18
mar
Seneste opdatering: 22/3-14 kl. 0744
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Billederne er grove nok, men tysktalende forstår en del af de videre hentydninger. Hollændere der husker Fortuyn og Van Gogh gør det kun alt for vel. Man kan gøre sådan noget i Sverige, fordi politiet i praksis i et vist omfang har kapituleret over for en overbebyrdning med mord og trusler, (dödligt våld som i Sverige personuppklaras (att någon döms alltså) varierar mellan 60 och 80 procent, med ett genomsnitt på runt 75 procent = 1 ud af 4 mordere i Sverige går fri for straf, hvor det i Danmark som regel er 0.0 procent), men i Holland er så flagrante trusler forhåbentligt stadig direkte adgangskort til en retssal.

A video clip by rapper Hozny from Sneek surfaced on YouTube, where an actor, posing as PVV party leader, Geert Wilders, is ‘kidnapped and executed.’

A white male with blond hair, supposedly Geert Wilders, is seen sitting on the ground, tied up, while two masked men hold a gun to his head. The clip ends with the image fading away and a shot fired. The video resembles the al-Qaeda execution videos.

Prime Minister Rutte condemns the video and calls it disgusting and lacking any taste. “Politicians should be able to voice their opinion in all freedom. It is bad enough Wilders has to live with so many threats hanging over his head,” said Rutte. NL Times (Video: nu med undertekster)  Geert Wilders to take legal action against rapper over video

“Vi er her, fordi I ødelægger vore lande”

For et par dage siden så jeg i Hamborg denne plakat for en demonstration, kaldet ‘Lampedusa i Hamburg’. Man kan spørge sig, hvem der ødelægger hvad, man skal bare ikke spørge den europæiske politikerklasse, for så er det også vores skyld, som vores pseudokristne venstrefløj  kun vil bekræfte. Citat:

“Vi overlevede ikke NATOS krig i Libyen for at dø på Europas gader. Vi kæmper for vores ret.” Den 1st Februar var der konference under motto “Hvorfor forlader mennesker sine hjemlande ? Vi er her, fordi I ødelægger vore lande.”

Den 8 Februar var der i Hamborg konference under mottoet: “Den europæiske krig mod flygtningen. Den stille død i lejrene.”

Ahømm, hvem serverede et ‘frit Libyen’ på et fad, og hvorfor henligger Libyen stadig som et anarki? Hvem holder f.eks. det syriske slagtehus i live, hvis ikke de skrupelløse stater Rusland, Kina og Iran? Og Qatar og Saudi Arabien? Hvem ødelægger Syrien, følsomme Europæere og Obama, som Putin har trillet bæ med i to år, eller – skrækindjagende tanke – dødskulten islam selv? Se Daniel Greenfields tørre analyse, og se bort fra den bombastiske Glazov: The Glazov Gang- Putin, the Ukraine and a Helpless Obama eller den endnu mere syrlige Russia invades, US tweets back.

Det amerikanske århundrede er slut, pengekassen er tom, lige så er især appetitten på flere ørkesløse, muslimske nationsbygninger. Obamas ukyndighed fremskyndede det blot, og lad os ikke glemme de gode viljer Bush, Rumsfeld og Wolfowitz.

Jeg genbesøgte netop i går slaget i Leyte-bugten i sensommeren 1944, verdenshistoriens største søslag. Det var to intelligente og modige flåder, der mødtes. USA lammetævede på grund af overlegne ressourcer japanerne fra Midway i 1942 og frem, mere eller mindre samtidigt med at de forsynede russerne via Murmansk, kæmpede i Nordafrika og Italien og gik i land i Normandiet med 156.000 mand.

Japanerne havde allerede tabt krigen før 1944. Der var japanske generaler, der forstod, den allerede var tabt dagen efter Pearl Harbor.  Ved Leyte mistede Japan al magt i luften, deres  livsvigtige hangarskibe og historiens største slagskib, Mushashi, og dermed olieforsyningerne sydfra. Det burde rationelt set have været tæppefald og skakmat for kejserriget og  det nyttesløse blodbad, men det blev det ikke på grund af japansk kultur og bushido-psykologi.

Det var en fuldstændig uset amerikansk domininans i menneskehedens tjeneste, og jeg er stadig bevæget af taknemmelighed, når jeg kommer på Omaha Beach med ti års mellemrum. Jeg har Okinawa, Iwo Jima og Peleliu til gode endnu.

