20
feb
Seneste opdatering: 23/2-14 kl. 1548
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

skriver en svensk blog. Jeg fik tilsendt hele SVT programmet, men jeg blev akut sløj efter et minut, så jeg nåede at finde ud af hvad grammisgalla er, andet end at have pinligt tøj på og snakke eksalteret. Jeg har to indvendinger mod rubrikken: Hvis det virkelig er ‘kultureliten’, så forklarer det jo en hel del om Sveriges fremadskridende forfald.

Og ‘heiler’, nej, det er skam den ‘kendte højreekstreme hilsnen’, som Breivik brugte og som nordiske journalister rapporterede om dagligt, og som er flittigt anvendt i historien af kommunistiske navne som Lee Harvey Oswald, Hugo Chavez, Fidel Castro, Angela Davies, Ho Chi Minh og terroristen Carlos- “Sjakalen”. Husker jeg ret, bruger de den også i Enhedslisten. Men pengene kom til at passe ved et temmelig fortiet uheld: Breivik er kom ud som nationalsocialist. Man skulle have været journalist.

Malmø: Kun hver anden parkeringsbøde betales

Man skal ikke vide ret meget om Malmø gennem de sidste 25 år, for at vide at tanken om at byen lader sig styre, er et fatamorgana der kun opretholdes af svenske politikere og myndigheder, fordi det stadig er det de får løn for. Den er et gigantisk, multikulturelt fallitbo, der kun undgår konkurs via statlige milliardtilskud. 41 % af byens befolkning har ‘udenlandsk baggrund’ (2012)

Politiet kan ikke beskytte borgerne for selv grove forbrydelser, der indtræffer hvert døgn. Selv de mest elementære samfundsfunktioner går langsomt i stå af forfald, korruption og et samfundssind i opløsning. Malmø i dag er Sverige i morgen. Dygtigt skjult af svenske journalister i årtier, er Sverige et hus angrebet af termitter. Når det braser sammen, vil mange stadig ikke ane, hvordan det kunne ske og være vældigt ‘chockerede.’

Københavns forelskelse i ‘Øresundsintegration’ er kølnet nogle grader, det kunne jeg godt have fortalt dem for femten år siden, den ville. Det er detaljerne man skal se efter, ligesom når et menneske går i forfald: De uklippede negle og hår, dårligt vedligeholdte tænder, det uvaskede tøj og skoene. Hvad er for eksempel en parkeringsmålvakt? Forretningsideen er en flertrinsraket, læs om den her: Var tionde Malmöbil ägs av en bilmålvakt. Når den ide en dag stoppes, er der en ny og værre, der afløser den.

Så här många bilar äger Malmös mest aktiva bilmålvakter. Tillsammans äger de 14 137 bilar av Malmös totalt 140 463 registrerade personbilar. Namn Antal bilar Skuld (p-böter, skatt)

Hvem er entreprenørerne i Nybygger-Malmø, der ejer hver 10 bil i byen og skylder den 42 millioner kroner, men desværre er insolvente og på statens (Svenssons) forsørgelse?

Adnan Abdulaziz, 41 år 3 8668,5 mkr – Majid Wandi, 53 år 3 8353,4 mkr – Jalal Baltaj, 52 år 2 5696,5 mkr – Ibrahim Sabih, 29 år 1 9296,8 mkr – Yousif al-Itabi, 24 år 8177,8 mkr – Mayssam Al Hellani, 30 år 5585,4 mkr – Ibrahim Mahmoud, 28 år 3526,1 mkr – Kamal Hussain, 30 år 1052,7 mkr – Ahmad Kahlid, 51 år 802,1 mkr – Bilal Diab, 31 år 161,5 mkr

