5
apr
Seneste opdatering: 7/4-14 kl. 0250
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvad lærte vi af Muhammedkrisen, som Arlas bondekræmmere nu synes er for gammel til at kommentere på, som kommunikationsdirektør i Arla Astrid Gade Nielsen udtrykker det.

“Vi har valgt at lægge sagen bag os, og vi kommenterer ikke længere pĂĄ otte ĂĄr gamle begivenheder.«

Jo, den almindelige dansker fik sig en lynlektion i mafiøs islam, han fĂĄr brug for fremover, og han fik genopfrisket en nærmest klassisk sandhed: Man skal være intellektuel, kunstner eller tilhøre dele af ervherslivet for at være sĂĄ stor en forrædder mod alt hvad der er værdifuldt i dette land og som generationer har kæmpet for. Eller svensk eller norsk politiker, naturligvis, 110 procent fejge, principløse skvadronører, der vil sætte deres egen mor pĂĄ udsalg, hvis nogen siger “buh!”

En af disse intellektuelle, sidste dages hellige hyklere er professor Jytte Klausen, der i dag stoltserer i medierne som om hun var pĂĄ ‘den rigtige side’ hele tiden, fordi hun i 2009 ikke kunne fĂĄ tegningerne i sin forskningsbog. Oh, professor Jytte fra Jylland, pt. Massachusetts, hvad sagde hun mens det foregik i 2006 og frem til 2009? Se hende pĂĄ Tempora mutantur og stol ikke pĂĄ en intellektuel uden et grundigt sikkerhedstjek.  Jyske Jytte var i virkeligheden i  gruppe med Flammen og Citronen, selvom hun først er født i 1954.

Den menige dansker gennemskuede pĂĄ et kort øjeblik hvad der forgik, og drog den eneste mulige konklusion: “Det vil vi Fandeme ikke finde os i. Lad araberne æde halalslagtet sand.” To procent af vores samhandel er med islam, de var irrelevante, de kunne ikke presse os, men de kunne alligevel klemme ‘elitens’ bløddyr ind i dødsangst.  Vi skylder bĂĄde Seidenfaden, Politiken, Abu Laban og Akkari historisk tak for de to lektioner om islam og intelligentsiaen.  Uddrag fra bogen “Min afsked med islamismen” af den tidligere imam Ahmed Akkari

“Om aftenen pĂĄ dagen for vores ankomst blev jeg sammen med resten af den danske delegation kaldt til møde med konferencens arrangør. Det foregik pĂĄ et af de mange fornemme værelser.
»I har gjort det så godt, at vi synes, lidt af presset skal tages af jeres skuldre,« indledte en af arrangørerne mødet. Vi foreslår, at I skal komme med en udtalelse til konferencen, hvor I opfordrer til forsoning med Danmark og udtrykker, at I er kede af, at sagen kom ud af kontrol.«
Raed, Abu Laban, Abu Bashar, Abdul Wahid Pedersen og jeg kiggede på hinanden, udvekslede et par ord og nikkede indforstået. Vi syntes alle, at det var en god idé. Taktisk var det klogest at gøre som foreslået, hvis forholdet til den islamiske verden skulle forbedres, og især hvis jeg som krisens ansigt skulle have en chance for at vende tilbage til et normalt liv i Danmark.
»Vi har allerede en aftale med Arla,« fortalte arrangøren, da vi indvilgede i planen.
Aftalen, vi efterfølgende fik beskrevet, handlede om, at mejerigiganten skulle donere et betydeligt beløb til et formål efter de lærdes valg. Til gengæld ville de på konferencen udstede en erklæring om, at det nu igen var religiøst acceptabelt at købe de danske, svenske og norske mælkeprodukter.
Hvor stort et beløb, der var tale om, og hvor pengene skulle ende, blev ikke uddybet. Om pengene nogensinde skiftede hænder, ved jeg heller ikke med sikkerhed, men to dage senere kunne vi konstatere, at de lærde overholdt deres del af aftalen med en samlet erklæring. Reelt var det ren afpresning forklædt som en handling i troens tjeneste. Kun Gud ved, hvor mange danske firmaer, der er blevet presset til at købe aflad hos disse imamer pĂĄ samme mĂĄde.”

