16
apr
Seneste opdatering: 16/4-14 kl. 1645
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

New Robert Spencer book, Arab Winter Comes to America, out today. Måske Pat Robertson skulle finde et retrætejob….

Vores svenske EU-fremtid

Med det tryk der kommer på Sydeuropas grænser denne sommer, har vi en fælles EU-asylpolitik inden vi ved af det. Hvordan vil folkepartisten (Venstres svenske søsterparti) Cecilia Wikström tackle at Afrikas befolkning fordobles indtil 2050? Hun vil gøre det nemmere for millionerne at komme til Europa, det ville ikke nytte at spørge hende, hvor hendes grænse for indtag til Europa går, for hun har ingen. Venstre er stort i Danmark, men Folkpartiet ligger og roder på 5 %. “Hur vill du att en europeisk asylpolitik ska se ut?”

– Jag vill att människor ska kunna söka asyl vid alla EU:s ambassader och att vi ska upprättar temporära asylkontor där flyktingarna finns. För det första vill jag få med mig andra partier för det, sedan få fram ett lagförslag från kommissionen. Och så vill jag bli rapportör [ansvarig EU-parlamentariker] för det. Och sen vill jag baxa det hela vägen i mål.

Skulle det inte innebära att hela befolkningen i ett land som Syrien skulle kunna söka och få asyl till EU?

– Jo, men om de sprids ut över hela EU är det möjligt. Idag är det 10 länder som tar emot 90 procent av de asylsökande. 18 länder gör ingenting.

Wikström kan lide ordning och reda, dvs. ikke alt det demokratiske bøvl, hun vil have en forbundsstat:

Jag trycker inte att federalism är något fult, jag törs säga f-ordet. Jag tror inte att det blir ordning och reda förrän vi har genomfört federalism fullt ut. Hela den ekonomiska krisen har visat det. Men det innebär inte att man skjuter makt uppåt utan att man fattar beslut där de bäst beslutas, antingen nära medborgarna eller gemensamt på EU-nivå. Cecilia Wikström: Jag törs säga F-ordet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skåning
Skåning
8 years ago

Varför kan inte Robert Spencer säga det rätt ut? “We have to halt and reverse the migration of muslims into Europe and the USA!”.

norge
norge
8 years ago

Siste fra Farage i EU-parlamenten:

https://www.youtube.com/watch?v=Ah2IN5S6GOY

Prudentius
8 years ago

For Wilkstrom og alle de andre globalister er historien simpelthen forbi. Sejren over Sovjet var det sidste blip på skærmen. For dem er Vestens hastigt smuldrende hegemoni en evighedsmaskine, der kan modstå ALT, demografi, islam, spredning af A-våben, osv. osv. Der er kun det humanitære ingeniørarbejde tilbage, at sikre millioner af ofre opfyldelsen af deres medfødte menneskerettigheder i et Vesten hvis ressourcer tilsyneladende er uendelige. Globalisterne lever virkelig fuldt ud i deres egen forskruede fantasi, enhver realitetssans er kastet over bord. Menneskeheden står ved sin endelige sammenslutning, som en evigt lykkelig familie i et evigt tolerancerige. Der er ingen tvivl,… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Wilkstrom” = Wikstrom

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

“Sejren over Sovjet var det sidste blip på skærmen.”

Jeg tror iøvrigt “Blip-båt” (og Gud hvor går det godt), vil være den oplagte nationalsang i globalisternes kommende universelle rettighedsparadis!

😉

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Vores svenske EU-fremtid” Jeg bliver desværre mere og mere pessimist på Europa’s vegne. Læste lige om voldtægten af en fransk pige i Frankrig “fordi hun var fransk.” Folk der ikke tror at den slags historier kan få præcis samme effekt som mordet i Sarajevo for 100 år siden, kender ikke menneskets natur. Det var, tror jeg, ikke mordet i sig selv der udløste Første Verdenskrig men at der var, lad os kalde det, “dårlig stemning” mellem Tyskland og England/Frankrig og Østrig og Rusland til den anden side og at de to “dårlige stemninger” var bundet sammen af Tysklands alliance (og… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago
Reply to  steen

Men EU har andre prioriteter. “Har opfordret til terror mod “hvide imperialister og jødiske bagmænd” og vil gerne flytte fra dit støvede hul i ørkenen til EU? No problem!!” Canadagåsen, derimod… Den går ikke! Modsat jihadister hører den IKKE hjemme i Europa. Ifølge EU… (hvad skal man sige til den slags prioritering??)

http://www.b.dk/politiko/eu-til-kamp-mod-tigermyggen-og-canadagaasen

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x