11
feb
Seneste opdatering: 11/2-14 kl. 2156
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

RT 10/02/2014: Britain in a state of decay – Peter Hitchens on multiculturalism and the loss of the Empire. Afshin Rattansi goes underground on the state of British politics with Daily Mail columnist Peter Hitchens. From the EU membership to the death penalty, we hear how Britain’s facing a bleak future if it carries on with the same politicians. We look at how the press has been misleading you the past week. Plus, why a Conservative party donor is building an underground bunker to entertain all his Tory friends.

Danmark 2013: Flere indvandrere end børnefødsler

Dermed har 2013 foreløbig været det år i dette århundrede, hvor der blev født færrest børn. Hvis det fortsætter sådan i resten af året, kan det samlede fødselstal i 2013 komme helt ned på omkring 55.000.Danske kvinder føder færre børn

Danmark åbnede i den grad grænserne op i 2013, hvor man tog i mod mere 56.000 indvandrere, ifølge Danmarks Statistik. Tallet for udlændinge fra både vestlige og ikke-vestlige lande steg. Samlet steg det med 6.216 flere end i 2012, og det er ny rekord i landet. …Ifølge Torben Tranæs vil den øgede stigning af flygtninge til landet også være med til at øge det samlede antal indvandrere i de kommende år, fordi der vil finde endnu flere familiesammenføringer sted. Derfor stiger indvandringen til Danmark

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
7 years ago

RT-intervjun med Peter Hitchens är härligt upfriskande. Ett litet exempel.
På intervjuarens fråga om han tror att det brittiska samhället tar skada av multikulturalism, svarar PH:

“I think anybody suffers from multiculturalism because multiculturalism is n o culture.
It means there´s nothing to be loyal to, nothing to belong to”.

Efter intervjun med PH blir det en rad klipp från brittiska tidningsrubriker med dräpande roliga kommentarer.

Man njuter.
Tack för detta.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

“Peter Hitchens: Britain in state of decay” Det har han jo helt elementært ret i. Storbritanien, der har gjort mere for demokrati og frihed end noget andet land i historien, er i DEN grad blevet svigtet af sine plaprende klasser. Men der er lidt håb. Kan nogen længere nægte at noget er vågnet i hele Europa i de sidste 4-5 år? “Vi”, danskere der skriver og læser her og på Urias, og lignende grupper, fra Project Identitaire til Tommy Robinson til Alternativ für Deutschland til, allersidst, Schweiz’s flotte resultat forleden. Vi burde alle tale mere på tværs af kontinentet. For… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Interessant interview iøvrigt. Jeg synes Hitchens vrøvler når han siger at politiets mulighed for at bruge dødelig magt i akutte situationer, er en form for “dødsstraf.” Her begår manden hvad jeg ville tro han selv er imod, nemlig at udtynde begreberne og gøre dem meningsløse og absurde. Jeg er enig i at England, og Danmark, har brug for en rigtig dødsstraf til helt ekceptionelle drab og tilfælde af højforræderi. Men vrøvl at sige at England og Danmark har dødsstraf fordi politiet går med pistoler. Disse bruges i *taktiske* situationer når mindre ikke slår til for at forhindre drab på udenforstående… Read more »

HH
HH
7 years ago

Jodå, jag hörde det där. Det var en invandrad och klarsynt tandläkare som berättade hur den nya adeln bestående av personer utan papper får allt fixat. Gratis! Är du infödd svensk med alla papper i ordning får du fixa betalningen för de nya löständerna själv. Har du inga pengar så får du inga tänder. Tandläkaren som ringde var uppriktigt förbannad. Tack för denne tandläkare som berättade sanningen! Till detta kan läggas en annan historia om vårt egendomliga samhälle. Vi har ett duktigt barnbarn som alltid haft målet klart för sig. Hon vill jobba i restaurang. Hon går sin utbildning i… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Ett tips, steen, Ring P1, SR, den näst siste, de fem sista minuterna. En utländsk tandläkare från Karlskrona som ringde och sa att han skulle berätta något för svenska folket som skulle ge Täppas en stöt på 800 volt. Vakna upp svenska folket, slutade han med.

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  steen

Så lägligt! 😀 Här är den på youtube. http://www.youtube.com/watch?v=sTc059vxLjo Men jag såg nu att den fanns på avpixlat nu också. Men det tog en hel dag att få fram den. Täppas Fogelberg blev lite chockad. Hahaha…Varenda gång han får på nöten så pratar han illa om den som ringt. DET är anmärkningsvärt. Skall inte en journalist klara det? Felet är att det är samhällsmedborgarna som skall debattera med andra lyssnare och inte Sveriges Radio. SR skall bara förmedla debatten. När de deltar i debatten värderar de ju och då är de inte objektiva längre. Såg en annan inringning från 2013… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Angela

Här är den andra. Nu hörde jag att Tengby var arg från början för tydligen skulle inte inringaren släppts fram. 🙂

Peter Andersen
7 years ago

RT er jo direkte undergravende for den vestlige verden!!!

Allan Hansen
7 years ago
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x