29
mar
Seneste opdatering: 30/3-14 kl. 1412
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mød Morten Storm, Mehmet Ümit Necef og Ahmed Akkari. Akkari var desværre forhindret på grund af sygdom. Lyd kommer her snarest. Den er værd at høre. Morten Storm: A radical life. Mehmet Ümit Necef, Lektor, Ph.d.Center for Mellemøststudier, Institut for Historie Alle fotos © Snaphanen.dk, click for full screen.

Som PET-agent var han blandt andet involveret i en mission til at efterspore Anwar al-Awlaki i Yemen, og til at videregive oplysningerne til CIA. Storm hævder, at han skulle have skaffet en kone til al-Awlaki. Kvinden, der var fra Kroatien, skulle i sin kuffert have haft sporingsudstyr, som skulle tjene til at afsløre al-Awlakis opholdssted, når hun var kommet Yemen. Storms historie støttes af en SMS, som angiveligt skulle være sendt af PET’s føringsofficer, med teksten “Tillykke bror, du er lige blevet rig, meget rig”. Historien støttes desuden af, at Storm har et billede af de 250.000 dollars, der skulle være dusøren for oplysningerne.Den 30. september 2011 blev Awlaki dræbt i et amerikansk droneangreb efter at været blevet lokaliseret.Morten Storm, PET agent.

1-unnamed 2-March 29 2014 190 3-March 29 2014 178 4-March 29 2014 111

flere ‘stills’

1-IMG_0086 1-IMG_0208 2-IMG_01471-IMG_01851-March 29 2014 180

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Se også Morten Storm i København i 2014 […]

trackback

[…] i Frankrig end islam at konvertere til, hvad hans professor Rediger da også gør. Ligesom den unge Morten Storm, der får tilbudt en åndelig totalløsning i islam og en tid er glad for, at den er – […]

trackback

[…] Former Islamic radical turned MI5 agent Morten Storm warns young British Muslims not to go and fight in Syria: ‘It’s a one way ticket – your family needs you more’, Agent Storm: My Life Inside Al Qaeda by Morten Storm with Tim Lister and Paul Cruickshank, book review, Loneliness of the long-distance jihadi: Morten Storm’s double life inside al-Qaeda.Morten Storm in Copenhagen. […]

trackback

[…] Anwar al-Awlaki en drone i hovedet den 30 september 2011. Den 29 marts i år mødte jeg ham i Trykkefrihedsselskabets regi i København. Bagefter sad vi nogle timer ude i forårssolen og snakkede og drak øl. Han mindede […]

trackback

[…] heb eens een lezing en debat bijgewoond met Morten Storm uit Denemarken, die tot de islam was bekeerd en vervolgens enkele jaren later de religie achter zich liet. […]

Mig der kender ham
Mig der kender ham
8 years ago

Han stinker jo for vild, os i Korsør der kender ham ved han er fuld af løgn 24/7. Først er han kriminel, så muslim, så pet agent! Haha, tag jer nu sammen og kig igennem ham! Vi er mange der ved han er falsk! Imorgen er han noget andet! Man har faktisk ord for det! Psykisk ustabil, ADHD, maniodepressiv……

trackback

[…] Radikalisering 1 og 2 (Snaphanens optagelse fra lørdag) […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Jeg har en svaghed for Morten Storm. Først med hardcore islamister og derefter hemmelig agent blandt dem. Og før det en tur hos Bandidos. Det kræver et vist mandsmod at fucke med dem. Glæder mig til hans bog 🙂

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Har gået på Uni med Mehmet Ümit Necef. En fin og klog fyr dengang og i dag.

Peter Andersen
8 years ago

Morten Storm… Var det ikke ham jihadisten, der rendte rundt nede i Yemen lige før?

Er det bare mig eller ser folk ikke langt bedre ud, når de har forladt dødskulten?

Nu synes jeg ligefrem Morten Storm ligner en, man kunne lade passe sine unger. Akmed Akkari er et andet eksempel og sådan kunne man sikkert blive ved.

Der er som om der simpelthen er noget fysisk over islam, som virker frastødende…

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  steen

Det var jo også det jeg mente Steen…

Helle Schmidt
Helle Schmidt
8 years ago
Reply to  steen

Morten er en dejlig dreng <3

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x