 I Japan har jeg desværre ikke været meget længe, men amerikanerne ville bygge et nyt, kejserligt  Japan, og indlemme det i verden, og det lykkedes over al evne. Japan og Tyskland var ikke muslimske, det er forskellen på dem, Afghanistan, Irak, Syrien og Egypten.

Allerede i 1960′ erne var Japan  fuldstændigt på fode industrielt. Jeg var i Kobe, Nagoya og Yokohama i 1969, og det var som om, der aldrig havde været nogen knusende krig, de japanske generaler hellere ville begå harakiri for, end tabe –  kun 24 år  før. Jeg var i Nagasaki, hvor min mor er født, og det var som om Helvede var tilgivet og overbygget af levende nutid, der var intet 600-årigt nag, som over Al Andalus. Nagasaki var og er bearbejdet sorg. Byen er japansk livsvilje- og duelighed, tilpasset gennem århundrederne uden at miste sig selv.

Islam kan ikke bygge levedygtige stater trods det, at det er islams egentlige  ambition, fordi dens fjendskab er evigt. Man kan være mindre troende,  som mange er, så er der en god chance for, at man er mindre fjendtlig. Allah kommer i tredje række efter den formentlige fiktion, Muhammed, som kommer i anden. Det er luftspejlingen kalifatet, det virkelig drejer sig om, og det har ikke kunnet udkæmpe en krig, siden det foregik på hesteryg. Deraf terrortaktikken og psykologien siden da.

Islams uduelighed er internaliseret i dens psyke som et giftigt mindre- og navnligt mereværdskompleks. Islam er fikseret på oldgamle krænkelser – døden – ikke på livet, fremtiden. Islam er hævn og straf. Måske vil islam en dag træde ind i en ligeværdig, fredelig verden, men vi har tilgode at se det. Trods det, lukker vores ledere millioner af muslimer ind i vores på rene forhåbninger og ønskedrømme, og alt tyder indtil videre på, det bliver Europas næste krig.

Det var andre tider for USA, nu fyldes tomrum af andre som en mindre ædle og mindre naive,  men mentaliteten flytter sig langsommere end realiteterne. Hjerner i flok er normalt paralllelforskudt agterud, måske det især gælder parlamenter, og USA’s psykologi er ikke indtrådt i den postamerikanske æra, og EU drømmer stadig om at spille en rolle på verdensscenen som et etnisk fragmenteret kontinent i accelererende splid med sig selv. Van Rompey og Obama er tidens tegn.

Amerikanerne var i deres glansperiode store i fejl og store i dyder. Vil de næstes dyder være lige så store? Putin er ikke dum, men han er en rod, en proletar og en apparatchik fra Leningrads gader. Han taler sådan og han tænker sådan og hvilket ansvar vil nogen forvente sig, at han tager på menneskehedens vegne?

Nu tweeter vi ‘fy’ til iranere, russere og kinesere, men der er ingen tale om at sende marinerne på eventyr, ikke engang i Syrien, tak og lov for det. Islam må stå på egne, blodige benstumper for en gangs skyld, mens man ber’ til, at verden indser faren ved et nukleart islam. Det er en atombombe i hænderne på en retspsykiatrisk afdeling. Iran er måske rationelt, måske ikke, men de har netop lige vist deres morderiske, forbryderhensigter på europæisk grund endnu en gang.

Nye tider, men hvilke? Der er nogen, der lugter svaghed og blod,  russerne føler sig med en vis ret ikke retfærdigt behandlet af et overmodigt EU og NATO, og islams øgende millioner af ofre kan bare invadere “Festung Europa”, som det hedder i dannede kredse med nazi-fetish’er. Hvis de drukner i forsøget, som tusinder og atter tusinder af japanske søfolk gjorde ved Leyte,  er det også vores skyld, Barroso og Malmström har selv sagt det. Måske små mennesker ikke skal kloge sig på stor politik, selvom de gør det. Jeg er selv én af dem, det kan åbenbart ikke være anderledes.

Franske identitære sikkerhedspatruljerer metro i Lille

I fredags, den 14 mars, patrullerades under två timmar den nordfranska staden Lilles metro av ett trettiotal medlemmar ur gruppen Génération Identitaire Flandre. De var alla klädda i gula jackor, gult (och svart) är identitärernas färg. Aktionen var en “säkerhetskampanj” (“tournée de sécurisation”) och riktad mot invandrargängen (“bandes de racailles”).

