2
apr
Seneste opdatering: 2/4-14 kl. 1419
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

CAIR mener at æreforbrydelser er “domestic violence”, at de ikke er specielt muslimske, selvom over 90 % af dem forekommer i islam, og at filmen iøvrigt er ‘islamofobi.’ Diskussionen i video 2 afmonterer grundigt det. De ni modige muslimske kvinder,som medvirker, er ‘islamofober’, og Clarion Project er ‘jøder’. Så er den mishandlingsged barberet.

The film about “Honor Violence” – not the practice – has been attacked by certain Muslim civil rights groups, especially the organization known as CAIR – the Council on American-Islamic Relations. The film opened on March 8, International Women’s Day.

The backlash against the film has been so intense that some schools and other venues have already succumbed and canceled scheduled screenings. This happened at the University of Michigan at Dearborn last week.

It is hard even for an organization such as CAIR to publicly defend the abuse of women that is described in the film. Instead, CAIR vilifies the Clarion Project, which produced the film, because “Jews produced the film,” as CAIR explained in a letter to Fox News, which ran a segment about the film. CAIR Attacks ‘Honor Diaries’ Film as Anti-Muslim, CAIR Attacks Honor Diaries Movie About Abuse of Women Because it was “Produced by Jews”

Operation Trojan Horse: Dokumentet

Sunday Times mener dokumentet er forfattet af utilfredse salafist-forældre. Birmingham Mail mener det er skrevet af en jihadist i Birmingham til en sammensvoren i Bradford på grund af sætningen: “Operation Trojan Horse has been very carefully thought through and is tried and tested within Birmingham, implementing it in Bradford will not be difficult for you.”

1-Indspilning i fuld skærm 02-04-2014 005330

The four-page document describes a strategy—dubbed Operation Trojan Horse—to oust non-Muslim head teachers and staff at state schools in Muslim neighborhoods and replace them with individuals who will run the schools according to strict Islamic principles. According to document, which can be read in full here Trojan Horse Original, the five-pronged strategy is to:

Step 1. “Identify schools based in Muslim areas that you want to target… Start with the poorest performing schools first as they will be easiest for you to influence and take over.”

Step 2. “Identify any Salafi [radical Islamists] parents within the school community. They are always the most committed to the faith and are hardliners in that regard and once charged up they keep going for longer… When the parents have been identified, we start to turn them against the head teacher and leadership team. The only way to do this is to tell each parent that the school is corrupting their children with sex education, teaching about homosexuals, making their children pray Christian prayers and [taking part in] mixed swimming and sports.”

Step 3. The next step is to “parachute in” Muslim governors “to drip-feed our ideal for a Muslim school.”

Step 4. “Identify key staff to disrupt the school from within… to eventually accuse the head of doing something wrong so that… the head resigns, or is sacked. It is also important… to ensure you have an English face amongst the group as this makes it much more believable.”

Step 5. “Instigate an anonymous… letter campaign [to be circulated to MPs, press and ministers]…. All these things will work towards wearing the head down, removing his/her resolve and weakening their mindset so they eventually just give up.”

The document adds that the tactics to be used are:

“…totally invisible to the naked eye and allow us to operate under the radar. I have detailed the plan we have in Birmingham and how well it has worked and you will see how easy the whole process is to get the head teacher out and our own person in.”

“[We have] caused a great amount of organized disruption in Birmingham and as a result we have our own academies and are on the way to getting rid of more head teachers and taking over their schools.”

“Whilst sometimes the practices we use may not seem the correct way to do things you must remember this is a ‘Jihad’ and as such using all means possible to win the war is acceptable.”

UK: Plot to ‘Islamize’ British Schools. Se også Bruce Bawer Islamizing Britain’s Schools og Department for Education widens probe to include 12 Birmingham schools

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Og så et tillæg.

Mand dræber kold og kynisk 13 mand på en militærbase.

Er der noget bløddyr der vil nægte, at denne mand fortjerner det han får: En sprøjte så det kriminelle hjerte stopper.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Af og til skinner solen: 37.000 islamistiske oprørerne har i Syrien besluttet at besøge den store Allan og hans jomfruer i den islamiske himmel. Heriblandt en del danskere. En god tradition.

Prudentius
8 years ago
Reply to  steen

Givetvis begge dele. Plus enorme doser islamisk idealisme og fromhed.

Jihad er og forbliver en hellig pligt ordineret af Allah i koranen og praktiseret af det perfekte eksempel til efterfølgelse profeten Muhammed. Paradisets porte er under sværdets skygge, som Muhammed selv sagde, og det tager troende muslimer selvfølgelig dødsens alvorligt.

Den islamiske revivalisme er over 100 år gammel. Vi er vidnerne til dens kulmination, den globale jihad.

