26
mar
Seneste opdatering: 27/3-14 kl. 1444
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fransk politi mener, de har forpurret et overhængende terorrangreb på den franske Riviera, Côte d’Azur. Den anholdte, Ibrahim B. tilhører en celle, Cannes/Torcy, der sidste år angreb en jødisk butik i Sarcelles med en granat, og som har stået bag flere attentater i 90 ‘erne.

Politiet siger: “Dette er, hvad vi hele tiden har frygtet. Et terrorangreb var sandsynligvis nært forestående. Vi mener på Rivieraen, selvom målet endnu ikke er kendt.” Muslim who returned to France from Syria busted with nearly a kilo of designer explosives, set for assassination. Wash Post:French ex-jihadist in Syria found with explosives near Cannes. VIDÉOS. Côte d’Azur : un attentat islamiste aurait été déjoué.

Historien er ikke trængt frem til danske medier 20.50  onsdag, selvom den kom ud kl.15 i Frankrig. I USA/Canada har de nået at udertekste videoen i mellemtiden, og det tager sin tid.

Ingen muslimske kvoteflygtninge i Danmark siden 2006

Når Udlændingestyrelsens embedsmænd rejser ud for at besøge FN’s flygtningelejre og vælge de årlige 500 såkaldte kvoteflygtninge, kommer én type flygtning de facto sjældent i betragtning: muslimske. Hvor de fleste kvoterejser i 1990’erne gik til flygtningelejre i muslimske lande med muslimske flygtninge, og fra midten af 1990’erne kun til sådanne, ændrede det sig efter regeringsskiftet i 2001.

Det viser en opgørelse, som justitsminister Karen Hækkerup (S) har lavet til Folketingets udlændinge- og integrationsudvalg. Rejserne til flygtningelejre i muslimske lande blev sjældnere og sjældnere, og efter 2006 har Danmark slet ikke taget flygtninge fra disse lande. Danmark fravælger muslimske flygtninge

Alt for lidt, men dog noget. Noget er ved at dæmre på Christiansborg, “noget er ved at finde sin bane,” som Beckett siger. Det var fandeme på høje tid, som jeg siger.  Med det antal muslimske flygtninge der kan ventes bare de næste 20 år, kan EU lige så godt lukke helt for muslimske flygtninge af enhver art først som sidst.

Syrien kan vare 15 år til, hvis noget lignende sker i Egypten med fem gange så mange indbyggere, for ikke at tale om Nigeria (der om få årtier er mere befolket end USA) eller andre vakkelvorne megabefolkninger, kan de fleste, der ikke er politikere indse, at der ikke er nogen ende på islams asylantpotentiale til Europa i nogen nær fremtid.

Europa er det næsttættest befolkede område i verden, der er allerede 43.5  millioner muslimer i Europa. (2010). I Wien er der nu flere muslimer end katolikker i folkeskolen. EU overklassen mener ikke, det er noget problem.  Denne lille tyske dreng har mærket problemet på sin egen krop.

Nogen præventiv politik vil imidlertid ikke komme på tale, hvis det går som hidtil. Politisk erkendelse på dette område er kronisk parallelforskudt 25 år bagud, undtagen i Sverige hvor en politisk ‘elite’ er blevet psykotisk, og tror året er 1980.

De nye tal fra Eurostat er kommet, og Sverige tager stadig 6-8 gange så mange ‘flygtninge’ pr capita som Frankrig, England og Tyskland uden  at nogen rationel grund bliver givet fra Riksdagen til svenskerne. Se også hvordan Wilders bliver anstændighedsbelortet af en smal, ignorant samfundstop i Holland netop i disse dage.

Politikerne skal stå med en manifest, irreparabel katastrofe først. SF, Enhedslisten og De Radikale “undrer sig”. Jeg undrer mig ikke spor over, at de undrer sig, lige suicidale på andres vegne som hele tiden. Desværre har endnu kun SF begået noget, der ligner et vellykket selvmord. Socialdemokraterne har påført sig selv en tilsyneladende permanent skade ved at overhøre deres egne forstadsborgmestre for 25 år siden. Det er ingen naturlov, at der skal findes et socialdemokrati overhovedet. Kun 15 % af befolkningen ville savne dem, hvis de forsvandt. Man kan holde med Fremad Amager hele livet, men sgu’ da ikke med et politisk parti.