Se også JP-redaktør Carsten Juste har stadig hemmelig adresse: Håber Akkaris afsløringer giver røde ører

– Jeg er mest optaget af reaktionen blandt de politikere, venstreintellektuelle, forskere og andre medløbere, som smiskede for Akkari og hans venner. De nye afsløringer sender et nĂĄdesløst lys ned over deres moralske svigt under krisen. Deres udtalelser og analyser dengang virker nu, ja nærmest komiske. De tog fatalt fejl pĂĄ alle omrĂĄder. Man kunne hĂĄbe pĂĄ, at de besinder sig. PĂĄ den anden side er det nok lettere at lære en chimpanse at spille Beethovens violinkoncert end at fĂĄ eksempelvis en Uffe Ellemann-Jensen til at erkende, at han har taget fejl. Af alle dolkede han sin efterfølger Anders Fogh Rasmussen bagfra. Nu bekræfter Akkari, at Fogh handlede korrekt i enhver henseende. Jeg hĂĄber, at historikerne fĂĄr læst Akkaris bekendelser, siger Carsten Juste.

Berlingske har et meget langt, fremragende portræt af Akkaris nuværende liv som nærmest hjemløs. Han har samvittighed. Han havde ikke mødt andet end hjælp og venlighed i Danmark, men moskeen lærte ham, at vi var mindreværdige og foragtelige. En dag skammede han sig over sig selv. De 5000 islamister’ Akkari omtaler i Danmark, bør hellere smides ud af landet i morgen end i overmorgen af de samme landsforræddere, som inviterede dem ind uden at spørge dem, der havde valgt dem. »I dag skammer jeg mig ogsĂĄ over det, men den dag følte jeg mig som en helt«.

På rekordtid blev en ung Ahmed Akkari en af Danmarks mest afholdte og benyttede imamer, når der skulle holdes fredagsbøn. Han har prædiket i de fleste større moskeer i landet.I »Min afsked med islamismen« skriver han: »I dag, hvor jeg kan betragte hele dette system udefra, har jeg svært ved ikke at drage en lille parallel til nazisternes succesfulde strategi i Tyskland. Også de fik folkemasser til at acceptere had og uhyrlige påstande ved hjælp af propaganda. (-) Eneste forskel i metoden er, at nazisterne ikke påstod, at deres sandhed kom fra Gud.«

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Peter Andersen: Den lille sleske Ellemann har da aldrig tænkt pĂĄ andre end… […]

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

JP redaktør Cartse Justensen skriver: “PĂĄ den anden side er det nok lettere at lære en chimpanse at spille Beethovens violinkoncert end at fĂĄ eksempelvis en Uffe Ellemann-Jensen til at erkende, at han har taget fejl. Af alle dolkede han sin efterfølger Anders Fogh Rasmussen bagfra.” Nej! det rablende fjols, som stadigvæk er talsmand for flere moskeer i Danmark, er hinsides sund fornuft og eftertanke, nĂĄr det drejer sig om fredens religion. Og nĂĄr man sĂĄ tænker pĂĄ hele det politiske etablisement og de intllektuelle tosser, som ogsĂĄ fortsætter med at demonstrere udviklingen af lillehjernen, stĂĄr vi overfor en nærmest… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Machiavelli

Den lille sleske Ellemann har da aldrig tænkt på andre end sig selv og sin fremtoning. Han har altid været lige til at brække sig over, som han sidder der og hamrende arrogant prøver, at udstråle den bedreviden, han så langt fra besidder.

Han fik aldrig en skid, og mĂĄ nu nøjes med, at sidde og lege pseudo-ekspert sammen med lige sĂĄ bovlamme Lykketoft, i et af TV2’s ĂĄndssvage programmer. Sikkert kun fordi hans kone har ville give ham lidt oprejsning.

