15
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 0041
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Weston påpeger i dag blandt andet det bekvemt oversete faktum, at vi aldrig er blevet spurgt og at der aldrig er målt noget folkeligt flertal for masseindvandringen.(Se Hvem ejer multikulturen?) Multikulturalisterne er kørt hen over demokratiet uden skrupler, ja i Sverige er den statslige propaganda lykkedes med at knæsætte, at “indvandringsmodstand er udemokratisk.” Det vitterlige vås der kun kan lykkes i et semi-totalitært land. Det næste de vil gøre, er at skovle os ind i en fælles EU asylpolitik og åbne op for de kommende millioner, der venter på at krydse fra Afrika. Ingen forestiller sig vel en EU-flådeblokade i Middelhavet. Da vil det endegyldigt være kørt for Europa.

Paul Golding, Britain First, anholdt og løsladt igen

Han konfronterer her Abu Izzadeen

born Trevor Brooks, 18 April 1975), is a British spokesman for Al Ghurabaa, a Muslim organization banned under the Terrorism Act 2006 for the glorification of terrorism, that operated in the United Kingdom. He was convicted on charges of terrorist fund-raising and inciting terrorism overseas on 17 April 2008, and sentenced to four and a half years in jail. He was released in May 2009, after serving 3 and half years, including time on remand.

CHAIRMAN PAUL GOLDING HAS BEEN ARRESTED og STATEMENT FROM CHAIRMAN PAUL GOLDING REGARDING HIS ARREST

The heavy-handed Essex police also raided a family member’s house twice in the last few days, both in the early hours of the morning, a course of action that was completely unnecessary.

Tommy Robinson er savnet, men han er i fængsel hele dette år.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ludvig
Ludvig
8 years ago

Lyssnar nu på morgonen till svenska riksdagens senast debatt om migration. Sverigedemokraten bygger under sina invändningar mot massinvandringen med ett gediget siffermaterial, som man ju gör i ett fungerande parlament. Men vad tjänar det till? Mot sig har han sju partier som sedan länge förvandlat detta rum till något helt annat än ett demokratiskt debattforum. Det har blivit en plats där en sjuhövdad överhet predikar till en underdånig menighet. Detta är stormaktstidens absolutistiska Sverige, som med floskulösa brösttoner kungör – gör veterligt – hur populasen har att förhålla sig till den förda invandringspolitiken som – självklart utan undersåtarnas hörande –… Read more »

Ludvig
Ludvig
8 years ago
Reply to  steen

@ Steen
Jo, men eftersom debatten inte är på partiledarnivå, så dröjer det kanske något. (leende smilie!)

Kuffarten
Kuffarten
8 years ago

Abu Izzadeen aka Trevor Brooks er en grimmer ka’l! Læs om ham her, og se dette billede af ham, hvor han sandt at sige mest minder mig om en meget uheldig blanding mellem en afro-araber, en kamel og en hest!
http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1895855/Muslim-preacher-Abu-Izzadeen-found-guilty-of-inciting-terrorism.html

Kuffarten
Kuffarten
8 years ago

Interessant at læse Paul Goldings statement om fængslingen – og interessant at læse de støttende kommentarer. Vanvittigt, at det britiske samfund er kommet så langt ud, at det er ham og ikke de terrorismefremmende individer, man arresterer.

Hvad vil Europa, og især det politisk korrekte EU gøre, når der for alvor begynder at rejse sig en voldsom modstand mod de muslimske horder, som kommer og tager brødet ud af munden på os og samtidigt forlanger flere og flere ændringer i samfundet? Vil man sætte hele banden fast? Så kan der vist blive trangt i de i forvejen overfyldte fængsler.

Prudentius
8 years ago

Meget flot og meget smertelig valgtale af Weston!

Multikulturen-masseindvandringen er det totale fallitbo for indfødte europæere, demokratisk-socialt-kulturelt-demografisk-(og ikke mindst)-økonomisk.

Fra hybrisfyldt sejrherre i den kolde krig til klodens (sinds)syge mand, det går hurtigere og hurtigere ned af bakke for Vesten.

EU vil selvfølgelig blive udplyndret og knust af de immigrant-horder imperiet selv invitere, ganske som Rom blev det af sine egne germanske klienter. Og det er helt fortjent, problemet er bare, at vores nogenlunde civiliserede nationer-samfund rutsjer med ned i afgrunden.

Ideer har så sandelig konsekvenser og Vestens hovedløse forelskelse i de universelle menneskerettigheder er en dødbringende affære.

Bjovulf
Bjovulf
8 years ago

Cherif jubler over dom: Ville kun voldtage franske piger http://ekstrabladet.dk/nationen/article2262637.ece Endeligt faldt der en dom for racisme mod en etnisk europæer, skriver Cherif El-Ayoty, om en afgørelse i Paris forstaden Evry, hvor fire voldtægtsmand erklærede, at de specifekt gik efter et fransk offer Af: Thomas Harder – Den 30. marts i år voldtog fire muslimer, alle sammen født og opvokset i Frankrig, en 18-årig hvid fransk pige under bestialske forhold nær Paris. – I denne sag brød dommeren endelig en usynlig grænse og gik stik imod holdningen blandt politikere og bureaukrater i et Europa, som er kuet af kriminelle muslimer.… Read more »

JensH
JensH
8 years ago

Igen-igen: “Granat eksploderet i Malmø”:

http://www.bt.dk/krimi/granat-eksploderet-i-malmoe

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago
Reply to  JensH

Man kan ikke finde en håndgranat der er eksploderet. Så den Svenska Policen er noget dygtig. 🙂 🙂
Har læst BT.

Alt hvad der har med Islam og Muslimer, at gøre skal fjernes. Man er jo nød til at fjerne årsagen til al den uro og lemlæstelse disse to ting medfører.
Og det uanset hvad § 266b siger til det.

ny kommentator
ny kommentator
8 years ago

Chanting: “… UK go to Hell…” Det er grotesk grænseoverskridende hån af etniske briter.. Jeg ved det også sker herhjemme.. Og ingen “løfter et øjenbryn”.. Men jeg bliver lige stødt hvergang jeg læser/ser om denne slags.. Britain First, burde smøre en røvfuld Koraner ind i svineblod og afføring og kyle dem efter røvhullerne.. Så kan de lære hvor lidt respekt deres ytringer gir til Islam… Og hvor uønsket de er i Vesten… Fredens Relegion..LOL

Men i England kommer man vel i fængsel hvis man offentligt “skænder” en Koran… ???

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x