10
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 0150
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1-April 9 2014 015

(Sakura: Kirsebærtræ og dets blomstring) Jeg ved ikke hvad DMI siger, men mit ur siger mig at foråret er mere end to uger længere fremme end normalt. Den japanske Sakura-festival, der holder på Langelinje ved de 200 kirsebærtræer, en gave fra den danske honorære konsul i Hiroshima, mr. Seiichi Takaki til København i 2004, ligger i år 26-27 april. Til den tid vil blomstringen næsten være forbi. (Clik photo f. full screen)

Frankrig: Barbariske gruppevoldtægtsmænd tiltalt for…racisme

En grim historie, der trækker tænder ud, men den kan ikke undgås, for det er sjældent at indvandrede voldtægtmænd så utilsløret udtrykker deres had til værtslandet og dets kvinder, og bliver tiltalt for det. Denne er til alle de svenske ofre for multikulturpolitikere skåret ud i pap: Underklassen, de svage, gamle, kvinder og børn. Dem der ikke kunne flytte sig, da den nye, mangfoldige, overhund Muhammed overtog deres kvarterer.

That night, an eighteen-year-old girl got off the regional rail at Évry station, and made a call on her cell phone. Four individuals jumped on her, and dragged her to a near-by park. They stripped her of everything, then they undressed her and raped her, taking turns. An indescribable rape of barbaric cruelty. The gang of four tortured her for more than two hours before leaving her, bleeding. A driver in a passing car took her and called for help. She had enough strength to file a complaint. The police went with her to the E.R. where she was given a three-month exemption from work. Now she is traumatized for life.

Thanks to her detailed description and the video surveillance images, the police arrested the four suspects in less than twenty-four hours, and their DNA confirmed their guilt. The questioning began on March 31 in the afternoon. The four rapists are minors: two of them are thirteen, one fifteen, and one seventeen. Three Turkish brothers, one Moroccan. Special facts: the eldest, seventeen, had been released six months earlier after serving two thirds of a two-year sentence for the rape of the son of a gendarme sub-officer. Released without surveillance. Now he is a repeat offender. Two of the others have already been arrested for armed robbery. Four criminals, three repeat offenders – all minors!

During the questioning, and from what we know about the investigation, the minors did not express the slightest remorse. On the contrary, they expressed their hatred: yes, they would not have touched the girl if she had been a Turk; yes, they attacked her because she was French and “the French are all sons of whores”. The judge who jailed them indicted them for gang rape and barbarity, but also, and this is very rare, for racism. Barbarous gang rape in Évry,  Barbarie ordinaire à Évry : Un atroce fait divers chez Valls

Hirsi Ali: ‘They Simply Wanted Me to be Silenced’

On Tuesday, officials at Brandeis University backed off granting an honorary degree to Somali-born Ayaan Hirsi Alian, a staunch women’s advocate and fierce critic of Islam, due to many faculty members’ requests and a large online petition. Here is Ali’s statement in response to the university’s actions:

Not content with a public disavowal, Brandeis has invited me “to join us on campus in the future to engage in a dialogue about these important issues.” Sadly, in words and deeds, the university has already spoken its piece. I have no wish to “engage” in such one-sided dialogue. I can only wish the Class of 2014 the best of luck — and hope that they will go forth to be better advocates for free expression and free thought than their alma mater. I take this opportunity to thank all those who have supported me and my work on behalf of oppressed woman and girls everywhere. Ayaan Hirsi Ali: ‘They Simply Wanted Me to be Silenced’ (BRANDEIS’ DISINVITATION TO AYAAN HIRSI ALI NO SURPRISE.)

»Nesten så vi graver vår egen grav«

Christian Tybring-Gjedde har alt det, resten af det bovlamme Fremskridtparti mangler. Sikkert derfor, han ikke blev minister.

Christian Tybring-Gjedde mener Israels kamp mot palestinerne er en eksistensiell kamp mot islam – også for Norge.I foredraget hyller Tybring-Gjedde – som også er Frp’s forsvarspolitiske talsmann – Israel for det han forstår som landets tøffe linje overfor islam.

Vi begrenser stadig vekk friheten for å tilrettelegge for islam, også i Norge. Og det er også noe Israel opplever, men som Israel er mye tøffere til å avgjøre. De sier: «Hit, men ikke lenger. Hit, men ikke lenger. Vi skal ha Israel som en jødisk stat, som en israelsk stat, men vi skal ha sikre grenser», sier han.

– Hvor er Norge om 20-30 år? Er det noen som tenker den tanken i det hele tatt? Om 20-30 år? Ja, de aller fleste av oss er i live om 20-30 år. Hvordan ser Norge ut da? Har vi noe forsvarsmur mot dette vi ser som kommer inn over landet vårt? Nei. Vi har ikke det.

– Det er ingen som står opp for Norge. Vi har blitt et svakt demokrati, og vi blir stadige svakere. Derfor er også hatet mot Israel, også fra Vestens side, så stort. For de står jo opp for noe.Videre forteller stortingsrepresentanten fra Oslo at han ikke kan forstå hvordan nordmenn født i Norge kan engasjere seg mot Isarel. Tybring-Gjedde omtaler norsk Israel-motstand som ubegripelig, og legger til: «Det er nesten så vi graver vår egen grav».

Av foredraget går det imidlertid fram at Tybring-Gjedde har en forklaring på hat rettet mot Israel fra de 21 arabiske nabolandene. Han forklarer det med misunnelse. Han viser til at Israel har høstet nobelpriser i litteratur, kjemi og musikk, og generelt viser seg som «vinnere på felt etter felt etter felt». Har vi noe forsvarsmur mot dette vi ser, som kommer inn over landet vårt? Nei, vi har ikke det

hør foredraget:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] på ansigterne, og der var flere tusinde af dem. Man kunne leve med, at kirsebærtræerne egentlig kulminerede den 10 april.  Copenhagen Sakura Festival 2014. Click for full […]

Henrik
9 years ago

Hej Steen. Kunne du oplyse, hvor billedet af de store sakuraer er taget?

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

“How is it that the press and the TV news did not mention it?”

Ja det er utroligt, men det kunne trods alt ikke ske i Danmark. Nu er pigen sikkert ødelagt – måske – for resten af livet. Hvad er det dog nogle forbrydere og forbrydelsr som politkerne hælder ned over hovederne på deres egne befolkninger. Men vi har dog navnene på forbryderne og de kultur kriminelle-og det er trods alt noget.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

Jeg glemte at skrive, at det var en forfærdelig historie med den 18 årige pige. Men hvad blev dommen? Er det for tidligt endnu?

Britta
Britta
9 years ago

Bovlamme fremskridtsparti – ja, alt hvad man hører om fra den side af kan kun begrundes med taburetkløe. Det er Højre, der kører butikken.

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

Mirabellerne har blomstret i flere uger nu, og er næsten afblomstrede. Det er meget tidligt. Lad os håbe, at det tidlige forår er et forvarsel om en god sommer, lidt i stil med ’92.

Machiavelli
Machiavelli
9 years ago

JP skriver:

“Desværre opfører den politiske klasse sig som en flok amatører, der tilsyneladende ikke har begreb skabt om, hvad der kræves for at holde sammen på det splittede land.”

Nå ja! Det var om Ukraine, men det passer også om Danmark. Her er det bare værre.

Kuffarten
Kuffarten
9 years ago

Utroligt smukt billede!

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x