Ellemann/Lykketoft – fordi de kender verden… Min bare røv!

Historyman
Historyman
10 years ago

Bliver de klogere pĂĄ hjørne kontoret? Gad vide om Politiken vil analysere sin handlen, som mediehus og ikke mindst den redaktionelle linje, som man antog i forbindelse med Muhammed – krisen. SĂĄ vidt jeg ved var det kræfter i eller nær Politiken, der organiserede de 22 diplomater, der skrev det ĂĄbne læserbrev(20/12 -05), som kritiserede Fogh-regeringen for ikke at møde diplomaterne fra de muslimske lande(OIC henvendelsen 7/11 – 05). Det var Tøger Seidenfaden der lage den redaktionel linje, her var det vigtigere at være anti-Fogh og anti-DF, end at stĂĄ op og forsvare ytringsfriheden. Kan den ny chefredaktør overvinde politikens… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

“Man skal være intellektuel, kunstner eller tilhøre dele af ervherslivet for at være sĂĄ stor en forrædder mod alt hvad der er værdifuldt i dette land og som generationer har kæmpet for.”

Ja sådan er det, og det burde stå med 3 cm høje bogstaver i pressen, som er en del af svineriet. I hvert fald noget af den. JP. er ved at forandre sig til det bedre.

Prudentius
10 years ago

Arllah burde gĂĄ planken ud og begynde at sponsorere deres egen milits i Syrien.

Jeg kan se det for mig, glade børn der napper en frisk flødeost mens hovederne triller og blodet sprøjter. Takbir!

Det kan ligefrem blive et rullende “integrations-projekt” med ivrige “nydanskere” som Arllah-ambassadører overalt pĂĄ den globale jihads slagmarker. Fra Syrien over Irak til Afghanistan og Pakistan. SĂĄdan kan Arllah nĂĄ ud til mange flere glade kunder pĂĄ det store islamiske marked.

Og det er helt og aldeles koran-sanktioneret. Det er visionært, det er globalt, det er Arllahu-Akbar!!!

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Prudentius

Sikke dog en gang vrøvl, Prudentius.

Ludvig
Ludvig
10 years ago
Reply to  Prudentius

CHAPEAU!för det inlägget, Prudentius.

Mvh Ludvig

Charles Nielsen
Charles Nielsen
10 years ago

Jeg opfordrer til at købe mælken direkte ude hos bønderne, for der komme den lige fra patterne.
Her er mælken ikke ødelagt af arla.
Osten og smøret kan man lave på gammeldaws manér, og det er i hvertfald ikke ringere end Arla´s produkter, kun bedre.
Fanden i helvede med told og skat, disse intitutioner er kun landskadelig. For deres tyverier af den danske, nej skandinaviske folk i form af skat og andet “nas” bruges kun til at brødføde de kommende og herboende muslimske nassere, de kan jo ikke brødføde sig selv.

Kuffarten
Kuffarten
10 years ago

Boykot Arla! Jeg har vidst, siden Mo-krisen, at Arla var nogle elendige medløbere, for jeg læste deres undskyldninger til bla. Saudi Arabien dengang. Puha, hvor de strøg dem op og ned ad ryggen. Jeg køber kun ost fra Løgismose og smør fra Lurpak! SĂĄ hĂĄber jeg ikke, at de er ejet af medløber-Arla…
Kunne bønderne ikke sælge til andre mejerier eller oprette eget mejeri-kooperativ?

Hans Und
Hans Und
10 years ago
Reply to  Kuffarten

Lurpak ER Arla.

Vil man have 100% fri for Mo mejeri-produkter er der nok ikke andre muligheder end den Charles beskriver nedfor.

Selv når man går til de små mejerier risikere man, at der islamofile medarbejdere der på forskellig vis giver positiv særbehandling til muhammedanere.

