13
feb
Seneste opdatering: 14/2-14 kl. 0320
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Police are closing down the investigation into the case of the pregnant woman in the Stockholm suburb of Farsta who last August was knocked unconscious by an unknown assailant, who ripped off her headscarf and slammed her head against a car. A spokesperson for Stockholm police says there is a lack of evidence to pursue the case further.

hjiab

The woman was left unconscious in the car park and later hospitalised with a concussion. The incident triggered a country-wide campaign against islamophobia called “hijabuppropet”, where several politicians and media personalities took part. Many other women wearing headscarves told about the abuse they meet from members of of the public. Police now say their investigations to find the attacker have been fruitless, as there are no suspects and no witnesses that have stepped forward. CCTV-footage did not lead to anything either. The dna found on the woman’s headscarf believed to be from the attacker, turned out to be her own. Police close down headscarf case

Denne sag minder mig mest om den store moskebrand i Malmø i 2003. Da politiets efterforskning efter nogen tid pegede på et insiderjob, eller da massemorderne ved diskoteksbranden i Gøteborg 1998 viste sig at være ahøm, nysvenske…eller…. skiftede stærkt ideologiske svenske medier pronto fokus og lukkede helt racismevinklen. Det er ikke let, at være ansat i propagandaministeriet, men lønnen er nok derefter.

Man husker sikkert Hihabuproppet fra august sidste år, hele verden husker det, en kortvarig offentlig spasme hvor kvindelige politikere, ja selv svenske mænd optrådte med solidariske i hijaber på Facebook og i en Twitterstorm, selvom den overfaldne kvindes historie allerede fra begyndelsen lugtede tremmelig mærkeligt. Twitterindignationen brændte allerede ud 28 august 2013.

Nu fes historien så endelig ud under meget lidt opmærksomhed. Man skal ud i krogene for at finde, hvor TT lukker sagen med en lille notits, og svenske journalister har den frækhed at dømme nogen som populister…..Altså, man må gerne være en hysterisk populist, hvis det er i den rigtige sags tjeneste, selvom den er løgn fra ende til anden. Ikke så underligt kundekredsen til det svinder ind. Kvindens DNA er hendes eget, og mon hendes hjernerystelse kommer af hun snublede hun i mørket, eller var det en uppercut fra manden? Offer og godhedsgenerne blev poleret og nu er det soooo last year, men for en anden gangs skyld: Dont pull my leg, Dhimmi Sweden!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Widar Andersson, ledarskribent vid Folkbladet (s), tidigare riksdagsledamot, avbytare i Europaparlamentet i Socialdemokratiska gruppen skriver i Folkbladet:

“För att uttrycka mig krasst och en smula burdust så är världen full av fattiga människor på flykt som inget hellre skulle vilja än att komma bort från inbördeskrigens fasor och tältlägrens misär. En inkomst på socialbidragsnivå och ett enkelt boende i utkanten av en stad i trygga och välordnade Sverige framstår i jämförelse som ett mycket bra alternativ.”

Angela
Angela
7 years ago

Idag, lustigt nog, fick vi än en gång höra Alice Petrén, berätta om besöket hos påven. Inslaget finns däremot inte längre kvar på Ekots hemsida. Besökt som skulle varit en audiens på en kvart vilket blev till en timme vilket var unikt. “Sverige är viktigt”, sa påven. Jaså? Tänk att påven kände till ett land som heter Sverige och ett folk, ett svenskt folk! Det finns ju inte. Och OM det skulle finnas så är Sverige ett land fullt av främlingsfientliga rasister enligt medier, politiker, byråkrater och deras svansviftande hop. “Tacka Sverige och svenskarna”, sa påven. “För alla människor de… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Svenskar är rasister och främlingsfientliga. Det får svenska folket höra varje dag. Täppas som blev satt på plats i gårdagens Ring P1 var tvungen att inleda med hur debatten igår gått het i sociala medier om hur främlingsfientliga svenskarna var och han lyckades få några inringare med sig som han tillsammans med kunde utgjuta sig i excesser om främlingsfientligheten i SR. Är Täppas rädd att han skall repatrieras? Om han inte håller främlingsfientlighetstrycket uppe? Enligt principen bättre att föregå än att föregås? Men jag fick leta länge på Ekot efter dagens nyhet där påven tackade svenskarna för deras stora varma… Read more »

Allan Hansen
7 years ago

Sam Harris.
Fin artikel af den amerikanske
filosof Sam Harris:

http://www.samharris.org/blog/item/the-marionettes-lament

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Der er en fejl i dit sidste link, Steen 😉

“Don’t Pull my Leg, Dhimmi-Sweden!”

