28
jan
Seneste opdatering: 28/1-14 kl. 2210
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

The illegal abortion of female foetuses solely to ensure that families have sons is widely practised within some ethnic communities in Britain and has resulted in significant shortfalls in the proportion of girls, according to an investigation by The Independent.

The practice of sex-selective abortion is so commonplace that it has affected the natural 50:50 balance of boys to girls within some immigrant groups and has led to the “disappearance” of between 1,400 and 4,700 females from the national census records of England and Wales, we can reveal.

Demographic experts and economists have long warned about the “global war on girls” but many politicians in Britain – and other western nations – had believed it to be a foreign phenomenon that did not affect the gender make-up of the UK population.

About 10 per cent of the 190,000 abortions carried out in England and Wales in 2011 took place after 13 weeks of pregnancy, when the sex organs of the foetus are clearly visible from ultrasound scans – which are available privately – and doctors can predict gender with an accuracy of more than 99 per cent. The lost girls: Illegal abortion widely used by some UK ethnic groups to avoid daughters ‘has reduced female population by between 1,500 and 4,700’, Thousands of ‘missing’ girls revealed by analysis of UK’s 2011 census results, It seems that the global war on girls has arrived in Britain.

************

Sverige, der af en eller anden grund mener at en 18 ugers grænse er et kardinalt ligestillingsspørgsmål, gør sit til at der bliver færre småpiger i Norden. Den tykke ironi er,. at de kalder Sverigedemokraterne, som vil have en europæisk gennemsnitsgrænse, for ‘kvindediskriminerende’ og ‘antifeministiske’. Det er en soleklar menneskeret i et matriarkat, at slå pigefostre ihjel fordi de ikke er drenge. Giv magten til kvinder under 40, så går det helt pingeling. Fra 2012: Danske kvinder rejser til Sverige som abort-turister, Læge: Myndigheder bør stoppe abortturisme.

Sweden – Effectively a one-party state

Michael Booth har en underholdende artikel i The Guardian af alle steder. Hele Norden får en på hatten i Dark lands: the grim truth behind the ‘Scandinavian miracle’

Anything I say about the Swedes will pale in comparison to their own excoriating self-image. A few years ago, the Swedish Institute of Public Opinion Research asked young Swedes to describe their compatriots. The top eight adjectives they chose were: envious, stiff, industrious, nature loving, quiet, honest, dishonest, xenophobic.

I met with Åke Daun, Sweden’s most venerable ethnologist. “Swedes seem not to ‘feel as strongly’ as certain other people”, Daun writes in his excellent book, Swedish Mentality.

“Swedish women try to moan as little as possible during childbirth and they often ask, when it is all over, whether they screamed very much. They are very pleased to be told they did not.”

Apparently, crying at funerals is frowned upon and “remembered long afterwards”. The Swedes are, he says, “highly adept at insulating themselves from each other”. They will do anything to avoid sharing a lift with a stranger, as I found out during a day-long experiment behaving as un-Swedishly as possible in Stockholm.

Effectively a one-party state – albeit supported by a couple of shadowy industrialist families – for much of the 20th century, “neutral” Sweden (one of the world largest arms exporters) continues to thrive economically thanks to its distinctive brand of totalitarian modernism, which curbs freedoms, suppresses dissent in the name of consensus, and seems hell-bent on severing the bonds between wife and husband, children and parents, and elderly on their children. Think of it as the China of the north.

Youth unemployment is higher than the UK’s and higher than the EU average; integration is an ongoing challenge; and as with Norway and Denmark, the Swedish right is on the rise. A spokesman for the Sweden Democrats (currently at an all-time high of close to 10% in the polls) insisted to me that immigrants were “more prone to violence”. I pointed out that Sweden was one of the most bloodthirsty nations on earth for much of the last millennium. I was told we’d run out of time.

