10
mar
Seneste opdatering: 12/3-14 kl. 1918
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mod sædvane kommenterer jeg fotos, så lidt som muligt: Danskere tror, Rosengård er en ghetto uden for Malmø. Det er misforstået, ikke så lidt af byen ser ud på samme måde. Derfor har Malmø også et Gated Community som Victoria Park. (Victoria Park – Sveriges första gated community. Gated communities håller sina invånare säkra genom övervakning..) De der har råd, sikrer sig i det forhenværende Folkhem. Fanden, Reinfeldt og Löfven tager resten.

I 2004 havde Sverige 136 af den slags områder. Efter 2008 holdt man op med at tælle dem officielt, det kunne jo gavne…vi kender remsen: De har slutat rita utanförskapets karta, og de nu regerende politikere skaber mindst to nye Rosengård i Sverige om året = 2 x 28.000 mennesker. Se også DAGENS AVISLEDER 11.03.14, Sveriges vej. – Alle fotos © Snaphanen. Klik for helskærm/click for full screen.

11-skåne rosengård 2014 16709-skåne rosengård 2014 15907-skåne rosengård 2014 15505-skåne rosengård 2014 12101-skåne rosengård 2014 14103-skåne rosengård 2014 129

04-skåne rosengård 2014 11802-skåne rosengård 2014 14212-skåne rosengård 2014 17010-skåne rosengård 2014 17708-skåne rosengård 2014 16506-skåne rosengård 2014 1221-skåne rosengård 2014 1351-March 10 2014 034 2-March 10 2014 0481-skåne rosengård 2014 120

og min hund på vej i bad på Ribersborg fra 1898. Den mente, det var sommer i dag. Der var 18.5 grader i København.

1-skåne rosengård 2014 1931-March 10 2014 105

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har rejst  i Europa nogle gange, og vi har besøgt svenske venner adskillige gange. Vi var i Rosengård med min hund. Det er godt at være anonym netop […]

trackback

[…] om Voltaire, Bent Jensen i Cepos, Dan Park, Lars Vilks og Henrik Rönguist i Forfatterforeningen, Rosengård fra en tur hos skånske venner, Ezra Levant og Hans Rustad på Vartorv, Tim Pallis og Torben Hansen, Sakura Festival på […]

trackback

[…] Strand, østenvind, tang på stranden. Sommeren begyndte den 10.3 på Ribersborg i Malmø.  Klik for […]

Niels Nielsen
Niels Nielsen
8 years ago

Sverige bygger et muslimsk kalifat i Malmø. De gør det af mindst 2 grunde: Det er langt fra Stokholm, og det
mindsker Danmarks lyst til at få landet tilbage. Strategien er den samme som lå til grund for nedrivningen
af danske middelaldekirker i et bredt bælte langs med Øresund og opførelsen af Barsebækværket.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Jeg er også meget meget glad for hunde, der-i-blandt min egen. Men den er desværre dum som en dør og bestiller ikke andet end at æde og lege. Men derfor er det en darling – tilak – alligevel.

Ludvig
Ludvig
8 years ago

Din turning-torso-bild är utsökt vacker, Steen och din hund verkar vara försjunken i djupa grubblerier över hur det kunnat gå så galet i Sverige
Rosengårdsbilderna är dokument över hur det kan gå i ett land där majoriteten förskansat sig antingen i faktiska gated communities (en ytterst liten grupp) eller i ett slags “gated communities of the mind.” Man vill inte fatta och man vägrar fatta vad som är på gång.

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  steen

Tack för den nya bilden på din hund.
Som inbiten och obotlig hundälskare tror jag ibland
att deras klokhet övergår vårt förstånd (plats för gul smilie!).

