29
jan
Seneste opdatering: 29/1-14 kl. 2100
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muhammedkriser er nu så almindelige, at den enkelte ikke får større presseopmærksomhed. Scenografien er grundlæggende den samme i alle. Denne begyndte med nogle T-shirts med figurerne fra Jesus & Mo tegneserien for ti dage siden, en muslim fra Quilliam der tweeter dem videre, de obligatoriske dødstrusler, X-antal fornærmede engelske muslimer ‘You can not go around… promoting offensive cartoons’ og Channel Four som hele fire gange lader Jesus hoved stå frit men pixellerer Muhammeds i dette ene indslag.

Der er intet nyt fra Muhammedkrisefronten før den dag M-kriser koster 100 menneskeliv i Europa, ligesom de gør i de muslimske parodier på samfund, vores politikere henter Europas fremtid fra. Intet har ændret sig siden 2006, islam har ikke ændret sig i 1400 år, den handler ikke om dialog eller forhandling, den handler om dominans, som lige for tiden og i minoritet finder sit udtryk i fornærmelse. I majoritet ved alle, der ikke er politikere, hvad islam drejer sig om. Men det er intet vi danskere ikke kan ændre på én generation. Channel 4 har ladet sig dominere til at pixellere Muhammed, og vatnissen Nick Clegg vil lade sig dominere af islam i en ‘forhandling’ morgen.

Miljøpartiet ramt af….Miljøpartiet

“Vi kan ikke sige noget overhovedet uden at blive kaldt racister”, siger den fortvivlede Anna Ragnar fra Miljøpariet i Haninge. Vi med lidt retfærdighedssans lo dagen igang. Når man har brugt 30 år på at kalde andre racister, er det kun passende at det kommer tilbage til ens nydelighed selv i form af den halvsorte rejsende i fornærmelse Mikael Trolin, der har været medlem af så mange partier, at selv en miljøpartist skulle kunne sige sig selv, han er en smerte i røven. Hans nigerianske far synes at være blevet hans egentlige identitet og karrierevej. Havde han ikke haft sin far og sit partishopperi, havde han været en ren föredetting, skønt han i udgangspunktet er prins og en svensk Obama. Også i december forårsagede Trolin ‘kaos og slagsmål’ i journalisternes foretrukne parti, ubetalelig morsomt.

Han minder mig om en pæredansk forfatterinde fra en københavnsk forstad, hvis navn jeg holder for mig selv. Af psykologisk og religiøst uigennemsigtige grunde ville hun partout være jøde, og hun fik da også gennemtrumfet det ved at fordreje hovedet på nogle gamle nisser i Mosaisk Trossamfund. Man skal ikke undervudere, at trangen til en identitet, kan være så stærk at man låner andres, især de hvis historie man forbinder med martyrier og eksotisme. Kan man ikke læse teksten kan man se det på Miljöpartiets möte slutade i bråk – igen

Ta inn hele skjermen 29.01.2014 112458

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Channel 4 defends censorship of Jesus and Mo cartoon, Muhammedkrise igen, igen, igen. […]

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Channel 4 Dispatches:

“Undercover Mosque” (2007)
http://vimeo.com/19598947

“Undercover Mosque – The Return” (2008)
http://www.metacafe.com/watch/4798670/dispatches_undercover_mosque_the_return/

Studér også gerne flg. programmer fra samme serie, Zenia – du kunne jo ligefrem risikere
at lære noget vigtigt 😉

“Britain’s Islamic Republic” (2010)
http://www.metacafe.com/watch/yt-E8vxc2yqyMs/dispatches_britains_islamic_republic_1_of_5/
( 5 afsnit á ca. 10 min )

“Lessons in Hate and Violence” (2011)
http://www.liveleak.com/view?i=826_1297870709
(4 afsnit á ca. 12 min)

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Zenia Stampe: Jeg gider ikke diskutere på DF’s niveau længere 😀 [ Hver eneste gang man tror, at nu kan ZS bare ikke kan komme længere væk fra at være i kontakt med virkelighedens verden, så overrasker hun ghm. og sætter igen nye rekorder – men meget underholdende er det da i det mindste 😉 Nyd selv Zenias mageløse fantasterier og febervildelse her – og hun forsøger altså rent faktisk ikke at være morsom, hvis nogen ellers skulle være i tvivl 😀 Og studér også svarene på hendes kronik – selv i Politiken kan mange læsere åbenbart nu se, at… Read more »

victor
victor
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Zenia Stampe er ikke et navn. Det er en diagnose.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Bjovulf

