29
apr
Seneste opdatering: 30/4-14 kl. 1340
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Paul Weston citerede som bekendt Winston Churchills berømte passus om “Muhamedanismen” (som det rettelig stadig burde hedde, når det endnu hedder Kristendom og Buddhisme efter Kristus og Buddha) fra hans bog The River War fra 1899 for nylig, og det er en fantastisk gennemslagskraft den happening har haft i medier i USA og England. Ikke på dagen den var her på bloggen, men efter at ideen var sunket ind i nogle døgn, og det burde få alle os, der skriver og dokumenterer, til at overveje om vi har valgt at lægge vores bestræbelser i den rigtige branche.

Selvfølgelig åbner navnet Churchill døre, men det er tankevækkende, at hvis han havde citeret Adolf Hitlers mere panegyriske udtalelser om islam, der selvsagt er helt blottet for Churchills retoriske vingeslag, ville politiet næppe have lagt en hånd på ham. Sandelig interessante tider at forsøge at tænke klart i. Ikke siden jeg lærte Weston at kende i 2007, har jeg været så fornøjet over at kunne kalde ham en god bekendt og chatte lidt med ham på Skype af og til. Se også Daniel Hannan Britain has just witnessed a political arrest. Where is the liberal outrage?

»800.000 flygtninge på vej over Middelhavet«

Det er 200.000 flere end den 4 april 2014, vi når let den ene, sølle million, Jean Rapail forestillede sig i 1973. I år får Europa kniven for struben og brug for politikere, rigtige politikere. Ikke vinkelskrivere som Cecilia Malmström eller boghandleren Martin Schulz fra Würselen.

Hovedårsagen til denne anstormning er faktisk vores humane politikeres kniv i ryggen på den efterhånden allierede Gaddafi. Det er svært at foretage sig noget fornuftigt med Mellemøsten, men en fejlrate på 100 % skulle vel ikke være strengt nødvendig? Vestens kniv i ryggen på Mubarak, kunne have betydet at Egypten på 80 mio. kunne have produceret flygtninge flere gange Syriens.

Og igen, disse 800.000 er kun fortroppen af, hvad der venter, det er ikke ‘en krise’,  hvad enhver politiker let kunne forsikre sig om, hvis de ikke havde så travlt med at vride hænder, ignorere situationen som danske medier, eller skrive sentimentale human interest stories som Niklas Orrenius i Dagens Nyheter. Det er Europas fremtid, der skal grædes for, og at den i al fremtid er i hænderne på personer, der ikke engang er klar over at de sidder lige oven på en politisk, social og religiøs revolution i Europas historie.

At least 800,000 migrants are about to depart the North African coast for Europe, with Italy’s reception system already at the point of collapse, officials in Rome said Tuesday. “We no longer have a place to take them, and locals are overwhelmed by the constant arrival of foreigners,” border police chief Giovanni Pinto told a joint meeting of the foreign and defence committees in the Senate. According to Interior Minister Angelino Alfano, more than 20,500 migrants have already landed on Italy’s coasts to date this year – an enormous increase over the 2,500 reported during the same period in 2013.

On Tuesday, Pinto told the Senate committees the situation was partly the result of the failed government in Libya, where most migrants from Africa head before setting sail for Europe.

“We aren’t dealing with a government that can establish treaties. We have no interlocutors…There’s no prime minister…there are no ministers. There are two clans. One that’s more moderate, the other that’s extremist, backed by Qatar. We can offer them all the help they want, but it might be used in a negative way,” the border police chief said. Meanwhile, Pinto said the interior ministry was drafting a plan that would accomodate 50,000 incoming migrants. ‘800,000 migrants about to depart African coast for Europe’, 800,000 migrants coming to Europe, Italian Interior Ministry warns

