4
apr
Seneste opdatering: 4/4-14 kl. 1932
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Prægtig dokumentar ikke mindst Farages rundvisning i EU parlamentet. Man ser endda den tidligere EU modstander Neil Kinnock, der efter moden overvejelse valgte at blive mangemillionær på EU sammen med sin kone. Man tænker jo på, hvor meget hans svigerdatter snart skal til at berige familien mere.

Deadline kaldte forleden Farage for ‘populist’. Jeg er temmelig irriteret over at få at vide af journalister, hvem der er populister, og jeg mistænker de bare siger det af konformitet: Når alle andre jurnalister skriver det, må det vel være sandt. Deadline kan selv være populister. I virkeligheden ved disse journalister lige så lidt om EU molokken, som man også ser glimrende beskrevet i dokumentaren. De kender hverken personerne eller de utallige institutioner, og de indrømmer det. 52 virkelig godt tilbragte minutter, en dokumentar som ikke bare handler om en lun mand, men også er lavet med masser af engelsk humor. Den har en tone, der ikke kunne være lavet andre steder.

Filmed over six months, controversial filmmaker Martin Durkin meets controversial UKIP leader and political whirlwind Nigel Farage, in the run-up to the European elections, at which some commentators predict Farage will lead UKIP to victory. They also believe he may stop the Conservatives from winning the general election.

A few years ago, no one had heard of Nigel Farage; now he’s a major force in British politics. But who is Nigel Farage? Durkin finds out on a journey full of incident: drink in hand, Nigel guides viewers through his favourite watering holes in the City, and he sneaks the film crew into the Euro Parliament, only to be swiftly ejected. Channel 4. Nigel Farage: Who Are You?, sendt den 31 marts 2014.

600.000 i Nordafrika parate til at invadere Europa illegalt i år

Det burde ikke kommme bag på nogen, at tallet af illegale ind i Europa nu stiger eksponentielt. Alligevel er der politikere, der mener vi bør bosætte dem og ikke forsvare os. Islams kaos vil skylle Europa i historiens rendesten, hvis de politikere og ‘humanister’ får deres vilje. Skal de virkelig stadig forstille at være ‘de gode’ mod ‘de onde’, nu man allerede med en vis beføjelse visse Europæiske lande som tabt for Europa i dette århundrede? Hvor går de godes grænse? Ved en milliard eller bare en halv? Hvis en ny grøn invasion, den islamiske, er godhed, så ville det også have været godhed at lade “Hitler’s grønne” (som vi kaldte dem i Danmark under besættelsen) snuppe hele Vesteuropa, fordi det ellers var synd for ham.

Om bare en generation vil vi bittert fortryde, at vi ikke forsvarede Europa i tide, også med ethvert militært middel. Når en flådeblokade af Middelhavet alligevel vil blive nødvendig på et tidspunkt, kan man lige så godt lægge først som sidst, inden Europa destabiliseres yderligere.

Politikerne vil lægge den senest muligt, og det vil blive værre end ingenting. Politik er lige dele fejghed, opportunisme, dumed og amatørisme, Europa har oplevet og med nød og næppe overlevet det før. Men denne gang? Der er intet til hinder for at lindre islams selvpåførte lidelser i deres egene lande af den grund. Skal de spredes endnu mere til Europa, er løbet kørt sådan som jeg ganske ofte mener det om Sverige. Den terminale svenske sygdom har en meget lang latenstid, men den vil medføre landets død, ser jeg for mig.

Synspunktet kaldes ‘ekstremt’. Jeg afviser det, som Hamed Abdel Samad gør i interviewet oven for, jeg siger bare tingene lige ud som jeg ser dem. “I’m just a rational thinking person who calls a spade a spade. I have always been. I do not do it just to provoke when I say that Islam has fascist characteristics.”

Up to 600,000 would-be migrants are in position to set sail from North Africa, in an onslaught on Europe’s coastline, the Italian government has warned. Italy, with its southernmost province just 80 miles from Libya, is the gateway for thousands of clandestine migrants washing up on Europe’s shores, since the Arab Spring left swathes of Northern Africa in chaos.

More than 40,000 made the crossing last year, many on overcrowded and dangerous wooden boats. Investigators estimate that 20 per cent ultimately end up in Britain.Italy’s Home Secretary Angelino Alfano said: ‘According to our information between 300,000 and 600,000 people are on the other side of the Mediterranean on the North African coastline, waiting to cross sooner or later.’

‘The frontiers of the Mediterranean are European and we must all protect them,’ he added.In the first three months of this year 11,000 have landed in Italy, a seven-fold increase on last year, with the season for crossings about to begin as the weather improves. 600,000 migrants are lined up along North African coast and ready to enter Europe this summer warns Italy

…som sex i drottning Victorias England

Tullberg er økonom, men så tilpas dissident, at det kan blive en ny bog for svenske medier, at tie ihjel. Titlen er rammende: “Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik.” Hvis det høfligste er at gå til, vælger Sverige at gå til.

