5
apr
Seneste opdatering: 5/4-14 kl. 1939
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-Indspilning i fuld skærm 05-04-2014 063715

Jeg har de sidste par måneder løbende kommenteret befolkningsudviklingen i Afrika bare de næste par årtier, senest i går i anledning af de angiveligt 600.000 der befinder sig i Nordafrika og vil forsøge at krydse Middelhavet denne sommer. Bare indtil 2050 vil Nigerias befolkningstilvækt være 176 %.  Indtil år 2100 fra 220 til 1200 %. Øgningen er i høj grad Europas egen skyld, og ligger i nedsættelsen af børnedødeligheden. Vi glemte bare i farten at tænke på, hvilket liv de mange børn skal leve, hvis de ikke bare skal invadere Europa, som bliver de kommende årtiers helt store trafik.

EU sender det for Europa ødelæggende signal til de næst-kommende millioner, at det er værd at vove livet for at sætte en fod indenfor Schengen. Det alene har sendt mange i druknedøden, hvis de vidste det var udsigtsløst, ville færre gøre forsøget, det siger sig selv.

Nu samler Italiernerne  dem altså op af vandet, protesterer til EU, får nogle penge fra Bryssel og giver dem en billet til Nordeuropa, indtil en dag smertegrænsen er  nået,  Cecilia Malmström må vide hvornår. Pt. har hun ingen smertegrænse. Alle 1200 % kan komme, hvis de kan krydse Levanten, og hvis de ikke kan, må vi hjælpe dem, det siger hun.

At hendes vælgere er ved at nå deres, ænser hun og EU ping’ erne overhovedet ikke. At Europa er mange gange tættere befolket end Afrika allerede, spiller heller ingen rolle. Den aktuelle PEW rapport hedder 10 projections for the global population in 2050.

Fristaden Malmø eller løgn og statistik

Når Sydsvenskan fortæller én, at Malmø får 90 mio kroner i underskud i stedet for de beregnede 70 mio, behøver man ikke være meget økonom for at vide, at der mangler nogle seriøse beløb i avisens regnestykke, nemlig de 4.5 milliard byen får i statsstøtte for ikke for ikke at blive en bag-lady (statsbidrag och utjämning).  Selvfølgelig generer byen penge, men i national sammenhæng er den dødvægt eller det, der er værre. Københavns Rådhus vil forlænge byens Metro til Malmø. Det er en skidt idé, jeg ikke anbefaler. Apropos Christiania, hvordan ville en sammenligning mon falde ud mellem den og Malmø økonomisk, for ikke at tale om kriminalitet som røveri, voldtægt og mord? Hvor ville jeg mon helst bo?

Malmös totala budget är på 15,2 miljarder kronor. -Pettersson påstår att Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) blåljuger. Det mångkulturella paradiset Malmö går inte back med 97 miljoner utan med 4 546 miljoner (4,5 miljarder) för i budgeten ingår socialhjälp till Malmös invånare från Sveriges övriga skattebetalare med 4 449 000 000 kronor, alltså drygt 12 miljoner om dagen trots att Malmö styrs av S, V och MP och att Malmö till stor del består av vinstmaskiner från fjärran land…Malmö går 4,5 miljarder back, Malmø, Budget 2014 (se side 54)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] har skrevet om det med jævne mellemrum f.eks. her og her. Det er ikke nogen nyhed, at en storinvasion af Europa forestår i de næste to årtier eller […]

trackback

[…] ikke er i livsfare. Det er unge, afrikanske mænd, der flygter fra udsigtløse stater. De vil blive mange, mange flere. Hvorfor drukner illegale flygtninge på Middelhavet? For det første på grund af skruppelløse […]

trackback

[…] nordpå. EU bevogter ikke de ydre grænser, og de har ingen politik for menneskestrømmen, der vil vokse for hvert år der går. Venstre har ikke noget svar på det, socialdemokraterne har ikke noget svar på det. Sådan dalrer […]

trackback

[…] og som vi ikke kan stille ret meget op i mod, og den tager ikke hensyn til befolkningsudviklingen i navnlig Afrika. Selvom den sidste har spillet sig ud på middelhavet hver sommer i flere år, lader EU og de […]