“Danskere med muslimsk baggrund kommer til at ligne danskere med kristen baggrund mere og mere. De bliver bedre uddannet, bliver senere gift og får færre børn; kvinderne kommer på arbejdsmarkedet, mændene tager et større ansvar i hjemmet, og de bliver mere sekulære.” Hvad mener sinken dog..? Mener hun i ramme alvor at muslimerne er tilbagestående? Mener hun de får for mange børn? Mener hun ikke de muslimske mænd tager noget ansvar i hjemmet og at kvinderne bliver for tidligt gift og ikke kommer nok ud på arbejdsmarkedet? Det er meget farlige og alvorlige anklager du hér kommer med fru Stampe..!… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

I øvrigt er det jo sjovt at tænke på, at det hun hér advokerer for, er nøjagtig det samme som DF arbejder for. Selvom man nok ikke kommer nogen vegne med det projekt, ville det i hvert fald kræve et totalt stop for mere muslimsk indvandring og en noget anden tilgang til integration end det de radikale er villige til, at diske op med…

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Gallskrikande islamister får alltså skymfa demokratin i brittiska medier – men vilket kraftfullt motstånd det här exemplaret mötte hos den engelske intervjuaren!

Som svensk baxnar man – inte över islamskrikaren, hans like dräller det ju av hos oss, men över en intervjuare med ryggrad. I jämförelse är våra svenska “journalister” en samling rövslickande fegisar så fort det är fråga om muslimer och islam.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

“” I have a dream,,.

I have a dream, that one day all
muslims will be free – free to leave islam!!!
And find Love&Peace.

“You may say i´m a dreamer
but i`m not the only one.
I hope somday you`ll join us.
And the world will live as one.,,

I have a dream,,,,,

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Det inger märkligt nog en liten smula hopp, att det bråkas i Miljöpartiet, åtminstone på lokalplanet. Ska vi gissa att det slutar ungefär som i SAP? I socialdemokratin förekommer inga bråk. Där utesluter man bara misshagliga medlemmar, som nu senast den riksdagsledamot som uppmärksammade allmänheten på att SAP i Stockholm försökte kuppa in Muslimska Brödraskapets ledare i Sverige till partiets styrelse.

Fram till 1970-talet uteslöt partiet infiltrerande kommunister. Sedan kom IB-affären, och nu utesluter partiet riktiga socialdemokrater och hjälper istället till att infiltrera islamister:

http://avpixlat.info/2014/01/27/socialdemokrat-kastas-ut-efter-islamistkritik/

Angela
Angela
8 years ago

Detta är mycket värre och måste tas upp i utländsk press. Det är åsiktsregistrering och trakasserier av oliktänkande. http://avpixlat.info/2014/01/29/rad-till-dig-som-utsatts-for-olaglig-kreditupplysning/

En del medier har läst i bloggen och även myndigheter men ingen vågar ta upp det. Detta är svensk STASI och en skandal jämbördig med den brittiska.

Läs kommentarer för att förstå vidden av det hela och hur inblandade politiker och media är. Medierna drar sig inte för att vara en part i valrörelsen.

Svenska medier mörkar som vanligt men utländska bloggar måste vara solidariska med varandra.

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Här några kommentarer från bloggen. Bild knattefnattetjatte MaSv • för 5 timmar sedan Hela gänget kom till mig den 29 nov 2013. En “dam” som ringde på och en kameraman och en mikrofonbärare, hade parkerat sig utanför mitt hus. Kamera och mikrofon var riktade mot min entredörr, detta var såklart fullt synligt för mina grannar. Mycket obehagligt. Ytterligare minst 2 personer + härföraren själv, dvs Aschberg dök upp på parkeringsplatsen, som jag lockades ut till. 18 • Svara • Dela › Bild MaSv knattefnattetjatte • för 5 timmar sedan Men gud vad hemskt, detta är ju trakasserier, har du polisanmält… Read more »

Angela
Angela
8 years ago
Reply to  Angela

Vågar denna 80-åriga människorättsaktivist i Egypten ta strid så vågar jag mot orättvisor, förtryck och allmän dumhet. Vid sidan om sitt arbete som läkare inom psykiatrin har Nawal El Saadawi rest över världen för att kämpa för kvinnors rättigheter och även, betonar hon, mänskliga rättigheter. Hon säger att kvinnokampen sitter tätt samman med frågor som rör klass, religion, politik och ekonomiska system.

När hon var i Sverige för något år sedan medverkade hon i SVT:s kulturprogram och talade om just fega journalister och deras sätt att vända kappan efter vinden. Journalister som alltid är maktens megafoner.

Angela
Angela
8 years ago

Och människor kommenterar, kommenterar, kommenterar… sina protester, sina frågor till politikerna och får inga svar. Ingen vill svara därför att de vet att folk skulle bli urförbannade om de fick höra svaren. Människor i hela västvärlden men framför allt Europa vill veta vadan och varthän. Folk drabbas av något de inte godkänt eller ens varit med att bestämma. Folk vill veta vad som pågår. Varför det pågår och vem som bestämt det. Människor har bara ett liv och det livet går inte i repris. Folk är rädda om sitt enda liv. De vill ha ett gott liv och inte ha… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x