5
feb
Seneste opdatering: 6/2-14 kl. 2313
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 05.02.2014 155832

Vore det val idag och lärarna fick bestämma så skulle vänsterblocket med S, MP och V ha en tydlig segervittring. Hela 40,2 procent av lärarna säger att de definitivt skulle rösta på dagens opposition mot 18,7 procent för sittande regering. Det visar Orvesto Konsuments nya siffror som Lärarnas tidning har tagit del av.

Av lärarna i undersökningen har 12,2 procent uppgivit att de definitivt skulle lägga sin röst på Miljöpartiet mot 8 procent i övriga befolkningen. Samtidigt är MP det parti med störst andel potentiella väljare bland lärarna. 37,1 procent anger att de kanske skulle välja Miljöpartiet om det vore val idag. Motsvarande siffra för Socialdemokraterna är 33,5 procent.

Sverigedemokraterna har däremot betydligt sämre stöd bland lärarna. Bara 3 procent svarar att de definitivt skulle välja SD mot 6 procent av samtliga väljare. Hela 63,8 procent av lärarna markerar också att de aldrig skulle kunna tänka sig att rösta på SD. I resten av befolkningen är det 48,2 procent som anger att de aldrig skulle rösta på SD. Det största regeringspartiet, Moderaterna, har också ett svagare stöd bland lärarna med 9,3 procent mot 14,6 procent för resten av befolkningen.Lärarnas Nyheter: Vänstern vinner valet om lärarna får bestämma

Skolelærere og journalister er langt til venstre for resten af befolkningen. At det ikke skulle præge deres undervisning og journalistik, holder ikke for en nærmere prøvning. Selv gode mennesker er kun mennesker. Hvorfor de er røde, har jeg ingen anelse om. Mine egne skolelærere var det ikke. Jeg havde en historielærer, som sad i Borgerrepræsentationen for SF, men vidste vi det ikke i forvejen, ville vi aldrig have gættet det, og sådan bør det være. I Sverige stemmer over en halv million skoleelever i skolevalg af pædagogiske grunde. det mener jeg, er en politiserende uskik. En uddannelse i demokrati skal ikke være andet end indirekte via viden om verden. Demokratiske, rettænkende og lykkelige børn er ikke statens eller pædagogers anliggende – eller burde ikke være.

Venstrefløjen i Europa sidder således på centrale fag i meningsdannelsen, når den alligevel står svagt med kurs mod det værre, kan tolkes på flere måder. F.eks. at journalistik og undervisning har en ringere påvirkende effekt end antaget af journalister og skolelærere, eller hvis man vil være urimeligt venlig, at de røde lærere og journalister er 110 % saglige og objektive. Se også Erik Meier Carlsen om venstrefløjen i Europa: Moralismens nederlag. Skolelærere er dog for ingenting at regne imod indvandrere. Man kunne sige, at de kristelige sosser kunne have sparet sig pinlighederne:

Ta inn hele skjermen 05.02.2014 204623

Rosengård: 91% röstar rödgrönt. Om 90% av 500 000 muslimer i Sverige röstar rödgrönt, förlorar alliansen 3 procentenheter, som rödgröna vinner. Tallene viser umiddelbart, at svenske’borgerlige’ ikke har opfundet den dybe tallerken, når det kommer til dansen om magten. For ikke at tale om, hvor mange år Reinfeldt kunne have sikret sig, ved at lave “en Fogh” og omfavne Sverigedemokraterne. Pæne mennesker skal holde sig fra politik.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago
Angela
Angela
8 years ago

Vill man invadera ett land och ta över makten så är kontrollen över informationen det första invadörerna bör säkra. Nyhetsförmedlingar (TV, radio, tidningar, nätet), utbildning och övriga kulturella institutioner. Sedan är det öppet för desinformation och hjärntvätt. Jag vill minnas att redan Castro på sin tid såg till att säkra TV-stationen det första han gjorde. Hörde Kulturnytt och såg på nätet att dokumentären “Godheten” stoppats för sändning tills efter valet. Det är anmärkningsvärt. Ytterligare ett bevis för att SVT deltar i valet. 7-partiet använder sig av samtliga kontrollorgan över folkets information. Censurerar det som inte folk får se samtidigt som… Read more »

Gertrud
8 years ago

Det er ikke til at holde ud at læse evindeligt om de samme konstateringer om og om igen. Budskabet må da snart efter 40-50 år – trods alle tåbeligheder, trods dumme og sovende politikere, trods mediernes og magthavernes indforståethed og ligegyldighed – været nået helt ud og ned til Maren i Kæret! Hvorfor studerede man ikke de marxistiske langtidsmål og sammenlignede dem med det, man læste så og hørte? De bruges den dag i dag. Hver dag! Man har villet bilde os ind, at ”de røde” ikke var der længere, at Dronnings Tværgade var rømmet og uddødt. Men skjult kamp… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Selvfølgelig er de røde og venstreorienterede, det var de også, da jeg blev skolelærer i 1976, hvilket var den direkte årsag til, at jeg meldte mig ind i Danmarks kommunistiske parti. Da jeg senere gik på Universitetet, var tendensen den samme. Marx var meget populær, og da jeg sagde, at jeg stemte på Glistrup, hængte de et billede af mig op på gangen og skrev: Glistrup tilhænger. Min morale er, at dumheden og uvidenheden på lærerværelset, på universíteterne og ude i samfundet i dag stadigvæk er så tyk som suppe, at det er for sent at vende udviklingen. Derfor er… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x