Ask the Finns and they will tell you that Swedish ultra-feminism has emasculated their men, but they will struggle to drown their sorrows. Their state-run alcohol monopoly stores, the dreaded Systembolaget, were described by Susan Sontag as “part funeral parlour, part back-room abortionist”.

The myriad successes of the Nordic countries are no miracle, they were born of a combination of Lutheran modesty, peasant parsimony, geographical determinism and ruthless pragmatism (“The Russians are attacking? Join the Nazis! The Nazis are losing? Join the Allies!”). These societies function well for those who conform to the collective median, but they aren’t much fun for tall poppies. Schools rein in higher achievers for the sake of the less gifted; “elite” is a dirty word; displays of success, ambition or wealth are frowned upon.

If you can cope with this, and the cost, and the cold (both metaphorical and inter-personal), then by all means join me in my adopted hyggelige (home). I’ve rustled up a sorrel salad and there’s some expensive, weak beer in the fridge. Pull up an Egg. I hear Taggart’s on again!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
8 years ago

En tusse er på vej – gi´mig lidt tid,,,

jdm
jdm
8 years ago

Manden, Michael Booth, er egentlig en bedrevidende klaptorsk og artiklen undergraver alle sine gode pointer med idiotiske floskler.

Nemo
Nemo
8 years ago

Jamen, så lav dog en lille indsamling, Steen. Hvis vi alle sammen spæder lidt til (og det manglede da bare), får du nok hovedet oven vand igen.

Nemo
Nemo
8 years ago
Reply to  steen

Det lyder spændende. Jeg begynder at spare sammen 🙂

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Hej Steen. I år, er Snaphanen på min sponsor liste. Jeg støtter, meget gerne dyre værns foreningren fx. WSPA Danmark, samt hjemløse og volds ramte kvinder og børn, både her og der. Det er en gammel familie tradition – vi har altid givet en lille skræv til gode og fornuftige projekter. Steen send mig et konto nummer (til min mail.add) – Helst ikke DEN DANSKE BANK! De snød mig en gang for en tusse – nuvel, det er længe siden – men alligevel, det tilgiver jeg dem aldrig!! P.S: Jeg bruger, så vidt muligt aldrig mine kreditkort på nettet! Men… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Bemærk, at den uciviliserede del af kulturberigerne også i den grad foretrækker drenge frem for piger og at den efter alt at dømme er større end den civiliserede, vestliggjorte del. Er det løgn eller sandt herr intetnavntak_22 ? Bemærk, at piger/kvinder i kulturberigelsens kollektivistiske afdeling styres og kontrolleres hele livet af fædre, brødre, fætre og onkler – kort sag klanen. Drenge og mænd har frit spil overfor vantro og især vantro kvinder. Er det løgn? Bemærk, at herrefolket in spe foretrækker at forføre eller stjæle dhimmi-kvinder frem for selv at føde og opdrage dem. Er det løgn? Eller har vi… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Bemærk, at den ureformerte – d.v.s. uciviliserede – andel af kulturberigerne også i den grad foretrækker drenge frem for piger og at den efter alt at dømme er større end den civiliserede, vestliggjorte del. Er det løgn eller sandt herr intetnavntak_22 ? Bemærk, at piger/kvinder i den uciviliserede og kollektivistiske afdeling styres og kontrolleres hele livet af fædre, brødre, fætre og onkler – kort sag klanen. Drenge og mænd har frit spil overfor vantro og især vantro kvinder. Er det løgn? Bemærk, at herrefolket in spe foretrækker at forføre eller stjæle dhimmi-kvinder frem for selv at føde og opdrage dem.… Read more »

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago
Reply to  Anonymous

1. Det er sandt at der er flere drenge, i nogle tilfælde dræber de pigerne fordi drenge giver større chance for overlevelse til forældrene (se afrika) Det du kan få med fri abort er mindre uønskede børn. Vi har jo allerede abort, så grænserne skal faktisk ikke flyttes meget. Det fører os direkte til spørgsmål nummer 3. Jeg ved det kort sagt ikke, men jeg tror vi kan undgå at kvinderne vælger at abortere deres barn, sammentidigt med at give dem mere frihed, ved. At gøre det ulovligt at få scannet, deri defineret om barnet er en dreng eller pige?… Read more »

