3
mar
Seneste opdatering: 19/1-15 kl. 0536
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den tidligere SPD politiker Thilo Sarrazin skulle tale om sin nye bog i Berliner Ensemble. Men det kom ikke til at ske. Vrede demonstranter forhindrede det. Fem minutter i tolv nåede demonstranterne deres mål : Thilo Sarrazin forlader scenen omgivet af flere bodyguards. Han flygter fra en højrøstet pøbel på flere dusin demonstranter, der har råbt radikale venstrefløj-slogans, uden at have fået sagt et ord.

Klokken fem minutter over tolv har demonstranterne nået deres mål: Thilo Sarrazin forlader tribunen omringet af flere livvagter. Han flygter fra en højlydt pøbel, fra flere dusin protesterende som brøler venstreradikale paroler. Han kapitulerer for fløjten, buh-råb og kampsange om “Sarrazin ud”. Bestseller-forfatteren og socialdemokraten, ex-bestyrelsesmedlem i Bundesbank og tidligere finanssenator i Berlin forsvinder efter næsten en time på podiet – uden at have fået indført et ord.

Sarrazin var blevet indbudt af magazinet ‘Cicero’ til at lede en ‘foyersamtale’ søndag formiddag. Stedet er Berliner Ensemble (BE) – Berthold Brechts gamle teater. Publikum er blandet; Sarrazin fans i habit eller tweedjakke, Sarrazin modstandere i T-shirt eller hønsestrik. Derimellem almindelige nysgerrige i jeans og pullover.

I bogen beskriver Sarrazin bl.a. sig selv som provokerende og med forkærlighed for at sætte tingene på spidsen. Han gør altså hvad man venter sig af ham. Med stridbarhed og undertiden platte udsagn, oplevede han i går et teater som fuldstændigt bekræfter hans teorier.

Fru Ferbers indbyder en kvindelig demonstrant til at give en udtalelse fra podiet. Vi er “pænhedsterroren,” skriger den unge dame i mikrofonen. Hendes hænder dirrer medens hun beskriver formålet med sin optræden. Man vil holde spejlet op foran Sarrazin for at vise, at han er ansvarlig for brandstiftelserne mod tyrkiske familier i Solingen og Mölln; så langt var det allerede kommet i begyndelsen af halvfemserne. Efter råbe- og skrigemanifestationen havde BE håbet at demonstranterne ville forsvinde. Men det gjorde de ikke.

Der udbryder diverse håndgemæng, som også moderatoren Meyer bliver indviklet i. “Ud med nazisterne” kræver en talsmand. “Stryg Tyskland fra kortet. Polen skal strække sig til Frankrig.” fantaserer en ung demonstrant (på tysk). I samfulde tre kvarter sidder Sarrazin på podiet. Undertiden leder han after sin iPhone i jakken. Undertiden taler han med sin vært eller signerer nogle bøger. Tre sikkerhedsfolk har taget plads bag ham. “Sarrazin, du burde være offeret” skanderer hans modstandere.

Teaterlederen Ferbers, som tidligere har truet med ‘stærke mænd’ siger nu at “Vi vil ikke tilkalde politi til teatret. ‘Arrangementet slutter før det er begyndt. Gæsterne får refunderet deres billetter.  Sarrazin søger tilflugt inde på Helene Weigels direktionskontor. “I burde hente politiet mod lovovertræderene,” opfordrer fru Sarrazin. Jutta Ferbers taler med sin assistent Claus Peymann og hun siger nu ligeud at “Vi bøjer os for denne meningsterror.” Kopftuchmädchen verhindern Sarrazin-Lesung (Snaphanens oversættelse)

Sarrazins nye bog hedder sjovt nok Der neue Tugendterror: Über die Grenzen der Meinungsfreiheit in Deutschland. Man kan se nogle af den tyske venstrefløj slogans sidst i videoen: “Vi afskaffer Tyskland.” Man kan se mange andre af deres yndlingstanker citeret af Michael Mannheimer. Ønsket om at dø, deler de med islam. Gid de mente det lige så alvorligt, men de mener desværre død over andre, ikke sig selv. Se også Thilo Sarrrazin in Copenhagen, 2013 og »Han ser arrogant ud« (Sarrazin video/fotos)

Fra Lampedusa til Hamborg: “We are here to stay”

Europa invaderes af næsten 400.000 illegale, såkaldte flygtninge fra ikke-fungerende stater om året med dine politikeres velsignelse. De bliver også til 800.000 og 1.6 mio, og EU synes det er helt fint, for det fremmer deres kamp for at opløse nationerne. De synes det er så fint at de støtter befolkningudskiftningen med millioner af Euros. De har tænkt sig at blive her på din regning i verdens næst mest befolkede kontinent. “Det er der ikke rigtig noget at gøre ved,” som de svenske politikere siger. Vil de have landet, så kan de jo bare tage det, hvem forhindrer dem?

Hamburg: Demo für 300 Lampedusa-Illegale

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

Här är en intressant artikel, http://avpixlat.info/2014/03/04/befolkningspyramiden-och-pyramidspelet/, som beskriver konkret ekonomiska transaktioner och händelseförlopp i Sverige, men förmodligen också i Tyskland och övriga europeiska nationalstater. … Man kan inte låta bli att göra associationer till olika typer av – krigföringar – , som förts genom historiens gång… Många krig har varit plundrings- och erövringskrig som genomförts med soldater och arméer, vapen och ond bråd död. Där har alltid funnits en hierarki inom det militära, med olika befattningar och grader i en fallande skala av lydiga undersåtar, (som också ofta skjutits om de vägrat delta i krigandet), och som alla kunnat ta… Read more »

andreas b
andreas b
8 years ago

“Wollt Ihr die totale MeinungsTerror??” “Jaeh, Jaeh Jae—-heil heil”

trackback

[…] Snaphanen […]

Erling
Erling
8 years ago

Okay, helt fint. Jeg troede du var gaaet ned med flaget.

machiavelli
machiavelli
8 years ago
Reply to  Erling

Ja det troede jeg også. Og nu skal jeg skrive navn og mail hver gang.

Erling
Erling
8 years ago

Er jeg blevet sortlistet, eller hvad? Med mindre jeg bruger TOR, kommer jeg ind paa udgaven fra d. 23/2. Jeg troede Snaphanen var gaaet i digital koma.

machiavelli
machiavelli
8 years ago
Reply to  Erling

Ja jeg kunne heller ikke komme ind via uriasposten-fra Thailand.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
8 years ago

Jeg hørte gudstjeneste i går i P1. Der fortalte præsten, at vi skulle se, dvs. have medlidenhed med tiggerne i gade og donere penge. Vi tænkte nok, mente hun, at om lidt har de tjent så meget, at de kan køre hjem i deres Mercedes!
NEJ, jeg tænker over konsekvenserne! At giver man dem penge, betyder kun at der kommer flere.
Så langt ønsker de “gode” ikke at tænker.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
8 years ago

Den kommer snart. Englands underklasse er fortrop. Det er sandsynligt, at lunten også er kort i de latinske stater.

machiavelli
machiavelli
8 years ago

“den tyske venstrefløj slogans sidst i videoen: “Vi afskaffer Tyskland”

Hvornår kommer borgerkrigen i Europa?

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x