HH
HH
7 years ago

Vid en rensning i bokhyllorna hittade jag Bertil Gandemos “Citat och tankar”: Så här Jag använder inte utrikiska ord, när det finns en adekvat inhemsk vokabulär. Gunnar Sträng. Gödsla med orddynga så slipper du ljuga. Att snacka kostar inget, om man inte anlitar en advokat. Politik är konsten att hindra människor från att lägga sig i det som angår dem. Varje offentlig konflikt skär en tjock skiva ur vår välfärd. En radikal är en person med båda fötterna fast förankrade i luften. Franklin Roosevelt. Många politiker har höga ideal och är villiga att stå för dem så länge det lönar… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Det minder mig om: (Notat fra 10. april 2009) For 2 – 3 dage siden fortalte indehaveren (og hans kone) af en restaurant på Nørrebro (han var efter navn og udseende at dømme af mellemøstlig herkomst, hun var dansk) at nogle af deres gæster var blevet forulempet af politiet. Politiet havde angiveligt beordret dem (gæsterne) ud på toilettet, hvor de havde foretaget en rectal undersøgelse (hedder det vist i fagsproget, når man fører en finger op i endetarmen) efter narkotika. Dagen efter kunne nogle ”ældre mænd” i samme område berette om, at de havde været udsat for en lignende behandling… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Något som verkligen borde väcka uppmärksamhet i medierna är istället detta: http://avpixlat.info/2014/02/12/islamkritisk-s-riksdagsledamot-stryks-fran-valsedlarna/ Man skulle ju som utanförstående lätt kunna tro att en socialdemokratisk riksdagsledamot som uppmärksammar majoriteten i partistyrelsen och offentligheten på att en “liten extrem minoritet” i den socialdemokratiska partistyrelsen försöker kuppa in en representant för den världsomspännande extremistiska islamistorganisationen Muslimska Brödraskapet i partiledningen skulle bli betraktad och belönad som en hjältinna, men det tycks inte gälla inom SAP-GC. Istället blir fredens och frihetens försvarare i praktiken utesluten och fråntagen sin riksdagsplats. Utrensad helt enkelt. Skrämmande är bara förnamnet. Det visar på en fullständigt bottenlös ondska. (Avpixlats skribent har… Read more »

Anna C
7 years ago

“Han spottade på mig mitt i universitetet.” Hur ser den anatomin ut?
Man får ta chansen att smile lit.

Allan Hansen
7 years ago

Mine tanker går til den svenske familie, der
mistede deres datter.

Best of Bach.

