26
feb
Seneste opdatering: 26/2-14 kl. 2234
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

February 25, 2014 20:57. Herlig opvarmning til på lørdag. Se Ezra Levant får Trykkefrihedsselskabets ytringsfrihetspris og Katrine Winkel Holm skriver dagens kronik om ham i Jyllands Posten: Canadisk journalist brød pænhedens tyrani

Og Ezra Levant selv? Hans tårnhøje advokatregninger blev betalt af frivillige donorer. I dag er han studievært på en konservativ tvkanal og den 1. marts modtager han Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris. Er der nogen, der fortjener en ytringsfrihedspris, er det denne canadier, der med lige dele frihedskærlighed, integritet og skarpsindighed har vist os alle sammen, hvorfor hate speech-love ikke hører hjemme i et frit samfund.

Tumult: Lee Rigby mordere dømt, fuld livstid og 45 år

Violence broken out in the Old Bailey dock today after Lee Rigby’s murderers began hurling abuse at the judge and fighting with prison guards. In dramatic scenes, Michael Adebolajo, 29, and Michael Adebowale, 22, yelled ‘Allahu Akbar’ and ‘You (Britain) and America will never be safe’ as they were about to be jailed in London. Adebolajo was given a whole-life jail term and Adebowale was sentenced to 45 years in prison – meaning he could be back on the streets by the time he is aged 67. Lee Rigby murderers fight with nine security guards as judge is about to pass sentence: Killers dragged from court, Lee Rigby Murderers Fight With Guards In Court, UK: Judge tells jihad murderers of soldier that they betrayed Islam Fotoreportage: Esmerelda Weatherwax. For the term of his natural life.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
louis vuitton stores
9 years ago

What’s up, this weekend is nice designed for me, as this time i am reading this wonderful educational piece of writing Ezra Levant: Tolerancepolitiets intolerance « Snaphanen here at my home.

ny kommentator
ny kommentator
9 years ago

OFF TOPIC Så fik jeg taget mig sammen til at donere 200,- til Snaphanen via paypal… Jeg nød virkelig dit skriv, “ti år til?………….” og kommer her med et forslag: Jeg har afsagt mig Licens og avis abb. i flere år, men mangler rutinen i donering til blogssfæren… Derfor er mit forslag at du (steen) laver en donationstæller (der tæller ned) på forsiden med årets mål fx. 25.000 drift og 20.000 til reportage ture osv… Jeg kan garanterer at pengene i mit tilfælde ville sidde løsere, idet jeg gerne vil give tilskud til drift og derudover til nødvendige anskaffelser filmruller,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

SD näst störst bland arbetarmän>/b>

http://www.friatider.se/sd-nast-storst-bland-arbetarman

Publicerat den 26 februari 2014 kl 10:26

En av fem manliga arbetare skulle rösta på Sverigedemokraterna om det vore val idag, visar siffror som Sifo tagit fram till Dagens Industri. Partiet har därmed gått om Moderaterna som andra största parti inom väljargruppen. [!!!]

Enligt Sifos undersökning från februari väljer 20 procent av arbetarmännen Sverigedemokraterna, jämfört med 16 procent för Moderaterna. Skillnaden mellan de två partierna är statistiskt säkerställd.

….

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

UPS! – der var en html-kode, der smuttede der – beklager meget 😉

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Naturligvis: jeg venter gerne med glæde
på din teknikker
. Keep smiling & jazz.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  steen

@ Steen du får svar i morgen – jeg ser TV.

PBr
PBr
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Spam…

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Om sikkerhed: update.’ Statetik. Nuvel, den gode Steen. Du skriver, at Snaphanen har ” 4.300 besøg om dagen,,. ( ikke så ringe endda). Hvis vi nu er ca. tusind trofaste læsere rundt omkring i verden, som besøger Snaphanen et par gange eller tre om dagen fra Kl. 12 til 24 (blot for at følge udviklingen), så når vi meget hurtig til ca. 3.000 besøg. Hvor mange besøger Snaphanen uden, at efterlade sig en kommentar? (observatører eller overvågning PET etc,etc men mest af alt terrororganisationen islam). Kan du også se hvem de er? Til sidst, men ikke mindst – hvilket sikkerheds… Read more »

Santor
Santor
9 years ago

Enhver der modtager Trykkefrihedsselskabets Sappho-pris efterfølgende skal virkelig gøre sig fortjent. Prestigen er helt i top med en prismodtager som Ezra Levant.

Santor
Santor
9 years ago

Hvis de to røvhuller kommer til at sidde tiden ud så er der moské stadig en smule retfærdighed til!

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

@ Steen kun et lille forslag.
Du kunne evt. flytte alle dine
links og Arkiv (som forøvrig er ganske imponerende),
over på en særskilt side. Det vil muligvis gøre
den aktuelle side lidt letter – tror jeg nok?

Mvh. Allan Hansen

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  steen

Det ville også være rart at få redigeringsfunktionen tilbage og evt.
et link til tidligere kommentarer ( inden for et passende tidsrum ),
da det ofte kan være rigtigt svært at finde en kommentar igen 😉

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x