12
apr
Seneste opdatering: 12/4-14 kl. 2252
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Islam in Britain has reached the top of its stock-price.” Den interessante del af hans analyse af kløften mellem folket og eliten findes i anden halvdel af interviewet. Gavin Boby er jurist og bekæmper med en succesrate på 90 procent opførelse af moskéer. Senest har hans organisation udgivet “Easy Meat”Multiculturalism, Islam and Child Sex Slavery i marts 2014, ‘ den eneste helt ærlige rapport om emnet’. Han kalder det ‘islamic grooming’ fordi muslimske mænd er 200 gange mere forekommende i forbrydelsen, end ikke-muslimske. Han findes i arkivet her, og her fra da jeg først mødte ham i Bryssel i juli 2012. Han er begavet, modig og morsom, Glazov må man leve med i pauserne.

Svenske feminister for kønslemlæstelse

Det er altid et spørgsmål om man skal beskæftige sig med de svenske statskæpheste, feminsterne og genusseriet, jeg denne gang ville kalde et ideologisk Skt Hans Hospital, der kun lever fordi staten hælder masser af penge i dem, så dens genusprofessor og RFSU kan sprede mere vanvid. Det er en pseudo-folkesag, der er ingen der tror på det universitetspolitiske hjernespind, med mindre de er meget intellektuelt ubefæstede eller får penge for det. Jeg gør  en undtagelse, så er det overstået. En dyb indånding og så er det forår for den  regimetro,  sprøjtegale svenske kusse:

Idag lördag anordnar Riksförbundet för sexuell upplysning, RFSU, en aktion i Stockholm där man “kräver att fitthälsan sätts på den sjukvårdspolitiska dagordningen“. “Att prata om fitthälsa måste vara självklart” slog RFSU Stockholms ordförande Hanna Navier fast i en artikel, “Det våras för fitthälsan”, på Dagens Arena tidigare i veckan. Pratgladheten är dock inte fullt så självklar visar det sig. Förbundet har nämligen bestämt att det allvarligaste “fitthälsoproblemet” – könsstympning av flickor från lågutvecklade invandrarkulturer – inte ska uppmärksammas vid denna manifestation. Man vill inte spela “främlingsfientliga” krafter i händerna, i synnerhet inte nu under valåret. Det våras för fitthälsan – om du inte är invandrartjej

Våren 2011 skrev RFSU:s skattefinansierade tidning Ottar Rapport en artikel som gick ut på att öppet skönmåla kvinnlig könsstympning. Tidningen gjorde gällande att det var västerländsk strukturell rasism och postkoloniala fördomar som gjorde att kvinnor som fått sina könsorgan avskurna med tvång lider av ingreppet. Istället var det enligt RFSU:s tidning dags att erkänna ”kvinnornas positiva erfarenheter” av könsstympning. Tyst om könsstympning på skattefinansierad ”fittfestival”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Det er muligt, at muslimske mænd begår 200 gange flere forbrydelser, men det har de lært af englænderne.

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Zenia Stampe siger de har lært det i Danmark.

Angela
Angela
8 years ago

steen, upptäckte nu att “Våldtagen av staten” varit Söndagskrönika på snaphanen. Kan den inte få gå i repris eftersom det handlar så mycket om detta just nu. Många fler än jag har nog missat den.

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  Angela

Julia Caesars krönika “Våldtagen av staten” är högaktuell – för att inte säga dödsaktuell; så, tack Angela för “blänkaren” om den.

Den gick mig förbi eftersom jag då – tyvärr – ännu inte upptäckt Snaphanen.
En repris vore säkert uppskattad.

Angela
Angela
8 years ago

Jag letade efter en länk till Fichtelius sexfilm: “Sex på kartan” och då hittade jag Julia Caesars inlägg om detta. Ganska komiskt. 🙂

http://www.document.no/2011/01/s%C3%B8ndagskronik-valdtagen-av-staten/

Angela
Angela
8 years ago

“Man vill inte spela “främlingsfientliga” krafter i händerna, i synnerhet inte nu under valåret” Men man har inga problem med att spela kvinnofientliga krafter i händerna? Och valår? Vad har könsstympning och RFSU med valåret att göra? Är RFSU ett politiskt parti? Är RFSU emot könsstympning så får de lov att vara det året om och alla år annars kan man undra om det är kvinnornas rättigheter de kämpar för eller om det är könsstymparnas rättigheter? Vems rättigheter kämpar de egentligen för? RFSU har mycket att förklara. Inte kan det vara kvinnornas rättigheter i alla fall. Om deras rättigheter så… Read more »

Peter Andersen
8 years ago

Det er befriende at høre en mand som Gavin Boby. En sympatisk tjenestemand, uden de store armbevægelser.

Glazov: “Why did you start out?”

Boby: “I got tired of shouting at the TV”

Man fornemmer hvordan den judeo-kristne europæiske oplysningskultur umuligt kan tabe til dette fordummende misfoster af en dødskult. Men, at vi har tilladt det vanvid vi kommer til at skulle igennem, var altså harmdirrende naivt og åndssvagt.

Santor
Santor
8 years ago

Gavin Boby trækker et stort læs i England som på et tidspunkt også kan komme Danmark og Danskerne til gode og han har brug for al den støtte han kan få!

Prudentius
8 years ago
Reply to  Santor

Ja, Boby er både meget modig og tydeligvis en benhård professionel, der bare kan sit kram.

Ligeledes er det afgørende, at han taler om islam-muslimer uden omsvøb og ikke bruger den udbredte vestlige løgne-lingo om “radikal-islam”, “islamisme”, “ekstremisme”, “radikalisering”, osv. osv.

Islam er islam, og islam er en ideologi der ifølge alle vestlige lovgivninger-forfatninger er forbudt-ulovlig. Da man ikke må opfordre til eller udføre terrorisme-jihad/hellig krig.

Boby står simpelthen bare, til forskel for de regerende vestlige magteliter, på den gældende lovgivning der sikre vores samfund mod voldelige anti-demokratiske ideologier som islam.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x