Her er lidt muslimsk besættermentalitet til de virkelig tungnemme, den humanistiske derrière garde, der ikke kan forestille sig en krig, før kuglerne hvisler om ørerne på dem:

“What remains, then, is to conquer Rome. This means Islam will come back to Europe for a third time, after it was expelled from it twice. We will conquer Europe! We will conquer America! Not through the sword but through our Dawa [proselytizing].” — Yusuf al-Qaradawi, Muslim Brotherhood

Vi skal ikke regne med, hvad  geronto-tossen Qaradawi siger? Broderskabet har tusinder og atter tusinder moskéer i Europa. Hvis jeg havde ansvar for noget som helst, ville jeg tage ham på ordet.

Göran Adamsson om svensk ‘mångfald’: Del og hersk

Weekendavisen havde den 14.3 et interview af SØREN K. VILLEMOES “Kritik fra venstre” 14.03.2014 med Adamsson. Indtil videre er hans nye bog ikke det store hit i svensk presse, men der er da kommet to omtaler i niche-medier i dag. Dissens i Sverige hilses altid velkommen, og det er da helt forståeligt at Adamsson beder sin aftenbøn inden han stikker sin hånd i hvepseboet. Desværre er noget af hans kritik af multikulturen fra venstre ganske uforståelig, at “Mångkulturalism är en nationalistisk ideologi”  lyder som volapyk tyve kilometer vest for Malmø. Enten er jeg dum, eller også er jeg ikke lektor i Malmø.  Det meste er dog interessant. Jeg er ligeglad med,  hvad bilen kalder sig, bare den kører.  Jeg har klippet sammen fra de to artikler:

Uppfattningen att mångfald och multikulturalism har en vänstertendens bör starkt ifrågasättas. Tvärtom är dessa idéer konservativa eller rentav reaktionära, anser jag. Min syn ligger här mycket nära den som Aje Carlbom framför i sin artikel “Särintressen tillåts tala för 400 000 muslimer” i Dagens Samhälle 5 mars. Han framhåller att Islamistiska förbund vill föra talan för alla muslimer. Men med samma logik borde högerextremister föra talan för alla tyskar, Tea-party-rörelsen för alla amerikaner och så vidare. Saltsjöbadsavtalet från hösten 1938 innebar att moderata krafter bland arbetare och arbetsgivare gick samman och på så vis marginaliserade kommunister och fascister på vardera flank. Vad har hänt med denna goda princip?

”Mångfald ger kvalitet!”, låter det i alla organisationer. Att arbeta med personer som är olika oss ger mervärde. Men sanningen är mer blandad. Robert Putnam, amerikansk statsvetare med starkt varumärke, säger till exempel att etniskt diversifierade organisationer och samhällen hämmar effektiviteten och får oss att huka under skalet som sköldpaddor. Effektiva organisationer, fortsätter han, förutsätter ett visst mått av kulturell homogenitet. I ”Tomhetens triumf” ger Mats Alvesson röst åt en skeptisk arbetsledare: ”Du vet, vi kan alla må bra för att vi är en del av en lycklig multifärgad familj: det kommer att leda till en massa intäkter för bolaget. Sanningen är en helt annan sak. Om folk verkligen är olika så kommer de inte så bra överens, vill arbeta på olika sätt och blir upprörda om någon säger åt dem hur de skall arbeta.”

Istället vill jag ta upp en annan aspekt av multikulturalismen som inte diskuteras i svenska spalter men där debatten är ganska omfattande utomlands. Frågan är: Vem tjänar på den multikulturella agitationen? Enligt den brittiske marxisten Perry Anderson är svaret de multinationella företagen. Han ser mångfalden som en lekboll i händerna på de nyliberala krafterna, och tar utgångspunkt i att dessa krafter – hans empiriska exempel är EU – ser all klasskamp som anatema och ett hot mot elitens privilegier. Här kommer etniska motsättningar väl till pass. Vad som faktiskt har hänt, skriver Anderson, är att ”etniskreligiösa spänningar har ersatt klassmotsättningar.” Istället för att bilda enad front mot arbetsgivare och stat angriper inhemska arbetare andra arbetare: ”den fattige förolämpar den fattige”.

Min bok är alltså en kritik från vänster. Multikulturalismen är också nationalistisk – men bara inte här, utan där. Dessutom kokar den under den pseudoradikala ytan av förmodernt och reaktionärt tankegods. Klass har ersatts av kultur, och poängen med den vertikala kulturretoriken är just att slå sönder klassmotsättningar. I sanning en drucken fantasi för artonhundratalsnoblessen. Likhet har fått stryka på foten för olikhet, och ju mer sexuellt, religiöst, kulturella, etniskt, pigmentmässigt apart, desto finare och mer behjärtansvärt. Att klassamhället förutsätter olikhet har fallit i glömska. Och vart tog religionskritiken vägen? Är religionen ett opium för folket, eller är den det inte?Vänsterns mångfaldspolitiker går ärenden åt högerpopulismen, Debatt: Mångkulturalism är en nationalistisk ideologi