http://www.youtube.com/watch?v=6JQm5aSjX6g

Bergfast
Bergfast
7 years ago

Det Markus och HH har skrivit ovan är intressant. Det är faktiskt ganska så märkligt när olika etablerade massmedia i Sverige, t ex SR, SVT, samt dagstidningar överlag, kanske särskilt, kvällstidningar, samt otaliga s.k. underhållningsprogram av olika slag, inklusive s.k. debattprogram, alltid och överallt i samband med referenser till Sverigedemokraterna ständigt och jämt som ett slags mantra upprepar de stämplande epitetsorden; – främlingsFIENTLIGA samt också ordet – RASISTISKA , och samtidigt inte någonsin SJÄLVA vill ta något helst ANSVAR för de konsekvenser som dessa ständigt upprepade ord riskerar att medföra i samhället? Konsekvenser nämligen av just ökade motsättningar, bråk, missförstånd,… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Man kan ju egentligen säga att det inte finns s.k. rasism någonstans. Det finns endast människor, över hela jordklotet, som alla känner sig mest hemma med just – sina egna folk – . Det vill säga de som uppvisar attribut och signalement, både språkliga, etniska, traditionella och kulturella, som är just identifierbara och därmed välbekanta genom att det är de signalement som vi alla präglats på sedan barndom. Eftersom detta fenomen finns överallt, så kan man säga att rasism egentligen inte alls finns. Det finns endast människor som tycker om att känna sig som – hemma – . Där… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Idagens Aftonblad, den 20 februari, finns på Debattsidan en stor artikel skriven av kommunisten Rossana Dinamarca, född i Chile och invandrad till Sverige, tillsammans med sina föräldrar, som åttamånaders gammal bebis. Rossana Dinamarca har ganska vackra färgstarka, sydamerikanska drag med mörka ögon och svart hår, kanske med inslag av indiansignalement, och har nått en hög politisk position inom kommunisternas Vänsterparti. Rubriken på hennes artikel lyder: – Jag är inte född här men detta är mitt hem – Underrubriken lyder: – Även vi utlandsfödda måste släppas fram till makten -…. Måste och måste…? Varför måste de det kan man undra…. Om… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Man kan ibland undra om en del invandrare emellanåt kan uppleva det som att det är Sverige och det svenska folket fel, och som är de SKYLDIGA till att dessa invandrare över huvud taget har inflyttat, eller flytt, till Sverige, från sina egna hemländer? ,,, Det verkar som att en del då kan se det som att det svenska folket alltså har TVINGAT dessa invandrare till att just invandra till Sverige?… … Och att de då anser att det DÄRFÖR inte skulle vara mer än just – rättvist – , att dessa invandrare MÅSTE ges tillträde till maktpositioner i… Read more »

Angela
Angela
7 years ago
Reply to  Bergfast

Du har besvarat R D:s artikel bra, Bergfast. De två orden jag också hänger upp mig på är “måste” och “rättvist sätt”. Hennes argument för att just hon har tilldelats en RD som är och var tänkt skulle vara till för landet Sveriges medborgare det svenska folket är mycket märklig för att inte säga rent narcissistisk, infantil och oförskämd. All den makt som skulle utgå från folket, från svenska folket, innehas nu av andra som anser sig ha rätt till det, rätt att bestämma över oss. När RD bildades fanns ingen tanke på att riksdagen skulle vara till för främmande… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Tack till Angela. Det värsta är väl att Sverige självt redan mer eller mindre har sålt sig till – främmande makt – , i och med ja- omröstningen till medlemskapet i EU 1994… Kanske Sverige och svenskar pressades, stressades, bortkollrades, lockadades och pockadades till detta genom en intensiv övertalningskampanj, med mycket stora resurser till sitt förfogande. Kanske Sverige och många svenskar har ångrat sin röst i efterhand…men är ändå delansvariga i händelseförloppet… Nyligen intervjuades nej- generalen i omröstningen Per Gharton, och konstaterade att ja-sidan hade varit fula, elaka, respektlösa och kränkande i mycket av sin propaganda mot nej-sidan. Så allt… Read more »

Bergfast
Bergfast
7 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Se också dokumentären – Spårlöst – .http://www.tv4.se/sp%C3%A5rl%C3%B6st En rörande historia om en adopterad ung kvinna, från Colombia, Sydamerika. Hon adopterades i småbarnsåldern, ca 3 år gammal, till Sverige. Hennes sökande efter sin biologiska familj är hjärtskärande, och hon bryter nästan ihop av oro över att hennes mor inte skall ta emot henne. När hon så äntligen får träffa sin biologiska familj, mor, mormor, syskon och syskonbarn, är hennes lycka överväldigande och hon storgråter… Hon säger vid flera tillfällen i filmen hur ledsen hon har varit över att hon inte har känt sig – likna – någon i sin, (svenska)… Read more »

required
required
7 years ago

Det tragiske er at deres mænd er kvindeundertrykkere, værre end svenske feminister evner at beskrive,

HH
HH
7 years ago

Mycket bra skrivet Markus! Jag instämmer till fullo. Tyvärr lever vi i ett land – bra annars – som har fastnat i ordet konsensus. Jag ser dagens sammelsurium som en fortsättning på 1960-talets idiotier. Var det inte en mycket känd kulturpersonlighet som lät sy upp en Mao-jacka i sammet? Han som påstod att han sovit i fyrtio år, men nu vaknat och funnit verkligheten? Trots fantastiska möjligheter till utbildning och jobb, en helt osannolik sak under min uppväxt, hör jag för det mesta gnäll och missnöjdheter. Det tar verkligen loven av alla andra ungdomar som vill och kan och ser… Read more »