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Santor har ju alldeles rätt – det är Nerofascism vi har i landet. Hörde du det Arnstad? Uppriktigt sagt, vänner, har jag vridit mig i skratt inför det som sker på den politiska scenen. Jag får knappt luft. Ni vet det där om vem som är mest antirasist. Kan man vara kaukasiskt vit och vara antirasist? Med blont hår och blå ögon? Samtidigt återknyter jag till Santor. Ja, jag bland många andra är intill döden trött på spektaklet vi har som syn- och hörselintryck. Fejkade arbetslöshetssiffror… är inte det här början på ett mini-Ukraina? Jag litar inte på någonting längre… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

http://www.skanskan.se/article/20140220/OPINION/140229938/1064/-/summering-av-tiden-har Ännu en journalists avskedsbrev: ” Den materiella standarden har ökat, bostäder har blivit större, resor till jordens alla hörn är vardagsmat, kläd- och nöjeskonton har vuxit – men den mänskliga gemenskapen, närhet, respekt, omtanke och ansvar har reducerats. Det verkar som om en alltför bekymmerslös materiell tillvaro leder till vårdslöshet och destruktivitet. Hand i hand med starka materiella framsteg har destruktiva attityder i allt högre grad tagit över tänkande och mentalitet. Fungerande basenheter i samhället har ifrågasatts och tömts på kraft. Kärnfamiljen och dess omgivning klarar inte längre att stå på egna ben. Skolan, en gång en idyllisk kunskapsoas,… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Härmed får meddelas att en liten ny prinsessa av Sverige fötts den 21 februari 2014 kl 04.41 i New York officiell tid 20 februari kl 22.41. Prinsessan är nummer 5 i tronföljden. Det är viktigt, mycket viktigt för Sverige och svenskarna eftersom landet angrips från flera håll av främmande intressen. Nu får Sverige ytterligare en tronpretendent och kungamakten Sverige stärks ytterligare. Kungahuset är det som fortfarande håller ihop det svårt sargade Sverige fastän statschefen , vår kung, helt fräckt strukits i Lissabonfördraget som Sveriges statschef. Sverige och det svenska folket har emellertid ALDRIG godkänt Lissabonfördraget eller den nya grundlagen. Sverige… Read more »

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Tillykke til Breivik… Han har ikke levet forgæves…!!!
Er der nogen svensk kyndige der kan fortælle hvad der bliver sagt fra 22sek og hvad kvinden siger til sidst… for mig lyder det som at sidste kommentar fra scenen er Allahu Akbhar… Og derefter siger værtinden et eller andet der lyder næsten enslydende… Er en anelse nysgerrig… Allahu Akbhar FY FAAN

Santor
Santor
8 years ago
Reply to  ny kommentator

Yup, der bliver sagt allah u akbar.

En hilsen til det Svenske folk 😉

Angela
Angela
8 years ago

De här förvirrade barnens mor- och farföräldrar som upplevt två krig skulle få hjärtslag om de såg sina barnbarn bära sig så illa åt. De här barnen har inte ens vett att skämmas eftersom de inte förstår vad de håller på med. I vems händer de är. Att de bara är nödvändiga delar i ett jippo för att göra någon annan förmögen. De tror att är de bara på en “glitter-fest” med kameror påslagna så är allt som prackas på dem från en scen sant och riktigt. Det är de vuxnas ansvar hur de uppfostrat barnen och vilken riktning de… Read more »

pk
pk
8 years ago

Hvordan skulle Sverige dog klare det ?
Mona Sahlin hører støvletramp i Europa , men hvad der sker i Sverige rager hende en høstblomst.
På ny-dansk ikke et shit…Hun er totalt døv for angstskrigene i sit eget land.
Hvorfor ? Mona er bare gennemført ond.

PFEP
PFEP
8 years ago

Att kungen av sängväterrapp, Stackars Sebbe, kan få människor veva med höger arm i naziliknande posityr, det om något säger en del om läget i landet Sverige.

Santor
Santor
8 years ago

Jeg tror jeg vil kalde den “svenske model” for Nero-facisme, med henvisning til Kejser Nero af Rom.

Ligheden er ubehagelig slående, samme MO og det bliver samme kaos når “Rom” falder.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Santor

Ja det har jeg ikke tænkt på. Romerne lukkede jo babarerne ind ad hoveddøren,hvorefter de blev udslettet af samme barbarer. Det er bare mærkeligt, at politikerne ikke kan se – med de muslimske erfaringer fra hele verden – at der vil blive et problem, når vore venner er mange nok. En humansk stormagt!! Gud fri mig vel!

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Lad idioterne heile så meget de vil, de skal til sin tid – ihvertfald deres børn – nok finde ud af sandheden som er – et folk i opløsning og en social nedsmeltning som siger spar to til i dag.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x