20
feb
Seneste opdatering: 22/2-14 kl. 2033
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er på tide at markere, at Ezra Levant fra canadiske Sun News er i København om otte dage. Jurist, journalist, jøde, publicist af Muhammedtegninhgerne i 2006, og altid gnistrende veloplagt på skærmen. Der er ting her om Obama, man bare ikke hører om i Europa, hvor han stadig behandles af journalistkorpset som en halvgud fordi han er halvsort og overflade er, hvad mediehorisonten mest handler om.

De meget lange ferier han holder, antallet timer han anvender på at spille golf og kort i arbejdstiden, hans kone der giver sine hunde menneskesmykker på og fotograferer dem ved et stats-middagsbord i Det Hvide Hus, han flager på halv stang for narkomanen Whitney Houstons overdosis, men ikke for fire terrormyrdede amerikanere i Benghazi. En præsident som er farligt blottet for begreb om vor tids Balkan 1914 – Mellemøsten. Society-letvægtere og politiske rockstjerner i et TV-demokrati, hvor The Daily Show med Jon Stewart, – som DR nu også elsker på syvende år – er det dybeste nogen vælger tænker over verdens gang.

At verden ikke er i en endnu værre forfatning, end den er, kan man undre sig over, men Iran kan da nå at gøre den endnu værre, inden Obama er færdig i det Hvide Hus. Obamas Mellemøstkatastrofer får en fin lille opremsning for sig selv her. Når man betragter denne præsident, er man næsten glad over at vi er på vej ud af det amerikanske århundrede, men også kun næsten, for vi ved, hvem vi får i stedet. Ezra Levant er glad for at være canadier under Stephen Harper, og ikke amerikaner. Glæd jer, I som skal opleve ham på næste lørdag.

SVT-journalister mangfoldighedplaceres

Unionenklubben på SVT anser att fokus kommer att flyttas till blåljusnyheter och bort från politik, analys och sammanhang, när programföretaget utökar förortsbevakningen.Som tidigare har berättat planerar SVT att förändra sin regionstruktur. Bland annat ska 27 regionala nyhetsprogram bli 33 stycken. Områden som Rosengård, Järvafältet och Södertälje ska därmed få egna editioner.

För att skapa mer mångfald i rutan startar SVT lokalavdelningar på platser som Rosengård, Angered och Södertälje. Men den nya förortssatsningen möts av hårdnackat motstånd av journalisterna själva, som hellre stannar kvar i Stockholms innerstad. Totalt kommer SVT att utöka antalet regionala redaktioner från 27 till 35. Unionenklubben på SVT ryter ifrån, Ilska och oro på SVT när journalister flyttas ut i mångkulturen

Det bliver lidt som at komme i praktik, bare mere langvarigt. Det er Fandeme synd! Hele protestbrevet mod at “spejle det nye Sverige” kan læses her Det er et orgie i udenomssnak og newspeak for viderekommende. Ved ‘blåljusnyheter’ skal man tænke på blåt lys og politi, og det er jo netop hvad man forbinder det nye Sverige med. Jeg gætter at den folkelige skadeglæde vil nå orkanstyrke i dag.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
7 years ago

Jeg er normalt ret enig med Ezra Levant, men lige præcis i denne video må jeg nok med skam erkende, at jeg giver Barak Obama fuldstændig ret. Selvfølgelig skal USA ikke være hverken moralske foregangsmænd, verdenspoliti eller på anden måde påtvinge andre lande deres, til tider ret så forkvaklede, livssyn. Hvis araberne vil have sharia – så lad dem få sharia. Vil Rusland have Putin – så lad dem få Putin. Vesten skal overhovedet ikke blande sig i andre landes anliggender, lige så lidt som EU skal blande sig i hvad Danmark foretager sig. Og gudskelov er det også den… Read more »

trackback

[…] Taget herfra […]

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Steen : Efter min fortolkning er Saga en slags forkvaklet , sygelig rollemodel for ”’ det nye mennske” i svensk udgave . Totalitære ideologier har en tenderns til at optille den slags , både komunister og nazister gjorde sig enorme anstrengelser for at opfinde hele nye mennskedefinationer . Saga er , for kritisk tænkenede mennesker , ENORMT irriterende , det er jeg 105% ening i , men hvordan ser hun mon ud for de rettroende ? . Dette bliver mere klart når man ser på ”hele pakken” hvor knockoutet er , at det er HENDE som får Martin Rohde (… Read more »

Menig 442
Menig 442
7 years ago

I Haderslev, hvor selv biskoppen vil have en moské med kuppel og minaret, indlogerede en journalist fra JV sig i ghettoen i en måned (ca. for 15 år siden). Selvfølgelig udbasuneret så alle vidste det i forvejen.
Skabelonen over det rapporterede har Hr. Naturli på fortræffelig vis gengivet.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

