4
apr
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0014
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Når afmagt har almagtsforestillinger”, er en blandt mange andre paralleller forfatteren drager imellem islam og facsismen. Desuden:

It [fascism] is a political religion, with truths, with prophets, with a charismatic leader who is equipped with a supposedly holy mission to unite the nation and defeat the enemies. That’s also exactly what Islam is. Fascism divides the world into friends and enemies. In Islam, there are believers and unbelievers.

Enhver tysker var ikke nazist, og enhver muslim er ikke ‘islamofascist’, men derfor kan troen/ideologien godt være fascistoid og mindst lige så farlig for Europa, som nazismen blev. Jeg mener hans paraleller mellem de to totalitarismer er rene øjenåbnere for dem, der hidtil har tvivlet, både i videooptagelsen og interviewet nedenfor.

Som Hitler og Lenins små bander viste med overtydelighed, skal  der skræmmende få fanatikere til, for at udløse massive katastrofer. De få muslimske fanatikere er for længst til stede i Europa, og for hver dag vi ikke indser lektien fra kommunismen og nazismen, vokser farerne fra dem. “Den store fredelige, muslimske majoritet er irrelevant” er ganske irrelevant, når faren skal bedømmes:

History lessons are often incredibly simple and blunt; yet, for all our powers of reason, we often miss the most basic and uncomplicated of points. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by the fanatics. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because, like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.

Jeg hælder til pessimisme. Når europæiske politikere en dag vågner op til den dødelige fare, de har insisteret på at bringe os i, kan det være for sent. Det kan det i og for sig allerede være, eftersom der er mange “tipping points” man ikke bemærker, når man passerer dem. Hamed Abdel- Samad i Münchens Litteraturhus onsdag den 2 april i foredrag og debat ledet af ZDF journalisten Abdul- Ahmad Rashid. “En banebrydende aften,” skriver PI. (Tysk, utekstet.)


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] havde Hamed Abdel-Samads: Den Islamiske Fascisme her forleden som video, men alt for få forstår desværre tysk, så her er en engelsk […]

Peter Andersen
8 years ago

Jamen sammenlign da endelig bare islam med fascismen, nazismen eller, for den sags skyld, mafiaen. Men sandheden er altså bare den, at islam er meget værre. De to andre ideologier har da også lånt ikke så lidt fra dette misfoster af en “religion” og historien vil vide, at muslimernes/arabernes indtog på Sicilien, var den direkte årsag til mafiaens opståen. Overalt lider kvinder, børn, muslimer og ikke-muslimer i milliardklassen, uden at verdens stormagter rører en finger, endsige bare omtaler problemet! Og sådan kan vi jo blive ved. En stor samling af venstreliberale kæmpefjolser har, af vanvare, fået den sindsyge ide, at… Read more »

Limewoody
Limewoody
8 years ago

Islam er en massebevægelse og er totalitær. De siger det jo selv – at islam beskæftiger sig med, og har svar på alle livets områder. Forholdet mellem islam og islamisme er som forholdet mellem DNSAP og SS.

Skåning
Skåning
8 years ago

Trist att dessa videos inte finns med engelsk(/dansk/svensk) undertext. Ack, om jag hade mer tid, men min tyska är dessutom rent för dålig.

Anders
Anders
8 years ago

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor ironisk det er, at *endnu* en person af udenlandsk herkomst finder det magtpåliggende direkte at anråbe den etniske befolkning – at den er gået alt, alt for langt i sin misforståede og forkvaklede “tolerance” og godhed. Akif Pirinçci er et andet eksempel. Det viser, hvor galt det står til, når den etniske befolkning, fuldstændig lammet i sin afmagt, stiltiende fortsætter med at lade sin kultur æde op indefra i den hellige multikulturalismes navn. Jeg tror oprigtigt på, at disse personer er oprørte over og stiller sig dybt undrende over for… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x