Den här boken tar upp de centrala frågorna kring invandring. Här finns väsentliga fakta och resonemang i den förmodligen viktigaste framtidsfråga som svenska folket kan bestämma över. Här diskuteras en mångfald dåliga beslut som resulterat i en situation som gradvis förvärras. Etablissemanget för en destruktiv politik och saknar förmåga att ändra kurs, då de är mentalt låsta. Detta gör att det blir lika svårt att diskutera invandring i Sverige som sex i drottning Victorias England. Det är därför ett samhällsansvar för medborgarna att sätta sig in i invandringsfrågan och fundera igenom vad som är en förnuftig politik.

Boken Låsningen belyser detta och ger underlag till läsaren för egna reflektioner och andra slutsatser än den obligatoriska entusiasm för omfattande invandring som reguljära media propagerar för. Låsningen är ett bidrag till åsiktspluralism i invandringsfrågan. Jan Tullberg Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago

Ja, samtliga kommentatorer beskriver samhället precis som svenskarna försökt göra. I alla fall de som insett vad som är att vänta. Men hellre för att göra något åt situationen skjuter man budbärarna. Alla i hela västvärlden som analyserat samhällsutvecklingen har insett konsekvenserna. Som jag sagt förut är Sverige “först ut på banan” och konsekvenserna blir tydligast, skarpast och först uppmärksammade i all sin kraft. Det som händer i Sverige här och nu kommer att hända i övriga länder i västvärlden om man inte på allvar tittar på Sverige nu och gör något för att stoppa utvecklingen. Sveriges situation måste rejält… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Angela

” Det som händer i Sverige här och nu kommer att hända i övriga länder i västvärlden om man inte på allvar tittar på Sverige nu och gör något för att stoppa utvecklingen.” Ja, globaliseringen er godt i gang i alle lande og vil selvfølgelig også ramme de bedrestillede, før de aner det. Men med hensyn til indvandrer-problematikken, tror jeg nu ikke de fleste andre lande kommer så langt ud som Sverige er kommet allerede nu. Selv om der også råder en klam konsensus over meget af den danske debat, er det for intet at regne i forhold til den… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  steen

Nu kan man jo ligesom heller ikke stemme på et parti, der ingen politik har. Endnu engang har en eller anden obskur gruppe sat sig for, at prøve og finde “den røde tråd” i partiet. Hvor mange gange har vi efterhånden hørt om det? Thorning er en ikke-figur. Hvem er hun – hvad vil hun? Det er ikke andet end billige floskler og radikale reformer det hele. Man hælder koldt vand i karret samtidig med at man hiver proppen ud. Det skal gå galt. Vi skal ha’ en bedre skole! Godt, så lukker vi lige en masse uintegrerbare muslimer ind,… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  steen

Hvem er Helle? Hvad er hun? Her er en god beskrivelse.

“Det, der kendetegner Helle Thorning-Schmidt, er alt det modsatte. At hun hverken kan skrive eller improvisere. At hun har en meget begrænset almen viden. At hun ikke har nogen større visioner. At hun kort sagt ikke er i stand til at gå blot nogle få meter uden en rollator af stikord, briefinger og talepapirer, og til trods for dem alligevel taler som en lydfil. Mangler hjælpemidlerne, er hun hjælpeløs og næppe i stand til at udvikle selv de mest enkle ræsonnementer.”
Dansk sociolog-har glemt hans navn.

trackback

[…] Taget herfra […]

Peter Andersen
8 years ago

Indvandringen berører ikke socialklasse 1 og 2 på anden måde end som billig arbejdskraft. Derfor er den enten fordelagtig eller, i værste fald, irrelevant for dem. Journalisterne vil jo gerne tilhøre denne gruppe og da det jo er dem som tegner medierne, tegner de jo også deres eget selvbillede. Socialklasse 4 og 5 er for længst stået af – mens socialklasse 3, så småt, begynder at mærke konsekvenserne. Og det vil sige, at de største grupper nu langsom begynder at føle sig hægtet af. Det er ikke spor overraskende, men “medie-røvslikkerne” har alligevel en interesse i, at fremstille det som… Read more »

Anders
Anders
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Godt skrevet! Dertil vil jeg også bare sige, at efter at have set filmen om Farage, at England i sammenligning med Danmark virker til at være et *langt* mere polariseret samfund pga. den massive indvandring og årtiers sociale eksperimenter. Men ikke kun derfor. For en anden ting man lægger mærke til, er at det er et meget mere klassefikseret samfund, med en langt mere institutionaliseret og lukket politisk klasse, overklasse og “intelligentsia”, der holder samfundet i et solidt jerngreb. På mange måder en lidt skræmmende dokumentar, der viser et samfund i opbrud – at det ikke kan blive ved at… Read more »

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Peter Andersen

Lidt mere Farage på slap line…

“https://www.youtube.com/watch?v=MYn0lTeFNV4&feature=em-subs_digest-vrecs”

Britta
Britta
8 years ago

Ja filmen er fair nok, når det gælder EU, men mht. indvandringen, så var der den samme hadefulde tale. Alle de medvirkende lagde afstand til en politik, der vil begrænse indvandringen. Vi skulle høre de samme floskler, om hvor godt indvandringen er for England. Og ikke ord om alle dem fra den 3. verden, og deres overforbrug af velfærdsgoderne, der er en møllesten om halsen på landets social- og sundhedsvæsen.

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x