Markus
Markus
7 years ago

Svenska folket beter sig inte som de politiskt korrekta vill. Det är för lite hat och attacker mot minoriteter för att de ska kunna motivera lagstiftning som gör all politisk inkorrekthet illegal. Därför har man i Sverige grupper som fabricerar hat-attacker och annat. Man hittar på en händelse eller provocerar fram något, kontaktar medierna och ser till att de gör ett drev. Och det funkar, det räcker med ett rykte för att svenska politiker ska dra på sig slöjor, tåga i protest och kräva skärpt lagstifning. På senaste tiden har strategin blivit vanligare: vi hade den påstådda mjölkattacken i Forserum,… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago
Reply to  Markus

“Svenska folket beter sig inte som de politiskt korrekta vill. Det är för lite hat och attacker mot minoriteter för att de ska kunna motivera lagstiftning som gör all politisk inkorrekthet illegal. Därför har man i Sverige grupper som fabricerar hat-attacker och annat. Man hittar på en händelse eller provocerar fram något, kontaktar medierna och ser till att de gör ett drev. Och det funkar, det räcker med ett rykte för att svenska politiker ska dra på sig slöjor, tåga i protest och kräva skärpt lagstifning. ” Javisst, det är en beprövad leninistisk strategi att jobba med provokatörer och “false… Read more »

Niklas R
Niklas R
7 years ago

Svensk media är sig lik.

Samma sak efter diskoteksbranden 1998 i Göteborg som mördade 63 ungdomar. När de trodde att det var skinnskallar som tänt på så var det ett jäkla liv i media om rasism och främlingsfientliga svenskar. Men när det kom fram att det var invandrare som tänt på, då blev det tyst om det och de hänvisade bara till gärningsmännens ålder och aldriga vilka de var eller var de kom från.

Naturligtvis fick dessa massmördare bara en smäll på fingrarna av domstolarna, åtta år för den som bedömdes vara huvudman.

Nils
Nils
7 years ago

Det er da sødt af politiet at spille med så lang tid. Reelt var sagen nok “politimæssigt opklaret” stort set ligeså hurtigt som den var opklaret på Flashback. Især da fru overfaldsoffer en uges tid efter det første overfald indgiver en ny anmeldelse om, at hun nu er blevet overfaldet igen et andet sted, denne gang af tre mænd, der har truet hende og forlangt at hun trækker anmeldelsen tilbage. Så man skal tro på at tre højreekstremister i marchformation udsætter sig for en meningsløs risiko for at hjælpe deres kammerat, som der ikke er nogensomhelst spor af? Der er… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

OT/tip folkeafstemningen i Schweis.

Der skulle have været et debat program, udsendt (også) på deutche welle, hvor der blev gået til stålet. Såsom:

– Vi behøver ikke EU og indvandring for at forhindre krig. De to seneste blev startet af tyskland helt uden hjælp fra EU og indvandring.

– Lad være med at belærer os om indvandring. Vi har 23%, I har kun 8%, det er os der er eksperterne.

Santor
Santor
7 years ago

Svenskerne blev hængt ud som racister af deres egne utilstrækkelige politikere – Føj.

Svenskerne er nødt til at huske alle de offentligheds personer der stod frem som støtter af “hijabuppropet”.

De skal huskes for at Svenskerne ikke stemmer på dem ved næste valg. Deres dømmekraft er ikke god nok til at de kan sidde i en lovgivende forsamling og deres ydmyghed over for den Svenske befolkning er ikke stor nok til at de vil komme med en undskyldning.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
7 years ago

Åh sjutton,så har polisen tid och resurser att ta DNA-prov från hittepå-överfall som leder till hjärnskakning, om media tittar på?

Svenska media får väl blunda desto hårdare då polisen ignorerar andra brott, inklusive missköter mordutredningar så att man har sämst uppklarningsprocent i Norden.

Motbjudande fars.

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x