27
jan
Seneste opdatering: 27/1-14 kl. 1434
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 27.01.2014 105850

Man ser hvor privilligerede yngre danskere er sammenlignet med alle andre lande i EU. Amazing Maps

»Ibland är det långt från Danmark till Sverige«

I Sverige tycks politiker och det intellektuella etablissemanget oavbrutet tala om feminism – och nästan ingenting om invandringen och dess glädjeämnen och problem. Det har resulterat i Annie Lööf och Sverigedemokraterna. Här i Danmark är det tvärtom. Här vi fått fyra kvinnliga partiledare inklusive statsministern samt en nyanserad invandrings- och integrationsdebatt. [..]

Och där är vi framme vid kärnfrågan – invandringen och integrationen. I Danmark diskuteras oavbrutet – öppet och faktiskt mycket fördomsfritt – de här frågorna. Mycket är faktiskt Dansk Folkepartis (DF) förtjänst. Efter en ganska vildsint start 1995 då övertonerna var många och smaklösheten påtaglig är DF etablerat som Danmarks tredje största parti; national- och socialkonservativt. “Landsbytosserne” (byfånarna) har sparkats ut ur partiet och DF kan i dag inte riktigt placeras på höger-vänsterskalan (men stödde under tio år en borgerlig regering). I dag säger DF öppet att partiet mycket väl i en framtid kan komma att samarbeta med socialdemokraterna. Partiet har blivit rumsrent. Men det är alltså tack vare DF – eller snarare de andra partierna – som det idag kan föras en öppen, saklig och nyanserad invandringspolitik. Jöran Svahnström leder i Hela Gotland

En lille oase af sund fornuft i snestormen af virkelighedsfornægtende absurditeter, der flyder særlig intenst fra lige i denne tid, måske er det noget med drikkevandet eller månens stilling. Men inden danskerne bliver for tilfredse med sig selv, bør man læse Britta Mogensens Så galt gik det, fordi kritikken af udlændingepolitikken blev holdt nede fra i dag.

Folk under 40 tror antagelig at masseindvandringen er resultatet af et demokratisk flertals beslutning. Der har aldrig været målt noget folkeligt flertal for indvandringpolitikken, lige siden Udlændingelovens vedtagelse i 1983. Selv ikke den i dag, men når det faktum ikke kan diskuteres offentligt overhovedet, er det fordi de der har ansvaret for stadig mere alvorlige følgevirkninger, sikrer sig i tide mod at få det. Det gør man, ved ikke at gå ind i en diskussion om det.

“Ansvarlige politikere?” Flæk ikke min røv med latter, fornærm ikke dens intelligens. Når der bliver borgerkrig, vil det være Dansk Folkeparti og Snaphanen og Uriaspostens skyld. Familierne Auken og Helweg sidder med Gammeltoft Hansen i Connecticut med et glas Pinot Noir og tager ikke telefonen. Hid med mere islam, siger alle de andre inkl. V, LA og K, som ikke er i nærheden af at repræsentere et flertals mening om den sag.

Anerkendelse på de internationale parketgulve og en forældet konvention er vigtigere for dem, et det folk der betaler deres løn. De vil antagelig ikke på forhånd afskære sig at kunne gøre en ‘Kinnock’: Være en mislykket nullitet og EU-modstander, for siden at blive mangemillionær af samme EU’s bestikkelseslønninger. Enhver der kender sin John le Carré, ved at det meste forrædderi handler om kortsigtet mammon snarere end om overbevisning. Se også Altinget: DF skovler vælgere ind fra Løkke og Thorning.

Breivik’s Confession and the Media’s Silence
By Fjordman

From his prison cell, the confessed mass murderer Anders Behring Breivik in January 2014 circulated a letter in which he repudiated all association with the Counterjihad and anti-Islamists. He gloated over how easy it was to fool the Western mainstream media (MSM) into supporting his intended witch-hunt on peaceful anti-Islamists:

The idea was to manipulate the MSM and others so that they would launch a witch-hunt and send their <> against our opponents. It worked quite well. (…) I tried to hint about this double-psychology, by quoting <> x number of times, but I couldnt make it more obvious, as it had to be credible to the aggressive army of 2000 media psychopaths (the MSM-rape-squad). The <<hug-your-opponents, kick-the-ones-you-love>>-tactic is one of the oldest in the book.