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] med din sikkerhed, gør de i al fald ikke meget for at overbevise dig om det modsatte. Forleden forhindrede fransk politi et attentat af en hjemvendt jihadist. I dag anholdte tysk terrorpoliti tre hjemvendte jihadister. De danske […]

trackback

[…] Vestlige etterretningstjenester blir stadig mer bekymret for jihadister som returnerer fra konfliktsoner til Europa. Det er allerede blitt avverget planlagte terrorangrep i Frankrike fra jihadister […]

trackback

[…] Taget herfra […]

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

…Enten er jeg dum, eller også er jeg ikke lektor i Malmø…

Det ene udelukker nok ikke det andet. Du kunne tillige være begge dele eller ingen af dem.
Jeg tror mest på det sidste, at du hverken er dum eller lektor i Malmø.

Angela
Angela
8 years ago

Sprängstoff? Ja det kan man nog kalla det turkiska statsbesöket i Danmark. Rent ut sagt äckligt att se ståten som kungafamiljen uppvisade för dessa korrupta skitstövlar. De fullkomligt kysste deras fötter och marken de gick på. Statsministern och alla höjdare. Vadan detta statsbesök? Vadan detta underdåniga fjäsk? Har inte landets statschef och statsminister någon som helst stolthet och självrespekt? Om inte annat har de skyldighet inför danska folket att visa att de inte kryper för någon. Vad var detta för fjäskeri och om inte SPRÄNGSTOFF? En jihadist i Frankrike. Visst kan befaras en terrorhandling. Men vad är det mot Turkiets… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Danmark fravælger muslimske flygtninge”

Det OSER af “embedsmænd ved godt at den er helt gal m muslimer i Danmark og Europa og forsøger stille at rette et par grader på kursen.” Der skal naturligvis helt andre ændringer til men det er rigtig godt at vide at der er folk i ministerierne der har fattet hvad der er ved at foregå i Europa! Naturligvis er virkelighedsblinde EL “overraskede”… Nogle vil bare ikke leve i den virkelige verden…

Angela
Angela
8 years ago

Ja, Göran Adamsson hann före mig med sin bok. 🙂 Jag behöver sekreterare om jag skall hinna med allt. De som styr är dessvärre inte kunniga. Och det gäller hela världen. Hela västvärlden. Inte bara Sverige. Skolan/undervisningen är starkt influerade av globaliseringens profeter i USA och har varit så i decennier. Sedan 50-talet. Efter kriget. Socialdemokraterna införde grundskolan efter att protesterna mot enhetsskolan var kompakta. Tror de hade en försöksskola på Öland eller Gotland. Då gjorde man som vanligt. Paketerade om paketet med nytt omslagspapper med nya vackrare band och döpte om enhetsskolan till grundskola. Folks protester var svårt att… Read more »

Nemo
Nemo
8 years ago

De forstår det ikke. Hvis de var kærlige, kloge, dygtige og morsomme, ville vi alle sammen stå på nakken af hinanden for at hylde islam og måske endda konvertere. Man fanger nu engang flere fluer med honning end med eddike.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Nemo

“De forstår det ikke.” Nej, for der er intet at forstå når man først har viet sin sjæl til tolerancens og menneskerettighedernes tusindsårsrige. Sola fide – Troen alene! For hvordan verden ER forbliver uinteressant, når man alene har øje for hvordan den BURDE være. Og her udgør Enhedslisten og de Radikale den absolutte avantgarde indenfor den hjemlige politiske messianisme. Om end idealerne, hvis ikke den samme hårdt pumpede religiøse iver, er universelle for næsten alle de store gamle europæiske mainstream partier. Menneskeheden skal forenes! Og det kan kun gå for langsomt… (Sjovt som den vestlige globalisme ligner den islamiske ummah-utopi,… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

“Langsomt og sikkert er man holdt op med at rejse til de muslimske lande, og jeg vil gerne vide hvorfor, siger Enhedslistens integrationsordfører, Johanne Schmidt-Nielsen, til Information”

Årh, er der dog ikke en eller anden behjertet sjæl der kan fortælle det naive pigebarn ‘hvorfor’?? Eller vil det bare være “guds spildte ord på Balle-lars”???

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  JensH

Det er spildte ord. Der er kun en bemærkning der duer i fremtiden og det er. Stop for al indvandring inklusiv familiesammenføring af bedstemødre,kusine, onkler osv.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  JensH

Jeg glemte, at nu får Enhedslisten nok endnu mere fremgang, fordi de er modstandere af regeringens børnecheck. Morale: Vi får den regering vi fortjener.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x