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Kvotflyktingar – jo jag vet vad det handlar om. Sist i svensk TV en afrikansk familj som drabbats hårt av rebeller däri inbegripet våldtäkt och mord. I samma by, tydligen efter det rebellerna givit sig av, ser jag andra invånare röra sig runt. Jag vet inte hur dessa människor drabbats. Men här kommer fortsättningen: en svensk delegation upprättar ett mottagningskontor ett par timmars gångväg därifrån. Resten av familjen sitter ned och får veta att Sverige – i all sin godhet – beviljat familjen asyl. I Sverige alltså. Den svenska tjänstemannen – kvinna i det här fallet – ler och kommer… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Det må være på tide igen at citere Danmarks førende befolkningsforsker professor Poul Chr. Mathiessens, – som i de seneste 30 år har forsket i den danske befolkningssammensætning, blandt andet på Danmarks Statistik og på Københavns Universitet – gyldne ord om Danmarks situation. ”Den aktuelle indvandring vil ændre Danmark for altid. I løbet af få årtier vil danskerne ophøre med at være en ensartet befolkning med rødder i samme religion, kultur, sprog, traditioner og værdinormer.” (i et interview i Jyllands-Posten, 29/8-1999). Og videre: “Jeg mener ikke, at danskerne har fået sandheden at vide. Den nuværende indvandring er uden historisk sidestykke.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Dit bidrag til et lavere befolkningstal er måske det mest positive i denne sammenhæng. Når man som jeg ser et lavere befolkningstal som værende både fornuftigt og positivt.
Menneskeligt anskuet tror jeg det er ganske beklageligt, du ikke har børn.

Når jeg lejlighedsvis ser og hører ting og sager, priser jeg mig lykkelig for ikke at have en partner, men skønner godt nok aldrig på jeg ikke har børn.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Peter Buch

På en anden måde, så ville mine børn have være hjernevasket vedr. fredsreligionen.

Moran ya Simba
Moran ya Simba
8 years ago

UK er, utroligt nok, foreløberen når det gælder snigende totalitarisme for at benægte det utrolige svigt “eliten” har stået for. Det har iøvrigt en præcedens i britisk historie: Under Første Verdenskrig røg krigsmodstandere i fængsel i stride strømme og under eftergivenhedspolitikken i 1930erne blev modstandere af denne politik aflyttet, chikaneret, skammet, kaldt skældsord mv. af de “fornuftige” der havde magten. Det mønster kendes jo ret godt idag. Og ikke kun in Storbritanien.

Gertrud Galster
8 years ago

Ja, det havde været bedre, om man havde taget de borgerlige røster alvorligt, som i 1970’erne – og endnu tidligere – kom med vigtig værdifuld oplysning om kommunistisk 5-kolonne-samfunds-undergravning af Vestverdenen. Den schweiziske stat lod udarbejde en nøje beskrivelse af, hvordan en sådan undergravning kunde foregå, og hvordan en befolkning kunde forsvare sig imod det. Bogen husomdeltes i Schweiz, og der var da også dem, der fik den oversat og udgivet i Danmark. Men allerede da – under Den kolde krig – var den røde fløj og dens medløbere (langt ind i borgerlige rækker!) – så stærk, at al modstand… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Jeg ved godt det er trivielt at nævne det, men det er jo ikke “flygtninge”, uanset MSM beskriver dem som værende det.

Der er tale om muhammedanske kolonisatorere.

Man kan så gælde sig over, at der er præcedens i folkeretten for at hjemsende den slags igen. Bl.a. har de progressive socialistiske regimer i Bulgarien og Algeriet gjort det i hhv 80erne og 60erne.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago

Der er ikke noget at gøre inden for demokratiets rammer – det er for sent.

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago
Reply to  Machiavelli

Det er muligt du har ret.
Jeg vil dog håbe det med Hans Vindings ord, så vidt jeg husker, “det er aldrig for sent at begynde forfra igen, nej, det er aldrig for sent at begynde forfra igen…”.

