24
apr
Seneste opdatering: 24/4-14 kl. 1936
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Caught on camera: Moment brazen cashpoint thieves swarm around middle-aged tourist near Notre Dame cathedral in Paris and take his money. Når man har rejst i Europa i årtier med bil, tog, fly eller skib, ved man hvor ubetydelig en gene det er, at skulle vise sit pas. Skrot Schengen! Schengen er også grunden til, at tusinder risikerer livet på Middelhavet: En fod på Lampedusa, og du er i London, Stockholm eller Hamborg. Frankrig vil deportere samtlige sigøjnere: Paris police order ‘systematic eviction’ of Roma gypsies

‘Eliten’ ved alt om farsbrød, men intet om islam

Man har jo også den kedelige fornemmelse, at borgmester Allerslev og hendes parti, tror det muslimske broderskab er noget i retning af Frimurerorden. Kan man forlange at en højtlønnet politiker bruger ti minutter på en Wikipedia?

De to højprofilerede politiske kommentatorer, Peter Mogensen og Michael Kristiansen, ved mere om forloren hare end om islam, viste en TV-quiz for nylig. Det er de næppe ene om, men den enorme uvidenhed om de allermest elementære ting om islam er afslørende for Overdanmark, mener Trykkefriheds klummist.

De vidste, hvilket band der har spillet flest gange på Grøn Koncert, og at forloren hare er lavet af farsbrød. Derimod havde de ingen som helst ide om, hvad det arabiske ord ”haram” betyder. Slet ikke. Det var helt blindt, som de sagde.Peter Mogensen og Mikael Kristiansen, der er tidligere spindoktorer for henholdsvis Poul Nyrup Rasmussen og Anders Fogh Rasmussen deltog mandag i TV2´s populære quizprogram, Hvem vil være Millionær?

Det var lidt af en gyser. Men ikke fordi de to herrer gik glip af topgevinsten på én million kr. og måtte gå derfra med sølle 75.000 kr. Uvidenhed i toppen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
8 years ago

Så kom det som på beställning! http://www.svt.se/dokument-inifran/politiker-utan-mal Dokument inifrån: Politiker utan mål. Se den inte bara en gång utan flera. Så kom det som bloggare och kommentatorer i de sociala medierna länge sagt. Tillbaka till nationalstaten! Tillbaka till framtiden! För att få tillbaka ditt liv och bestämmanderätt över dig själv. Det var bedrövligt att se de två politikerna Reinfeldt och Löwen se riktigt skrämda ut när reportern frågade var pengarna tar vägen. Vilka planer de har för framtiden. Man såg hur ådern i pannan på Reinfeldt svällde och hans blinkningar. Löwen såg lika skrämd ut. Så kom floden, svammelfloden. En… Read more »

Prudentius
8 years ago

Ha, ha 🙂 Ja, men har vesterlændinge ikke de politikere/magteliter de fortjener?? Troen på muligheden af fuldstændig grænseløshed (kulturelt, politisk, socialt, etnisk) er desværre ret udbredt iblandt folk, som de er flest. Vi kan navngive det den “vestlige syge”, eller som grækerne kaldte det “hybris”. Savlende blindt hovmod! I Vesten har man besluttet sig for at det samlede kosmos skal inviteres til Grøn Koncert, for alt andet ville jo være diskrimination og racisme, og et klart brud på de universelle menneskerettigheder. Det åbne samfunds kulmination = den TOTALE åbenhed. Det er nemlig menneskets blodige historie og begrænsede stamme-natur, der i… Read more »

Angela
Angela
8 years ago

Angela
Angela
8 years ago

Ja, man vet inte vad man skall säga. 🙂 Samma jämförelse har gjorts i Sverige. Och förmodligen i övriga västvärlden också. Vad det beror på kan man undra? Och det har naturligtvis många förklaringar. Generationsövergångar där de nya bara “hänger med”. Det är en “vetenskaplig sanning” att unga och lågutbildade är eftertraktade av arbetsgivare och etablissemanget för de är lättmanövrerade eftersom de har dålig kunskap av förklarliga skäl.Jag går inte in på det närmare. Det är alltså ingen slump att arbetsgivare och makteliten gärna vill ha yngre förmågor. De unga upplever det som om historien börjar med deras inträde på… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x