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Kuffarten

Arla ER jo bøndernes eget kooperativ. Jeg tror mælkebønderne er meget godt tilfredse med, at de folk, de har sat til det, gør hvad de kan for at afsætte mælken pĂĄ de forskellige markeder, der nu er til rĂĄdighed, ellers kan de jo gøre oprør via repræsentantskabet. Hvis de vil forvandle deres mejeri til antiislamisk politisk organisation, sĂĄ kan de jo bare gøre det. Jeg tror ogsĂĄ, de danske Arla-bønder var meget godt tilfredse med Arlas krisehĂĄndtering, for et bortfald af en milliardomsætning i Mellemøsten mærkes øjeblikkeligt pĂĄ økonomien for den enkelte gĂĄrd. Afregningsprisen ændres hver mĂĄned, sĂĄ pludselig kan… Read more »

VDM
VDM
10 years ago
Reply to  Nils

Vi har hört det förut. Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral. Varför skulle detta vara bättre i din och Arlas tappning, än när det framfördes av de företag som samarbetade med den tyske värnemakt och gjorde sig goda pengar på det sättet?

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  VDM

Det er ikke umoralsk at sælge mælk og ost – ikke engang til arabere.

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  VDM

Eller mere præcist: IKKE at sælge mælk og ost til arabere er umoralsk, faktisk klassisk racisme. Det vil ogsĂĄ give en masse vrøvl i supermarkederne, nĂĄr kunderne skal sorteres, i dem der gerne mĂĄ købe mælk og ost og dem, der ikke mĂĄ. Hvis man vil flekse sin forbrugermagt til fordel for vestlige værdier, hvorfor sĂĄ ikke boykotte et eller andet arabisk – i stedet for at skade noget af det mest danske, der findes, og efter min mening mest uforargelige. Siden kan man diskutere, hvilken udenrigspolitik, Danmark har, hvordan vi som land skal reagere pĂĄ forskellige frastødende regimer. At… Read more »

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Læren fra dengang er, at solidariteten blandt Europas virksomheder er ikke eksisterende. Den enes død er den andens brød. Havde de andre fødevareproducenter holdt sig tilbage, ville der efter 14 dage ikke kunne opdrives mejeriprodukter i Mellemøsten og hele balladen falde til jorden som en sten.
Selv inden for EU var solidariteten og støtten til lille Danmark ikke mange sure sild værd.
Der er ikke nogen der tør vove pelsen, når fredens religion rører på sig.

Santor
Santor
10 years ago
Reply to  Menig 442

Yup, spot on!

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago

Nån som vet om Skånemejerierna är fristående från Arla eller hör dom ihop på något sätt?

Nils
Nils
10 years ago
Reply to  Robin Shadowes

Du kan roligt drikke mælk fra SkĂĄnemejerier – det er fransk.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
10 years ago
Reply to  Nils

Merci! 🙂

Santor
Santor
10 years ago

SF mĂĄ selvfølgelig lufte deres “vrede”.

SFs integrationsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt virkelighedsresistens er bedårende!

http://www.bt.dk/politik/top-sfer-om-akkari-bog-det-goer-mig-saa-vred

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Vi betaler for det reb, vi skal hænges i.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Hvis det kan være hr. Børsting en trøst, sender EU penge til Fatah-styret på Vestbredden, hvor der jævnligt praktiseres dødsstraf. Så vi betaler også for det reb, de andre bliver hængt i.

Nils
Nils
10 years ago

Herregud, bønder der vil sælge mælk. Skal vi nu hidse os op over det.

Elefanten
Elefanten
10 years ago

Arla oplyser på deres hjemmeside, at de er et andelsselskab. Skulle der forefindes en enkelt andelshaver, der ønsker at få oplyst, hvad andelshavernes penge er gået til?

Santor
Santor
10 years ago

Det er så vidt jeg ved ulovligt at betale bestikkelse. Statsadvokaten burde uden yderlig opfordring indlede en undersøgelse og tilrettelægge en retssag mod forbrydersyndikatet Arla.

Jeg har læst et beløb på 210 millioner, Dollars eller kroner. Bøden skal være 5-10 gange større!

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x