Ordföranden för Génération Identitaire i franska Flandern, Aurélien Verhassel, kallar det en medvetandehöjande aktion. “Vi visar invandrarbanden en övertygande närvaro, men vi har ingen ambition att ersätta polisen. Mellan januari och augusti 2013 ökade antalet rån och överfall i de kommunala transportnätet med 65 procent. Myndigheterna i Lille måste bli medvetna om att säkerheten, tryggheten i det offentliga rummet, är den första och grundläggande rättigheten.”

Gruppen planerar fler liknande aktioner. Man lanserar också kurser i självförsvar runt devisen “De har sina gäng, du har din klan, du är inte ensam.” På Facebook organiserar sig anti-identitärerna (bland annat Action Antifasciste) och sidan “Lille: Pas de porcs dans nos transports” (Inga svin i lokaltrafiken) har fått närmare 2000 gillanden. Man kräver att det lokala trafikbolaget stoppar “säkerhetsvandringarna”.

Génération Identitaire organiserar ungdomar och är en gren av Bloc Identitaire. Rörelsens första stora manifestation var ockupationen av den ännu inte färdigbyggda moskén i Poitiers i oktober 2012. Aktionen var mättad av historisk symbolik. Poitiers är den stad där frankerna under ledning av Karl Martell år 732 hejdade den islamiska framryckningen. Tollé à Lille contre “les milices” anti-racailles des identitaires. (Snaphanens oversættelse)

Fjordman: Arctic Jihad

Finnmark is the northernmost county in Norway, as well as the northernmost part of continental Europe. Apart from a few Arctic islands such as the Norwegian-controlled archipelago of Svalbard, the next stop is the North Pole. Even in the near-Arctic region of Lapland in northern Norway, Sweden and Finland, you can now encounter significant numbers of Muslim immigrants from as far away as Somalia or Pakistan.

In 2013, it was announced that a specialist abattoir in northern Norway had slaughtered the country’s first ever halal reindeer meat, with a view to selling it to top-end restaurants as far afield as Dubai. Mehtab Afsar, the General Secretary of the Islamic Council of Norway and one of those who oversaw the slaughter, was pleased with this. The problem is, halal meat is not the only thing available once Islam enters a given territory…Frontpage Magazine.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nils
Nils
8 years ago

For what it’s worth: I dag d. 19. marts er det fem år siden Kurt Lundgren gik bort.

Erling
Erling
8 years ago

ud af 4 mordere i Sverige går fri for straf, hvor det i Danmark som regel er 0.0 procent

Det er en sandhed med modifikationer. Sagen er, at i Danmark taelles et mord statistisk set for opklaret hvis der er rejst en sigtelse, ogsaa selv om den sigtede bliver frikendt.

Nils
Nils
8 years ago
Reply to  Erling

Jeg tror heller ikke at ingen mordere i Danmark går fri. Af og til er der dog et mord, der ikke opklares.

At en svensk drabssag er “personopklaret” betyder ikke nødvendigvis, at nogen er dømt, men der er taget en beslutning om tiltale af anklageren. Det kan i og for sig være en beslutning om ikke at rejse tiltale mod en sigtet, hvilket nok ikke er så almindeligt i drabssager, men det sker jo, de har fat i den forkerte, og må slippe ham igen.

Robert R
Robert R
8 years ago

Danmark har deltaget i adskillige militære operationer siden den kolde krigs ophør. De har stort set alle været i den muslimske verden, med undtagelsen af vores arrangement på balkan, hvor jeg ikke er helt sikker på, at vi støttede den rigtige side. Borgerkrige har sjældent nogen rigtig side, det er som regel barbari og støtter du den ene side, så støtter du bare den ene barbar mod den anden og her støttede vi så den muslimske barbar mod den kristne barbar, sådan i hovedtræk, selvom også de kristne sloges indbyrdes. I Irak var der vel ikke mange som syntes det… Read more »

Prudentius
8 years ago

“Ahømm, hvem serverede et frit Libyen på et fad?” Det gjorde vi. Desværre! Fordi “frit” altid betyder kaos i Dar al islam, altså før den næste despot har plantet sin rumpet i sadlen. Sådan må det være og blive i befolkninger fyldt med blodtørstige teokrater. Vesten svinger for tiden en dobbeltbladet økse mod egne ben. På den ene side har man hovedløst og nytteløst destabiliseret en række muslimske stater, som kun i meget lille grad kan håbe på at opnå enhed og stabilitet igen (hvilket åbner saftige græsgange op for sunni kalifat-bevægelsen, der måske/måske ikke kan finde ud af at… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x