19
mar
Seneste opdatering: 11/4-14 kl. 1704
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Italian naval vessels rescue over 2,000 migrants travelling in boats from North Africa over the past 48 hours.More than 2,000 migrants travelling in boats from North Africa were rescued by Italian naval and coastguard vessels over the past 48 hours.

The news comes a day after some 500 people forced their way into Spain’s North African enclave of Melilla, the largest number to storm the border in almost a decade. The Italian navy said 2,128 migrants had been rescued by ships operating in the Mare Nostrum taskforce

According to latest data from Frontex, the European Union’s border agency, more than 20,000 people entered Europe illegally through Lampedusa and other parts of Sicily in the third quarter of 2013 alone. They accounted for almost half of all illegal border crossings into the 28-nation EU.Italy rescues over 2,000 migrants in 48 hours, Group of 500 migrants crosses Melilla border in biggest fence jump to date

Verdens befolkning øges med 80 millioner om året svarende til Tysklands befolkning. Nu udgør Europa og Nordamerika kun 15 procent af verdens befolkning, og deres andel synker stærkt. Afrika er den store ‘vinder’ med snart 25 % af verdens befolkning: 2.5 milliarder. Europa hjælper millioner til at overleve, til et liv uden anden udsigt end til at emigrere til det smuldrende Europa.

Som det ser ud nu, mens vi samler dem op af vandet, som al søfartsskik byder, vil de skylle de oprindelige europæere i EU – knap 7 % af verdens befolkning – ned i historiens kloak i løbet af de næste 25 år. Endnu slipper der kun 400.000 illegale ind om året, men deres succes sender den besked til de kommende millioner: Det er værd at risikere livet for, i Europa regerer litteraturstudenten Cecilia Malmström, hun har let til tårer, hvad man kan have, når man er mangemillionær. I bliver ikke sendt direkte retur, som enhver fornuft tilsiger. Det er det dummeste signal Europa kan sende til Afrika med tanke på de næste årtiers demografi.   FAZ Weltbevölkerung Volles Haus. Se også »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«

Jeg har tidligere beskæftiget mig med Jean Raspails bog, De helliges lejr (på fransk Le Camp des Saints). Læs også hvad Monica Papazu skrev om den: En profetisk bog, alle skal læse

Hvem har hørt om Jean Raspail og hans bog Le Camp des Saints? Ikke ret mange, desværre. I Frankrig er der dog en del mennesker, der kender ”denne undergrunds-bog”, som den sommetider kaldes, og de skatter den, for den er et ubetinget mesterværk. Det er nemlig noget af det ypperste, den litterære kunst kan præstere: Sprudlende, vild, grusom, fortryllende, uafbrudt overraskende i sine billeder, skrækindgydende og hylemorsom.

En rystende appel til Europas selvbesindelse. Både Raspails og Tjudinovas romaner er båret af kærlighed til det kristne Europa. De to kæmper med ordets magt for, at dette Europa fortsat skal eksistere. Vi befinder os mellem Konstantinopels fald (og Kosovos fald) og den fremtidsvision med dybe rødder i vores nutid, som de to bøger fremmaner.Og i dette korte øjeblik mellem fortid og fremtid ligger vores ansvar.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] EU-kommissær for indre anliggender Cecilia Malmström forudsiger, at flygtningestrømmen mod Europa fortsætter. Det kan hun trygt gøre, hun har ingen anelse om, hvor meget, og i det sociale lag, hun befinder sig,  med 1.2 mio kr i årsløn og minimum 20 mio. i pension, kommer hun heller aldrig til at opdage det. Vejen til Helvede er brolagt med kvindelige, svenske ‘Strøm’er og en enkelt Sahlin. Malmström tilbyder nu ethvert EU-land 6000 Euros for hver flygtning fra Afrika, de aftager. Måske er det af egen lomme, hun har sagtens råd til den første halve million sultne sub-saharans. Når de ikke… Read more »

trackback

[…] er i sidste halvdel af videoen,  følger jeg den demografiske situation i Afrika og de ventende hundredetusinder i Nordafrika, som Schulz kalder “skills we needs for our labour […]

trackback

[…] Malmström siger til SVT i dag, skal milionerne have lov at løbe Europa over ende. Med tanke på Afrikas demografiske udvikling, skulle det kunne klare på cirka tyve […]

