10
feb
Seneste opdatering: 10/2-14 kl. 1708
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

08/02/2014. Testimony detailing the reasons a Belgian Jewish family chose to leave Belgium for the United States

Via Hodja. I Deadline 2 sektion kunne man se Adam Holm interviewe den franske, filosofiske stjerne, Bernard-Henri Levy (video, min. 28:30), ham der er kompis med Dominique Strauss-Kahn og Sarkozy, som han bad bombe Libyen. Jeg er ikke voldsomt imponeret af hans analyser, ikke af dem, der vedrører EU og Syrien og slet ikke af den, der vedrører den nye antisemitisme i Frankrig. Var den kommet fra andre, kunne det være uvidenhed, men fra en algiersk jøde lugter det af berøringsangst og fejghed. Lévy har fået for høj en social position at forsvare til at sige ubehagelige sandheder. Super overklasse hele livet, gebis i stedet for tænder. Sandhederne må man høre den den navnløse familie i videoen.

BBC Immigration Undercover – The Student Visa Scandal

Thousands of immigrants pose as students to sneak into the country, BBC investigation finds English visa tests were FAKED – with answers read out for students, Student visa system fraud exposed in BBC investigation.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] sidste eksempel på et udeblevet spørgsmål, et spørgsmål, som også Snaphanen efterlyser, se her. Bernard-Henri Levy så med stor ængstelse på antisemitismens fremmarch i Frankrig. Det blev mere […]

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Det var en trist historie fra Belgien , men en godt lavet obsumering af hvordan Islaam’s voksende dominans i Belgien er ved at fordrive landets jøder . Noget som er endnu mere trist er , at mange eurpæiske jøder tror de kan alliere sig med de samme ”progresive” elementer som er med til at legitimisere Islaams dominans . Efter at have lyttet godt efter den Belgiske farvel-historie , forekomer det mig at oplæseren selv er en forhenværende godhedsapostel , som nu lidt sent har opfundet de dybe tallerkener . ”Welcome to planet Earth ! ” Hvis han var af den… Read more »

Skåning
Skåning
8 years ago

Det är inte det att jag inte håller med det som sägs i den där “Farvel, Europa”-videon, för det gör jag i huvudsak. Men det är en sak som jag bara känner att jag måste påpeka. Israel ÄR ju en “rasistisk” stad så som begreppet används numera. Israel är en uttalad judisk stat, och man har regler för migration, gifte osv för att se till att judar förblir i dominerande majoritet i landet. I övrigt är det en demokrati och man respekterar de minoriteter som finns. Jag har ingenting emot detta. I annat fall hade inte Israel existerat längre (vilket… Read more »

Allan Hansen
8 years ago

@ Steen.
Min ven Frode Gundorf Nielsen udstiller her:

http://www.rundetaarn.dk/den-gyldne-orgeltone-i-nordisk-kunst/

jeg tænkte, det var noget for dig?

TAK, når jeg kommer forbi* S

Allan Hansen
8 years ago
Reply to  Allan Hansen

Måske et par gode foto – hvem ved?
P.S: Fik du set de sidste foto jeg har sendt dig?

Mvh. Allan Hansen

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  steen

SVT:s officiella förklaring är att eftersom vi har två viktiga val i år måste SVT vara extra mån om sin opartiskhet.
Det är nästan så man kan skratta ihjäl sig.
Ska genast uppsöka Shadowes hänvisning.

SVT har förstås lovat visa filmen efter valen.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago

Dokumentärfilmen Godheten av Stefan Jarl, filmen som SVT vägrar att visa före valet. Se den innan den “försvinner”.

http://dreamfilm.se/movies/details/2624-godheten/

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

OT: Den politiskt korrekta enhetsfronten till förmån för Erdogans AKP och illusionen om den “liberala” islamismen är på väg att upplösas i intet. Så, om nu Morsi och MB i Egypten fick lite för lite tid på sig att avslöja sina onda avsikter fullt ut, så rycker nu Erdogan in och gör världssamfundet den tjänsten istället. Tidigare har det kommit mest information från turkiska medier. När det nu kommer från National Journal är det officiellt. Väljer EU att ignorera detta lär USA komma att visa betydligt mer öppenhet och generositet med den guldgruva av information om europeiska politiker som NSA… Read more »

Geoff
Geoff
8 years ago

Levy er en ynk. Du har set helt rigtigt.

BE
BE
8 years ago

“’Frihed er en chance for en befolkning’
Den franske filosof Bernhard-Henri Lévy, der i denne uge gæstede København, ser optimistisk frem til en løsning på nutidens internationale konflikter”

http://www.information.dk/487418

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x