22
mar
Seneste opdatering: 23/3-14 kl. 0642
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 23-03-2014 042501

The largest civilian firearms arsenals for 178 countries (ranked by averaged rate of civilian ownership, guns per 100 people) Danmark er nr 54 med 12 våben pr. 100 indbyggere. Hvis Svenne er dag fortryder, han lod sine politikere forære landet væk, og hvad skal man ellers kalde 26 procent af befolkningen med fortsat raketfart mod de 40 og 50 procent? – er der altså en møjsommelig og uskøn vej tilbage: Det private initiativ. Jeg satser som bekendt på at have absenteret mig, hvis/når det bliver aktuelt.

Frankrigs jødeforforfølgelse er kun lige begyndt

Man må kigge efter datoen, jo den er ny.

A Jewish teacher was savagely beaten by a group of Arab men in a brutal anti-Semitic attack in Paris, according to the Bureau for National Vigilance Against Anti-Semitism (BNVCA). The attackers – who shouted “death to the Jews” and “filthy Jew” during the assault – broke the victim’s nose and drew a swastika on his chest after tearing open his shirt.

He was ambushed after leaving a kosher restaurant and was wearing a kippa (skullcap) at the time of the assault. Anti-Semitism in France has hit headlines in recent years and has seen a marked increase, with the majority of attacks being blamed on extremists from the country’s sizable Muslim community. French Jew Brutally Assaulted in Paris (Le BNVCA dénonce et condamne avec force, la nouvelle agression antisémite particulièrement violente commise le 20 mars 2014 à 22h rue Arthur Honegger à Paris 19èmecontre un homme de confession juive identifié comme tel par ce qu’il portait la kippa.)

UK: Minister vil censurere usmageligt internet

Nu er vi ude i ytringsfrihedens haute cuisine. Nøgleordet er “unsavoury” og dets synonymer: Uappetitlig, afskyvækkende, kvalmende, grov, degenereret, vulgært, frastødende, uetisk med mere. Her er noget at tygge på for en frisk jurist, som også er lingvistiker. Anledningen er for en gangs skyld islam, men hvem skal det ellers gå ud over og kan man ikke selv blive dømt frastødende og degenereret i et sprogligt hårkløveri?

The UK minister for immigration and security has called for the government to do more to deal with “unsavoury”, rather than illegal, material online. This seems to be the impetus for the kinds of extended controls Brokenshire told the FT the government should be looking into, namely, dealing with material “that may not be illegal but certainly is unsavoury and may not be the sort of material that people would want to see or receive”.

“Terrorist propaganda online has a direct impact on the radicalisation of individuals and we work closely with the internet industry to remove terrorist material hosted in the UK or overseas,” Brokenshire told Wired.co.uk in a statement.

“Through proposals from the Extremism Taskforce announced by the Prime Minister in November, we will look to further restrict access to material which is hosted overseas — but illegal under UK law,” Brockenshire told Wired.co.uk in a statement. But, there was more: “…and help identify other harmful content to be included in family-friendly filters.” UK gov wants ‘unsavoury’ web content censored

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] et højkonfliktsamfund. Mange mord, voldtægter og politiske mord, og med al sandsynlighed vil de to mio. legale håndvåben i privat eje, komme  i […]

trackback

[…] nogle flere stikkere. Det var faktisk alt for få, vi fik ram på”. Betænk det i Riksdagen. Sverige har 2.8 mio våben på private hænder.(Snaphanens […]

trackback

[…] politikere har erklæret dem krig. Tableau for svenske kvinder, som ikke har bevæbnet sig selv. Deres såkaldte mænd har, men de skyder kun elg og […]

Nils
Nils
9 years ago

Mon ikke det egentlige formål med censurtiltagene er at skåne fredens religion fra det uappetitlige billede, skidtet stolt fremviser af sig selv.

Angela
Angela
9 years ago

Såg just nu att Researchgruppen vunnit guldspaden. Ödets ironi. Eller skämt att just demokratins DÖDGRÄVARE skulle vinna mediernas guldspade. En större HÄRDSMÄLTA och hjärnkollaps har väl aldrig skådats i mediernas historia.

PFEP
PFEP
9 years ago

Man får då verkligen hoppas att detta är ett förtida aprilskämt.
Varför inte samtidigt förbjuda det förfärdiga engelska typ “stiff upperlip” det ofta pratas inom adel och överklass och det med ett uttal och en vokabulär där väcker obehag bland allmogen även i dag.
Om det nu inte är ett aprilskämt allihop 🙂

Angela
Angela
9 years ago

Det är inte konstigt att de vill censurera. Censur är propagandans bästa vän. Ukraina är praktexemplet i realtid. Med en massiv propaganda från EU försöker man skrämma folk i Europa för vad Putin deras utsedde lede fi kan ta sig för. Balter och polacker är lätta att skrämma upp och anföra som nästa måltavla för Putins aggression som det heter som tidigare sovjetmedlemmar. Sin egen “utvidgning österut” , som de kallar sin aggression talas det tyst om. De som skrivit kommentarer i nättidningar om detta har omedelbart blivit raderade. Tur för svenskarna att de har en sådan modig, kompetent, vis,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Angela

Som deltagerne ved Generalforsamlingen i Dansk-Skaansk Forening tidligere i dag hørte og så det illustreret ved foredraget er svensk agression og objektiv anskuet ufornuftig vandvidssatsen intet nyt, hverken hvad angår regionalt eller i internationalt perspektiv. Det mest interessante i foredraget var dog, set herfra, at Kark Gustaf krigene var tiden hvor internationalt perspektiv for alvor gør sig gældende, også, for den skandinaviske region. Dansk-Skånsk Forenings generealforsamling. Mødetid og sted: kl. 11,00. Festsalen på Københavns Tekniske Skole, Julius Thomsensgade 5, 1974 Frederiksberg C. Kl. 11,00 – ca. 12.30 Generalforsamling Kl. 12.30 Foredrag v/ lokalhistoriker og cand. scient. soc. i historie og… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Den Store Danske er ganske god, ordnet også.
Censur er med c og s på dansk.
http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=censur

nobody
nobody
9 years ago

Apropå DF’s framgång. Och därmed det danska folkets uppvaknande.

“These Boots Are Made for Walkin'”: http://www.youtube.com/watch?v=SbyAZQ45uww

nobody
nobody
9 years ago

Det sägs att vägen till helvetet kantas av goda föresatser…

Yttrandefriheten kan inte förtunnas med ordet osmakligt, m.m. Det är först när du förvarar någons rätt att yttra sig, fast det vänder sig i din egen mage, som du verkligen är för yttrandefrihet.

Stäng extremisternas väg att yttra sig och du kommer binda ris runt egen rygg.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x