8
feb
Seneste opdatering: 8/2-14 kl. 2220
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 08-02-2014 1808591-sochi

Måske er det i virkeligheden Ole Sohn, som er helt gal på den. Take a Look at One of the Most Disturbing Moments from the Sochi Olympics Opening Ceremony, Communist Imagery Makes a Big Comeback at Sochi Games.

Schweiz’ antiindvandringsafstemning søndag

Kampagnen imod det schweiziske demokrati har været massiv fra EU. I tyske medier, som Berlingske forholder sig til i dag, er der unison fordømmelse af det schweiziske forslag med populistiske rubrikker som: Schweiz will Zuwanderung von Schwarzer stoppen, “Ein kleines Herrenvolk sieht sich in Gefahr”. Samme avis lader også Bernard-Henri Lévy sige at »Modstanderne af EU er blinde og uinformerede«.

Hvis ikke EU og indvandringen var drevet til excesser, ville vi aldrig have set den folkelige modstand, vi ser nu, så hvem har skylden? EU og multikulturalisterne har givet deres sager et fortjent dårligt navn, hvilket bekræfter den gamle erfaring, at der ikke er nogen god idé, som ikke bliver overdrevet.

Schweiz fik i 2013 80,000 immigranter, hvad der svarer til at England skulle have taget imod over 600.000 og Frankrig 800.000 det år. Schweiz har oplevet den sædvanlige asylsøgerkriminalitet og en kriminalitetsbølge af nordafrikanere. Franske, arabiske kriminelle har hærget over grænsen i Schweiz med automatvåben, almindeligt togpersonale på SSB går nu med skarpladte pistoler. I øjeblikket er der en mindre overvægt til nej-siden. Jeg har fået en dansker der har boet mange år i Schweiz til at liveblogge fra valget fra kl. cirka 21 søndag.

Voters will be asked whether they approve an initiative proposed by the anti-immigrant, anti-EU Swiss People’s Party (SVP) that would give the government the authority to reintroduce quotas for immigration from abroad, including from EU member states.

In the weeks ahead of the vote, there has been a shift toward the ‘Yes’ camp, which now stands at around 43% against 50% who say they will vote ‘No’. Pollsters say that the shift is primarily thanks to mobilisation of citizens who previously had no intention to vote on Sunday. Five out of six respondents who decided during January that they will vote said they would vote in favour of imposing quotas on immigration. Rising concern ahead of Swiss immigration vote, Europe watches Swiss immigration vote

Total Fertility Rate in England/Wales by where mother born

Barn pr. kvinde: 4.3 Afghanistan. 4.1 Somalia, 3.8 Pakistan, 3.3 Nigeria, 2.4 India. 1.8 UK – Se grafikken på Babies born in England and Wales to non-UK born mothers infographic

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

Angående billederne fra åbningsceremonien ved OL i Sochi.

“Take a Look at One of the Most Disturbing Moments from the Sochi Olympics Opening Ceremony og Communist Imagery Makes a Big Comeback at Sochi Games.”

Mig ikke forstå en pap..??

Bliver det set som reklame for kommunismen, at Rusland nævner det som en del af sin historie.???

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Det är en heroiserande bild av Rysslands förflutna som ges. Som jämförelse tänk dig att Tyskland – nästa gång det har OL – framställer sin historia med heroiserande svastikor och SS-standar. Nu har ju Tyskland gjort upp med sitt förflutna och nazistsymboler är förbjudna. Men Ryssland har, som synes, inte gjort upp med sitt kommunistiska förflutna – och inte heller har Europa gjort det. Vilket elände att det ännu inte framstår som självklart att kommunism och nazism bara är två varianter av fascism – om än kommunismen blev mycket blodigare; och inte enbart därför att den haft mer tid på… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Ludvig

Det er da totalt langt ude at sammenligne det med nazismen i Tyskland i et historisk perspektiv. Nok var kommunismen mindst lige så stupid og brutal, men ikke desto mindre var den altså en del af nyere russisk historie, gennem de sidste 80 år og derfor også en helt naturlig ting at måtte forholde sig til, når Rusland skal fortælle – og gøre op med sin fortid. Min pointe er, at nogen ser hvad de ønsker at se. Jeg så ingen glorificering af hverken kommunismen, Lenin eller Stalin, men derimod en fuldstændig nøgtern gennemgang af Ruslands historie frem til i… Read more »

norge
norge
7 years ago

Håper livebloggeren får med om de sier noe om bakgrunnstall og, f.eks hvor mange menn vs kvinner som stemte JA. Er dessverre mange kvinner som ikke forstår sitt eget beste, litt av en “way to go” om sivilisasjonen blir avskaffet som en konsekvens av å gi kvinner stemmerett.

