27
jan
Seneste opdatering: 27/1-14 kl. 2300
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Now a famous French director, Alexandre Arcady, a friend of Interior Minister Manuel Valls, has made a film on Halimi. The film’s title, ” 24 Jours (24 Days)”, comes from the book written by Ruth Halimi, Ilan’s mother. “I wanted to make this film because in France the emphasis has been put on the killers, not the victims,” Arcady said to the French press.

France discovered Ilan’s contagious smile only after his brutal death. A smile that says nothing of the hatred and the ferocity which marked his last three weeks of life. Ruth, his mother, repeats that the killing of her son is “unprecedented since the Shoah”. The murder of Halimi was a ritual murder executed in the name of the Islamic crescent in the French Republique. But France still denies that crescent.

We discovered it during the trial of Youssouf Fofana, the head of the “barbarians” who kidnapped and killed Halimi. Fofana entered the courtroom with a smile and shouted: “Allah will win”. When asked about his date of birth, the terrorist replied: “February 13, 2006 in Sainte -Geneviève -des -Bois”.That’s the day that the body of Ilan was found, naked and tortured to death.

“Today, after Toulouse, we understand that what happened to Halimi was not an isolated act but part of something much more serious, and we saw just how serious in Toulouse,” Ariel Kandel, head of the Jewish Agency’s operations in France, told JTA. Op-Ed: Murder of a Jew, France, 2006, . Three French films to be made on the 2006 murder of Jewish man in Paris, Halimi movie portrays turning point in French anti-Semitism

Ligesom Europa ikke vidste, at en ny tid begyndte den 14 februar 1989, da Salman Rushdies fatwa blev udstedt, vidste Frankrig ikke i 2006, da det bestialske mord på Ilan Halimi fandt sted, at det indvarslede en ny epoke af alvorlig forfølgelse for franske jøder. Siden da har titusinder forladt Frankrig, mange til Canda og USA men også til Israel: Israel Planning ‘Rescue’ Operation for French Jews. Om det er et lignende varsel for andre europæiske jøder, er tidligt at sige, men jeg frygter det. I Sverige er hver anden jøde bange for at vise sin tro. Willy Silberstein skriver om det i Aftonbladet, men han er ikke meget for at spytte ud med grunden, for der er kun én betydende årsag til ‘den nye antisemitisme’ i Europa: Islam, og det afhjælper den ikke at stikke det under stolen som f.eks. den Radikale løgnhals, borgmester Anna Mee Allerslev.

Det er selvfølgelig nemt nok at sige for en udenforstående, og jeg ved at der internt blandt danske jøder er en lige så intens debat, som der er blandt homoseksuelle, om man skal sige sandheden om plageånderne, eller sukre den ind. Jeg kan dog stadig ikke se hvad det skulle hjælpe, at holde hånden over terrorister og racister. Det er en skamplet på dem, og en skamplet på de politikere, der har faciliteret det. Forbrydelse eller dumhed – vælg selv.

Har de mennesker slet ikke forstået problemerne?

Af Mogens Camre

Nu har vi så en ny debat hvor de skinhellige kritiserer, at en række fremtrædende DF’ere har sagt, at de ønsker at begrænse og helst standse den muslimske indvandring. Har de mennesker slet ikke forstået problemerne?

Befolkningen i den muslimske verden vokser eksplosivt. Der er mange lande i Mellemøsten og Afrika, hvor befolkningstilvæksten er sådan, at der for hver 100 mænd i aldersklassen 40 til 44 år er 300 til 400 drenge i aldersklassen 0 til 4 år. Enhver, der kan lidt matematik, kan se, hvad det betyder for befolkningstallet i fremtiden. FN har netop måttet hæve prognosen for verdens befolkningstal i 2050. Hele denne tilvækst sker i udviklingslande, som ikke kan give befolkningstilvæksten rimelige levevilkår. Derfor er der fra hele verden et voldsomt pres på Europa, som nok er ramt af ledighed og nulvækst, men alligevel er så tiltrækkende, at folk vover livet for at komme hertil.

Hvis man ikke kan se, hvor det ender, har man ikke mange brikker at flytte med. Man kan så vælge at sige: ok, vi åbner for dem, som vil ind, viger pladsen, afgiver vores velfærd og finder os i at få muslimske tilstande. Der er så dejlig farverigt i Syrien og Egypten, det vil der også blive her – men dog lidt bedre socialt, hvis vi hænger i med arbejdet og betaler højere skatter. De som mener det, stemmer så rødt. De som ikke har lyst til at leve under muslimsk, middelalderlig indflydelse, nedbrydning af velfærdsstaterne og opløsning af de demokratiske retssamfund, stemmer på DF, som reelt er det eneste parti her i landet, som siger nej.