The forensic psychiatrists Synne Sørheim and Torgeir Husby declared Breivik insane. Their conclusion was controversially overturned by the Oslo District Court in August 2012 after political and media pressure. Sørheim and Husby noted his frequent use of neologisms (made-up words or phrases) as one of many indications that he suffers from paranoid schizophrenia.

They were mocked for this claim. Yet if one examines the way Breivik uses the term “double-psychology” in the above quote, this is the kind of neologism that one would expect from somebody suffering from schizophrenia. “Reverse psychology” might be a real term, but I’ve never seen the term “double-psychology” being used in this manner or context by any sane person, regardless of their political views. læs videre på Frontpage Magazine

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ördög
Ördög
8 years ago

Naturligtvis är det en provokation av grövsta sort att berömma dansk invandringspolitik och Dansk Folkeparti på en svensk ledarsida. Visst diskuteras invandringen också i Sverige! Och DF är fortfarande rasister och islamofober!

Felaktig beskrivning av dansk politik
http://www.helagotland.se/ledare/artikel.aspx?articleid=9433869

Jacob A
Jacob A
8 years ago

Haha ok Victor. Så er det dog ikke alle mænd, som tænker med p()en:-)

LarsS
LarsS
8 years ago

Specielt i Sydeuropa indgår det kulturelle som en faktor i ligningen. Jeg laver mange forretninger med Italien og har agenturet for et stort firma i Milano. Min daglige kontaktperson, Alberto, er en ung mand (ungkarl) i starten af 30´erne og han og jeg er tit sammen og taler om dit og dat. Han bor stadig hjemme, selvom han for flere år siden købte en lejlighed til sig selv og fik den sat i stand og den nu står funklende indflytningsklar. Jeg spurgte ham engang, med undren i stemmen, hvorfor han dog ikke forlod barndomshjemmet og rykkede ind? Alberto kiggede på… Read more »

Jacob A
Jacob A
8 years ago

Var hun flot, Victor?:-)

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Jacob A

“Var hun flot, Victor?:-)”

Jov – det kan du dæleme tro, hun var. Og – resten beholder jeg for mig selv.

Men, altså, selv ikke monster-sex kan i det lange løb kompensere for en total mangel på selvstændighed…

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  Victor

I ditt fall antar jag att monster-sexet försiggick hemma hos dig, men jag fattar inte hur unga vuxna italienare gör med varandra. De bor hemma hos mamma båda två, men att en flickvän/pojkvän sover över accepteras inte (även om de naturligtvis förstår och accepterar att unga par har sex med varandra). Hur bär de sig åt? Tar de in på hotell?

Inte så konstigt att det inte blir så många barn gjorda där nere.

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  Skåning

Hvor?

Hoteller. Eller du kan låne en vens lejlighed – eller gæsteværelset hos en kammerat. Jeg ved ikke hvor mange gange vi ringede på en vens dør sent om aftenen…

Hvis alt andet glipper er der jo bagsædet på dytten.

Victor
Victor
8 years ago
Reply to  steen

“Priviligerede”.

Egentlig kunne man vende DEN om: At det er sydeuropæerne, som er priviligerede, når de langt op i 30erne har gratis mad, bolig og hushjælp/mor.

Og dog: Jeg havde en gang en affære med en sydeuropæisk pige, der boede hjemme endnu – hun var 25 år. Hun anede ikke hvad almindelige ting kostede, vidste ikke, hvordan man skulle lave mad, var noget af et mest uselvstændige, jeg endnu har mødt.

I det – ret korte løb – var hun faktisk ikke spændende mere.

Skåning
Skåning
8 years ago
Reply to  steen

Sant. Jag är ganska övertygad om att siffrorna i Sverige och Danmark var ganska identiska för kanske 15 år sedan. Precis samma kultur gäller nämligen. Unga män och kvinnor anses behöva flytta hemifrån i 20-årsåldern så att de kan bli självständig och lära sig att sköta ett hushåll på egen hand. Först därefter hittar man någon att leva ihop med och bilda familj med.

traveler
traveler
8 years ago

Hmmm

Det kan i mange tilfælde være rigtigt, at folk sådan ønsker lidt afstand til deres forældre, så snart de får råd til det.

Men kulturelt er der i nogle lande den tradition, at børn (den ældste) flytter ind i forældrenes hus, der så rykker sammen.
Dette kulturelle mønster bibevares, selvom man har råd til at bo for sig selv.

Så man skal passe meget på med at konkludere, hvor privilligerede yngre danskere er sammenlignet med alle andre lande i EU

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x