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

Ja, al den snak om at EU borgeres adgang til de Danske velfærdsydelser udgør en stor fare for selve den Danske velfærds-model er en ren Pseudo-debat, da den dødbringende torpedo mod velfærdsstaten allerede blev affyret med vedtagelsen af udlændingeloven i 1983. Og lad os ikke glemme, at også de ‘borgerlige’ partier (pånær FRP) stemte for denne katastrofale udlændingelov, som de selv samme politikere stolt kaldte ‘verden mest liberale’. Vil disse politikere nogensinde blive stillet til ansvar for den ubodelige skade de har påført Danmark??? Jeg tror det desværre ikke. Når først skadens omfang står fuldstændigt klart for alle, så vil… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  JensH

Sådan er det allerede nu JensH. Arabere og afrikanere går man bare en stor bue uden om og indenfor alle de brancher hvor østeuropæere idag vælter ind og overtager arbejdet, har man set skriften på væggen og er begyndt at arbejde sort og skide samfundet et stykke. Langt de fleste er komplet ligeglade med Christiansborg, Krim eller konkurrenceevne. Det foregår alt sammen i en parallel verden. Først den dag hvor det rammer de radikale eller LA’s vælgersegment, går det op for dem hvad for noget lort de har rodet os ind i.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

“Først den dag hvor det rammer de radikale eller LA’s vælgersegment, går det op for dem hvad for noget lort de har rodet os ind i.” Ja, men den dag vil det stensikkert være for sent at rette op på noget som helst. Disse “Liljenhvide” Danskere bor i velbjergede bolig-områder på behagelig afstand af alle de (uløselige) problemer multikultuli-projektet skaber, og de kan derfor ikke forstå hvorfor de (knap så privilegerede) Danskere, som bor i de kulturberigede områder, ikke bare kan udvise lidt mere ‘åbenhed og tolerance overfor vores nye medborgere’. Disse privilegerede “Liljenhvide” kan stensikkert fortælle dig historier om,… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Hvis ikke denne massive invasion fra Afrika og Mellemøsten bliver stoppet meget snart, så vil det helt sikkert være forbi med Europa som et vestligt og økonomisk rigt kontinent. Europa ender ganske enkelt som et spejlbillede af det dysfunktionelle områder disse illegale immigranter kommer fra. Allerede med den indvandring ‘det gamle kontinent’ har taget indtil nu, så ser det ikke for godt ud mht. de demografiske fremskrivninger, og den dag Europæerne omsider “vågner op” og forlanger et fuldt stop for denne ‘trafik’, så kan det meget vel være for sent. De kommende års valg i Europa -startende med EU-valget til… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  steen

Tja, den godhedsbobbel flertallet af indfødte europæere stadig lever i står til en bitter og pludselig punktering.

Det er historiens tilbagekomst til et Vesteuropa, der ellers havde sat sig for at afskaffe den en gang for alle.

Vi er allerede nu i de tidlige stadier af kampen for at beholde vores lande, hvilket iøvrigt næppe kan lade sig gøre fuldstændigt. Serbien/Kosovo tegner for mig at se meget klart det mønster de fleste vestlige multikulturelle stater vil følge i årene fremover.

Mellemøsten og de arabiserede-islamiserede nordafrikanske stater vil også lide voldsomt under den afrikanske invasion, ja gør det vist allerede.

JensH
JensH
8 years ago
Reply to  steen

“Dette er blot en af de måder europæiske politikere saver den gren over, vores børn skulle sidde på” Ja, de skal jo nok sørge for deres egne ‘poder’ har et (givitgt) job og fremtid i lande som Canada, Australien eller New Zeeland. USA er jo også godt igang med at “importere sig til fattigdom” med denne massive invasion fra Mellem- og Sydamerika. Men selvfølgelig kan man ikke uddanne folk ud over deres medfødte begavelse, og denne vanvittige præmis for hele dette ‘projekt’, vil ende med at blive Europa’s synken ned i fattigdom og kaos. Det ser lige nu ud som… Read more »

Sune
Sune
8 years ago
Reply to  JensH

Som supplement til Steen’s IQ liste, er her en fertilitetsliste fra CIA Factbook.

http://kortlink.dk/cia/dyqw

Korrelationen mellem IQ og fertilitet synes at være omvendt proportional.
Det er stort set de samme lande der går igen på begge lister listerne. Hvis vi ikke skal
løbes over ende i løbet af 2-3 generationer, skal der drastiske midler til
snares muligt. Spørgsmålet er blot hvad der kan gøres..!

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Ja og de radikale mener, vi skal tage vores del af bådflygtningene fra Italien. Og iøvrigt mener statsministeren fortsat,at Tyrkiet og 90 millioner muslimer skal ind i EU. Alt er ved det gamle.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x