Jeg spørger: Er danskerne ikke klar over, hvorfor der nu skæres i velfærdsstatens ydelser? Efterløn, dagpenge, bistandshjælp, SU? Kan man ikke se, hvad forskellen i uddannelsesniveau for danske skoleelever hhv. elever af anden etnisk oprindelse betyder? Er man ikke klar over, hvorfor der er ventetid på hospitalerne og ikke læger nok til hurtig og effektiv behandling? Det skyldes, at modvillige og ikke-betalende klienter udefra vælter ind i landet. De som ikke har fattet det – og de som synes, at det er helt i orden – fortjener at miste landet. Vi andre kæmper imod.

Jeg (Steen) skrev om samme befolkningsudvikling i oktober 2013: »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«:

Da jeg blev født, var der 3.5 mio danskere, der var også 3.5 mio syrere. I dag er der 22 millioner syrere. Der var 21 mio egyptere, i dag er der 85 mio og som enhver ved, alt for mange til at landet kan føde på et landbrugsareal på Danmarks størrelse. I 2050 er der 137 mio. egyptere. Der var 40 mio. pakistanere, i dag er der 196 mio, i år 2050 er der 290 mio. Det er altså alene for Pakistans vedkommende en næsten ottedobling af befolkningen på kun 100 år…..Vi ænser ikke, at en milliard afrikanere i dag er blevet til 2.4 milliarder om kun 37 år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Hvem fatter hvad og hvor meget? Det afhænger af, hvor man befinder sig. På både højre og venstre fløj findes begavede og dannede og politisk engagerede personer, som læser, lytter og registrerer relevante fakta – om eksempelvis indvandring, kriminalitet o.s.v. Men informationerne preller af eller fortrænges, og de pågældende – også medlemmer af politiske partier – ytrer sig ikke og går ikke ind i diskussioner om problemerne. Dette føles simpelthen for hårdt, og de tåler ikke at blive udsat for en byge af skældsord og absurde beskyldninger. Det polemiske klima og den berømte “tone” – fra alle sider – frastøder… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Der kan ikke være ret mange som ikke er helt klar over problemernes omfang – når de vel at mærke sidder hjemme i privaten. Men ude i virkeligheden eksisterer der en helt anden konsensus. Her skal tingene pakkes godt ind, for ikke at støde nogen. Det er helt gratis at sige at islam bare er en religion, ligesom alle andre, der ind imellem desværre misbruges af et ganske lille mindretal. Det kan både erhvervslivet, de venstreorienterede og det pæne borgerskab godt tåle at høre. Men sjovt nok er det ikke fordi de tror på det, men fordi at det da… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Nej, Mogens Camre.
De har ikke fattet en skid af noget som helst
– desværre!

Mvh. Allan Hansen

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Har de mennesker slet ikke forstået problemerne?”

Nej, Mogens Camre, det er LIGE PRÆCIS det de IKKE har. De tror stadig det handler om at være “et anstændigt menneske”. Det handler om at undgå borgerkrig og folkemord (muligvis begge veje). De skinhellige (eller stue-barbarer) har INTET fattet.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Det är klart att de har förstått. Som jag har sagt tidigare. De är inga dumma människor. De har inte så fel, inte så konsekvent, inte under så lång tid och inte inför så överväldigande motbevisning. Det som sker sker inte av någon slump. Det är inte på väg att “gå helt galt i Egypten”. Det följer bara planen. Al Qaida höjer profilen i hela Mellanöstern, inklusive i Libanon och Tunisien. För många inom Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren och den övriga grova organiserade vänstern är det inte alls oroande att antalet syrienfarare ökar “explosionsartat”. Tvärtom! De ser framtiden an med tillförsikt.… Read more »

Halimi - en Genovese
Halimi - en Genovese
8 years ago

Ilan Halimi er den virkelige Kitty Genovese. (I hendes tilfælde blev det senere påvist, at det ikke passede at 40 naboer havde overværet mordet direkte uden at gribe ind.) 57 mennesker i opgangen hvor han blev holdt fangen hørte hans skrig dag efter dag – UGE efter UGE – mens torturen foregik. Ingen i ghettoen kontaktede politiet. Tværtimod var nogle og tyve mennesker med til at torturere – de kom forbi efter skole eller arbejde (eller hvad de nu brugte dagen på) og slog løs på og hånede “jøden” for sjov. Det er for mig det mest chokerende ved hans… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Får man fråga var dessa uppgifter kommer ifrån? Är det från boken som hans mor skrivit, eller ur en nyhetsartikel?

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Du missförstår. Jag syftar inte på Mogens Camres text i bloggmaterialet, men tack då vet jag det.