Machiavelli
Machiavelli
8 years ago
Reply to  Peter Buch

Før vi er kommet ud af EU, og før vi helt har stoppet for både asylansøgere og indvandrere, er der gået så mange år og kommet så mange muslimske indvandrere til Danmark, at det politiske og sociale sammenbrud er i gang. Men før det er kommet så vidt, er der sket sket folkelige oprør i enten England, Frankrig og Tyskland. Hvad det fører til i Europa er ikke til at sige, men et mindre eller større folkeligt oprør – og opgør – i de enkelt lande er ikke til at undgå. Og til den tid får de daværende politikere at… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
8 years ago

Alt er relativt …indtil nu har det været en selvfølgelighed at Putins Rusland umuligt kan blive til den manglende SPONSOR for en regulær nationalkonservativ revolution i vesteuropa.
Men, selv uden grøn tobak begynder rammerne omkring virkeligheden at forskubbe sig gradvist…hvis et land som Sverrige om 10 år ender i totalt kaos , og hvis der samtidig opstår en handlingskraftig modstandsbevægelse( feks blandt de nuværende helt unge som nu ser på TV hvordan det kan gøres i Ukraine ) , Så begynder jeg at kunne forestile mig en sponsor som ikke er bange for nogen eller noget .

Prudentius
8 years ago
Reply to  Ole Burde

Tja, at USA skulle få en anden fremtid end som minimum 5-10 nye lande, flere af dem intet mere end ustabile udbygninger af narkokratiet Mexico, vil overraske mig meget. Med fortsat bragende masseindvandring fra hele verden og en bundløs gæld er det klart at den amerikanske stat også lever på lånt tid. Det bør vi få øjnene op for og således forberede os på tiden efter Amerikansk hegemoni. Vi kunne starte med at skrue bare lidt ned for viljen til følge dem ved halen på flere bizarre mellemøst-eventyr, der alligevel ender op med de bevæbner og financierer de jihadister de… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Og det er ikke tænkt/skrevet som en eller anden bitter anti-amerikansk tirade. Amerika har længe været en ledestjerne som det var klogt og godt at pejle efter.

Og jeg tror på ingen måde “tiden efter Amerikansk hegemoni” bliver morsom.

Men jeg er overbevist om at den står for døren.

Olav
Olav
8 years ago
Reply to  Prudentius

“you aren’t going to like what comes after America” Leonard Cohen

Olav
Olav
8 years ago

Det er rett og slett på grunn av våre ledere de kommer. Først når avvisning, eventuelt effektiv retur gjennomføres, vil strømmen stoppe opp. Nå roper “jungeltelegrafen” kom.
Vi behøver realpolitikere, som gjør det som nå må gjøres, slik at også ryktet når “markedet” bak trafikken.

Prudentius
8 years ago

Nej, som de to tidligere regeringsansatte spin-doktorer der ikke anede hoved eller hale på et simpelt islamisk begreb, så er Vestens globalist-regimer næsten fuldstændigt uvidende om det kaotiske morads der omgiver de stater de (uendeligt desværre) har magten over. Men ok, netop deres bundløst naive tiltro til at verden kan forenes i et snuptag, overdrysset med menneskerettigheder, bunder jo i at de intet aner om realiteterne udenfor de snævre baner deres navlepillende karriereræs kører i. Vi ser det netop tydeligst i den uendelige menneskestrøm fra den tredje verden, som bare får lov til at fortsætte og fortsætte og fortsætte og… Read more »

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

“Lige meget hvem du er, lige meget hvor du er, så velkommen her.”
(Gnags 1986)

Peter Buch
Peter Buch
8 years ago

Som tidligere (sidste år?) nævnt her på Snaphanen var der ikke hvad jeg vil kalde stort bifald til sangen ved Peter A.G. Nielsens koncert i Glassalen i Tivoli sidste år. Realiteterne er nu engang gået op for flere og flere.
http://www.uriasposten.net/archives/17289

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x