8
apr
Seneste opdatering: 8/4-14 kl. 1006
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Altså, at forhindre Sverigedemokraterne at besøge arbejdspladser i valgkampen, mener Karin Pettersson, politisk chefredaktör på Aftonbladet. Det var så nemt før 2010, da kunne hun og kollegerne bare lades som om SD ikke fandtes ved at nægte dem adgang til medierne med en praksis, der ville være fuldstændigt uhørt i noget andet europæisk demokrati. Men det gik næsten upåagtet hen, for hvem interesserer sig for en lille hovedstad nær Polarcirklen, der vender ryggen mod vest og var lufttomt område under hele den kolde krig? Nu må Sveriges Pettersonner imidlertid række dybere ned i posen efter argumenter for deres hidtil uantastede politiske holdninger, og det ser ikke kønt ud på TV.

Den svenske valgkamp blev symbolsk sparket i gang med fængslingen af kunstneren og dissidenten Dan Park, og den står stadig og vipper på kanten af en makaber farce. Vel er Stockholm ikke Kiev, men voldspotentialet er betragteligt til stede hver dag. Jeg har vist tidligere stillet spørgsmålet, om den svenske magtelite overhovedet nogensinde har accepteret demokratiet som styreform, da nu plutokratiet falder dem langt mere naturligt jvf. Anders Isakssons Den politiska adeln – Politikens förvandling från uppdrag till yrke. Endnu har valgkampen ikke kostet menneskeliv, selvom det er det, man  hver dag frygter. Man er “brun og ekstrem” bare at sige det, men lad os tales ved til september, når vi ved hvordan det gik. SD-diskussion utan SD

Muhammedkrisen, åh…..!

Den er selvfølgelig med rette debatteret netop i disse dage på grund af Ahmed Akkari, men ikke kun ARLA er trætte i masken. Katrine Winkel Holm skriver Sig undskyld, Uffe Ellemann!  Uffe Ellemann er så klog, at han længe ikke har behøvet at blive klogere. Han er trods alt cand. polit og journalist, men han er også vor tids Tøger Seidenfaden, der var så klog at han umuligt kunne tage fejl, mentalt set en svensker, som Seidenfaden jo også var familiært. Det er a losing battle med dem, ja nu hedder Seidenfaden ganske vist Lidegaard, men forskellen er ens. Dagbladet Samarbejdspolitiken kan ikke tage fejl, heller ikke når det gør det.

En krise var efter vores opfattelse en tilstand, der havde en begyndelse og en slutning. Islams kriser er kroniske, der er ups and downs, og lige nu er det relativt roligt med en naturlig baggrundstrussel hele tiden. Islam betyder ikke fred og kun delvist underkastelse, islam betyder krise, terror og kronisk krise. Når krisen med de vantro er elimineret, begynder krisen mellem sunni og shia.

Muhammedkriser er så vidt vi ved indtil videre evige. En muslimsk våbenhvile, en hudna, betyder kun at man puster ud indtil man kan krige videre. Jeg oplevede lige den Muhammedkrise, vores politikere havde påført os, med kameraet.

Der vil utvivlsomt komme andre Muhammedkriser, det har Folketinget sørget grundigt for, og de har ikke en skid at stille op imod dem, andet end tomme ord. Siden 2006 har der i Europa været utallige mindre Muhammedkriser, ved folk der læser udenlandske aviser.

Pt er kun et par håndfulde danskere truet på livet af islam, Westergaard, Storm, Akkari, Khader og Hedegaard, Carsten Juste og Flemming Rose, men det vil ændre sig gradvist under de kommende fluktuerende Muhammedkriser. En dag vil truslen nå Store Kongensgade 40 C og Rådhuspladsens hjørnekontor, hvor vissenpinden Lidegaard sidder. Ja, det var allerede på nippet den 29 december 2010, hvad der synes at være undsluppet chefredaktør Vissenpind.

På billederne: Abu Laban, Yvonne Ridley, Jørgen Bæk Simonsen og Rune Engelbreth Larsen. Seidenfaden var desværre gået, da jeg ankom, men han havde talt lige som domprovst Anders Gadegaard, Omar Marzouk, Kamal Qureshi, Ken Livingstone, Outlandish og Abdul Wahid Petersen – Stenings-Petersen blandt venner.

