3
apr
Seneste opdatering: 3/4-14 kl. 1653
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

BBC Panorama The Mayor and Our Money blev sendt den 31.3.2014. Nedenstående er bare et uddrag af Andrew Gilligans Lutfur Rahman’s Muslim favouritism: the evidence:

Over the next few weeks, this blog will be setting out in detail the truth about Lutfur Rahman, the extremist-linked mayor of Tower Hamlets, and the full evidence against him.

Finally, however, following the BBC’s Panorama on Rahman this week, it looks as if the dam is breaking. A Government investigation is now looking extremely likely. In the days ahead, I will describe the kind of things it should be about.

We start today with the evidence which shows how the Rahman adminstration’s grant-giving in many areas strongly favours Muslim groups, even though their presence in the borough is actually falling. As to where they are going, well into Essex. Chingford. Chafford Hundred. Southend.

Older people’s lunch club programme

Of the £907,180 given to run lunch clubs for residents over 50, £515,280 (57 per cent) was allocated to Muslim organisations, to lunch clubs described by the council as exclusively for Bangladeshis or Somalis, or to clubs which from their own publicity are aimed at an exclusively Muslim clientele.

As the council’s own equality impact assessment admits (p5 of PDF), 22 out of the 34 lunch clubs funded (65 per cent) are targeted at ethnic minorities, even though 60 per cent of the borough’s over-50s are white and only 23 per cent are Bangladeshi. There was an increase of nine ethnic minority-only lunch clubs from the previous funding round, and “a reduction in lunch clubs for the general population, which primarily impacts the white British, Irish and non-Bangladeshi or Somali ethnic minority population”.

Mother tongue classes

Of the £313,486 in grants for mother tongue lessons, £296,016 (94 per cent) was allocated to Muslim organisations. The neighbouring secular borough of Newham spends money on teaching recent immigrants to speak English. Lutfur’s Tower Hamlets spends money on teaching people not to speak English.

Sveriges Journalistforbund forbereder til Riksdagsvalg

Från Svenska Journalistförbundets kurs i att hantera SD, foto Sjunne.dotcom (Mälardalens frilansklubb årsmöte på torsdagskvällen … ”Att bevaka Sverigedemokraterna”)

1-Indspilning i fuld skærm 03-04-2014 160544

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Jeg kan høre på vandrørene, at danske politikere intet har lært og ikke forstår udviklingen. “Verden lider” som en socialdemokratisk dumrian så sandt sagde og ikke vil flytte et komma i indvandrerpolitikken. DF er heller ikke for kløgtige – ud over at de snakker. Og befolkningen vil fortsat stemme på de radikale landsforrædere og Enhedslistens kommunister og islam-elskere, som de hele tiden har gjort. Så der skal muslimsk og parkistansk “fest” i gaderne før betonen falder væk fra hjernecellerne. “EU er enden på folkestyret. Derom ingen tvivl. Og multikulturen-masseindvandringen er enden på de offentlige sociale sikkerhedsnet. Derom heller ingen tvivl.”… Read more »

Prudentius
8 years ago

SD er, som DF, (sådan forstår jeg dem) i høj grad forsvarere af den skandinaviske folkestyrede socialdemokratiske nationalstat. Det vil sige en grundlæggende demokratisk statsmodel med stærke offentlige sociale sikkerhedsnet. Jeg vil vove den påstand, at især den store brede middelklasse har meget stærke interesser i at bibeholde/forsvare netop denne samfundsmodel. Ligeledes tror jeg det er et godt bud at langt størstedelen af journalister udgår fra og til deres dages ende tilhøre netop denne store brede middelklasse. EU er enden på folkestyret. Derom ingen tvivl. Og multikulturen-masseindvandringen er enden på de offentlige sociale sikkerhedsnet. Derom heller ingen tvivl. Med EU… Read more »

MIKE
MIKE
8 years ago
Reply to  Prudentius

Hvis DF bare kunne kommunikere lige så skarpt og velformuleret som du kan – så så verden meget anderledes ud. Du koger på smuk vis det hele ned til noget alle kan forstå. Det er næsten poesi.

Du ville gøre dig godt som pressechef for DF 🙂

Tim Pallis
Tim Pallis
8 years ago
Reply to  MIKE

Det var godt du sagde det Mike. Jeg er meget enig. Prudentius er noget ganske særligt på denne blok. Det glæder mig hver dag , at læse hans (hendes) kommentar. Gud ved hvem han (hende) er? Der er både en fin ironi og faktuel viden om alt muligt, som vi har gavn af at høre, men som kan være meget vanskeligt af formulere, hvis man ikke er begavet med hans (hendes) forståelse og formuleringer.

Prudentius
8 years ago
Reply to  Tim Pallis

Hans! 🙂 Og tak for de pæne ord, begge to (MIKE – Pallis). Jeg synes selv jeg har en heldig hånd af og til, dog ikke mere end det.

intetnavntak
intetnavntak
8 years ago
Reply to  MIKE

Det er meget flotte ord, det kan være DF læser det alligevel eller får det i en anden version fra en læser.

Men jeg ‘opfatter’ det ikke så anderledes end beskrevet her, at det er deres holdning, når jeg hører deres politik.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  MIKE

Deraf dæknavnet “Prudentius” ( den kloge / forsigtige – som i “prudent” på engelsk ) 😉

http://en.wikipedia.org/wiki/Prudentius

Prudentius
8 years ago
Reply to  Bjovulf

Dog et dæknavn født ud af min interesse for digteren med navnet. Ikke noget forsøg på skjult selvbeskrivelse-forherligelse. 😉

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  Bjovulf

😀

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Hvad er det lige der forhindre flertallet af middelklassen i at bruge hovedet og forsvare deres kerne-interesser??” Mit bedste bud er, at den samme socialdemokratiske velfærdsmodel har været en kæmpe stor sovepude. Vi sidder og ser programmer om dyre boliger og nybyggede køkkener, og hele middelklassen har gældsat sig til op over begge øre, i håb om at kunne relaterer til netop et sådant liv. Men langsomt går det op for dem, at den kære folkeskole er blevet omdannet til en regulær hundegård og EU har sendt tusindvis af lavtlønsarbejdere ind over grænsen, for at overtage vores job. Flere og… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  steen

“Hvordan etabliseementet vil tage sådanne tal, kan blive interessant i sig selv.”

Jeg har på fornemmelsen at orkestret spiller videre, til de står i vand til halsen.

Men det bliver de også nød til nu, for der er ikke redningsbåde nok til dem alle sammen.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago
Reply to  steen

Nemlig, PA – og man begynder allerede at spore tendenser til ren panik i måden, de svenske “journalister” og politikere mfl. reagerer på og er mere og mere i tvivl om og stærkt uenige om, hvordan SD skal håndteres og for enhver pris holdes nede på nogle få procent – med hån, larmende tavshed, tilsvining eller med demokratisk “inklusion” og påtaget “accept” – , hvor de førhen var så selvsikre og totalt ensporede og bare uden videre og helt uden grund refererede til SD som svagt “begavede” og “lavtuddannede”, “indvandrerfjendtlige”, xenofobiske”, “antidemokrater”, “skabsnazister” og “racister” etc. – fx. på SVT… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x