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Afklaring. Psykotisk personlighedsforstyrrelse, det er ordet, der er dækkende for multielskerne overalt i verden. Forstyrrelsen viser sig bl.a. ved. at politikerne, de fleste journalister og de højtuddanede tosseehoveder ikke kan tænke i bestemte baner. De kan godt tælle til ti baglæns og løse en tredjegradsligning, men at stigningen i vold, kriminalitet og drab skulle hænge sammen med, at flere og flere udlændinge strømmer ind i Danmark er helt uden for bevidstheden. På samme måde med den tanke, at de stigende udgifter til politi, brandvæsen, fængsler, hospitaler, socialhjælp, børnepenge, vuggestuer, ungdomsinstitutioner, førtidspension, kontanthjælp, pædago-hjælp har noget som helst med indvandringen at… Read more »

HH
HH
8 years ago

Ja, tragiskt är det förvisso, Angela. Men sett mer historiskt undrar jag vad västvärlden har i Afghanistn att göra. Engelsmännen blev bortkörda, ryssarna likaså. Sen kom USA in och resten vet vi. Precis som alla andra önskar jag att det afghanska folket får frihet, att flickorna får gå i skola och utbilda sig och att landet lyfts ur sin misär. Men vad är svaret på all vår hjälp av godhet? Det har inte talats så mycket om den kvinnliga svenska biståndsarbetare som också sköts till döds på en annan plats och ett annat år bakåt. Talibanerna gillar inte poliovaccin… Tydligen.… Read more »

Victor
Victor
8 years ago

The Telegraph har i dag en historie, som sparker røv:

Ifølge den var nysvenskeren Mohammed Abu Talb, der byggede de bomber, som blev brugt ved bombningen af North West Airlines og Synagogen i København – det var i juli 1985 – også med til at plante bomben i det Pan Am fly, der eksploderede over den skotske by Lockerbie.

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/10688330/Lockerbie-bombing-profiles-of-the-men-who-were-implicated-before-Libya-took-the-blame.html

Angela
Angela
8 years ago

Utanför ämnet. Det är med chock och bestörtning jag hör att en av SR:s i särklass bäste korrespondent, Nils Horner, har skjutits till döds i Kabul i dag på morgonen. Utan vidare kan konstateras att det är en stor förlust för oss alla. Jag är djupt bedrövad.

jdm
jdm
8 years ago

Steen, Fremragende billeder. Det ser ud til at de fleste var taget med vedkommendes kendskab, om ikke accept. Passer dette indtryk? Fik du iøvrigt noget form for “pushback”? Nogen der var utilfredse?

Træt
Træt
8 years ago

Jeg har overordentligt svært ved at “købe dansk” når min irakiske stamfrisør klipper bedre end de fleste danske frisører og samtidig er hurtigere og meget billigere end den billigste danske frisør.

Skulle godsvognene en dag komme til at rulle, så vil jeg finde mig en dansk frisør og ikke tænke mere over hvorfor han pludselig flyttede.

Axel
Axel
8 years ago
Reply to  Træt

Pas nu på, du ikke får et klip i dit nazikort.

trackback

[…] http://snaphanen.dk Foto´s: © Snaphanen! (h/t en vertaling: […]

LarsS
LarsS
8 years ago

Malmø er en fin krystalkugle at have for vores fremtidige samfund. I min provinsby, en halv times kørsel fra København, ses præcis det samme billede under konstruktion af vores politiske kunstnere. Jeg er født og opvokset i staden, har set billedet forandre sig fra 60´erne og frem til i dag. Mine forældre havde en bagerbutik og som nabobutikker var der en slagter, en grønthandler, et ismejeri, en kiosk, en frisør og en lille købmand. Bagerne og ismejerierne er i dag forlængst udkonkurreret af supermarkeder og tankstationer. Slagterne var egentlig ligeså, men en niche åbner nu butikker igen: Halal. Og foruden… Read more »

Hr. Naturli'
Hr. Naturli'
8 years ago

Nu kunne jeg så godt bruge en forklaring på, hvilken positiv indflydelse disse indvandrere skulle have på det svenske samfund.

Jeg kommer til at tænke på Zlatan, som slet ikke havde været i Malmö centrum inden han var 14 år gammel. Svenskerne blander man sig ikke med.

Polka Charlie
Polka Charlie
8 years ago

Yderst interessant fotorepotage, Steen!

Arabiske butiksskilte/reklamer er tilsyneladende ikke kun populære på Nørrebro. Er frisørsalonen kønsopdelt?

Robert R
Robert R
8 years ago

Meget få blegansigter, et enkelt i baggrunden på et af billederne. Er billedserien fra Libanon eller fra Somalia?

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x