Så var der heldigvis 1200 islamister fra hele verden med og uden burka. Danmark skulle trynes, det var de enige om. Jeg sad i den kønsadskilte afdeling for mænd blandt fuldskæggede herrer med hvis kalot, og jeg vil da give dem, af at være en undercover fotograf og en islamobob, behandlede de mig vældig pænt, sådan a la kom og følg vores åbne, kærlige sekt, der er hjertevarme selv for dig, men det var en ret hård dag at stå igennem alligevel. Jeg gjorde det for billederne med mit elendige ALDI kamera til 500 kroner. Dansk presse bojkottede det næsten, og pressemødet på Hotel Marriot dagen efter helt.  Islamofobi-konference i Bella Centret – Jørgen Bæk Simonsen i godt selskab, maj 2006:

1-muhammedkrisen-0011-muhammedkrisen

1-bella 1 1-bella 6 3-bella 3 4-bella 41-Indspilning i fuld skærm 08-04-2014 044051

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
10 years ago

@ Hans Und

I og med at jeg skriver et indlæg her, så opgiver jeg min @ adresse til Steen, som så ikke er synlig når indlæg kommer på.
Derfor “Hans Und”, benyt det opgivne @-adresse som Steen har sat på, og han har min tilladelse til at give den til dig, hvorefter du kan skrive til mig, og vi finder ud af noget.
Med dansk hilsen

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
10 years ago

@ Hans Und

Jeg er ikke nogen ørn til det tekniske. Siden fylder også en hel side af de gamle fra Jyllands Posten.
Mulighed er, at jeg muligvis af flere omgange kan kopiere den, og så sende den til dig. Du kan muligvis få min mail fra denne sides ejer, og så skrive til mig? Vil ikke have min mail lagt ud på nettet.

ET FJELD KAN SPRINGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Hvis du sender det til Snaphanen, så er han måske villig til at sende det videre?

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Arne,

Kunne du scanne eller affotografere og så lægge det på nettet et eller andet sted?

Et eksempel på, hvordan uden at komme i konflikt med copyright er her:

http://www.uriasposten.net/archives/category/journalister/nauntofte-jens

– scroll ned…

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
10 years ago

@ Hans Und

Jeg har navnene fra avisen, som jeg har gemt. Man kan kalde det vor tids Bovrup Kartotek.

Med dansk hilsen

Arne

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Arne,

Kunne du scanne eller affotografere og så lægge det på nettet et eller andet sted?

Hartvig Jensen
Hartvig Jensen
10 years ago

Husker tydeligt de 22 ambassadørere og deres naive menings feller gøren og laden under krisen. Også Arla`s opførgsel huskes og så vidt det er muligt køber jeg aldrig deres produkter.

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Hartvig Jensen

Sjovt nok kører historien om Arla nu også på flere udenlandske blogs, så som Atlas Shrugs, hvor flere tilkendegiver, at de fremover vil boykotte firmaets produkter. Det kunne sgu være skægt hvis det, ovenpå udgivelsen af Akkaris bog, efterfølgende blev rigtigt dyrt for Arla. Hvad var det lige de, i alt, mistede i tabt indtjening nede i Mellemøsten? Var det små 2 milliarder, plus deres halal-certificering og afregning af blodpenge? Tja… En lille boykot i dele af England, Tyskland, USA og andre vestlige lande ville vel snildt kunne tidoble det beløb, eller hva’..? Men så må AFA’erne vel til lommerne… Read more »

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
10 years ago

Et er, at mange muslimer har et forkvaklet syn på verden, men at så mange af vores hjemlige koran disciple bar ved til bålet, det bør aldrig glemmes. Her er nogle af tåberne, de burde med deres uddannelse og stilling have vidst bedre: 22 forhenværende ambassadører, der kritiserer at man har bragt Muhammed-tegningerne, samt hele tonen i udlændingedebatten. (Kilde:Politiken, 20.12.2005). »Efter de seneste års skærpelse af den offentlige debat i Danmark er vi nu vidne til en tilspidsning af tonen, der kun kan opfattes som en forfølgelse af det mindretal, som udgøres af muslimske medborgere. Såvel religionsfriheden som ytringsfriheden er… Read more »

Hans Und
Hans Und
10 years ago

Arne du skulle vel ikke vide hvor man kan se de 1038 navne?

– Jeg har forsøgt med lidt googling.

Ludvig
Ludvig
10 years ago

Sveriges EU-minister,Birgitta Ohlsson,är fylld av fasa och håller på att bli vansinnig – om vi ska tro henne själv och Dagens Nyheter. Vad gäller saken? Det är fråga om hennes starka demokratiska reflexer inför problemet att vårt land besöks av ständigt fler romska,rumänska tiggare. Birgitta vill hjälpa Rumänien att hjälpa landets romer på plats. Men Rumänien vill varken veta av henne eller DN som ställt ett antal frågor i frågan till den rumänska regeringen – och detta utan att få något svar! Så behandlar man väl inte “en humanitär stormakt” som Sverige? (Citatet är från Carl Bildts utrikesdeklaration i mars… Read more »

Maja Dacke
Maja Dacke
10 years ago
Reply to  Ludvig

Just det, Ludvig, jag har i alla tider sagt att man inte kan bli det man redan är.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Ludvig

Eller kanske för-nutid – hun har ju varit så där mycket länge nu 😉

Ludvig
Ludvig
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Absolut.Det vi kallar historisk presens på svenska. Ja, Birgitta Ohlsson har hunnit med mycket dumt, men förhoppningsvis blir hon historia efter vårt riksdagsval i september – historisk dåtid så att säga.(Plats för brett smilande smilie!)

