2
apr
Seneste opdatering: 3/4-14 kl. 1510
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det taler næsten for sig selv – på alle ventiler. Får multikulti-Sverige rigtig kamp for første gang i 30 år? Kreativ billedside, men ikke mere kreativ end AB og Expressen er hver dag.

“Immigration is the starting point and the finishing point. It’s the most important point to prove you’re friendly toward foreigners, you’re friendly toward immigration,” Danish journalist Mikael Jalving, author of the book Absolut Sweden, said.

“It’s all about whether you can be said to be hostile to immigration. Once that is ‘proven,’ you’re out of the game. Once you’re ‘proven’ to be a racist or fascist or nationalist, which is almost as bad, you cannot have any legitimate positions or points of view,” he explained.

It doesn’t matter if Sweden’s immigration model is failing miserably, if test scores in Swedish schools are plummeting, or if crime in some areas has skyrocketed. Immigrants burned the Stockholm suburb of Husby for over a week last year.

And forget about an American-style “melting pot” in which immigrants will someday learn to become Swedish. In Sweden, that’s a racist idea, too. Jalving said Swedes are supposed to learn from immigrants, not the other way around. There is a demonstrated hatred of Swedish culture among the nation’s elite. CBN Soviet Sweden? Model Nation Sliding to Third World(Wednesday, April 02, 2014)

Rapes in Sweden, Redux
by Fjordman

In early 2014, journalist Simen Sætre in the weekly Morgenbladet in Norway published an essay about rapes in Sweden. Curiously, he seemed to be more concerned about the fact that “xenophobic” and “Islam-hating” people like me write about this subject than he was about the actual problem. Sætre has previously claimed, with absolutely zero facts to back up his case, that my essays were never meant seriously. Ironically, the same man who makes claims without any basis in facts has suggested that my texts and views are not fact-based. Let us look into this matter more closely…GoV.

Årets endelige kriminalstatistik er kommet fra BRÅ. Tal for mord, vold og voldtægt er fuldstændigt skrækindjagende selv for mindre byer i provinsen. Sammenlign selv med ret fredelige danske byer. Reagerer svenske vælger ikke på det i dette valgår, så er en demokratisk reaktion næppe værd at vente længere på for os andre. ANMÄLDA BROTT 2013.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mats
Mats
8 years ago

Steen
Du skriver
“Enkelte unøjagtigheder – Jim Olsson blev ikke fyret, han var allerede pensionist – og kreativ billedside, men ikke mere kreativ end AB og Expressen”

Speakern säger inget om att Jim Olsson blev fyret (jag hör inget om det). Men fyret det blev däremot en chef på Landskrona Energi (Patrik Gillsvik) – som framgår av tidningstexten som är svårt att läsa i videon.
Hur det slutligen blev med Gillsvik vet jag inte – ev fick han annat arbete inom företaget.
Mats

Jakob T
Jakob T
8 years ago

Hvad er der galt med dispatch internationals hjemmeside? Jeg synes, at den har været nede et par dage nu.

*Nej, da http://www.d-intl.com/

Jørgen Duus
Jørgen Duus
8 years ago

Er der nogen der kender den FN-rapport, der sender Sverige ned blandt tredjeverdenslandene?

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  Jørgen Duus

Det behövs tamejf*n ingen “FN-rapport” för att konstatera Sveriges dödsrallningar, det är tillräckligt att observera hur Sverige i vardagen på under trettio år har förvandlats.
Sverige är rökt, inte ens SD kan göra något idag.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x