desværre skudt hurtigt ned af næstformanden: http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2014/01/26/110846.htm … konkret har Holger Gorm Petersen (DF), der er anden viceborgmester i Vejle, foreslĂĄet at indføre “en ordentlig grænsekontrol, sĂĄ vi kunne fĂĄ dem vendt rundt nede ved grænsen med det samme”. – Det, synes jeg, er en dum og stupid udtalelse, som ikke har nogen… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

DFere vil have totalt stop for muslimsk indvandring http://www.bt.dk/politik/dfere-vil-have-totalt-stop-for-muslimsk-indvandring Af Chris Kjær Jessen og Carl Emil Arnfred (BNB) Lørdag den 25. januar 2014, 21:54 Flere markante DF-politikere ønsker totalt stop for muslimsk indvandring. Resten af blĂĄ blok tager dybt afstand fra synspunktet. En række af Dansk Folkepartis profiler skærper nu tonen i udlændingedebatten med et ønske om, at indvandringen til Danmark bliver fri for muslimer. Det skriver Berlingske. Det sker, efter partiet i sidste mĂĄned afviste statsborgerskab til en lang række nydanskere med den begrundelse, at der var for mange fra »ikke-vestlige, muslimske lande« pĂĄ listen. Forsvarsordfører Marie Krarup (DF),… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Derfor er anti-muslimsk debat skadelig for DF [ NĂĄ, mon dog? 🙂 – vent bare at se … ] http://www.bt.dk/politik/derfor-er-anti-muslimsk-debat-skadelig-for-df Af Signe Damgaard, Berlingske Nyhedsbureau Søndag den 26. januar 2014, 12:31 Udtalelserne om, at man skal sætte en stopper for den muslimske indvandring i Danmark og betegnelsen af Dansk Folkeparti som antimuslimsk, som flere medlemmer af partiet kommer med i søndagens Berlingske, er skadelige for partiet. Det mener Radio24syvs politiske redaktør, Jesper Termansen. … Han peger ogsĂĄ pĂĄ, at Dansk Folkeparti i ĂĄrevis har kæmpet mod prædikatet om, at partiet ikke er stuerent, som man pĂĄ det seneste mere eller… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

“DF skærper islamkritikken,”

Det er rigtig godt. DF har gehør nu. Det er langt bedre at lade dem være den centrale fanebærer mod islamisering istedet for at splittes op i tusind fraktioner. Og det vi taler om er at undgĂĄ fremtidig borgerkrig, ikke om at være “anstændig.” De andre er stadig børn der ikke fatter hvad der foregĂĄr i Europa. Og jeg er særligt glad for at det siges klart at det er fra muslimer problemerne kommer. Indiere, kinesere, vietnamesere og eks-muslimer, de skal ikke “straffes” fordi en religion der ogsĂĄ slagter dem, ikke kan fungere i et civiliseret samfund.

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Godt DF Karina Loretzen Denhardt fra, af alle partier, SF, har allerede spillet nazi-kortet. Hun har, ifølge en kommetator pĂĄ Urias, udtalt at vi jo ikke kan forvente for meget af muslimske elever, da de jo var dummere allerede nĂĄr de kommer. Stifteren af SF, Aksel Larsen udtalte pĂĄ et gammelt klip, som mĂĄ have været fra begyndelsen af 60’erne, som jeg hørte i DDRs potræt udsendelse om ham, at hans vision var Ă©t fredens rige fra Ural til Atlanten. – Hvem andre havde sĂĄdan en ide? Efter det havde havde SF en formand, Gert Petersen, som næppe nogensinde fralagde… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Diane Feinstein er en af Obamas nære allierede i forsøget på at gøre det farligt at være uenig i den politiske korrektheds dogmer , hvilket lige nu betyder at være ueneig med Obama .
Hva’ med Obama himself , er han ogsĂĄ del af en jødisk sammen sværgelse ? Hvem er det som er hvems nyttige idioter ?

trackback

[…] i alla fall skriven pĂĄ 44-ĂĄrige Muhamed Mustafa Shwan frĂĄn Eskilstuna och precis som skrivs pĂĄ Snaphanen: Ring till Mustafa och lĂĄt honom ta med sig nĂĄgra syriska flyktingar pĂĄ hemvägen. Kanske ingen […]

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  steen

Vet inte dom du uppmärksammat detta på snaphanen. http://janmilld.files.wordpress.com/2014/01/maktig1.png

“Mäktig USA-senator vill stoppa Alternativmedia.”

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Angela

Jeg formoder du mener, artiklen på nedennævnte link og ikke billedet med den korte tekst, dit link henviser til:
http://janmilld.wordpress.com/2014/01/19/feinstein/

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Helt rätt. Det är den.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Andre links til artikler om overvågning respektivt censurindførelsestiltag, der måske giver endnu bredere grundlag end Milds korte artikel:

http://gatesofvienna.net/2013/11/a-boot-of-tolerance-stamping-on-a-human-face-forever/
makteliten.com/index.php/nyheter/makthavare/858-maktig-usa-senator-vill-stoppa-alternativmedia
theoccidentalobserver.net/2014/01/moshe-is-monitoring-you-duplicity-double-think-and-the-jewish-dream-of-a-communist-europe/
mouuyt

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

London: Syrienkrigere anholdt ved hjemkomst [ Gad vide, om vore naive, uvidende og groft uansvarlige vatnissepolitikere i resten af Europa nogensinde kommer til at vĂĄgne op til virkeligheden, og sĂĄ smĂĄt begynder at indse omfanget af de massive problemer og de meget uhyggelige konsekvenser for sammehængskraften, sikkerheden og stabiliteten i vore lande i fremtiden, som de i den grad selv har medvirket til at skabe og pĂĄtvinge os – i øvrigt helt uden den mindste skygge af et demokratisk mandat nogensinde – via en massiv undertrykkelse af en seriøs demokratiske debat om disse emner gennem 3-4 ĂĄrtier ] http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE6433983/london-syrienkrigere-anholdt-ved-hjemkomst/ 25.01.14… Read more »

Prudentius
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Tja, USA-EU-NATO fĂĄr stadig sværere ved at styre deres islamiske klienter. De skulle bruges til at vælte Assad-regimet og indsætte det muslimske broderskab. Rusland-Kina-Iran skulle have en pĂĄ tuden pr. stedfortræder og vennerne i Ankara og Riyadh forsynes med en rettroende sunni-partner i striden med kurdere og shiitter. Men nu er det ligesom toget krænger faretruende pĂĄ sporene. Kan vores visionære globalistiske magteliter virkelig ikke stole pĂĄ kalifatets drenge og piger?? De er nogen utaknemmelige skarn! Især nĂĄr man tænker pĂĄ hvor meget Vesten har investeret i dem. Ligefra gode lejligheder i vestlige storbyer over uddannelse, jobs og moralsk støtte… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x