14
mar
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 1703
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ved samme lejlighed på Ekstra Bladet Halvnøgen kunstner Firoozeh heilede til Die Fahne Hoch, hvordan hun så har fået den association.

Tidobling af indvandrere på førtidspension

“Man ved fra dem, der sidder og behandler, at det selvfølgelig er nogle af de krigstraumer, som gør, at de bliver førtidspensionister«, siger Marie Louise Schultz-Nielsen. Hvilke krigstraumer det dog kan være hvad angår pakistanere, tyrkere og marokkanerne, som vi har langt flest af, forekommer noget uklart. I Norge er tallene næsten identiske, her angives ‘sprogproblemer.’

Antallet af førtidspensionister fra ikke-vestlige lande er næsten tidoblet. Mens antallet af etniske danskere på førtidspension er faldet markant de seneste 20 år, tegner billedet sig noget anderledes for indvandrere.

Siden 1990 er antallet af indvandrere fra ikke-vestlige lande på førtidspension næsten tidoblet fra 2.979 til 27.375 personer.Det viser en analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed. Udviklingen svarer til, at 41 procent af de ikke-vestlige indvandrere mellem 55 og 59 år er på førtidspension, mens samme tal for etniske danskere blot er 13 procent. Antallet af indvandrere på førtidspension boomer. (Rockwool: Indvandrere og danskeres nettobidrag til de offentlige finanser, 2014  pdf)

I Sverige skriver to socialdemokrater at ”Sverige har nu den största andelen fattiga i Norden”, Från att ha haft både lägst arbetslöshet och lägst andel fattiga i Norden ligger Sverige nu högst i båda kategorierna. Det er de borgerlige og privatiseringernes skyld, mener de. At Sverige er storimportør af arbejdsløshed og sociale klienter, strejfer ikke forfatterne. Om man stemmer Moderat eller Socialdemokratisk til september, spiller derfor ingen større rolle for de 25.8 % af svenske unge (!), der er arbejdsløse, og de mange der ikke kan få et sted at bo. Stefan Löfven vil fortsætte Reinfeldts kamikazekurs, og svenskerne vil antagelig acceptere det lidt endnu, men ikke evigt.

Nationalfølelsen er stærk i Danmark og Sverige

42 procent af svenskerne mener ligefrem, at Sverige er svenskernes land. “Var” skulle der nok have stået. Tallet antyder at masseindvandringen er ved at kløve Sverige over på midten, selvom det endnu ikke afspejles i de politiske opinionsmålinger. Der er et stykke vej fra en tanke til at flytte et kryds.

Trods årtiers multikulturel propaganda om behovet for ”åbenhed”, ”mangfoldighed” og ”globalisering”, står den nationale selvfølelse stadig stærkt i Danmark og Sverige – især i Danmark. Syvoghalvfjerds pct. af danskerne og 67 pct. af svenskerne er helt eller delvis enige i, at Danmark og Sverige tilhører de danske og svenske folk. Det viser en meningsmåling, som Dispatch International har fået lavet. Resultaterne tyder på, at der et betydeligt potentiale for nationaltsindede partier.

Tallene fremgår af en omfattende meningsmåling, som Dispatch International har fået lavet hos Sentio Research. Den er gennemført i ugerne 9 og 10 og omfatter 1033 tilfældigt udvalgte danskere og 1046 svenskere. I målingen indgik flere andre spørgsmål, bl.a. om holdningen til EU og indvandring, som Dispatch vil belyse i de kommende dage.Meningsmålingen er delvis muliggjort ved donationer fra vore læsere.

På spørgsmålet: ”I hvilken grad er du enig i følgende påstand: Danmark (Sverige) tilhører det danske (svenske) folk?” svarer 54 pct. af danskerne, at de er ”helt enige”, mens 23 pct. er ”delvis enige”. ”Uenige” eller ”helt uenige” er tilsammen kun 7 pct. af danskerne. Resten, 15 pct., er hverken enige eller uenige eller ved ikke. De tilsvarende tal for Sverige er 42 pct. enige og 25 pct. delvis enige. Tilsammen 10 pct. erklærer sig uenige eller helt uenige. Resten, 23 pct., er hverken enige eller uenige eller ved ikke. Lars Hedegaard i DI. På svensk. Nationalkänslan är stark i Danmark och Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
nobody
nobody
8 years ago

“Pack the shit folks…” eller M.a.o (intended) försök minska temperaturen med två grader.

“George Carlin – Saving the Planet”: http://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

nobody
nobody
8 years ago

Kan man ta någon politiker på allvar nuförtiden (utan att vara full)?

De flesta verkar vara anställda på någon cirkus som clown.

När det gäller Sverige, är Sverigedemokraterna ett tydligt alternativ, så länge de beämpas hårt av de andra urvattnade partierna; Så måste deras budskap vara något värt att lyssna på och rösta fram.

Min ringa åsikt efter många år utan klagan på höga skatter är följande: “Politiker skall ha så lite pengar som möjligt, så att de gör minsta möjliga skada”

“För Sverige i tiden” eller M.a.o (pun intended) “Highway to Hell – Ukrainian Folk Version”: http://www.youtube.com/watch?v=Z3YQ24i1wP0

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
8 years ago

De två sossarnas påstående om “fattigdom” i Sverige är lögn, det är en spinn precis som den sk “barnfattigdomen”. Sverige har – än så långe – gott om pengar att ösa över te tärande. CG Holm beskriver bluffen bra på Contra: “I DN begår herrarna Löfven och Thorwaldsson idag ett övergrepp på det som kan kallas intellektuell anständighet. Sverige påstås nu ha den största andelen fattiga i Norden. Jag misstänkte genast fult spel. För att komma fram till den slutsatsen måste man mäta fattigdom på något konstigt sätt. Och läser man hela artikeln hittar man bluffen. Det var precis som… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

“De nye tal overrasker både Venstre og de konservative”

Ja, selvfølgelig gør de det..!

Prudentius
8 years ago

Eksperimentet med at give store portioner af den tredje verden ophold i Vesten har selvfølgelig den konsekvens at Vesten ryger brat på røven og videre ned derfra til at blive et permanent medlem af den tredje verden.

Og hvem ønsker det?? De lækre liberale?? De solidariske socialister??

Der er og bliver ingen lækkerhed og nada solidaritet i den kloak af fattigdom, vold og lovløshed begge ideologiske klovnetrupper omdanner vores nationer til.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x