Hvis der findes nogen ” kosmisk retfærdighed” , så vil i det mindste nogen af de kære udflytterjournalister komme til at opleve den importerede filial af mellemøsten på MEGET nært hold . Det er svært at forestille sig en berøringsflade mellem disse hyklere og ghettoernes hårdhudede beboere , uden at det engang imellem ender med en gevaldig masse tæsk . Det store spørgsmål er , om disse ideologisk programerede journalister som individder er stærke nok til at kunne holde til en sådan konfrontation , uden at deres motivation smuldrer væk ? Jeg har en ubehagelig følelse af at programeringen kan… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Nu kan vi så bare håbe på, at en tilsvarende ordning kommer til at overgå de
svenske “avis”-redaktioners ansatte – så bliver det for alvor “sjovt” 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Måske findes der virkelig en form for kosmisk retfærdighed – selv i PK-Sverige? 😀

LarsS
LarsS
7 years ago

“The word nation came to English from the Old French word nacion, which in turn originates from the Latin word natio (nātĭō) literally meaning “that which has been born” http://en.wikipedia.org/wiki/Nation Og nu begynder problemerne for alvor at udfolde sig for vores naive politikere og deres tro og loyale følgesvende, journalisterne, som troede og tror på, at vores tid var/er ganske anderledes end de foregående 200.000 år siden vi som Homo Sapiens dukkede op. Krig og ballade er vores historiske baggrund for både undergang for de svage og overlevelse for de stærke. Darwin forsøgte at forklare det og despoter, helte og… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Nu vet alla att våld lönar sig. Vilka gamla, sjuka, kvinnor, arbetslösa m fl utsatta svenska grupper får egna TV-kanaler med uppbåd journalister som skall tillvarata deras intressen? För några reportage som skulle missgynna de som bor i dessa områden skulle de aldrig göra. Sådan är inte den mänskliga naturen. Minns väl Uppdrag granskning där TV-teamet tillika stadens högste politiker var rädda för slynglarna i området. Att journalisterna inte gillar detta är väl förutsägbart. De vill ha nära till nöjen och bekvämlighet och hålla sig så långt borta som möjligt från “pöbeln”. Helt allmänt speglar det en helt sönderslagen nation… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Ha Ha, der sidder sikkert en SD-tilhænger eller to internt i SVT´s ledelse der gnider sig i hænderne over sjovnalisternes hylen og skrigen og jeg må indrømme jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet over denne udsøgte form for tortur 🙂

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Nej, SVT har vi slutat bry oss om för länge sedan. Information är vi ju ändå tvungna att hämta på annat håll. Förutom denna blogg är http://www.longwarjournal.org/ en av de bästa sammanställningarna av vad som sker där ute med mycket bra daglig bevakning land för land av de viktigaste nyheterna på jihadistfronten, ofta från lokala engelskspråkiga medier. Här har man t.ex. i veckor kunnat följa den anmärkningsvärda och viktiga utveckling i Turkiet som först igår för första gången (?) kom upp till ytan i den Europeisk MSM, den bästa av dem: http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/10649433/Turkey-spoils-emerging-market-story-as-politics-go-haywire.html I Turkiet har vi alltså en premiärminister som… Read more »

Angela
Angela
7 years ago

Suverän information. Tack så mycket för det. I allmänhet är man glad och tacksam över alla utmärkta bloggar. Hinner inte riktigt med att besöka alla jämt. Men jag gör så gott jag kan.

JensH
JensH
7 years ago

Så de Svenske ‘journalister’ skal nu ud og opleve den virkeliggjorte mulitkultur??? Det bliver da uhyre interessant at se hvad der kommer ud af det møde. Mon man kan forvente en mere virkelighedsnær rapportering af hvad der egentlig foregår ude i det virkelige samfund i Sverige anno 2014???

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
7 years ago
Reply to  JensH

Næh, det bliver ikke spor interessant. Journalisterne vil rapportere om spændende mad, lektiecaféer for tørklædepiger og om somaliske kvinder som forsøger at lære at cykle. Det hele bliver krydret med de sædvanlige offerhistorier om svenskernes racisme og uvilje til at imødekomme de kære muslimer.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JensH

“Som planerna nu ser ut kommer fokus att flyttas mot blåljusnyheter och bort från politik, analys och sammanhang”, skriver klubben.”

Haha, har de da ikke allerede produceret virkelighedsfjerne blålys-nyheder i den danske betydning
( oppustet; uden reelt indhold ) i mange år? 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago
Reply to  JensH

Man må da næsten håbe for SVT, at de husker at tegne nogle gode dækkende forsikringer for
alt deres dyre tekniske udstyr og for personalet i de “kulturberigede” områder – evt. kombineret
med rundhåndet kameraovervågning på alle strategiske steder – dvs. stort set overalt 😉

JensH
JensH
7 years ago
Reply to  Bjovulf

@Bjovulf

Så skal det for personalet være livsforsikringer. Nok er der al mulig grund til at foragte de Svenske ‘journalister’, men de har trods alt også familier, der skal forsørges.

PFEP
PFEP
7 years ago

Gör SVT/SR verklighet av detta, blir det förutom de redan krystade konvulsioner, en säkerhetsfråga där heta duga.
Betänk att ett enda ord kan utlösa borgarkrigsliknande tillstånd, ifall någon grupp “kränks”.
Oavsett vad, kommer detta bli ytterst spännande att följe.

19
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x