Anonymous
Anonymous
8 years ago

Hej Steen. I år, er Snaphanen på min sponsor liste. Jeg støtter, meget gerne dyre værns foreningren fx. WSPA Danmark, samt hjemløse og volds ramte kvinder og børn, både her og der. Det er en gammel familie tradition – vi har altid givet en lille skræv til gode og fornuftige projekter. Steen send mig et konto nummer (til min mail.add) – Helst ikke DEN DANSKE BANK! De snød mig en gang for en tusse – nuvel, det er længe siden – men alligevel, det tilgiver jeg dem aldrig!! P.S: Jeg bruger, så vidt muligt aldrig mine kreditkort på nettet! Men… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Et lille digt: Blodbadet: ” Allah,, giv os i dag vores daglige blod! Blod på mine fødder. Blod er mine rødder. Blod i mine øjne. Blod i mine løgne. Blodets løgne. Først dræbte de min far. Derefter, voldtog de min mor, bror og jeg – vi blev solgt, som sorte slaver og vendte aldrig hjem igen. Vi fik nye navne ” Ali og Muhammed, og noget “Allah,, blod – at tro på! I går måtte jeg dræbe min mor. Dræbe hende for hor. Jeg var der ikke selv – men min nabo havde set hende tale med en anden mand… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Sådan burde lovgivningen også være i norden. Jeg ved ikke om man kan inkludere, hvor lang tid drabsofferet havde tilbage at leve i circa. Men det skal helst være sådan at en morder ikke dræber 1 eller mere før han ryger i fængsel, så få 20 år og så dræber 1 eller mere end igen. Det skal så siges at jeg udmærket godt ved at 20 år i fængsel er lang tid. Men hvis man har dræbt en person, der havde 60 år i gennemsnit tilbage at leve i. Eller 2 med 60 år tilbage for total af 120 år… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
8 years ago

Jeg har dog sjældent læst sligt sludder som i indlægget fra den anonyme “intetnavn …”

Kønsspecifik abort er en katastrofe for alle samfund. Etisk, demografisk, humant. Punktum.

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago
Reply to  Poul Højlund

Det er jo ikke kønsspecifik abort, det er fri abort.

Når du siger demografisk og kønsspecifik siger du det samme.
Når du siger etisk og humant siger du det samme.

Det er et KVINDELIGT tiltag, de står ikke engang for 30% af menneskehedens drab, og alligevel påstår du det er inhumant.
Så lad dem dog i det mindste være lige så inhumane som os? eller hedder det måske bare humanisme? gud findes jo ikke så vi er vel allesammen mennesker?

Hvorfor tror du lige jeg hedder intetnavntak på en side der hedder snaphanen?

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago

Jeg går ind for fri abort og en senere abort, jeg går dog ikke ind for abort turisme. Det her handler om kvindernes ret til: 1. at vælge 2. større chance for at opdage en voldtægt 3. undgå uønskede børn. til sammenligning med mellemøsten: 1. I mellemøsten skal kvinderne bære burka/slør. 2. I mellemøsten dræber de ofte ‘fødte’ børn på grund af deres køn, større chance for overlevelse. 3. I mellemøsten bestemmer mændene over børnene og drengene over kvinderne. De nordiske lande er baseret på kvalitet som jeg plejer at sige. Så lad for guds skyld kvinderne vælge selv. Det… Read more »

intetnavntak_22
intetnavntak_22
8 years ago

Jeg glemte den største faktor for fri abort: Man kan undgå overpopulation. De nordiske lande er kendetegnet for alt det modsatte af de asiatiske lande.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x