Nej, jag undrar var uppgifterna till materialet i kommentaren skriven av “Halimi – en Genovese” kommer ifrån. Det är ganska häpnadsväckande fakta att ett helt hyreshus har undlåtit att ringa polisen, utan delvis hjälpt till att tortera “juden”.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

“Er danskerne ikke klar over, hvorfor der nu skæres i velfærdsstatens ydelser? Efterløn, dagpenge, bistandshjælp, SU? Kan man ikke se, hvad forskellen i uddannelsesniveau for danske skoleelever” Nej det er de ikke. Som en filosofiprofessor engang sagde: “Kun 10% af befolkningen tænker selvstændigt”. Hvis det er løgn, ville de retserende 90% kunne se vanviddet i, at Danmark på 2 år har sendt 550 millioner til somalia. Og så tør jeg ikke tænke på resten af verden. Det rene og totale vanvid så man tror det er løgn. Som en læge engang fortalte mig: Indvandrerne er overrepræsenteret på sygehuset efter deres… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  steen

Det går helt galt i Egypten.

Mubarak sad sin tid ud relativt ugeneret mens katastrofen bare voksede og voksede politisk-socialt-økonomisk-demografisk. Hans fald var blødt. Sisi er, for mig at se, håbløst fortabt i en eksplosion der bliver ved at eksplodere. Ligesom Assad.

Prudentius
8 years ago

Den her meget voldsomme befolkningstilvækst som opføres i alle prognoser er imidlertid afhængig af at tingene fortsætter med at køre, som de gør nu. Hvilket er en total umulighed. Europa slår allerede alvorlige revner under presset og kan aldrig aftage de her mange millioner. 37 år er lang tid. Egypten, blandt andre, er forvandlet til en rygende askehob længe inden. Camre rammer plet. Europæerne skal kaste ALT på bålet for at føre multikulturen-masseindvandringen videre. Utvivlsomt Enhedslisten og De radikale er parate. Men er deres vælgere?? Selvfølgelig ikke. Tøsedrengene/hyper-opportunisterne i Venstre og Socialdemokratiet venter bare på at blive tvunget til at… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  Prudentius

Først til Steen, jødehad er ikke racisme, ganske som muslimhad ikke er racisme. Begge religioner indeholder alle de forskellige racer. Antisemitisme er også vås, idet der er flere muslimske etniske semitter end der er jøder. Jøde/muslimhad er religionskrig, ganske simpelt, racismekortet bruges blot fordi det er så bekvemt. Kald og benævn tingene ved deres rette betegnelser, så bliver det lettere at ordne. Islam, ifgl. systemets grundmanual, Koranen, går ind for drab på anderledes troende og tænkende, og således i strid med f.eks. vor Grundlov og basale vestlige rettigheder, hvilket er nok til at forbyde sekten og dens modbydelige skrifter i… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago
Reply to  steen

Jeg tror, Du begår en ganske alvorlig fejl ved at bruge ordet racisme bevidst fejlagtigt. Venstrefløjen benytter fuldt vidende diverse termer fejlagtigt, det er en del af deres teknik. Når man påviser det, klapper de hurtigt i. Derfor skal man ikke falde i samme fælde. Alle de “onde” er højreorienterede, nazister, nationalister, racister osv. Og alle termerne er bevidst forkert anvendt i et politisk sigte. Ja, arabere er særdeles racistiske og lider af et kronisk mindreværdskompleks, deraf vel deres “æresbegreber”. Gælder iøvrigt muslimer generelt – og forståeligt, for inderst inde ved de jo, at islam er årsag til alle deres… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“(Sikke dog iøvrigt en ynkelig samling professionelle politikere er)”

Og her mener jeg ikke personligt. Vi har jo alle vores likes og dislikes, etc.

Nej, den professionelle politiker-kastes ynkelighed består i dens grundlæggende selvpåtagede ufrihed til at føre politik og repræsentere andre interesser end imperiets i Bryssel. Korpsånd, hellige konventioner og masseimporterede love-regulationer umuliggør, som vi kan se, bare det mest simple, at undgå en kæmpe snebold der er på vej og som alle kan se komme susende.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

De her befolkningsfremskrivninger lyver naturligvis ikke, sådan ren faktuelt. Jeg tror bare ikke det kommer til at gå helt sådan. Meget i de lande vil gå galt allerede i vores generation. Verden er jo blevet globaliseret og informationsstrømmene drøner derudaf. Den ikke-muslimske verden farer afsted med speederen i bund, kun bremset lidt op af en global finanskrise, som vil blive løst indenfor en tiårs periode. Forskning og teknologi indenfor sundhed og energi vil efterlade dem sønderbombede allerede indenfor en overskuelig fremtid, hvor en halv milliard unge mænd ikke har andet end jihad at fordrive tiden med. Det vil den etablerede… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det tror jeg er helt rigtigt!

Skåning
Skåning
8 years ago

Är det sista stycket skrivet av Mogens Camre eller av bloggen (Steen). I det sistnämnda fallet, vad har Mogens Camre med saken att göra, då han förekommer i titeln. Fattas det kanske någon länk?

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

OK, tack. Men det är alltså skrivet för Snaphanen och inte en text hämtad någon annanstans ifrån? Varför jag undrar är, eftersom jag skulle vilja översätta texten till svenska och posta den på ett annat ställe. Den uttrycker väldigt kärnfullt vad vi står inför. Jag antar att det är tillåtet med källhänvisning.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x