Marit
7 years ago
Reply to  norge

Nei, huff ! Kvinner burde aldri ha fått stemmerett. De burde tie i forsamlinger. “This is a mans world”…

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Sendt ca. 18:30

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Hej Steen.
Jeg gentager “hvor blev min groteske historie af?

Victor
Victor
7 years ago

Jeg elsker Schweitzernes ord for de tyske indvandrere: De bliver kladt for “gummihalse”, fordi de altid nikker så energisk, når chefen taler.

Ludvig
Ludvig
7 years ago

SVT har skickat en reporter till Schweiz inför folkomröstningen, men – hör och häpna – i Rapports 18:00 sändning ikväll andades inte en stavelse om omröstningens huvudnummer – invandringen – utan den utförliga rapporten handlade uteslutande om eventuella satsningar på järnvägarna därstädes.

Ett tydligare FUCK YOU från Statstelevisionen rakt i ansiktet på varje självständigt tänkande svensk är svårt att tänka sig.

Här ska mörkläggas så länge det nånsin går.

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago
Reply to  steen

“Sveriges integrationsminister är inte särskilt orolig över att en liknande situation ska uppstå i Sverige.

– Tack och lov har vi inte den typ av system som finns i Schweiz. Fundamentet för vår demokrati är mer robust. Partierna och riksdagen fungerar som filter. Folkomröstningar kan vara bra, men här har man använt det felaktigt i ett populistiskt syfte. Det är farligt för demokratin.”

http://www.dn.se/nyheter/sverige/nyamko-sabuni-fordomer-forbudet/

Ludvig
Ludvig
7 years ago
Reply to  steen

@ Steen
Ja, dom är naturligtvis äcklade över att något som för dom måste framstå som “det schweiziska spektaklet” överhuvud kan få äga rum.

Marit
7 years ago
Reply to  Ludvig

I Norge hører vi heller ingen ting om folkevalget i Schweitz. Farlig, farlig at folket får bestemme over sitt eget land.

Robert R
Robert R
7 years ago

Hvis vores indvandrepolitik skulle have nogen som helst legitimitet, så skulle vi også have en folkeafstemning. Men det tør politikerne ikke. Hvorfor mon politikerne er så bange for folkeafstemninger, det er dog det klareste demokratiske redskab. Vi har adskillige emner hvor politikere og befolkning er på kollisionskurs. EU, indvandring og retspolitik. Jeg kan ikke se noget galt i at lægge disse emner ud til folkeafstemning. Problemet er at i EU klappes der når et land får vedtaget nye EU regler uden folkeafstemning. I stedet for at klappe, burde EU parlamentarikerne undersøge hvad grunden er til at de bør være bange… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Jeg håber oprigtigt at Schweiz viser vejen for resten af Europa… Måtte der blive et rungende flertal for antiindvandring i Europas eneste ægte demokrati.. Jeg krydser fingre og følger fra kl. 21:00.. Har der overhovedet været nogen opmærksomhed omkring dette i de danske MSM… Jeg holder hverken avis eller ser TV2 eller DDR… Afskyr nyhederne i dansk fjernsyn..

Voldposten
7 years ago

Som jeg har omtalt, har så prominente mafiosi som Viviana Reding og Carl Bildt været ude og truet Schweiz med al landsens ulykker. Men inden de når til at erklære; am Montag 5.45 Uhr wird zurückgeschossen! kunne edsbrødrene jo true med at offenliggøre deres indeståender i landets banker…

Utlandssvensk
Utlandssvensk
7 years ago

Det blir nog ett nej denna gång. Men det kommer fler omröstningar om immigration snart, ytterligare två under 2014. Från svenskt perspektiv kanske den mest interessanta är Ecopop, ett initiativ från miljörörelsen att kraftigt minska invandringen pga. denna ej är ekologiskt hållbar.

För övrigt har det varit massor av folkomröstningar angående immigration och mångkultur de senaste 20 åren. Utfallen är blandade men totalt sett har effekten utan tvekan varit en dramatisk skärpning av alla regler som gäller icke-västlig invandring.

(Jag bor i Schweiz sen länge)

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x