Bergfast
10 years ago
Reply to  Ludvig

Hätskhet, ja, agg, anklagelser, förakt för och ibland t.o.m. hot, mot andras fel, brister och tillkortakommanden, har en förmåga att komma ur ett slags vansinne som brukar kallas för – storhetsvansinne – . En person, eller ett fotbollslag, eller en nation, som ser sig som varande – ofelbar – , eller som havande – rätt – , drar ofta slutsatsen att alla andra har och är – fel – ….. En person, eller en nation, som befinner sig på en s.k. – maktposition – med möjligheter att påverka avgörande beslut för många människor, även i andra länder, och som så… Read more »

Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Även s.k. vanliga människor, och inte minst då kanske t ex journalister, dvs. vanliga medborgare utan någon särskild politisk makthavande positioner, kan ju också drabbas av – åkomman – …. Göran Person, förre socialdemokratiske statsministern, ansågs visst vara delvis – drabbad – . Han kallades visst för H.S.B…. Dvs.- Han Som Bestämmer- …. Även Maud Olofsson hade nog en släng av – just denna slev -, när hon trodde sig ha och vara så – rätt, så rätt, så rätt, (i tex Nuonaffären),, och det sedan visade sig att hon haft – så fel, så fel, så fel…. Men… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
10 years ago

I England vågar man åtminstone tala klartext om vad som väntar, men att besluta om eller ens komma med några förslag till effektiva lösningar tycks fortfarande vara kontroversiellt:

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/terror-training-in-syria-makes-attack-on-uk-inevitable-9241144.html

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

På tide med en “hurtig” IKEA-boykot? 😉 http://denkorteavis.dk/2014/ikea-bojer-sig-for-krav-fra-muslimske-kunder-og-skifter-polser-af-svinekod-ud-med-halal-polser/ Ikea bøjer sig for krav fra muslimske kunder og skifter pølser af svinekød ud med halal-pølser [ Først var det julefrokosten, der blev forbudt – og nu så dette? Hvorfor laver I ikke bare hele denne Ikea-afdeling om til muslimsk “kultur-center” med moské, nu I er igang, Ikea? 😀 ] Lidt uden for København på Vestegnen ligger en meget stor afdeling af møbelkæden Ikea. Her er der en populær café, der i flere år har haft et slagnummer: En kogt pølse til kun en femmer. Sådan er det stadigvæk. Men pølsen er… Read more »

HH
HH
10 years ago

“Starka demokratiska refexer i Sverige” – så sant, så riktigt formulerat! Jag är född i detta Sverige och jag måste säga att jag livet igenom haft svårt för mitt lands konsensus. De danskar jag träffar och träffat verkar inte födda med samma sjuka. Ja, jag menar att det är ett sjukdomstillstånd. Jag är faktiskt imponerad av Wolodarski som hävdar rimligheten i ett politiskt möte. Jag har nogsamt tittat på SD:s programförklaring. Finns där något orimligt, odemokratiskt? Jag kan inte se att det är orimligt om man anser att man bör vara försiktig med invandring – FÖR ATT KUNNA KLARA AV… Read more »

Peter Andersen
10 years ago

Hvor er historien dog ubarmhjertig. Alle de fjolser, der var tilstede der, krymper sig nok noget og prøver at finde en grimasse der kan passe. At de ikke kunne se hvilken side de var på, er vel egentligt lidt tragisk. Mange af dem har jo fine uddannelser og tilmed en vis magt i samfundet. De vil blive konfronteret med deres handlinger for tid og evighed, og de vil blive ved med at prøve at sno sig, det bedste de har lært. Uffe Ellemann er et pragteksemplar! Og billedet med Abu Laban, Bæk Simonsen og lille Rune siger jo alt. Hvad… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

“Jeg håber at deres forræderi overfor den Danske befolkning kommer til at koste dem rigtig dyrt!”

Ja det håber jeg også.

Santor
Santor
10 years ago

Meget fine billeder af løgnerne, hyklerne og de forstilte. Pudsigt nok er det de samme ( i det omfang de er i live ) som vore dages politikere tager med på råd når der skal diskuteres islam.

Når man finder ud af man er blevet snydt, bedraget og svindlet så ændre man som regel indstilling til de mennesker der snyder, bedrager og forstiller sig, men ikke Danske politikere, nææ de fortsætter af samme spor og gør skaden større frem for at erkende deres fejltagelser.

Jeg håber at deres forræderi overfor den Danske befolkning kommer til at koste dem rigtig dyrt!

Hans01
Hans01
10 years ago

noget af et rædselskabinet

Machiavelli
Machiavelli
10 years ago

Hold da kæft! brækmiddel før morgenmaden. Og hvem er de to spøgelser?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x