trackback

[…] Det er rent fup, hvad Venstre foreslår. Sandheden er, når man iagttager islams sammenbrud og Afrikas demografi, at Asylkonventionen må opsiges, og danske og europæiske politikere er for fejge til at […]

trackback

[…] efter de Vietnamesiske i 1977, det lidt mere uspecifikt af, hvad detegentlig drejer sig om: Afrikas eksploderende befolkningsoverskud. EU mener åbenbart nu, at fattigdom er asylgrund i EU. Frontex samler dem op og søtter dem i […]

trackback

[…] de ikke bare i Spanien, de er i hele Europa fra Sicilien til Nordkap. Befolkningstilvæksten vil i dele af Afrika være op til 1200 procent frem til 2050. Europæerne har krav på et svar om deres fremtidige skæbne, og det haster.  Se […]

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Husk nu den socialdemokratiske ministers udtalelse. ” Verden lider, og der bliver ikke flyttet et komma i indvandrerpolitikken.” Jeg mener, den slags politikere skal stå til ansvar for deres forbrydelser. Men der sker ingen alvorlig forandringer de første årtier. Befolkningens informationsniveau taget i betragtning. Kun 20 % af befolkningens tænker selvstændigt, som en dansk filosof udtrykte det for nogle år siden. De konservative, de radikale, Enhedslisten og socialdemokratiet vil stadigvæk få dere politikere valgt ind i Folketinget.Og de intellektuelle tosser vil stadigvæk sprede deres gylde ud i atsmosfæren. 20 år i spjældet for politikerne fra de fire partier, når opgørets… Read more »

Kuffarten
Kuffarten
9 years ago

… det var virkeligt nedslående læsning (især det med metroen over til Sverige!), men alligevel flot, at disse sandheder kommer frem. Al denne bråk/bøvl/ballade med islam og pro-islamister som fx Allerslev, Thorning & idiotkompagniet, al-Reinfelt m.fl. gør mig træt i hovedet! Man får lyst til at sove og forsvinde ind i drømmeland, gerne tilbage til for blot 25 år siden, hvor tørklæder var noget, man havde om halsen om vinteren, og halal/Taleban/al-Qaeda osv. var helt ukendte ord.

Angela
Angela
9 years ago

Tack, snälle, rare steen för dessa två belysande inlägg. Vi får hoppas att många svenskar nu går in och läser för att få en bild av en skrämmande verklighet som etablissemanget i Sverige döljer.

PFEP
PFEP
9 years ago

Jag kör en “oneliner” 🙂
Det ser svart ut för Sverige!

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

At Københavns Rådhus vil forlænge byens Metro til Malmø viser blot endnu engang, at den relle virkelighed helt er eroderet væk fra den bevidsthed, som politikere og embedsmænd bærer rundt med. Kort fortalt vil det være direkte vanvittigt med eftertryk på vanvittigt, for Malmø er en farlig by at have forbindelse med. Min far er fra Skåne og jeg har familie i Malmø, selv om jeg stort set ikke har været i forbindelse med dem de senere år, men lidt ved jeg dog. Jeg ved at Malmø har den næsthøjeste kriminalitet i Sverige. Antallet af anmeldte voldelige forbrydelser i 2009… Read more »

Kuffarten
Kuffarten
9 years ago
Reply to  Machiavelli

Godt skrevet, Machiavelli! Det var dog chokerende, for jeg har ikke hørt noget om, at man vil forbinde Kbh med Malmø?? Det må vel være aprilsnar?? Det er jo forfærdeligt! Jeg håber, at Jylland en dag bliver selvstændigt, og så bør alle forbindelser til Fyn og Djævleøen afskæres…

Nils
Nils
9 years ago

Jeg undrede mig lidt over tallene for den multikulturelle fattiggård Malmö og kan oplyse, at der er tale om årene 2012-2019 – det meste er altså fremskrivning – og tallene for i år er tredje kolonne fra venstre.

Med til billedet af kommunens økonomi hører, at byen har indtægter på over tre milliarder i form af indtægtsdækket virksomhed, brugerbetaling.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x