(Overskud af unge muslimske mænd + ideologisk mode + billige våben + billige rejser + pengemænd med oceaner af petrodollars = global jihad)

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Ja, måske burde vi i stedet ligefrem stimulere nogle flere af vore mest uintegrerbare “kulturberigere” her i DK og resten af Norden til at tage derned og deltage meget aktivt i “løjerne”? 😉 Og så naturligvis ikke tillade de eventuelle overlevende nogensinde at vende tilbage til DK – & Europa generelt – igen. Der er absolut ingen grund til at give dem nogen helst chance for at vise her, hvad de har lært nede i Syrien & Somalia mv. Hmm, nok snarere en umenneskelig opdragelse med islamisk fanatisme og hjernevask allered fra barnsben af. Så du skal nok ikke forvente… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

Jeg tror fuldt og fast på det stammer fra barndommen, som bliver smadret. Derefter opbygges hadet sammen med indoktrioneringen til den store Allan og hadet til verden. Det hele drejer sig om psykologi. Mennesker der hader livet uden de ved det.

Jeg kan huske en amerikansk filosof for mange år siden skrev vedr. Ku Klux Klan: “Intet lykkeligt menneske hænger en neger.” Enkle og sande ord. Intet lykkeligt menneske springer en bombe på et marked fyldt med mænd, kvinder og børn. Når man er færdig med at hade dem, skal man have medlidenhed med dem.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  steen

Både längtan efter blod och våld och almindelig klanlydnad, “submission” helt enkelt.

För de som håller i trådarna är säkert inte Syrien viktigast, utan målet att få en fulltränad och stridserfaren Al Qaida-här i Europa.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  steen

Både längtan efter blod och våld och almindelig klanlydnad, “submission” helt enkelt.

För de som håller i trådarna är säkert inte Syrien viktigast, utan målet att få en fulltränad och stridserfaren Al Qaida-här i Europa.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago
Reply to  steen

Både längtan efter blod och våld och almindelig klanlydnad, “submission” helt enkelt.

För de som håller i trådarna är säkert inte Syrien viktigast, utan målet att få en fulltränad och stridserfaren Al Qaida-här i Europa.

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Apropå “lösning”:

Muslimska Brödraskapets valspråk råkar vara “Islam är lösningen” (kanske också på vänsterns problem?):

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-12313405

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Den här artikeln från “vanligtvis välunderrättade” Reuters är också viktig för all förståelse av islams huvudfåra. Den visar varför chansen för en fredlig lösning i Syrien är nära noll och varför risken för ytterligare spridning är nära hundra: http://www.reuters.com/article/2014/04/01/us-syria-crisis-prophecy-insight-idUSBREA3013420140401 Profetian om det stora avgörande slaget i Syrien är 1400-årig och ligger inbyggd i fundamentet i både Sunni- och Shia-sekterna. Många av de intervjuade krigarna (statistiskt urval?) på båda sidor uttrycker närmast extatisk glädje över att få vara med om den så länge förutsedda och efterlängtade slutstriden mellan “de rättrogna” och “de otrogna”, den slutliga lösningen så att säga, som ska… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

Off topic men ändå inte:

Eländet sprider sig allt längre söderut i Afrika och det blir allt oroligare i Kenya och Nigeria. Boko Haram uppmanar till attacker också i södra Nigeria och lovar att dra igång slavhandeln igen, åtminstone med “otrogna” kvinnor:

http://allafrica.com/stories/201403250267.html

(Judar producerade i alla fall inte den filmen)

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
8 years ago

CAIR/Trojan Horse: CAIR är Muslimska Brödraskapets organisation i USA. Det är inte särskilt osannolikt att MB också ligger bakom Trojan Horse. Kanske är det en av de utlösande faktorerna bakom att Cameron nu tillkännager att en parlamentarisk undersökning inleds mot Muslimska Brödraskapet i England, bl.a. med anledning av att ett hemligt stormöte ska ha hållits i en lägenhet ovanpå kontoret för en muslimsk “välgörenhetsorganisation” i Cricklewood i Londons utkant: http://www.bbc.com/news/uk-politics-26830284 Även om det anses “osannolikt” att organisationen skulle förbjudas i Storbritannien kan det bidra till att åter kasta ljus över de många ljusskygga områden där organisationen är aktiv, under olika… Read more »

Robert R
Robert R
8 years ago

5 kolonne er en velkendt kampform. Det helt store problem er at vi, altså den vestlige verden, ikke anerkender at vi er under angreb. Det vi har nu må siges at være den tredie semitiske folkevandring. Den første, den arabiske kort efter muhammeds død, udvidede islams teritorium til indien, mellemøsten, centralasien nordafrika og helt op på den iberske halvø og blev først stoppet langt oppe i Frankrig ved Poitiers. Den anden semitiske folkevandring, den osmanniske, udvidede islams territorium til store dele af Indien der kom under Mugulernes styre, syd Østasien, Afrikas Sahel og langs den Østafrikanske kyst, Anatolien, Balkan og… Read more »

Prudentius
8 years ago

Muslimer der vil have islam og multikulturalister der er ved at falde ned af stolen af forbavselse og forargelse.

“Videnssamfund” er vist nok det de vestlige stater af ukendte årsager kalder sig selv.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x